Ja ti kazem da nema vise od 4 ekipe uz Danake kvalitetnije od nas,oni uopste ne daju toliku paznju fudbalu i nisu tolika primanja a ovaj klubbod Memije u sredini tabele druge lige ,ma daj Lendrica u drugu Islandskusalle86 je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 6:17 pmOčekujemo za 3 sezone da se bodemo saFormat je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 6:08 pmPrva kiga Danake ima par osbiljnijih klunova bar poka ih je losije od nas igracki,o finansijama ne zelim sad pricat al mi nije jasno kako igrac moze otic u drugu Danaku ligu? Kakav tamo napredak moze ocekivat,koliko ce to para dobit?
Na kraja sta cemo mi dobit? "Uzgajas" ga godinama i das za kikiriki ma bjezi .
Pa ja znam nase momke koji igraju u drugoj Fr ligi koji zaradjuju po 4,5 hiljada eura a sigurno da je 3 nivoa iznad liga.
Bronbijem, Midjtlandom za grupe lige evrope, a sad igrača dajemo ekipi koju brat bratu ovi gore mogu tući glat 5 razlike.
Nešto tu ne štima da ga jebe.š
Ni zbog cega. Eto? Idemo dalje. Odlican transfer, svi zadovoljni. El dorado. Idemo u Europa League za dvije godine inshallah!
Za 5 godina napadamo grupnu fazu Lige Prvakasajo10 je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 6:27 pmNi zbog cega. Eto? Idemo dalje. Odlican transfer, svi zadovoljni. El dorado. Idemo u Europa League za dvije godine inshallah!![]()
![]()
sajo10 je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 6:27 pmNi zbog cega. Eto? Idemo dalje. Odlican transfer, svi zadovoljni. El dorado. Idemo u Europa League za dvije godine inshallah!![]()
![]()
A sta ako je Zuban ovo zavrsio ?
Uzeo bi qrac moj za igraca koji je katastrofalan u odbrani i koji ne zna centrirati. Dinamo prodaje igrace koji imaju kvalitet da mogu igrati u klubovima u ligi petice. Njihova mlada reprezentacija je svemirski brod za nasu koja dvije godine ne moze nikoga pobijediti. Njihovi klubovi redovno igraju u grupnim fazama evropskih takmicenja. Ljudi se uzive u fm i zaborave na realnost.