Otvorena istraga
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Katastrofalni su trenutno, odbrana prelosa, a Lendra bi im uvalio jedan da jebe rak raka. O nasoj odbrani ne treba trosit rijecidell21 je napisao/la:Što je bolje,po nemi je bolje npr. u polufinalu igrati sa slobodom dvomeč nego sa sarajevom ipak je to derbi.Kapiten je napisao/la:Ma beze vam prica bas, mlatnut ce ih tuzlaci danas. Zeba i Husref su jeben tandem i ne bih se uopste slozio da pitari imaju bolju ekipu od njih.
Za nas je, naravno, bolje da pitari prodju.
Normala, koga god da dobijemo, ima da ga mlatnemoAjzea je napisao/la:Nešto kontam, ma boli me ku.rac koga ćemo dobiti. Neka oni strahuju, mi smo Zeljo.
Bas mi je drago da je doslo do ovoga !LARSSON je napisao/la:Otvorena istraga
Kad igra kapiten Aco ne moze nam niko zabiti vise od jednog gola, ali s BogijeM i Emriom nazad imamo 2 prespora stopera sto se moglo vidjeti i protiv Mladosti, obojica su dobri u tandemu s Acom nadopunjuju se onda..Kapiten je napisao/la:Katastrofalni su trenutno, odbrana prelosa, a Lendra bi im uvalio jedan da jebe rak raka. O nasoj odbrani ne treba trosit rijecidell21 je napisao/la:Što je bolje,po nemi je bolje npr. u polufinalu igrati sa slobodom dvomeč nego sa sarajevom ipak je to derbi.Kapiten je napisao/la:Ma beze vam prica bas, mlatnut ce ih tuzlaci danas. Zeba i Husref su jeben tandem i ne bih se uopste slozio da pitari imaju bolju ekipu od njih.
Za nas je, naravno, bolje da pitari prodju.
FKZ1921 je napisao/la:Ovu priču zaštićeni, nezaštićeni... (mislim na nas klub)trebamo zaboraviti. I formalno -pravno (aktom kluba)i suštinski,u klubu je zabranjen svaki kontakt sa sudijama i ostalim službenim licima.
Jedine osobe koje su ovlaštene obaviti službeni dio posla sa ovim licima (utvrđivanje ispunjenosti bezbjednosnih uvjeta,ostalih uvjeta kad je stadion u pitanju,potpisivanje službenih zapisnika...)su direktor kluba i lice zaduženo za bezbjednost.
Sve navedeno se mora završiti u službenim prostorijama uz vođenje službenih zapisnika.
Svako ko eventualno postupi drugačije od propisanog, biće od strane samog kluba službeno prijavljen. Ovo vam je ovako 1/1.
ja mislim da aco vec igra protiv olimpikaKapiten je napisao/la:A vratit ce se Aco do polufinala...
Slazem se,ali mislim ako zijane da ce biti bolje po njih,jer ce onda biti,cist racun duga ljubav,a ionako ne mogu uzeti kup. Znam da nemamo vecih dusmana,bas zatoVeteran je napisao/la:Jbg buraz ja se nadam ispadanju kineza, i totalnom raspaduSarajlijaTM je napisao/la:Pa imamo i mi sad fakina u ekipi,koji mogu grubo odigrati i odgovoriti. Jadranko,Zaha,Stana... Sve su to fakini sa iskustvom...
Ko ih hebe,govna i jedni i drugi,ja se danas nadam prolasku pitara na osnovu sudije i da onaj levat bas razveze jezik i gurne ih ne smetljiste gdje i pripadaju. Mislim da svakako samo to ceka i da ima jos dosta sto cuva da kaze i pokaze. Jer mutno je sve bilo prosle godine,a svi znamo kakvi su to guzni haveri bili.
Olimpic,Željo i Široki ce sigurno nekome racune pomrsiti![]()
![]()
nemamo mi većih dušmana od njih zapamtite to.
Pa rekao je da će pred utakmicu odrediti sastav...exbabilon je napisao/la:Joj vise Edis i floskule.. covjek ga fino pita obzirom na bitnu i tesku tekmu za vikend, obzirom na rezultat iz prve tekme, hoce li biti nekih rokada u sastavu, on odgovara s nekim frazama, Zelji svaka bitna, Pofalicki, vako nako...daj bolan reci istrcace najjaci sastav, rotirat cemo malo, zamijenit cemo svih 11, ne zelim da otkrivam karte pred utakmicu i slicno...