Sa Slavkom na ViKeepTheBlueFlag je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 9:14 pmPohvalio bi Ćenana, stekao sam dojam da je vrlo predan svom poslu, ljudi blizu kluba su mi isto rekli, vrlo sam zadovoljan![]()
Izmedju ostalog i ovo je vrijedno pomena.KeepTheBlueFlag je napisao/la:Pohvalio bi Ćenana, stekao sam dojam da je vrlo predan svom poslu, ljudi blizu kluba su mi isto rekli, vrlo sam zadovoljan
Slavko je sa svima na Vi. Sa svakim igračem je na Vi.Veteran je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 9:15 pmSa Slavkom na ViKeepTheBlueFlag je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 9:14 pmPohvalio bi Ćenana, stekao sam dojam da je vrlo predan svom poslu, ljudi blizu kluba su mi isto rekli, vrlo sam zadovoljan![]()
![]()
Tako i treba, nista jaranski. Samo profesionalno.Ipe je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 9:42 pmSlavko je sa svima na Vi. Sa svakim igračem je na Vi.Veteran je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 9:15 pmSa Slavkom na ViKeepTheBlueFlag je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 9:14 pmPohvalio bi Ćenana, stekao sam dojam da je vrlo predan svom poslu, ljudi blizu kluba su mi isto rekli, vrlo sam zadovoljan![]()
![]()
a dobar je lik samo tako...ali da je varalica jestedimitrijevic je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 9:56 pmJest ovaj Pekic seoska varalicastvoren da bude ekonom Vratnika
Zadovoljio Mulaosmanovica bratCh.Willa1986 je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 10:14 pmOdlican video, sto neko rece dajte jos duze, bolje nego ijedan blockbuster pogledati. Koga ovo Raif masira s ovim cudnim izrazom na licu?
Nikad bolja atmosfera u ekipi, oko ekipe i generalno oko kluba. Ako Bog da ovaj sklad u svakom smislu potraje...
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk