Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

LARSSONN
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 15, 2016 12:10 pm

Otvorena istraga

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Kapiten
Kontakt:

uto mar 15, 2016 12:10 pm

dell21 je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:Ma beze vam prica bas, mlatnut ce ih tuzlaci danas. Zeba i Husref su jeben tandem i ne bih se uopste slozio da pitari imaju bolju ekipu od njih.
Za nas je, naravno, bolje da pitari prodju.
Što je bolje,po nemi je bolje npr. u polufinalu igrati sa slobodom dvomeč nego sa sarajevom ipak je to derbi.
Katastrofalni su trenutno, odbrana prelosa, a Lendra bi im uvalio jedan da jebe rak raka. O nasoj odbrani ne treba trosit rijeci 8-)
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Ajzea
Kontakt:

uto mar 15, 2016 12:20 pm

Nešto kontam, ma boli me ku.rac koga ćemo dobiti. Neka oni strahuju, mi smo Zeljo. :kafa:

Grbavica
Kontakt:

uto mar 15, 2016 12:21 pm

Hajmo prvo rahmetli Borac proći.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 15, 2016 12:21 pm

Ajzea je napisao/la:Nešto kontam, ma boli me ku.rac koga ćemo dobiti. Neka oni strahuju, mi smo Zeljo. :kafa:
Normala, koga god da dobijemo, ima da ga mlatnemo
Željezničar ante portas !

smurf_
Kontakt:

uto mar 15, 2016 12:23 pm

Niko nista nije objavio za karte sutra. Hoce li prodaja krenuti od danas? Cijene standardne, jug 5? :)

Elegant
Kontakt:

uto mar 15, 2016 12:26 pm

LARSSON je napisao/la:Otvorena istraga
Bas mi je drago da je doslo do ovoga !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FKZ1921
Kontakt:

uto mar 15, 2016 12:27 pm

Ovu priču zaštićeni, nezaštićeni... (mislim na nas klub)trebamo zaboraviti. I formalno -pravno (aktom kluba)i suštinski,u klubu je zabranjen svaki kontakt sa sudijama i ostalim službenim licima.
Jedine osobe koje su ovlaštene obaviti službeni dio posla sa ovim licima (utvrđivanje ispunjenosti bezbjednosnih uvjeta,ostalih uvjeta kad je stadion u pitanju,potpisivanje službenih zapisnika...)su direktor kluba i lice zaduženo za bezbjednost.
Sve navedeno se mora završiti u službenim prostorijama uz vođenje službenih zapisnika.
Svako ko eventualno postupi drugačije od propisanog, biće od strane samog kluba službeno prijavljen. Ovo vam je ovako 1/1.

cikazubo
Kontakt:

uto mar 15, 2016 12:28 pm

Kapiten je napisao/la:
dell21 je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:Ma beze vam prica bas, mlatnut ce ih tuzlaci danas. Zeba i Husref su jeben tandem i ne bih se uopste slozio da pitari imaju bolju ekipu od njih.
Za nas je, naravno, bolje da pitari prodju.
Što je bolje,po nemi je bolje npr. u polufinalu igrati sa slobodom dvomeč nego sa sarajevom ipak je to derbi.
Katastrofalni su trenutno, odbrana prelosa, a Lendra bi im uvalio jedan da jebe rak raka. O nasoj odbrani ne treba trosit rijeci 8-)
Kad igra kapiten Aco ne moze nam niko zabiti vise od jednog gola, ali s BogijeM i Emriom nazad imamo 2 prespora stopera sto se moglo vidjeti i protiv Mladosti, obojica su dobri u tandemu s Acom nadopunjuju se onda..

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 15, 2016 12:29 pm

FKZ1921 je napisao/la:Ovu priču zaštićeni, nezaštićeni... (mislim na nas klub)trebamo zaboraviti. I formalno -pravno (aktom kluba)i suštinski,u klubu je zabranjen svaki kontakt sa sudijama i ostalim službenim licima.
Jedine osobe koje su ovlaštene obaviti službeni dio posla sa ovim licima (utvrđivanje ispunjenosti bezbjednosnih uvjeta,ostalih uvjeta kad je stadion u pitanju,potpisivanje službenih zapisnika...)su direktor kluba i lice zaduženo za bezbjednost.
Sve navedeno se mora završiti u službenim prostorijama uz vođenje službenih zapisnika.
Svako ko eventualno postupi drugačije od propisanog, biće od strane samog kluba službeno prijavljen. Ovo vam je ovako 1/1.
slika

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Kapiten
Kontakt:

uto mar 15, 2016 12:36 pm

A vratit ce se Aco do polufinala...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto mar 15, 2016 12:38 pm

Kapiten je napisao/la:A vratit ce se Aco do polufinala...
ja mislim da aco vec igra protiv olimpika
100/94/37/34 - i to je to!

SarajlijaTM
Kontakt:

uto mar 15, 2016 12:39 pm

Veteran je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Pa imamo i mi sad fakina u ekipi,koji mogu grubo odigrati i odgovoriti. Jadranko,Zaha,Stana... Sve su to fakini sa iskustvom...

Ko ih hebe,govna i jedni i drugi,ja se danas nadam prolasku pitara na osnovu sudije i da onaj levat bas razveze jezik i gurne ih ne smetljiste gdje i pripadaju. Mislim da svakako samo to ceka i da ima jos dosta sto cuva da kaze i pokaze. Jer mutno je sve bilo prosle godine,a svi znamo kakvi su to guzni haveri bili.
Olimpic,Željo i Široki ce sigurno nekome racune pomrsiti
Jbg buraz ja se nadam ispadanju kineza, i totalnom raspadu :DD: :DD: :DD: nemamo mi većih dušmana od njih zapamtite to.
:zeljeznicar1:
Slazem se,ali mislim ako zijane da ce biti bolje po njih,jer ce onda biti,cist racun duga ljubav,a ionako ne mogu uzeti kup. Znam da nemamo vecih dusmana,bas zato
Za Želju se ne navija,Željo se VOLI !!!

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 15, 2016 12:52 pm

Kup je već osvojen,ne znam čemu tolike dileme.Spuštanje lopte je ok,ali ja ne vidim kvalitetnije ekipe u ovom trenutku od nas.To nam čak i najveći dušmani teška srca priznaju.Vakat je za jedan trofej,po mogućnosti da ga podignemo u lavoru pred popišanim konama. :zeljeznicar1: :titula:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

krajisnik87
Kontakt:

uto mar 15, 2016 1:04 pm

http://sport1.ba/edis-mulalic-u-cetvrta ... ica-bitna/" onclick="window.open(this.href);return false;

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Ajzea
Kontakt:

uto mar 15, 2016 1:05 pm

Zašto nam pehar nije uručen u tom slučaju, molim lijepo? Ne shvatam i zašto se nije organizovala proslava, kakav je to način?!

exbabilon
Kontakt:

uto mar 15, 2016 1:09 pm

Joj vise Edis i floskule.. covjek ga fino pita obzirom na bitnu i tesku tekmu za vikend, obzirom na rezultat iz prve tekme, hoce li biti nekih rokada u sastavu, on odgovara s nekim frazama, Zelji svaka bitna, Pofalicki, vako nako...daj bolan reci istrcace najjaci sastav, rotirat cemo malo, zamijenit cemo svih 11, ne zelim da otkrivam karte pred utakmicu i slicno...

FKZ1921
Kontakt:

uto mar 15, 2016 1:20 pm

exbabilon je napisao/la:Joj vise Edis i floskule.. covjek ga fino pita obzirom na bitnu i tesku tekmu za vikend, obzirom na rezultat iz prve tekme, hoce li biti nekih rokada u sastavu, on odgovara s nekim frazama, Zelji svaka bitna, Pofalicki, vako nako...daj bolan reci istrcace najjaci sastav, rotirat cemo malo, zamijenit cemo svih 11, ne zelim da otkrivam karte pred utakmicu i slicno...
Pa rekao je da će pred utakmicu odrediti sastav...

salle86
Kontakt:

uto mar 15, 2016 1:22 pm

Hrdjavom kur*cu i dlaka smeta

:zeljeznicar1: :titula: :zeljeznicar1: :titula: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto mar 15, 2016 1:25 pm

jel vama jasno da mi pobjedom u tuzli prilazimo prvom mjestu na -7 uz jos 8 utakmica (24 boda)... ja mislim da smo mi debelo u borbi za titulu ukoliko uzmemo tuzlake...
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava