Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

LARSSONN
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 13, 2016 10:19 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:hvala larsone :D

hocel biti prikladna muzika na pauzi i na kraju emisije :pljesak:
bjezi suspendovali mi video od tekme sarajeva, copyrights zbog jašara

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 13, 2016 10:19 pm

Ajzea je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Fejzic - Kramaric, Hodzurda, Osmankovic, Enis - Dino, Blagojevic, Dzenis, Mailson, Halvadzic - Djermanovic

Protiv Borca izvest ovih 11 hladno, Blagojevica zamijenit na poluvremenu i tjt.
Nadam se da Edis ne razmišlja ovako.
Rekao je poslije tekme da nema opustanja u kupu da se to mora odraditi maksimalno i sigirno je da ce najjacih 11 izaci na teren mozda jedan igrac da uleti

Sent from my C5303 using Tapatalk

BHDragons
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 13, 2016 10:20 pm

hardwell je napisao/la:Maloprije ušao u kuću, svaka čast na posjeti, iznenađen sam. Hladno bilo u pi*ku materinu. U globalu sve za 10, igra više-manje, ali ipak smo promašili neke kolosalne prilike, nismo ni imali pretjerano sreće. Onaj ofsajd Lendrića za koji nisam siguran da je bio..

Protiv Borca rotirati totalno, a onda sa punim snagama na Slobodu

Hadžić - Memija, Hodžurda, Osmanković, Kramarić - Sadiković, Blagojević, Beganović, Mailson, Halvadžić - Đermanović
Koji Hadžić :D
Džeko :klanjase2:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

ChWilla
Kontakt:

ned mar 13, 2016 10:21 pm

adnan hadžić :DD:

jeste kod 0-0 lendriću isto glavom izvadio iz samog ćoška, strašna odbrana.
gradi željo boli te *****

hardwell
Kontakt:

ned mar 13, 2016 10:22 pm

Nije to opuštanje, daš momcima šansu da pokažu i da preoru teren. Ako šta krene po zlu ubacuješ ove bolje sa klupe. Ali sumnjam da nas bilo ko može pobjediti na Grbavici sa dva gola razlike
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

sergejevic

ned mar 13, 2016 10:23 pm

Mi ako dobijemo sve do kraja osvajamo titulu. :lol: Sto da ne? Samo gurati ovaj niz do kraja.

Kapiten
Kontakt:

ned mar 13, 2016 10:23 pm

Danas jaranu govorim, Rakitic kupio Radniku semafor, a nama Dzeko nikad nista ( al tu su procenti :ganja: ) prozvo sam ga. :mrgreen:

Edine hvala :klanjase2: :pljesak:

ps. i ja sam molio Boga da Edis Mailsona ne stavi na beka kad sam ga vidio da se zagrijava. Fakat nez ko njemu rece da je bek :mrgreen:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ChWilla
Kontakt:

ned mar 13, 2016 10:24 pm

pa u četvrtoj brazilskoj vjerovatno jeste. na onim klipovima fakat igra beka i priključuje se napadu iz pozadine.

LARSSONN
Kontakt:

ned mar 13, 2016 10:25 pm

Kapiten je napisao/la:Danas jaranu govorim, Rakitic kupio Radniku semafor, a nama Dzeko nikad nista ( al tu su procenti :ganja: ) prozvo sam ga. :mrgreen:

Edine hvala :klanjase2: :pljesak:

ps. i ja sam molio Boga da Edis Mailsona ne stavi na beka kad sam ga vidio da se zagrijava. Fakat nez ko njemu rece da je bek :mrgreen:
Haha, ja maloprije sa burazom isto to, kaze sta je dzeko nama dao . :D

Ajzea
Kontakt:

ned mar 13, 2016 10:25 pm

ChWilla je napisao/la:ja stvarno ne znam kad je kolega napisao nešto da nije bilo. ako neko zna neka me prosvijetli... :mrgreen:
Ma niti jednom, Miske lično :ganja:

ChWilla
Kontakt:

ned mar 13, 2016 10:26 pm

dao nam je procente za jedno godinu i po budžeta i opstanka kluba, i daće čini se opet. ništa više ne treba. niko u našoj ligi nije ni blizu toga zaradio na nekom igraču na bilo koji način.

