storm_raider je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 11:11 am
Danas ce biti jako zanimljivo na skupstini. Vjerovatno najzanimljivije do sada. Uzivajmo, lijepe stvari nas cekaju!
Takodjer, slucajno ili ne, ali danas je tacno godina dana kako smo presli na ovaj forum. Kada sam odlucio da "vodim" ovaj forum, vodilja je bila naravno da sve radimo suprotno od bivseg foruma koji je "vodjen" u propast zbog licnih interesa, a na stetu navijaca Zeljeznicara. Uostalom, zato je taj portal i izgubio medijsko sponzorstvo, a ovaj ga dobio. Znamo svi razloge zbog kojih smo presli, pa se ne bih vracao vise na te stvari. Trebamo gledati u buducnost. Mozemo slobodno reci da smo napravili ovdje veliku i sloznu zajednicu navijaca Zeljeznicara i da ona iz dana u dan sve vise i vise raste. Ono na sto sam ja posebno ponosan je kultura dijaloga koja je na veoma visikom nivou i koja je samopostojana ovdje. Sve nesuglasice se rjesavaju na visokom nivou i svako umetnuto "tkivo" biva samo izbaceno zbog na povrsinu i uklonjeno. Cak smo nasli razumjevanje i za clana LGBT zajednice - @Leona.
Salim se naravno,
Prosle godine smo napravili nekoliko podforuma i ovom prilikom vas pozivam da tamo diskutujete, naucite nesto o Zelji ili obnovite svoje znanje.
FK Zeljeznicar - Igraci:
viewforum.php?f=64
FK Zeljeznicar - Snimci Utakmica:
viewforum.php?f=67
FK Zeljeznicar - Historija:
viewforum.php?f=70
Svi moderatori neumorno i danonocno rade na odrzavanju ovih podforuma i na njihov rad sam takodjer posebno ponosan. U buducnosti nas ocekuje jos jako mnogo rada, streamanja utakmica i nedvojbene podrske Zelji. Posljednje, a mozda i najbitnije, cinjenica da je ovaj forum sudjelovao u raznim akcijama humanitarnog karaktera govori dovoljno za svakog clana pojedinacno. Takodjer, ovaj forum je ucestvovao veoma aktivno u kupovini stolica za Sjever, kao i desetogodisnjih za Istok (2 smo kupili grupno, a preko 20tak forumasa su vlasnici desetogodisnjih karti).
Hvala svim forumasima na odrzavanju dobre atmosfere, razumjevanja za obaveze moderacije i na podrsci. Mi cemo nastaviti da radimo na jacanju Zeljine snage ovdje, a to sto je ovaj portal medijski partner je jedan od dokaza da smo na pravom putu. Klub je prepoznao dobru atmosferu i podrzao to. Nama ostaje naravno moralna satisfakcija.
Na kraju bih pozvao goste da se registruju i ucestvuju u diskusijama, tek ce postati zanimljivo kako krece nova sezona.
Ako nekome nesto treba, neka mi se obrati u PP.
Hvala.