Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 11, 2017 1:04 pm

Veteran je napisao/la:
sub feb 11, 2017 12:59 pm
Ma ovdje ako šarneš bilo šta protiv atakuju svi....
:D :D :D

Chwilla1979
Kontakt:

Na Skupštini je prisutno 39 delegata, a na samom početku usvojen je Dnevni red te zapisnik sa posljednje sjednice Skupštine. Nakon toga izabran je novi predsjednik Skupštine kluba, a jedini kandidat bio je Adis Hadžić, koji je i dobio podršku delegata. "Interes kluba će mi uvijek biti na prvom mjestu", kazao je Hadžić u svom obraćanju. Trenutno je na Skupštini u toku obraćanje čelnika kluba Vedrana Vukotića i Dejana Nikolića.

Ajzea
Kontakt:

sub feb 11, 2017 1:05 pm

Mene zaboli mudo sto je Adis predsjednik skupstine, nekome drago, covjeku nije drago. Gdje je problem? Sto ga docekaste odmah?
On vjerovatno najvise Zeljinu korist gleda u tome sto nije zadovoljan funkcijom koja je data Adisu. Ne svoju, sigurno..

CERAJ DUSMANE NIZ LIVADU !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sub feb 11, 2017 1:06 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Veteran1965
Kontakt:

sub feb 11, 2017 1:06 pm

Bogami ko da od klikera i priče na televiziji o Želji živimo....svašta ćeš čuti danas.....
Samo 5% i ni stolice više!!!!

irfo

sub feb 11, 2017 1:07 pm

Chwilla1979 je napisao/la:
Na Skupštini je prisutno 39 delegata, a na samom početku usvojen je Dnevni red te zapisnik sa posljednje sjednice Skupštine. Nakon toga izabran je novi predsjednik Skupštine kluba, a jedini kandidat bio je Adis Hadžić, koji je i dobio podršku delegata. "Interes kluba će mi uvijek biti na prvom mjestu", kazao je Hadžić u svom obraćanju. Trenutno je na Skupštini u toku obraćanje čelnika kluba Vedrana Vukotića i Dejana Nikolića.
Kolko ima ukupno delegata?

Veteran1965
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
Mene zaboli mudo sto je Adis predsjednik skupstine, nekome drago, covjeku nije drago. Gdje je problem? Sto ga docekaste odmah?

Ajzea pogrešno...i meni je drago, ništa protiv Adisa, ali mislim da nam treba jače ime, bolje veze konekcije, lobiranja....pa i keš na kraju.....to je moja poenta...

Model1964

sub feb 11, 2017 1:10 pm

Yebo ti nas :lol:
Cojk izabran bez glasa protiv.
Jeli skupština sastavljena od ljudi koji znaju šta rade?
Što se nije prijaviJo kakav drugi koji je pun ko brog?
Ko je tu kriv? Koga se boje neprijavljeni kandidati?

Volimo palamuditi a kada treba konkretno niđe nas :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

kb80
Kontakt:

sub feb 11, 2017 1:11 pm

Iznenadjujuce ime, bar za mene ...
Nemam nista protiv ukoliko bude funkionisalo sve kako treba...
Cestitke Adisu i samo naprijed

Veteran1965
Kontakt:

A kako se prijavljuje za predsjednika skupštine? I fakat neko je pitao koliko ukupno članova broji skupština?

Ajzea
Kontakt:

Veteran je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

Ajzea pogrešno...i meni je drago, ništa protiv Adisa, ali mislim da nam treba jače ime, bolje veze konekcije, lobiranja....pa i keš na kraju.....to je moja poenta...
Editovah post, ali vjerovatno kasno obzirom da si me ranije citirao.
"On vjerovatno najvise Zeljinu korist gleda u tome sto nije zadovoljan funkcijom koja je data Adisu. Ne svoju, sigurno.."

Model1964

sub feb 11, 2017 1:12 pm

Veteran je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

Pa Pešto je bio kao jace ime, nešto politika, vlada i te fore :lol: I šta bi?
Koga bi ti predložio da se ti pitaš?

rodrigo87
Kontakt:

Negdje pročitah da će protiv Mladosti biti 10 milja ljudi kao Adis. To mi je jedino zasmetalo. Protiv Mladosti ce biti 8 milja ljudi kojimaa treba istok ili rezultat da bi došli na Grbavicu, a samo 2 milje ljudi koji će uvijek doći, kojima kao i meni, ne treba niti istok, a ni rezultat da bi došao na svoje mjesto koje me čeka svaki vikend. Drago mi je zbog Adisa, Željovac pravi. Idemo jače, idemo dalje!

Model1964

sub feb 11, 2017 1:14 pm

GDJE PRATITE SKUPŠTINU?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub feb 11, 2017 1:15 pm

ma slovenac, vidiš da su ovo članovi skupštine :D

nema nigdje live
Željezničar ante portas !