Roberto Baggio
Kontakt:

ned mar 13, 2016 10:30 pm

Raduje me što opet postajemo vrlo opasni sa prekidima. Prije svega zbog Bekrića, mada je danas bilo i nekoliko dobrih kornera i Miroslava Stevanovića. Sjećam se da sam prije skoro dvije godine pisao o tome, kada se tad spominjalo da bi nam mogao doći Bekrić, da bismo njime dobili i plejmejkera i ponovo opasne prekide. To nam je naprimjer sa Amarom uvijek bilo jako oružje, a onda smo nakon odlaska Zebe dugo bili bezopasni što se prekida tiče.
FK Željezničar 1921

hardwell
Kontakt:

ned mar 13, 2016 10:31 pm

Mailson sa loptom igrač, bez lopte navijač
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Kapiten
Kontakt:

ned mar 13, 2016 10:32 pm

Roberto Baggio je napisao/la:Raduje me što opet postajemo vrlo opasni sa prekidima. Prije svega zbog Bekrića, mada je danas bilo i nekoliko dobrih kornera i Miroslava Stevanovića. Sjećam se da sam prije skoro dvije godine pisao o tome, kada se tad spominjalo da bi nam mogao doći Bekrić, da bismo njime dobili i plejmejkera i ponovo opasne prekide. To nam je naprimjer sa Amarom uvijek bilo jako oružje, a onda smo nakon odlaska Zebe dugo bili bezopasni što se prekida tiče.
Nekad smo znali 10-15 kornera na utakmici izvest, a da nijednom ne zadeveramo protivnika nakon istih.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Grbavica
Kontakt:

ned mar 13, 2016 10:33 pm

FKZ1921 je napisao/la:Dzeko je Aci naručio neku specijalnu masku u Minhenu...
Moći će odmah igrati s tom maskom.
Eh sad,kažu da je to desetak dana...
:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Ajzea je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Dzeko je Aci naručio neku specijalnu masku u Minhenu...
Moći će odmah igrati s tom maskom.
Eh sad,kažu da je to desetak dana...
:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

Gledaj sile nebeske. :kafa:
slika

Čvila :rofl: :rofl: :rofl:
Joj kad me ovako slikaju bez pitanja...
Naša leđa čuva Bake :mrgreen: (Dautbašić)

Mailson brat se strunio izgubi loptu i mlati rukama, usmjerava igrače. Pa jjebo te nisi otpremnik vozova trči za njim :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

delinjo
Kontakt:

ned mar 13, 2016 10:34 pm

hardwell je napisao/la:Mailson sa loptom igrač, bez lopte navijač
joj jeste vidi se da zna majke mi...ima ono nesto fudbalsko u sebi ali je neodgovaran nazad ...ko da nikada nije pogledao utakmicu ...valjda ce Edis i njemu utjerati strah u kosti kao i Tiagu i imat cemo koristi od od jednog i drugog :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Jaozinho22

ned mar 13, 2016 10:36 pm

Nova tri boda što je najbitnije i ponovo smo u igri za Evropu.
Veca :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: Momak nam je u ove tri utakmice donio bodova kao Antolovic u citavoj polusezoni. Protiv Sirokog brani zicer na 0-0 isto i protiv Veleža, danas skida čistu šansu na 2-1...
Bio sam pesimist po pitanju Bogičevića,ispade nam pojačanje i to sasvim dobro,Lendric doktorski,momak živi za podršku s tribina,hrani se time jednostavno i sigurno da ce postat miljenik Manijaka u budućnosti....Ostali dobri na nivou,niko se ne moze izdvojiti kao loš pojedinac.
Drago mi je što je Mailson dobio minute,simpatičan je igrač vidi se da zna s loptom lagan je i inteligentan igrač po onim klipovima koje smo imali na uvid igrao je i desetku i sigurno da mu je ofanziva jača strana od defanzive...
Što se tiče sastava protiv Borca :
Veca-Stevanovic,Bogicevic(Osmankovic),Hodzurda,Kramaric-Zahirovic(Hasanovic),Blagojevic,Beganovic,Memija(Mailson),Stevanovic,Djermanovic. U zagradi su oni koji bi trebali dobiti šansu u drugom poluvremenu ako bude povoljan rezultat
USPUT EDINE KAKAV SI TI GOSPODIN :klanjase2:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

damirfile
Kontakt:

ned mar 13, 2016 10:40 pm

Da smo imali lendrića ili bekrića u prvoj polusezoni imali bi min jos 3 boda na kontu i narednu utakmicu bi mogli imati priključak za titulu :psujem: :djavo:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned mar 13, 2016 11:02 pm

damirfile je napisao/la:Da smo imali lendrića ili bekrića u prvoj polusezoni imali bi min jos 3 boda na kontu i narednu utakmicu bi mogli imati priključak za titulu :psujem: :djavo:
da smo imali vise bodova na kontu nakon jesenji, ne bi mi dovodili toliko novih igraca... the terminator paradox :D
100/94/37/34 - i to je to!

godrina
Kontakt:

ned mar 13, 2016 11:03 pm

znaci po ovom vasem pisanju mozemo biti zadovoljni, kao ekipa smo sve bolji i bolji i to svakako raduje
memija je bio dobar, meni to nekako najdraze
svi hvale stevanovica beka i bekrica, dobro su ih edis i uprava nanjusili
ee sad posebno svaka cast za sve koji su bili na utakmici i pored hladnoce, fina brojka :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava