Poskupljenja bilo koje vrste samo prave kontraefekat..
p.s. Ja bih pokrenuo marketingski slogan "Nisi clan-Nisi Zeljo"..
Uglješapile87 je napisao/la:Idu dresovi specijalno dizajnirani za nas i mislim da ce biti mozda i najbolji nakon rata. Jos ce nam faliti neko igracko ime na ljetnom prelaznom roku da bi se prodavali ko ludi.DR.HOUSE je napisao/la:nadam se onda da i nama ce napraviti posebne ,jer ove sto imaju kao u ponudi su uzasni i ako ne igraju dresovi ,ali lijepo je vidjeti i kada valja i dres ,ali sta klub odluci ja podrzavamcikazubo je napisao/la:Na novom forumu pricaju da postoji mogucnost da nosimo diadora dresove sljedece sezone.. Ovako gledajuci njihove modele na stranici fkt su losi, ali onda sam uocio da klubovi koji nose njihove dresove imaju posebno proizvedene koji su sasvim solidni.![]()
![]()
Kako mislis brate "betonska" montazna?Hadzijalagic je napisao/la:Hvala na odgovoru.. Logicno je da se na istoku uradi montazna tribina jer se ista moze prodati kada vise ne bude potrebna ili se moze iskoristiti na pomocnom terenu.. Malo me cudi sto nema nista zvanicno oko ovih radova..vrbanjusa je napisao/la:Navodno montažna tribina na istoku (betonska montažna), parking prostori, zamjena drvene konstrukcije zapada sa čeličnom, nešto oko press loža i prostora za press konferencije. Ovo je što sam čuo, ne znam koliko je sve tačno.Hadzijalagic je napisao/la:Zna li neko nesto opsrirnije oko radova na Grbavici? Kako ce se istok rijesiti, koji ce biti kapacitet i sl.?
Ja kad sam pitao policiju je li problem ako kišobran unesem on uopste nije znao da je zabranjeno.Izlija je napisao/la:Puno mi se ljudi jutros žali da im na jug nisu dali unjeti kišobran, policija je napravila ogromnu štetu klubu ovim potezom jer je dio ljudi koji su išli sa djecom morao otići sa utakmice početkom drugog poluvremena zbog kiše koja je pomalo kapala, u drugom pol. neke su pustili da uzmu svoje kišobrane a neki ih još uvjek traže jer je neko iskoristio situaciju pa se ponovio kišobranom. Da apsurd bude veći meni na sjeveru nije niko postavio pitanje za kišobran i unjeo sam ga bez problema, iako idu topliji dani i za nadat se da nema više kišnih dana u ovoj sezoni klub mora dozvoliti navijačima da na otkrivenim tribinama ulaze sa kišobranima i to prenjeti službama obezbjeđenja pogotovo ako je vremenska prognoza nepovoljna.
Pretpostavljam da nije joma ?pile87 je napisao/la:Idu dresovi specijalno dizajnirani za nas i mislim da ce biti mozda i najbolji nakon rata. Jos ce nam faliti neko igracko ime na ljetnom prelaznom roku da bi se prodavali ko ludi.DR.HOUSE je napisao/la:nadam se onda da i nama ce napraviti posebne ,jer ove sto imaju kao u ponudi su uzasni i ako ne igraju dresovi ,ali lijepo je vidjeti i kada valja i dres ,ali sta klub odluci ja podrzavamcikazubo je napisao/la:Na novom forumu pricaju da postoji mogucnost da nosimo diadora dresove sljedece sezone.. Ovako gledajuci njihove modele na stranici fkt su losi, ali onda sam uocio da klubovi koji nose njihove dresove imaju posebno proizvedene koji su sasvim solidni.![]()
![]()
Diadora izgledaVrag je napisao/la:Pretpostavljam da nije joma ?pile87 je napisao/la:Idu dresovi specijalno dizajnirani za nas i mislim da ce biti mozda i najbolji nakon rata. Jos ce nam faliti neko igracko ime na ljetnom prelaznom roku da bi se prodavali ko ludi.DR.HOUSE je napisao/la: nadam se onda da i nama ce napraviti posebne ,jer ove sto imaju kao u ponudi su uzasni i ako ne igraju dresovi ,ali lijepo je vidjeti i kada valja i dres ,ali sta klub odluci ja podrzavam![]()
![]()
kako sm čuo, radi se i na tome.LARSSON je napisao/la:Nek uvedu plaćanje paypalom / karticom. Jer i ovo online praktički nije online ako ti nemaš eBanking
Niko kao Zoran Kokot iz Želje.Kare2404 je napisao/la:Zbog cega psovati Kokotu mrtvu majku koja je umrla nedavno. Kakav si ti papak malo je reci bio covjek dao sto je mogo i znao otisao a pri tome veliki zeljovac veci sigurno o tebe klosaru
Kokot Zoran nikad nije bio dio plave porodice!Kare2404 je napisao/la:Zasto smo ljudi papci i spustamo se na nivo seoskih klubova i navijaca pa pljujemo ljude koji su bili dio nase porodice i to na naj perimitivniji nacin. Tim fudbalerima se fino lijepo kulturno zahvalilo a neki su nesto i dali za nas klub prematome budimo gospoda a ne papci jer mi smo Zeljo a to je nesto veliko.