Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 14, 2016 11:22 am

Evo sad vidjeh da se od 07.03. do danas uclanilo novih priblizno 200 ljudi :zeljeznicar1: Hajmo jos bar stoja do Borca..

Poskupljenja bilo koje vrste samo prave kontraefekat..

p.s. Ja bih pokrenuo marketingski slogan "Nisi clan-Nisi Zeljo"..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

pon mar 14, 2016 11:24 am

jes vi ken.
gradi željo boli te *****

diego1921
Kontakt:

pon mar 14, 2016 11:25 am

Moze li mi neko reci imamo li ista od Visce ? vidim trazena je roba :ganja:

teteac8684
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon mar 14, 2016 11:30 am

pile87 je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Na novom forumu pricaju da postoji mogucnost da nosimo diadora dresove sljedece sezone.. Ovako gledajuci njihove modele na stranici fkt su losi, ali onda sam uocio da klubovi koji nose njihove dresove imaju posebno proizvedene koji su sasvim solidni.
nadam se onda da i nama ce napraviti posebne ,jer ove sto imaju kao u ponudi su uzasni i ako ne igraju dresovi ,ali lijepo je vidjeti i kada valja i dres ,ali sta klub odluci ja podrzavam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Idu dresovi specijalno dizajnirani za nas i mislim da ce biti mozda i najbolji nakon rata. Jos ce nam faliti neko igracko ime na ljetnom prelaznom roku da bi se prodavali ko ludi.
Uglješa :ganja: :zeljeznicar1:

Masinovodja
Kontakt:

pon mar 14, 2016 11:34 am

Hadzijalagic je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Zna li neko nesto opsrirnije oko radova na Grbavici? Kako ce se istok rijesiti, koji ce biti kapacitet i sl.?
Navodno montažna tribina na istoku (betonska montažna), parking prostori, zamjena drvene konstrukcije zapada sa čeličnom, nešto oko press loža i prostora za press konferencije. Ovo je što sam čuo, ne znam koliko je sve tačno.
Hvala na odgovoru.. Logicno je da se na istoku uradi montazna tribina jer se ista moze prodati kada vise ne bude potrebna ili se moze iskoristiti na pomocnom terenu.. Malo me cudi sto nema nista zvanicno oko ovih radova..
Kako mislis brate "betonska" montazna?

Vrag

pon mar 14, 2016 11:39 am

Izlija je napisao/la:Puno mi se ljudi jutros žali da im na jug nisu dali unjeti kišobran, policija je napravila ogromnu štetu klubu ovim potezom jer je dio ljudi koji su išli sa djecom morao otići sa utakmice početkom drugog poluvremena zbog kiše koja je pomalo kapala, u drugom pol. neke su pustili da uzmu svoje kišobrane a neki ih još uvjek traže jer je neko iskoristio situaciju pa se ponovio kišobranom. Da apsurd bude veći meni na sjeveru nije niko postavio pitanje za kišobran i unjeo sam ga bez problema, iako idu topliji dani i za nadat se da nema više kišnih dana u ovoj sezoni klub mora dozvoliti navijačima da na otkrivenim tribinama ulaze sa kišobranima i to prenjeti službama obezbjeđenja pogotovo ako je vremenska prognoza nepovoljna.
Ja kad sam pitao policiju je li problem ako kišobran unesem on uopste nije znao da je zabranjeno.

Vrag

pon mar 14, 2016 11:42 am

pile87 je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Na novom forumu pricaju da postoji mogucnost da nosimo diadora dresove sljedece sezone.. Ovako gledajuci njihove modele na stranici fkt su losi, ali onda sam uocio da klubovi koji nose njihove dresove imaju posebno proizvedene koji su sasvim solidni.
nadam se onda da i nama ce napraviti posebne ,jer ove sto imaju kao u ponudi su uzasni i ako ne igraju dresovi ,ali lijepo je vidjeti i kada valja i dres ,ali sta klub odluci ja podrzavam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Idu dresovi specijalno dizajnirani za nas i mislim da ce biti mozda i najbolji nakon rata. Jos ce nam faliti neko igracko ime na ljetnom prelaznom roku da bi se prodavali ko ludi.
Pretpostavljam da nije joma ?

