Novi sam na forumu pa vas molim da budete blagi, a inace sam veliki Zeljovac. Bukvalno

Matičarsuper1 je napisao/la:znamo ga svijohnny je napisao/la:Ma ima jedan koji uvijek izradi, znaš ga tiMinjore je napisao/la:Treba organizovat kakvo okupljanje forumasa, da sjednemo malo![]()
Jednostavno ljudi ne vole nepravdu da je bilo ko u pitanju. Ja sam znao za taj prenos i sta je uslov od samog jutra i predpostavljao da ga nece biti a admini od sabaha online na temi i cekaju da pokrenu svoju pricu. Nije ni to problem nego bolan ljudi ovdje za dvije minute kutarisase aldina i imas normalnu raspravu a tamo nece da ga maknu tako da im ostane sad da na Zeljinoj temi pisu lazni navijaci Zelje tj pitari. Nek im je sretno.jovanmaksimovic je napisao/la:ovoliko zajednistva nije dugo vidjeno... nadam se iskreno da ce onih par momaka sto su ostali na ss.ba isto tako zavrsiti sa pisanjem na onom forumu pa da ovde mozemo normalno nastaviti...
steta je samo zbog par regularnih momaka koji nisu navijaci zelje, ali postujem ih pravo...
znamoNeandertalac je napisao/la:Pozdrav raja.
Novi sam na forumu pa vas molim da budete blagi, a inace sam veliki Zeljovac. Bukvalno
ko za te ne zna nije se svada o s tobomNeandertalac je napisao/la:Pozdrav raja.
jel zavrsen za nas prelazni ili cekamo jos nekogsuper1 je napisao/la:znamoNeandertalac je napisao/la:Pozdrav raja.
banjOlucani <3pile87 je napisao/la:Jednostavno ljudi ne vole nepravdu da je bilo ko u pitanju. Ja sam znao za taj prenos i sta je uslov od samog jutra i predpostavljao da ga nece biti a admini od sabaha online na temi i cekaju da pokrenu svoju pricu. Nije ni to problem nego bolan ljudi ovdje za dvije minute kutarisase aldina i imas normalnu raspravu a tamo nece da ga maknu tako da im ostane sad da na Zeljinoj temi pisu lazni navijaci Zelje tj pitari. Nek im je sretno.jovanmaksimovic je napisao/la:ovoliko zajednistva nije dugo vidjeno... nadam se iskreno da ce onih par momaka sto su ostali na ss.ba isto tako zavrsiti sa pisanjem na onom forumu pa da ovde mozemo normalno nastaviti...
steta je samo zbog par regularnih momaka koji nisu navijaci zelje, ali postujem ih pravo...
Poslano sa mog GT-I9070 koristeći Tapatalk
Noc pred Siroki.U nekoga od nssih u kafani....Minjore je napisao/la:Treba organizovat kakvo okupljanje forumasa, da sjednemo malo![]()
treba napravit jak marketing prije tekme par dana , ima da bude ludnicapile87 je napisao/la:To je bolan pjesnicka sloboda izrazavanja ne kontamo mi to...
Poslano sa mog GT-I9070 koristeći Tapatalk
Hahahahaha kraljuDANAN je napisao/la:Ja sam moro,moro....
![]()
Ne mogu jos neko vrijeme,lezim,postoperativni period i moram odmarati. Nadam se da cu uskoro moci da zasjednem i napisem, do tada cu uzivati u citanju i dobrom starom drustvu ovde,bas mi je drago da vidim mnogo starih drugara ovde,sve vas puno pozdravljam.storm_raider je napisao/la:Ja ljepote na ovom forumu.![]()
![]()
boccaccio hajde svrljni nesto, valjda si skupio snage
Hahahahaahahhahahahaha al sta su oni postova juce obrisali to su priceDANAN je napisao/la:Ja sam moro,moro....
![]()