Isti sam takav, vojni rezim na poslu, pa sam se uclanio preko interneta. Jbg. Ali posalji im mail susretljivi su.USCFLOW je napisao/la:Scena.mirzza je napisao/la:Do 16h.USCFLOW je napisao/la:E izvinite, od kad do kad radi ovo kino za clanske? Vrijeme je da i djevojku uclanim, zasluzila je biti dio Zeljeznicara.
Nista onda ce morati pricekati, do 16h sam na poslu tako da za danas pisi propalo.
Hvala ti drug.
@ChWilla.Hvala
Evo rece ChWilla da je do 18 tako da cu i stici. Htio sam malo usput pogledati i te radove, bager, pa da mi rahat srce zaigra.mirzza je napisao/la:Isti sam takav, vojni rezim na poslu, pa sam se uclanio preko interneta. Jbg. Ali posalji im mail susretljivi su.USCFLOW je napisao/la:Scena.mirzza je napisao/la: Do 16h.
Nista onda ce morati pricekati, do 16h sam na poslu tako da za danas pisi propalo.
Hvala ti drug.
@ChWilla.Hvala
Rade i malo poslije 16h. Ja nedavno isao da uzmem jos jednu člansku. Tamo bio oko 16.15 i zavrsiomirzza je napisao/la:Do 16h.USCFLOW je napisao/la:E izvinite, od kad do kad radi ovo kino za clanske? Vrijeme je da i djevojku uclanim, zasluzila je biti dio Zeljeznicara.
Pustite tu priču o Slobodi...A posebno to ko igra ko ne igra...Nama takodje ne igraju standardni stoperi...ž'21 je napisao/la:Znaci gotovo svi stoperi i Sarić koji im je itekako bitan igrač u rotaciji. Sve je na nama. Ja mislim da možemo do pozitivnog rezultata u Tuzli s obzirom na sve ove novonastale okolnosti.Okolele je napisao/la:Nece im ni Merzic igrati a Mehmedagic bi mogao..Prvi kako pisu oni tamo slobodasi zaradio povredu prepona juce..ž'21 je napisao/la:Slobodi ne igraju Kostić, Sarić, Škahić dok su pod znakom pitanja Mehmedagić i Merzić. Zmači od igrača koji mogu igrati stopera ostali su ma Salihoviću za kojeg sami kažu da nije neki kvalitet. Moraće Husref nesto iskombinovati.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ne kontam ovo za montazne tribine.. U evropi ima bruku stadiona sa montaznim tribinama i to onim klasicnim pa se na njima igraju euro tekme.. Evo, recimo, u Zlini stadion trece kategorije a komplet tribina montaznaSjedala za gledatelje moraju biti individualna, pričvršćena, međusobno odvojena, oblikovana, numerirana, izrađena od nelomljivog i nezapaljivog materijala te imati naslon minimalne visine od 30 cm, mjereno od sjedala. Zabranjena su sva stajaća mjesta, te korištenje montažnih tribina. Stadion mora imati najmanje 100 VIP sjedala, od kojih 20 mora biti rezervirano za gostujuću ekipu.
Ne smije biti drvena konstrukcija.Hadzijalagic je napisao/la:Ne kontam ovo za montazne tribine.. U evropi ima bruku stadiona sa montaznim tribinama i to onim klasicnim pa se na njima igraju euro tekme.. Evo, recimo, u Zlini stadion trece kategorije a komplet tribina montaznaSjedala za gledatelje moraju biti individualna, pričvršćena, međusobno odvojena, oblikovana, numerirana, izrađena od nelomljivog i nezapaljivog materijala te imati naslon minimalne visine od 30 cm, mjereno od sjedala. Zabranjena su sva stajaća mjesta, te korištenje montažnih tribina. Stadion mora imati najmanje 100 VIP sjedala, od kojih 20 mora biti rezervirano za gostujuću ekipu.
Ma moraju se Bekrić i Lendrić malo odmoriti. Ostali manje više. Ipak je ovo čevrta utakmica u 11 dana, nema veze što je tek počeo nastavak, mnogo je to minuta u kratkom periodu.chile je napisao/la:Citam pisete da treba odmoriti igrace na danasnjoj tekmi, o kakvom umoru se radi da bi ih odmarali. Odigrali su tek 4 utakmice kad se prije umorise, a da su i 10 igrali a ne te 4 valjda nam je cilj uigravanje ekipe i sto vise utakmica u istom (slicnom) sastavu da se odigra.
Nadam se da Edis ne razmislja kao vi i da ce igrati sa najjacim timom i ozbiljno odigrati utakmicu.
Valter je napisao/la:Nadam se da je ponovo došlo vrijeme kada ću moći barem neke Europske utakmice gledati na Grbavici. Da je došlo vrijeme kada ću i naredne prvenstvene i kup utakmice gledati u ljepšem ambijentu ušminkane Doline ćupova. Sa sjetom se sjećam prijeratnih domaćih utakmica u Euro kupovima na Grbavici i ambijenta na istim. Doduše prije rata nije bio baš tako čest slučaj da Željo obezbjedi igranje u Euro takmičenjima ali svaka utakmica na našoj Grbavici je bila priča za sebe. Posebno mi je ostala u sjećanju utakmica protiv Univerzitatee kada je Nikola Nikić zavuko gol i skandiranje Nikoli poslije toga. Neke stvari se ne mogu platiti novcem, a za sve ostalo mi smo tu da svojim uplatama vratimo te dane.