Veteran1965
Kontakt:

sub feb 11, 2017 1:16 pm

Model1964 je napisao/la:
Veteran je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

Pa Pešto je bio kao jace ime, nešto politika, vlada i te fore :lol: I šta bi?
Koga bi ti predložio da se ti pitaš?
Napisao sam ranije i za Peštu, i za Bakira vjerovatno nisi pročitao...ja ne mogu pisati ime koga bi ja nemam pravo na to jer nisam niti u kakvim strukturama i ne pitam se.
Ali mogu reći da mi se ne sviđa izbor, i da bi želio na tom mjestu neku jaču ličnost. A mojne mi o Pešti i njegovoj političkoj snazi svega ti....

KLIS
Kontakt:

sub feb 11, 2017 1:17 pm

storm_raider je napisao/la:
sub feb 11, 2017 11:11 am
Danas ce biti jako zanimljivo na skupstini. Vjerovatno najzanimljivije do sada. Uzivajmo, lijepe stvari nas cekaju!

Takodjer, slucajno ili ne, ali danas je tacno godina dana kako smo presli na ovaj forum. Kada sam odlucio da "vodim" ovaj forum, vodilja je bila naravno da sve radimo suprotno od bivseg foruma koji je "vodjen" u propast zbog licnih interesa, a na stetu navijaca Zeljeznicara. Uostalom, zato je taj portal i izgubio medijsko sponzorstvo, a ovaj ga dobio. Znamo svi razloge zbog kojih smo presli, pa se ne bih vracao vise na te stvari. Trebamo gledati u buducnost. Mozemo slobodno reci da smo napravili ovdje veliku i sloznu zajednicu navijaca Zeljeznicara i da ona iz dana u dan sve vise i vise raste. Ono na sto sam ja posebno ponosan je kultura dijaloga koja je na veoma visikom nivou i koja je samopostojana ovdje. Sve nesuglasice se rjesavaju na visokom nivou i svako umetnuto "tkivo" biva samo izbaceno zbog na povrsinu i uklonjeno. Cak smo nasli razumjevanje i za clana LGBT zajednice - @Leona. :D

Salim se naravno,

Prosle godine smo napravili nekoliko podforuma i ovom prilikom vas pozivam da tamo diskutujete, naucite nesto o Zelji ili obnovite svoje znanje.

FK Zeljeznicar - Igraci: viewforum.php?f=64
FK Zeljeznicar - Snimci Utakmica: viewforum.php?f=67
FK Zeljeznicar - Historija: viewforum.php?f=70

Svi moderatori neumorno i danonocno rade na odrzavanju ovih podforuma i na njihov rad sam takodjer posebno ponosan. U buducnosti nas ocekuje jos jako mnogo rada, streamanja utakmica i nedvojbene podrske Zelji. Posljednje, a mozda i najbitnije, cinjenica da je ovaj forum sudjelovao u raznim akcijama humanitarnog karaktera govori dovoljno za svakog clana pojedinacno. Takodjer, ovaj forum je ucestvovao veoma aktivno u kupovini stolica za Sjever, kao i desetogodisnjih za Istok (2 smo kupili grupno, a preko 20tak forumasa su vlasnici desetogodisnjih karti).

Hvala svim forumasima na odrzavanju dobre atmosfere, razumjevanja za obaveze moderacije i na podrsci. Mi cemo nastaviti da radimo na jacanju Zeljine snage ovdje, a to sto je ovaj portal medijski partner je jedan od dokaza da smo na pravom putu. Klub je prepoznao dobru atmosferu i podrzao to. Nama ostaje naravno moralna satisfakcija.

Na kraju bih pozvao goste da se registruju i ucestvuju u diskusijama, tek ce postati zanimljivo kako krece nova sezona.

Ako nekome nesto treba, neka mi se obrati u PP.

Hvala. :)
Još bih dodao da bi bilo dobro da se aktiviramo i na ostalim temama kako bi ovaj forum dodatno oživio. Ja pratim niže lige, neko prati košarku, neko rukomet, nebitno. Svima nam je u interesu da Željin medijski partner bude što bolji i atraktivniji.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

DR.HOUSE
Kontakt:

sub feb 11, 2017 1:20 pm

Cekaj malo pa kako ce sad on izvjestiti o ovom danas na skupstini izabran je I novi predsjednik a to sam ja :rofl: :placeodsmijeha: :klanjase: :klanjase: :klanjase: usput nek je sretno Adise
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub feb 11, 2017 1:21 pm

DR.HOUSE je napisao/la:
sub feb 11, 2017 1:20 pm
Cekaj malo pa kako ce sad on izvjestiti o ovom danas na skupstini izabran je I novi predsjednik a to sam ja :rofl: :placeodsmijeha: :klanjase: :klanjase: :klanjase: usput nek je sretno Adise
:rofl: :rofl: :rofl:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Brkoo
Kontakt:

sub feb 11, 2017 1:22 pm

kremenko je napisao/la:
sub feb 11, 2017 12:36 pm
Ocekujem da kolega vrbanjusa odradi intervju u emisiji FINALE sam sa sobom,ala nesto kao Chombe u LZN :D
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

sub feb 11, 2017 1:24 pm

viewtopic.php?f=67&p=157453

Uskoro ide uključenje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava