supljablack64 je napisao/la:nacuo sam nedavno da bi nam puma mogla pravit dresove, suplja il ?
supljablack64 je napisao/la:nacuo sam nedavno da bi nam puma mogla pravit dresove, suplja il ?
Piće, klopa i zene sumnjivog morala na vaš račun?Admin je napisao/la:Kad se svi skupite javite da se dogovorimo
Ima li kakvog posla?Admin je napisao/la:Kad se svi skupite javite da se dogovorimo
Fakat daj da spojimo ugodno s korisnimshzna je napisao/la:Ima li kakvog posla?Admin je napisao/la:Kad se svi skupite javite da se dogovorimo
Pozdrav burazeru, baš je dobro vidjeti te opetNeandertalac je napisao/la:Haug
Samo visoki moral sve ostalo neAjzea je napisao/la:Piće, klopa i zene sumnjivog morala na vaš račun?Admin je napisao/la:Kad se svi skupite javite da se dogovorimo
u norme ne zelim da ulazim... ali svakog statisticara boli kad vidi da je clanak pun gresaka... i to onih namjernih... razumjem ja kad neko nema neke podatke pa ih i ne moze iznijeti... ali kad se svjesno ignorisu neke cinjenice, to je vec amaterizam...shzna je napisao/la:Ma svakako su retardiran sajt. Pitaš admina kojom se normom koriste njegovi novinari, on ti odgovara olimpijskom, ono "šukne" ti ga baš. A grešaka milion. Stvarno sramota ko sve danas radi kao novinar.
Ja sam maloprije zavrsio epizodu tamo....The_Power je napisao/la:Ne bih da budem parti brejker, ali hajde mozete li ostaviti iza vas tu "tragediju" sa ss forumom i raspravu koja se desila, bezze je prenosite ovdje, dajte da teme i diskusije krenu u normalnijem smjeru, ono zbog cega smo svi na temi - FK Zeljeznicar.![]()
I molio bih ovog Admina da se uozbilji malo, kako dolikuje njegovoj funkciji![]()
![]()