Forumaši su uglavnom manje više mlađi navijači đaci, studenti, velikim dijelom nažalost i nezaposleni pa njihova pomoć ma koliko bila od srca jer odvajaju od svojih đeparaca i malih primanja je u finansijskom smislu nešto skromnija (svakako da je svaka marka dobrodošla). OVOM PRILIKOM OBRAĆAM SE NAMA ŽELJOVCIMA NEŠTO STARIJIM I MATERIJALNO STITUIRANIM SA APELOM I MOLBOM DA PREPOZNAMO OVAJ TRENUTAK I DA BEZ PUNO RAZMIŠLJANJA U NAREDNIM DANIMA IZVRŠIMO UPLATU NA RAČUN ZA TRI STOLICE ŠTO SA PDV-om IZNOSI 93 KM (sa troškovima provizije cca. 100 KM). ZNAM DA NAS IMA POPRILIČAN BROJ KOJI SMO BEZ OBZIRA NA OVU OPŠTU BESPARICU U MOGUĆNOSTI DA BEZ VEĆIH PROBLEMA IZDOJIMO OVAJ IZNOS (ne moraju nam žene znati za ovo). NEKI VJEROVATNO POUČENI RAZNO RAZNIM MANIPULACIJAMA SA SLIČNIM AKCIJAMA SU DODATNO OPREZNI I SKEPTIČNI I VIŠE PO DEFAULT-u NE VJERUJU U KONAČNU NAMJENU SREDSTAVA. ŽIVOT PROLAZI BRZO I NEĆEMO ŽIVJETI VJEČNO ZATO DAJTE DA BAREM POKUŠAMO JOŠ JEDNOM VRATITI NAŠEG ŽELJU TAMO GDJE PRIPADA PA DA U EUROPI NAPOKON ZAPJEVAMO „Grbavicu“ NA NAŠOJ GRBAVICI. A vala i ja imam takvu želju da sa svojim sinom napokon gledam Želju u Europi u Dolini ćupova. Pa zar to ne vrijedi 100 KM.
Ja ću svoju obavezu (jer ovo jeste obaveza) gledati da do kraja sedmice ispunim.
Na ovom stadionu ga je Hajrović sprdalio slovacimaHadzijalagic je napisao/la:Procitah na klixu gdje pise zabranjeno koristenje montaznih tribina.. Vjerovatno su oni nesto pogresno napisali..
Na ovom stadionu se mogu igrati grupe a haman citav montazni..
Bravo, slazem se sa tobom i ja cu do kraja sedmice uplatiti 3 stolice pa da aBd sa svoja dva juniora i velikim merakom pogledam evropsku utakmicu sa istoka Grbavice.MU'MIN T.M. je napisao/la:Valter je napisao/la:Nadam se da je ponovo došlo vrijeme kada ću moći barem neke Europske utakmice gledati na Grbavici. Da je došlo vrijeme kada ću i naredne prvenstvene i kup utakmice gledati u ljepšem ambijentu ušminkane Doline ćupova. Sa sjetom se sjećam prijeratnih domaćih utakmica u Euro kupovima na Grbavici i ambijenta na istim. Doduše prije rata nije bio baš tako čest slučaj da Željo obezbjedi igranje u Euro takmičenjima ali svaka utakmica na našoj Grbavici je bila priča za sebe. Posebno mi je ostala u sjećanju utakmica protiv Univerzitatee kada je Nikola Nikić zavuko gol i skandiranje Nikoli poslije toga. Neke stvari se ne mogu platiti novcem, a za sve ostalo mi smo tu da svojim uplatama vratimo te dane.
Forumaši su uglavnom manje više mlađi navijači đaci, studenti, velikim dijelom nažalost i nezaposleni pa njihova pomoć ma koliko bila od srca jer odvajaju od svojih đeparaca i malih primanja je u finansijskom smislu nešto skromnija (svakako da je svaka marka dobrodošla). OVOM PRILIKOM OBRAĆAM SE NAMA ŽELJOVCIMA NEŠTO STARIJIM I MATERIJALNO STITUIRANIM SA APELOM I MOLBOM DA PREPOZNAMO OVAJ TRENUTAK I DA BEZ PUNO RAZMIŠLJANJA U NAREDNIM DANIMA IZVRŠIMO UPLATU NA RAČUN ZA TRI STOLICE ŠTO SA PDV-om IZNOSI 93 KM (sa troškovima provizije cca. 100 KM). ZNAM DA NAS IMA POPRILIČAN BROJ KOJI SMO BEZ OBZIRA NA OVU OPŠTU BESPARICU U MOGUĆNOSTI DA BEZ VEĆIH PROBLEMA IZDOJIMO OVAJ IZNOS (ne moraju nam žene znati za ovo). NEKI VJEROVATNO POUČENI RAZNO RAZNIM MANIPULACIJAMA SA SLIČNIM AKCIJAMA SU DODATNO OPREZNI I SKEPTIČNI I VIŠE PO DEFAULT-u NE VJERUJU U KONAČNU NAMJENU SREDSTAVA. ŽIVOT PROLAZI BRZO I NEĆEMO ŽIVJETI VJEČNO ZATO DAJTE DA BAREM POKUŠAMO JOŠ JEDNOM VRATITI NAŠEG ŽELJU TAMO GDJE PRIPADA PA DA U EUROPI NAPOKON ZAPJEVAMO „Grbavicu“ NA NAŠOJ GRBAVICI. A vala i ja imam takvu želju da sa svojim sinom napokon gledam Želju u Europi u Dolini ćupova. Pa zar to ne vrijedi 100 KM.
Ja ću svoju obavezu (jer ovo jeste obaveza) gledati da do kraja sedmice ispunim.![]()