SWRA_1921, pored tombole bi se trebalo ulaziti.
I zajebancija ima svoju mjeru. Stigli su i prijedlozi za jug, bice i to objavljeno uskoro.
Pa mozda nece biti na gornjem dijelu nosecih zidova koliko na donjem.. Goenji dio ce nositi manju tezinu tako da nije potrebno nosivih zidova kao u donjem dijelu.. Ne znam je li na svakom ovom zidu ostavlena armatura za nastavak.. Ovo samo onako laicki razmisljam..Dominic je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 11:07 amKontam sta velis, i bice ulazi sada na izlivenu plocu izmedju stubova, ali sam mislio na normalni raspored osam ulaza u nekoj estetski pravilnoj simetriji koji je nemoguc jer bi po slici radova neki ''udarao'' u noseci stub a tu ne moze, zar ne?Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 11:00 am@Dominic Nemamo projekat da tacno znamo ali ulazi po nekoj logici nece ni biti u ovom dijelu koji se do sada napravio vec iznad.. E sad kako ce sve to izgledati u nastavku radova blage nemam.. Te sekcije koje pominjes bi mogle znaciti da ce u oovom donjem dijelu biti 12 nekih prostora ili tako nesto..![]()
Mislim da ljudi pitaju vise za ovu visinu koju sam oznacio nego na bukvalnu visinu
ako vec peglate sa dezinformacijama i polu informacijamaDominic je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 10:55 amHm, sad se vec vidi da ce biti 12 sekcija na tribini, kako po nekoj simetriji tu smjestiti osam ulaza kao na ovoj skici!? Po meni moze samo 7, nikako 8!Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 10:42 amOno sto je zvanicno i sto svi znamo je da se desetogodisnje prodaju sa ove skice
I da ce izgled istoka biti ovakav
![]()
Do evrope ja zadovoljansalemprolic je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 11:34 amZa ove sto brinu i tresu se oko toga hoce li tribina bit gotova do Mladosti mozemo organizovati trecu smjenu. Ima ovdje ljudi dobri su sa direktorom Butmira dogovoricemo vam, volontirajte, gradite, spojite tribine. Ja bi da toliko brinem oko ovoga sad iz ovih stopa otiso na gradiliste i zaduzio opremu.