DUPLU!
Sam se banuj sa nove funkcije

DUPLU!
To je to.Veteran je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 4:43 pmMa ima malo i do očekivanja. Nestrpljivi smo i nervozni. Baterije su nam prazne. Fulili smo Europu prošle sezone, patili se skoro cijelu jesen. Slavko nas malo digao, pojačanja krenula dobro, odmah o tituli počnemo razmišljati, neki i o duploj kruni, a onda novi izazovi u igračkom kadru i belaj....nervoza na sve strane, i otvori se milion tema, priča, dilema, širina igračkog kadra, naša djeca, tribina....sve je ovo normalno, i ne razlikujemo se mnogo od sličnih navijačkih grupa i kada se malo šire čita i posmatra.
Ja sam nekako (po prvi put priznajem) uspio smanjiti emocije i doživljaje, za nijansu spustio ljestvicu, i ove godine bi samim izlazkom u Europu bio prezadovoljan. Da li bili treći, ili uzeli kup, svejedno mi je, samo da odigramo europske tekme na Grbavici, da pokažemo tu atmosferu, da dođu momci iz Copa 90 i vide najluđu atmosferu u Europi..
Naravno ne odričem se niti titule, ali mislim da nemamo "logistiku" ove godine za istu. Tu uz sva dešavanja ostadosmo najtanji...i tu vidim najveći izazov u budućnosti...
Nek pita mene koji sam gledao Sjever kako nice
o tome sam pisao i ranije. nametnuti vanjski i unutrasnji pritisak uz zelju za rezultatskim uspjehom u mladjim kategorijama trenere je tjerala na selekciju igraca koji prave trenutni uspjeh, sto zbog trenutnih fizickih predispozicija momaka sto zbog 'dubokog roditeljskog djepa'. nije se puno razmisljalo o prvom timu kroz rad sa mladjim selekcijama. bili smo bez vizije, ograniceni samo na uspjehe pojedinacnih selekcija.1950 je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 3:15 pmMislim da je suština problema to što treneri koji treniraju omladince obično ganjaju neke titule, uspjehe itd. za samopromociju. Valjda je bitno školovat igrače ali eto vidimo po primjeru Memije da to i ne ide bas tako, on je u omladinskim kategorijama bio puno pa i previse korišten i na sredini terena pa čak i u napadu jer je bio dominantan. Treneru to naravno nije smetalo i to je sve u redu ako Memija nije bio planiran da bude bek, i tu je izgubio puno pa eto i na tom njegovom famoznom centaršutu.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 2:59 pmsergejevic je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 2:41 pmMa samo kod nas je momak od 18, 19 godina balavac koji nema sta traziti u ekipi, a ljudina od 23,24 je jos uvijek mlad i treba ga postepeno ubacivati u igru, s 32 postaje stabilan prvotimac i decko oko kojeg treba graditi igru, a s 39(Wagner) je nosioc i glavna poluga ekipe. Nije ni cudo sto smo jos samo protiv San Marina neki favoriti.![]()
bravo majstore!
zeljezo se kuje dok je vruce.
istina je da ne mogu svi omladinci steci status prvotimaca u tim godinama, ali ako svake godine nemamo barem jednog ili dvojicu onda bi se trebali zapitati sta i kako to radimo u omladinskim selekcijama.
Imaš pravoza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 5:02 pmza mene je npr. porazna cinjenica da mi moramo kupovati stopere, golmane pa i bekove...
Kerla je tu !Elegant je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 5:13 pmRuska ekipa protiv koje sutra igram napisali tekst o nama http://www.kc-camapa.ru/cgi-bin/newsprn.cgi?14541
Klub se zove "Krila Sovjeta" u prevodu na nas jezik.
+ Bobićdimitrijevic je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 5:23 pmNisam toliko zabrinut za Crnova jer je Zakaric dobar i to se vidjelo protiv Capljine.Ovi odlasci,povrede i pehovi znace samo jedno,a to je da cemo gledat Zerica,Kemu i Besirevica vise na proljeće,a to he prava prica.Znaci u kupu ne mogu igrati Crnov,Stojanovic i Kostic?
Opet ce Stana odigrat 15 utakmica,a sve ne možeLARS1921 je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 5:24 pm+ Bobićdimitrijevic je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 5:23 pmNisam toliko zabrinut za Crnova jer je Zakaric dobar i to se vidjelo protiv Capljine.Ovi odlasci,povrede i pehovi znace samo jedno,a to je da cemo gledat Zerica,Kemu i Besirevica vise na proljeće,a to he prava prica.Znaci u kupu ne mogu igrati Crnov,Stojanovic i Kostic?
Ovo je dobra ideja, da i mi na našoj stranici počnemo pisati tekstove o protivnicima. Bar u pripremnim tekmama, i možda u Euro takmičenjima. Sigurno koja stotina ili hiljada klikova više..Elegant je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 5:13 pmRuska ekipa protiv koje sutra igram napisali tekst o nama http://www.kc-camapa.ru/cgi-bin/newsprn.cgi?14541
Klub se zove "Krila Sovjeta" u prevodu na nas jezik.
pile na aparatima