Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

dell21
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon mar 14, 2016 11:21 pm

krajisnik87 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Zna li neko kakva je sutuacija sa fan shopom i zaradom u smilsu koliko procenata ima klub kad mi kupimo artikal s obzirom da ono Gong radi kako se sjecam, npr danas uzmem majicu 16km i bas dumam jel mi pare idu u klub ili vecim dijelom gongu..
A znal ko hocel biti online prodaja i kad ima nas koji smo daleko a uzeli bi sta

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
De se vi učlanite bolje za to dati 23 km nego za majcu :ganja:

ublehas
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pon mar 14, 2016 11:24 pm

cikazubo je napisao/la:Zna li neko kakva je sutuacija sa fan shopom i zaradom u smilsu koliko procenata ima klub kad mi kupimo artikal s obzirom da ono Gong radi kako se sjecam, npr danas uzmem majicu 16km i bas dumam jel mi pare idu u klub ili vecim dijelom gongu..
Rečeno je da se dobit dijeli 70:30 u korist kluba.

cikazubo
Kontakt:

pon mar 14, 2016 11:38 pm

dell21 je napisao/la:
krajisnik87 je napisao/la:
A znal ko hocel biti online prodaja i kad ima nas koji smo daleko a uzeli bi sta

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
De se vi učlanite bolje za to dati 23 km nego za majcu :ganja:
Davno je clanska po drugii put obnovljena :D
Ako je istina da je dobit kluba 70-30 u fan shopu i na taj nacin se moze jako fino pomoci klubu a uz to dobijes jos i taj odabrani proizvod..

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto mar 15, 2016 1:59 am

Daj da ona zenska i nama urucuje clansku, bacite koju sliku na fb i eto jos 2000 clanova do Aprila :DD:

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 15, 2016 2:01 am

Molim FACETV da ukine prenos uzvratne utakmice kupa, da dođe više raje :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dzezvar
Kontakt:

uto mar 15, 2016 7:10 am

irfo je napisao/la:
Vecim dijelom ide Gongu, ali klub tu nema nikakvih ulaganja samo dobit
Mali milion puta se napisalo oko toga.
Dobit ide vecim dijelom klubu.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:14 am

tm8782 je napisao/la:Ovo sto je napisao FKZ1921 je tacno. Ovo je sto se tice ulaganja u ovaj stadion. ABd bice nesto bolje. Uprava je vec te stvari prezntovala javno. Do sada nisu slagali nista sto su rekli, a Boga mi su uradili jos neke stvari koje nisu rekli. Nego je bio bum. Toliko po pitanju stadiona. Kako sam cuo mogla bi sutra vec biti kompenzacija tj. predaja u kupu i okretanje prvenastvu. U ovoj sedmici bi se mnogo toga trebalo znati tj. potvrditi sto 'mahala' prica. Izgleda da ce biti i kucanja na vrata uveliko nekima...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Azmir možda jeste papak, ali nije budala i logčno je da to urade. Divovi ne mogu do titule nikako i njima to paše da makar probaju u Kupu. Zašto to pišem ovdje? Ako ovo dogovore onda se nama ne piše u Tz dobro. Samo im još mi stojimo na putu za titulu. Nisu bolja ekipa, ali to u ovakvim utakmicama ne pije vode. Bojim se samo da nam koga ne osposobe, a nama poslije njih tek predstoji borba na sve ili ništa i svaki igrač nam je potreban. Suđenje će također (ukoliko padne dogovor danas) biti katastrofa po nas. Uglavnom ne sviđa mi se situacija nikako.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:23 am

zar nije bolje slobodi onda pobjedi direktno protiv zrinjskog u zadnjem kolu nego protiv nas? sto bi mi bili ti na kome ce sloboda dobiti podrsku sudija?
100/94/37/34 - i to je to!

ChWilla
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:25 am

sloboda će ići na nož protiv nas u svakoj varijanti. ako nas ne uspije pobijediti, nije u dobroj poziciji jer zrinjskom sad idu dosta lakše utakmice nakon što su sa 4 boda apsolvirali dva od najtežih gostovanja, i jer ih jedini čeka kod sebe. i bod protiv nas će njima biti loš, dogovor ili ne dogovor. oni apsolutno moraju ići na sva tri.

e to ih hebe, šta god se dogovorili u kupu valja proći još dva protivnika, od kojih ćemo bar jedan biti mi ili široki. a u prvenstvu zrinjski puše za vrat, ima još 9 kola, na kraju im idu na noge, i nikakva garancija ni za šta nije ni ako ih pitari puste u tuzli. neka i ostane -3 do tad, zrinjski trenutno ima za 6 bolju gol razliku i sa pobjedom 1-0 ili 2-0 će biti šampion. a nešto mislim da neće ostati.
gradi željo boli te *****

teteac8684
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:30 am

Za sutra možda ovako: Kjosevski - Stanić, Bogičević, Hodžurda, Kramarić - Hasanović, Blagojević, Memija, M. Stevanović, Beganović - Djermanović :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:32 am

Ma idemo igrat pa sta bude, nisu ni oni toliko jaki, prvo kolo s Borcem nisu nista pokazali, Radnik dobili na misice, a Vitez vodio do 70min dakle opet na fizicku spremu uzeli.. Mi smo takodje fizicki dobro pripremljeni a bgmi i bolje pokriveni na gotovo svim pozicijama, njima na ruku ide sto su dugo zajedno i dobro uigrani, ja vjerujem da mozemo dobit dole..