DR.HOUSE
Kontakt:

pon mar 14, 2016 11:45 am

Vrag je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la: nadam se onda da i nama ce napraviti posebne ,jer ove sto imaju kao u ponudi su uzasni i ako ne igraju dresovi ,ali lijepo je vidjeti i kada valja i dres ,ali sta klub odluci ja podrzavam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Pretpostavljam da nije joma ?
Diadora izgleda
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

dres_na_pruge
Kontakt:

pon mar 14, 2016 11:46 am

Od ove uprave me ne bih iznenadilo da budu na pruge :palacgore: znalci su ovo u prepoznat ce priliku da namaknu lovu, :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon mar 14, 2016 11:57 am

Imal treninga danasssa

Ajzea
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:16 pm

Pile vam je u talu sa Diadorom, ne slušajte ga. :ganja:
Znam ja jednog koji bi bio, više no odličan, za prezentaciju dresova. Ne pitajte me ništa, čut će se. :kafa:

Okolele
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:26 pm

Sto se tice clanskih,treba prije svake utakmice na onom displeju pustati reklame na tu temu,nesta fino osmisliti i da se snimi neki dobar tekst na cd i pusta prije pocetka utakmice i u toku poluvremena da puni mozak o tome..I onda nakon tekme raja sva vesela poslije dobre partije i pobjede pohita da se uclani.. :zeljeznicar1:

U srijedu sudi Elvis Mujić
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSONN
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:28 pm

Nek uvedu plaćanje paypalom / karticom. Jer i ovo online praktički nije online ako ti nemaš eBanking

ublehas
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:31 pm

LARSSON je napisao/la:Nek uvedu plaćanje paypalom / karticom. Jer i ovo online praktički nije online ako ti nemaš eBanking
kako sm čuo, radi se i na tome. :palacgore:

IvanOsim
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:35 pm

Memija juce najbolji,al nema veze sto cemo to spominjati, kao sto kazu forumasi od njega se to ocekuje, komentarisat cemo kad bude slabiji (Edis je trebao Miroslava zamjeniti a ne Memiju).. i naravno necemo spominjati da Memija igra na neprirodnoj poziciji za njeg, jer svakako od njeg se ocekuje da moze igrati na bilo kojoj poziciji..

Zaha juce najgori, samo mase rukama svojim saigracima i prica, a zna se da to radi - onaj ko grijesi.. i zaista ne vjerujem kad neko kaze da je Zola bio losiji od njeg..

Miroslav tanak, prvenstveno to mislim na igru bez lopte, ne radi po krilu, nije imao ni jedno protrcavanje da ne dobije loptu, samo igraca da odvuce.. Memija mnogo bolji

Mene bas pozitivno u ove 4 utakmice iznenadio Bogicevic, sva moja ocekivanja je nadmasio..

Slazem se da protiv Borca treba odmoriti 4-5 igraca, priliku dati Djermanovicu, Djenisu, Dini, Kramaricu, stoperski par bi ostavio da se uigra..

Kare2404
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:40 pm

Zbog cega psovati Kokotu mrtvu majku koja je umrla nedavno. Kakav si ti papak malo je reci bio covjek dao sto je mogo i znao otisao a pri tome veliki zeljovac veci sigurno o tebe klosaru
I krv svoju za plavu boju!!!

ž'21
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:44 pm

Kare2404 je napisao/la:Zbog cega psovati Kokotu mrtvu majku koja je umrla nedavno. Kakav si ti papak malo je reci bio covjek dao sto je mogo i znao otisao a pri tome veliki zeljovac veci sigurno o tebe klosaru
Niko kao Zoran Kokot iz Želje.

Okolele
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:45 pm

2913 clanova..Moze li do Borca 3000.. :zeljeznicar1:

http://fkzeljeznicar.ba/izazov-mozemo-l ... cem/18981/
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Kare2404
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:47 pm

Zasto smo ljudi papci i spustamo se na nivo seoskih klubova i navijaca pa pljujemo ljude koji su bili dio nase porodice i to na naj perimitivniji nacin. Tim fudbalerima se fino lijepo kulturno zahvalilo a neki su nesto i dali za nas klub prematome budimo gospoda a ne papci jer mi smo Zeljo a to je nesto veliko.
I krv svoju za plavu boju!!!

ž'21
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:48 pm

Kare2404 je napisao/la:Zasto smo ljudi papci i spustamo se na nivo seoskih klubova i navijaca pa pljujemo ljude koji su bili dio nase porodice i to na naj perimitivniji nacin. Tim fudbalerima se fino lijepo kulturno zahvalilo a neki su nesto i dali za nas klub prematome budimo gospoda a ne papci jer mi smo Zeljo a to je nesto veliko.
Kokot Zoran nikad nije bio dio plave porodice!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava