Pravi Zeljovac na pravom mjestu.
Idemo jace!

To bi trebalo biti startnih 11 i u prvenstvu....LARS1921 je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 1:42 pmŽeljo počinje u sastavu: Kjosevski - S. Stevanović, Bogičević, Boccaccini, Stojanović - Marković, Blagojević - M. Stevanović, Zeba, Zakarić - Lendrić.
viewtopic.php?f=67&p=157453
nažalost u ovom trenutku je iluzorno očekivati da 50 i više ljudi bude uslovljeno finansijskim doprinosom. ne bi je mogao popuniti, vjeruj mi na riječ. neformalno to jeste u cijelom poslijeratnom periodu bio uslov za člana uprave. i to je bilo stani-pani, i sad je stani-pani da nađeš 10-12 takvih a ne 50.
OHOHO ovo neki novi monumetiChWilla je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 1:46 pmnažalost u ovom trenutku je iluzorno očekivati da 50 i više ljudi bude uslovljeno finansijskim doprinosom. ne bi je mogao popuniti, vjeruj mi na riječ. neformalno to jeste u cijelom poslijeratnom periodu bio uslov za člana uprave. i to je bilo stani-pani, i sad je stani-pani da nađeš 10-12 takvih a ne 50.
a adis ima i tog doprinosa iako mu nije funkcija. kao što su npr. i ćenan i hare (znam iznenadićete se) odradili strašan posao sad sa skupljanjem para za tribinu iako im to nije posao...
Ma znam ja to zato i kažem, treba od predsjednika krenuti, ne mogu svi, ali negdje se mora početi. Jbt pa svi u skupštini bi bar po kartu za istok trebali uzeti ako ništa više, a nisu niti to. Da ne kažem i VIP za zapad.ChWilla je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 1:46 pmnažalost u ovom trenutku je iluzorno očekivati da 50 i više ljudi bude uslovljeno finansijskim doprinosom. ne bi je mogao popuniti, vjeruj mi na riječ. neformalno to jeste u cijelom poslijeratnom periodu bio uslov za člana uprave. i to je bilo stani-pani, i sad je stani-pani da nađeš 10-12 takvih a ne 50.
a adis ima i tog doprinosa iako mu nije funkcija. kao što su npr. i ćenan i hare (znam iznenadićete se) odradili strašan posao sad sa skupljanjem para za tribinu iako im to nije posao...
Za ovo si u pravu!Veteran je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 1:51 pmMa znam ja to zato i kažem, treba od predsjednika krenuti, ne mogu svi, ali negdje se mora početi. Jbt pa svi u skupštini bi bar po kartu za istok trebali uzeti ako ništa više, a nisu niti to. Da ne kažem i VIP za zapad.ChWilla je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 1:46 pmnažalost u ovom trenutku je iluzorno očekivati da 50 i više ljudi bude uslovljeno finansijskim doprinosom. ne bi je mogao popuniti, vjeruj mi na riječ. neformalno to jeste u cijelom poslijeratnom periodu bio uslov za člana uprave. i to je bilo stani-pani, i sad je stani-pani da nađeš 10-12 takvih a ne 50.
Adis je meni skroz ok i rega momak, ništa protiv, ali znam zašto ovako reagujem. I ne moramo u skupštini imati 50 ili koliko već članova, može i manje....
Blueworld21 je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 12:58 pmTacnije Hervas platio 67. 128 a raskide smo platili 50k u totalu
Sent from my SM-G930F using Tapatalk