Evo i za ove što pitaju hoće li biti u istoj visini ..
Spoiler:
Ma nas insan garantovano
Zaboravio si napisati da dugo pratis forum i da si sad odlucio da se registruješ.avlami97 je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 1:11 pmNisam od sinoć bio na forumu. Vidim nakucalo se stranica i stranica, a mrsko mi čitati. Hotio sam pitati, ako ko može da odgovori (ljudi od struke):
1. Hoće li biti spojeni sjever i istok?
2. Hoće li pomenute tribine biti u istoj ravni?
3. Hoće li se napraviti kakav tajni prolaz između sjevera i istoka?
4. Hoće li biti ispoštovan, rok gradnje?
5. Hoće li istok biti bliže terenu u odnosu na sjever?
7. Kako (kuda) ćemo ulaziti na istok?
8 Hće li se skidati satelitske antene sa sjevera?
Imao bih još pitanja, pa ću ih postaviti nakon dobijenih odgovora na prethodna. Unaprijed zahvalan.
S, poštovanjem.
Kao da je neko iz saveza vukao ove linije.11plavih'92 je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 12:35 pmU strucnim krugovima ovo se zove greska paralakseblack64 je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 11:56 amA da odes na jug i pogledas.Prva kosa greda je odmaknuta od sjevera 2 metra i odma ti to stvara laznu sliku zbog ugla gledanja.Nacrtna geometrija je cudo.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 11:28 amMislim da ljudi pitaju vise za ovu visinu koju sam oznacio nego na bukvalnu visinu
![]()
Djelimo slicne osjecaje, ali šta je tu je. Bitna je buducnost! Ja cu smatrati sranjem, lopovlukom..... sve što nam stoji na putu da 2021 godine imamo gotov u potpunosti Istoki i Jug, sređenu i dotjeranu okolinu, moderan krov, teren po svim svjetskim standardima. Grbavica MORA 100 rođendan docekati u takvom stanju!Zvaka72 je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 2:32 pmGledajući ove slike muka i bijes me hvataju koliko smo vremena izgbili pričajući o nekim milionima za izgradnju. Tek sad vidim da je se svakih pet godina gradilo dio po dio tribine sada bi imali i istok i jug gotov uz ulaganja od cca 4 miliona, cc kakve smo mi ublehe imali u upravama tek sada vidim.
Bice da je I ne koriste jos.Pampers generacija
Upravo, ja mislim da ce Sloga Simin Han, iz predgrađa Tuzle, u narednim godinama prevazići Slobodu. Evo oni još jednom dokazuju da rade mahalaški, otjerali su Husića i tu se priča o njihovoj dobroj organizaciji završava. I ne samo oni, npr. ni Čelika neće spasiti samo sistem "Jedan član - jedan glas", to je samo početak, a mi najbolje znamo koliki je naš put bio od novog statuta do sadašnjeg stanja. Pristup cijeloj priči kakav niko do sad nije imao u državi, ljudi koji su ušli bez skrivenih planova i ličnih interesa, a da su dvojica takvih bili, i naše bi se sve rastalilo. Zato i kažem, niko trenutno nije na našem nivou, i svaki igrač će radije u Želju, nego u ostale klubove. Izuzetak su Zrinjski i Široki, ovi drugi možda malo slabije u zadnje vrijeme, ali oni pozitivnu priču imaju od ranije, dosta prije nas.Haklapuc je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 11:53 amOvaj primjer još jednom pokazuje gdje je Sloboda i tako ti klubovi, a gdje smo mi. Igračima i dalje predstavlja čast igrati za najbolji klub u BiH. Plus redovne plate, dobra atmosfera, trener od kojeg možeš dosta naučiti, navijači koji te podržavaju. Otimat će se domaći igrači da igraju u Želji, živi bili pa vidjeli.
Upravo to, upravi puna podrška bez obzira i na neki lošiji rezultat. Napokon se radi nešto konkretno na stadionu, trude se da finansijski stabilizuju klub, ulazu paraleno i u sportski segment, još jedino da oni istrče i zabiju gol.Model1964 je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 2:54 pmDjelimo slicne osjecaje, ali šta je tu je. Bitna je buducnost! Ja cu smatrati sranjem, lopovlukom..... sve što nam stoji na putu da 2021 godine imamo gotov u potpunosti Istoki i Jug, sređenu i dotjeranu okolinu, moderan krov, teren po svim svjetskim standardima. Grbavica MORA 100 rođendan docekati u takvom stanju!Zvaka72 je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 2:32 pmGledajući ove slike muka i bijes me hvataju koliko smo vremena izgbili pričajući o nekim milionima za izgradnju. Tek sad vidim da je se svakih pet godina gradilo dio po dio tribine sada bi imali i istok i jug gotov uz ulaganja od cca 4 miliona, cc kakve smo mi ublehe imali u upravama tek sada vidim.
Pokazali smo koliko smo kao navijaci odani i sposobni, pokazali smo koliko možemo i koliko želimo.
GOSPODINE MISIMOVICU, GOSPODINE VUKOTICU, GOSPODO U UPRAVLJACKIM STRUKTURAMA KLUBA, NEMA VIŠE STAJANJA, NEMA OSTAVKI! SAMO JAKO I HRABRO! HOCEMO NOVI DOM, HOĆEMO NOVU PLAVU LJPOTICU!
MANIJACI CIJELOG SVEMIRA SU UZ VAS!
ja bih lično volio tribinu na 2 etažeHadzijalagic je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 10:47 amAl sto jes jes kada se ovako gleda na streamu djeluje kao prva etaza one dvoetazne trinine..
auuu