Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
Ja ne znam da li je uprava FK “Sloboda” namještala rezultate ili ne, kao igrač lojalan klubu bio bih sretan da nije, a povrh toga mi ne pada napamet optuživati nekoga bez valjanih dokaza
Evo ja sam apsolutno protiv dovođenja Kerle, i molim boga da to nije istina. Frajer nas je dva puta isfurao, koliko se sjećam, letio na neke probe, šaltao Amara, i daleko mu kuća bila. Takođe igrački ništa posebno i mnogo boljih od njega je na tim pozicijama prošlo Grbavicom da bi sada ja kao nešto piškao zbog njega. Fizički jeste dominantan, dobar je u skoku, ali je tehnički loš. I lige u kojima je igrao nisu ništa bolje od naših (možda su i lošije-osim možda jedne ili dvije ekipe) ali sigurno su uređenije i sa boljim uslovima. meni bi bilo super da nam dođe štoper(i) koji ne mogu igrati u kupu, i da tu Kemo igra do samog kraja, pod uslovom da ostane tu...