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:36 am

jovanmaksimovic je napisao/la:zar nije bolje slobodi onda pobjedi direktno protiv zrinjskog u zadnjem kolu nego protiv nas? sto bi mi bili ti na kome ce sloboda dobiti podrsku sudija?
Ma nema šanse da Sloboda dobije u Mostaru. Ona mora u zadnje kolo ući sa +4 ili od titule nema ništa.
Na tom putu stojimo im još mi i Široki ako kažem se dogovore sa pitarima što je realna i logična opcija. Dobro je rekao tm87, ovo hefte će puno toga biti jasnije. Ako se Slobodi dozvoli krkanska igra portiv nas bojim se da ćemo ostati i bez bodova i ne do Bog bez kojeg igrača.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:38 am

ChWilla je napisao/la:sloboda će ići na nož protiv nas u svakoj varijanti. ako nas ne uspije pobijediti, nije u dobroj poziciji jer zrinjskom sad idu dosta lakše utakmice nakon što su sa 4 boda apsolvirali dva od najtežih gostovanja, i jer ih jedini čeka kod sebe. i bod protiv nas će njima biti loš, dogovor ili ne dogovor. oni apsolutno moraju ići na sva tri.

e to ih hebe, šta god se dogovorili u kupu valja proći još dva protivnika, od kojih ćemo bar jedan biti mi ili široki. a u prvenstvu zrinjski puše za vrat, ima još 9 kola, na kraju im idu na noge, i nikakva garancija ni za šta nije ni ako ih pitari puste u tuzli. neka i ostane -3 do tad, zrinjski trenutno ima za 6 bolju gol razliku i sa pobjedom 1-0 ili 2-0 će biti šampion. a nešto mislim da neće ostati.
Slobodu Kup ne interesuje ona će u Evropu svakako. Oni znaju da ili će sad titulu uzeti ili više neće nikad. Ako naša Uprava nastavi ovako raditi, a ja vjerujem da hoće, Sloboda ispred nas na tabeli teško da će ikad više biti.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:40 am

Hajmo momci potrudite se da uplatite svoju stolicu za evropsku Grbavicu. U toku jucerasnjeg dana je skupljeno 350 KM, sto je odlicno s tim da je prvi dan skupljanja idemo se svi aktivnije uključiti u ovu akciju. Amar Osim ce uplatiti 20 stolica, svaki clan skupstine ima obavezu da uplati po 10 stolica, animirajte sve koje poznajete da podrze ovu akciju.
Alea iacta est!

ChWilla
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:41 am

ako dobije licencu.

lično mi je svejedno, ali kad bih ja danas morao prognozirati ko će uzeti titulu ipak bih rekao zrinjski. lako se bilo dogovarati kad je sarajevo imalo najjači sastav i još uz to namjestilo pola tekmi.
gradi željo boli te *****

teteac8684
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:50 am

ChWilla je napisao/la:ako dobije licencu.

lično mi je svejedno, ali kad bih ja danas morao prognozirati ko će uzeti titulu ipak bih rekao zrinjski. lako se bilo dogovarati kad je sarajevo imalo najjači sastav i još uz to namjestilo pola tekmi.
Nisu oni ništa štimali, oni se bore za boljitak bh fudbala :pljesak:

Velahalve
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:51 am

i po mojim prognozama i računicama Zrinjski je prvak, Sloboda druga, Željo treći, Široki četvrti,Sarajevo ne ide ni u evropu, Željo osvajač kupa :zeljeznicar1:

tm8782
Kontakt:

uto mar 15, 2016 9:05 am

Evo sad cu napisati nesto.sto sam cuo(ozbiljna osoba je u pitanju). Moze to potvrditi par forumasa njima sam to rekao. Pred pocetak sezone mi je receno Zrinjski sampion. Jos neke stvari ali eto cekacemo da vidimo.

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto mar 15, 2016 9:10 am

Ja čisto sumnjam (da je unaprijed dogovoreno za ovu sezonu) jer je Zrinjski predprošle godine uzeo titulu ni kriv ni dužan. Tada je bilo bitno samo da je mi ne uzmemo i znate sve kako je to išlo u koje sve u tome učestvovao. Mi nismo imali ni snage na terenu ni oko njega i ostali smo kratkih rukava. Hoću da kažem Zrinjski je namiren, ali ne mora značiti da je ljudi neće regularno uzeti jer imaju dobru ekipu i solidnu situaciju.

SarajlijaTM
Kontakt:

uto mar 15, 2016 9:13 am

tm8782 je napisao/la:Evo sad cu napisati nesto.sto sam cuo(ozbiljna osoba je u pitanju). Moze to potvrditi par forumasa njima sam to rekao. Pred pocetak sezone mi je receno Zrinjski sampion. Jos neke stvari ali eto cekacemo da vidimo.

Ja to cujem stalno ;)

A nekako,realno gledajuci,u dobroj su poziciji,a igracki su bolji od slobode,koju su povrede vec pocele da hebu.

S tim da sam ja ubjedjen da ako dobijemo kozoje.be ovaj vikend da cemo biti umjesani u sam brh tabele :zeljeznicar1:
Za Želju se ne navija,Željo se VOLI !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava