Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pinkii
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jan 28, 2017 12:55 am

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

sub jan 28, 2017 12:56 am

Kratki osvrt..
Borba za titulu ce se voditi izmedju nas i Zrinjskog. Gamad niti se pojacala, niti ima vezni red a polovnjaci koje dovode im zasigurno nece pomoci u borbi koja predstoji.. Sem toga, cisto sumnjam da ce ih sreca ponovo maziti te da ce se provlaciti kao sto su u prvom dijelu sezone onim pinball golovima, autogolovima i golovima u poslijednjim trenucima utakmice.
Zrinjski, kazu, ima odlicnog strucnjaka a ionako odlicnu ekipu su nadogradili sa jos par odlicnih igraca u svakoj liniji. Ozbiljna su oni ekipa i zustra ce se borba voditi izmedju nas i njih.

Sto se nas tice.. Fali nam jos jedan klasan stoper koji ce, nadam se, ubrzo doci. Tada bi prelazni rok, bar po meni, fantastican bio. Iskreno se nadam da ce to Kerla biti, a i Bosnjak je sto je dakako razlog vise da se molim za njegov dolazak.
Objektivno govoreci, imamo vjerovatno najbolji ofanzivnu liniju u ligi..
Tek sada se nazire ekipa i tek sada se nazire poslozenost i neki balans.. Ono sto takodjer raduje je sto ce konacno odrzao taj kostur ekipe i sto smo se pojacali na deficitarnim pozicijama. Taj kostur se u buducnosti mora postepeno nadogradjivati, bez naglih promjena.. To je ono cemu moramo teziti.
Eto, na redu su i te famozne pripreme Petrovica, iako bas ne mislim da ce nesto pretjerano pucati od snage i da ce na prvoj utakmici na teren istrcati jedanaest strojeva. Fizicka sprema ovisi o kontinuitetu i vjerovatno ce ovi igraci sa njim morati proci te pripreme u vise navrata kako bi se konacan i ocekivani efekat istih odrazio na njih. Da ce biti spremniji, vjerujem da hoce..
Napominjem, sef sada mora poraditi na uigranosti i kompaktnosti ekipe iako je taj dugotrajni proces vec dosta olaksan, obzirom da se gro ekipe vec dobro poznaje.
Bice ovo dobro, odavno nisam bio optimisticniji..

sajo10
Kontakt:

sub jan 28, 2017 1:00 am

Djermanovic -> Zhetsyu (KAZ), vec napustio klub
Kramaric -> Radomlje (SLO), fenjeras i od iduce godine ponovo drugoligas
Secerovic i Lazic -> Mladost DK
Bevab -> Olimpic
Husic -> Celik
Enis -> Krupa
Hodzurda -> Vitez
Zahirovic -> Split (CRO), fenjeras, medjutim vec napustio klub
Halvadzic -> I dalje bez kluba
Pozder -> Uerdingen (GER), peta njemacka liga (!!!)
Toskas -> Doxa Dramas (CYP), drugoligas
Hervas -> Mirandes (ESP), nalaze se pred ispadanjem u trecu ligu
Meni je uvijek interesantno vidjeti gdje igraci nastave karijere kada napuste Zelju, medjutim evo izdvojio sam nekoliko njih koji su prije ove sezone dovedeni kao pojacanja naprimjer, ili prinove kako hocete. Interesantno da je vecina otisla u drugoligase ili poluamaterske klubove, buduce fenjerase i srednje bosanskohercegovacke ekipe. To dovoljno dokazuje kakve smo mi igrace imali u ekipi odnosno na kojem nivou je kvalitet bio. Kada sad pogledamo neke stvari, totalno je bilo ista ocekivati od tog skupa igraca...

Da sad ne ispadne da imamo velemajstorsku ekipu..ali od kad je Slavko na celu strucnog staba puno ozbiljnije izgledamo, a i igraci koji su dosli se nemogu porediti sa ovim od ljetos. Bobic, Zeba, Crnov, Stojanovic, Zakaric... sve provjerena igraca iz nasih liga i igraci od koji otprilike znas sta mozes dobiti, a mi se nadamo da ce oni pokazati jos vise od toga!

Leon_Professional
Kontakt:

sub jan 28, 2017 1:34 am

Ajzea je napisao/la:
sub jan 28, 2017 12:56 am
Kratki osvrt..
Borba za titulu ce se voditi izmedju nas i Zrinjskog. Gamad niti se pojacala, niti ima vezni red a polovnjaci koje dovode im zasigurno nece pomoci u borbi koja predstoji.. Sem toga, cisto sumnjam da ce ih sreca ponovo maziti te da ce se provlaciti kao sto su u prvom dijelu sezone onim pinball golovima, autogolovima i golovima u poslijednjim trenucima utakmice.
Zrinjski, kazu, ima odlicnog strucnjaka a ionako odlicnu ekipu su nadogradili sa jos par odlicnih igraca u svakoj liniji. Ozbiljna su oni ekipa i zustra ce se borba voditi izmedju nas i njih.

Upravo govorim danas drugu. Nemaju oni sirinu da guraju na dva fronta i pogotovo Liga za prvaka, gdje je svaka tekma teska.
Do sad imali srece, strasne srece, ali i to popusti. Imali smo i mi s Edisom, pa na kraju sve se naplati.
Naplati se bgm i roster od 13 igraca koji su konstantno igrali i na kraju pukli. Kod kona je ista situacija, tu je nekih 13-14 igraca sto se vrte, sretni auto/golovi.
Ocekujem da padnu, mada ko zna, ne treba ih otpisati.

Zrinja je vec druga prica. Jest dobar trener, jesu to sve dobri igraci, al nije to ta hemija kao sto je bila, a upravo to je po mom misljenju bila prevaga Zrinjskog do sada. Treba vremena treneru da sve to poslozi. Eh pitanje je koliko ce to trajati, nadam se sto duze.
Ocekujem da kiksnu odmah prvo kolo kod Celika, jer jedino tu izgleda realno da mogu prosuti bodove.

Mada prvo mi moramo gurati maksimalno. Utakmice su "lakse", i nije nerealno uzeti 12 bodova, jer fino bi bilo jos malo skinuti tu prednost ili u najgorem slucaju da ostane ova razlika.
PA u Ligi 6 na sake sa svima.

Plavi orkestar
Kontakt:

sub jan 28, 2017 1:51 am

Ajzea vjerovatno da hoce ali gamad ne otpisujem sve do onog momenta kad se njihovoj cjeloj postavi poslije svake utakmice ne uradi vjerodostojna doping kontrola.U svim za njih bitnim utakmicama njihovi igraci su roknuti i mislim da cak i ne znaju.Naši iz kluba u slijedecoj utakmici sa njima moraju insistirati na doping kontroli.Kod nas se masu stvari uradilo i radi da budemo broj jedan u drzavi ali ne zavisi sve od nas.Masa je stvari koje nama utjecu na rezultat sada.I bod moze puno znaciti nama a Zrinjskom ne.Neka nam Macic mahne negdje kao što zna i propade sve jer smo 6 bodova u zaostatku i dzaba ti i Slavko i pojacanja i pripreme...Ove godine ja sam prezadovoljn izlaskom u Evropu a ako bude šta više znat cu to proslaviti a do tada ne opterecavati ih,pustiti ih da igraju,pokazu borbenost,zalaganje i znanje pa šta bude a mi ih svi,bez obzira na keajnji ishod,trebamo podrzati i zhvaliti prvo upravi na svemu uradjenom a njima,nadam se,na zelji i zalaganju na terenu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

dimitrijevic

sub jan 28, 2017 2:13 am

Ma dobro to se nikad ne zna. I kod njih zavisi dosta od Duljevića koji je najbolji igrač lige. Imaju i Širokog i Slobodu zadnja dva kola. Recimo prva dva kola u ligi 6 padne im da igraju sa istim protivnicima ili sa nama ili sa Zrinjskim to je odmah u startu četiri derbija i plus kup. Važno je i koga dobijemo u kupu, Sema ili Travnik su poželjni. Izbjeći Zrinjski, Široki i Sarajevo.
Ja mislim da je nama najvažnija prva utakmica i onda ce sve ici lakse.
Mirza Rascic !

gavran
Kontakt:

sub jan 28, 2017 6:00 am

Elegant je napisao/la:
pet jan 27, 2017 10:33 pm
Neka svako radi svoj posao, Petovic sa igracima, uprava svoje, šalovanje ko je zaduzen, slike i vdeo također, zayebanti sa foruma svoje i sve ce biti OK.
Ja svoje radim :prst:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

kremenko

sub jan 28, 2017 9:07 am

Misljenja sam da ce se Zrinjski prije okliznuti kuci protiv Krupe ili u gostima kod Mladosti,nego protiv Celika
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

sub jan 28, 2017 9:17 am

Joj kad Joe Cole uruči ček bez pokriča. #čekizkomunizma :kafa:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub jan 28, 2017 9:37 am

Pinkii je napisao/la:
sub jan 28, 2017 12:55 am
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... nju/23716/
Izo legenda.

LARSSON
Kontakt:

sub jan 28, 2017 9:46 am

Kad smo vec kod analize protivnika, Krupi otišli osam igrača, a niko nije došao. Trebao je Salko Jazvin ali nije dogovorena odšteta i tako da neće kod njih, vjerovatno će u Zrinjski na posudbu.

A Krupi su suspendovani Koljic, Peric ( oba napadači ) i Jašarević. Ostao im je jedan napadač, osim ako neko ne dođe, a trebao bi.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jan 28, 2017 10:14 am

Dobro jutro, danas Zeljo igra.
Jest da je protiv nizeligasa, jest da je pripremna, jest da je stream s mobitela, ali toliko se radujem tekmi. Bolest :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Danas bi trebali Zakaric i Zeba dat po jedan minimalno :kafa:

Ajzea
Kontakt:

sub jan 28, 2017 10:26 am

dimitrijevic je napisao/la:
sub jan 28, 2017 2:13 am
Ma dobro to se nikad ne zna. I kod njih zavisi dosta od Duljevića koji je najbolji igrač lige. Imaju i Širokog i Slobodu zadnja dva kola. Recimo prva dva kola u ligi 6 padne im da igraju sa istim protivnicima ili sa nama ili sa Zrinjskim to je odmah u startu četiri derbija i plus kup. Važno je i koga dobijemo u kupu, Sema ili Travnik su poželjni. Izbjeći Zrinjski, Široki i Sarajevo.
Ja mislim da je nama najvažnija prva utakmica i onda ce sve ici lakse.
Sta je Duljevic??????
Duljevic nije ni u Sarajevu najbolji igrac, a u nasem rosteru imas bar tri igraca koji su deset levela iznad njega i jos par potencijalnih..
Oni se mogu Bogu zahvaliti na Mersudinu i Crnkicu. Da im nije njih, posebno prvog, pred njima bi bila velika borba da udju u prvu sestorku.
Oni su pravi igraci a ne Duljevic..

Lendric, Stevanovic, Zeba su deset levela iznad njega i sramotno je sandzacke guzove staviti ispred njih.. Izvikani trut sa prenapuhanom cijenom i bijednom statistikom, iskreno govoreci i bez imalo pretjerivanja. Toliko medijski eksponiran, da ne pratim ligu pomislio bih da je nesto najbolje za bh fudbal sto se desilo poslije rata, kad ono corak..

DANAS IGRA ZELJEZNICAR !

storm_raider
Kontakt:

sub jan 28, 2017 10:26 am

I opet u 6 se probudim kada Zeljo igra...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Morzhy
Kontakt:

sub jan 28, 2017 10:36 am

E čuj Duljević najbolji igrač lige...

irfo

sub jan 28, 2017 10:37 am

Hoce li biti streama utakmice danas?

LARSSON
Kontakt:

sub jan 28, 2017 10:38 am

Radit će aco iz žbuna

avlami97
Kontakt:

sub jan 28, 2017 11:00 am

Moždane vijuge mi nisu u stanju rastumačiti ovu rečenicu:

'Najveća plaća u Sarajevu je 5.000 maraka. U prosjeku, naši igrači imaju 2.500, 3.000 do 4.000 maraka, dok nogometaši iz naše Akademije koji su priključeni prvom timu, imaju od 600 do 800 maraka', kazali su iz Sarajeva. :roll:

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/koli ... rima/74946
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

storm_raider
Kontakt:

sub jan 28, 2017 11:03 am

U prosjeku cemo pobjediti danas sa 2,3 ili 4 gola razlike.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

sub jan 28, 2017 11:06 am

1,2 kvota na nas

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava