bjezi suspendovali mi video od tekme sarajeva, copyrights zbog jašarajovanmaksimovic je napisao/la:hvala larsone![]()
hocel biti prikladna muzika na pauzi i na kraju emisije
bjezi suspendovali mi video od tekme sarajeva, copyrights zbog jašarajovanmaksimovic je napisao/la:hvala larsone![]()
hocel biti prikladna muzika na pauzi i na kraju emisije
Rekao je poslije tekme da nema opustanja u kupu da se to mora odraditi maksimalno i sigirno je da ce najjacih 11 izaci na teren mozda jedan igrac da uletiAjzea je napisao/la:Nadam se da Edis ne razmišlja ovako.exbabilon je napisao/la:Fejzic - Kramaric, Hodzurda, Osmankovic, Enis - Dino, Blagojevic, Dzenis, Mailson, Halvadzic - Djermanovic
Protiv Borca izvest ovih 11 hladno, Blagojevica zamijenit na poluvremenu i tjt.
Koji Hadžićhardwell je napisao/la:Maloprije ušao u kuću, svaka čast na posjeti, iznenađen sam. Hladno bilo u pi*ku materinu. U globalu sve za 10, igra više-manje, ali ipak smo promašili neke kolosalne prilike, nismo ni imali pretjerano sreće. Onaj ofsajd Lendrića za koji nisam siguran da je bio..
Protiv Borca rotirati totalno, a onda sa punim snagama na Slobodu
Hadžić - Memija, Hodžurda, Osmanković, Kramarić - Sadiković, Blagojević, Beganović, Mailson, Halvadžić - Đermanović
Haha, ja maloprije sa burazom isto to, kaze sta je dzeko nama dao .Kapiten je napisao/la:Danas jaranu govorim, Rakitic kupio Radniku semafor, a nama Dzeko nikad nista ( al tu su procenti) prozvo sam ga.
Edine hvala![]()
ps. i ja sam molio Boga da Edis Mailsona ne stavi na beka kad sam ga vidio da se zagrijava. Fakat nez ko njemu rece da je bek
Ma niti jednom, Miske ličnoChWilla je napisao/la:ja stvarno ne znam kad je kolega napisao nešto da nije bilo. ako neko zna neka me prosvijetli...
Nekad smo znali 10-15 kornera na utakmici izvest, a da nijednom ne zadeveramo protivnika nakon istih.Roberto Baggio je napisao/la:Raduje me što opet postajemo vrlo opasni sa prekidima. Prije svega zbog Bekrića, mada je danas bilo i nekoliko dobrih kornera i Miroslava Stevanovića. Sjećam se da sam prije skoro dvije godine pisao o tome, kada se tad spominjalo da bi nam mogao doći Bekrić, da bismo njime dobili i plejmejkera i ponovo opasne prekide. To nam je naprimjer sa Amarom uvijek bilo jako oružje, a onda smo nakon odlaska Zebe dugo bili bezopasni što se prekida tiče.
FKZ1921 je napisao/la:Dzeko je Aci naručio neku specijalnu masku u Minhenu...
Moći će odmah igrati s tom maskom.
Eh sad,kažu da je to desetak dana...
Joj kad me ovako slikaju bez pitanja...Ajzea je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Dzeko je Aci naručio neku specijalnu masku u Minhenu...
Moći će odmah igrati s tom maskom.
Eh sad,kažu da je to desetak dana...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gledaj sile nebeske.![]()
Čvila![]()
![]()
joj jeste vidi se da zna majke mi...ima ono nesto fudbalsko u sebi ali je neodgovaran nazad ...ko da nikada nije pogledao utakmicu ...valjda ce Edis i njemu utjerati strah u kosti kao i Tiagu i imat cemo koristi od od jednog i drugoghardwell je napisao/la:Mailson sa loptom igrač, bez lopte navijač
da smo imali vise bodova na kontu nakon jesenji, ne bi mi dovodili toliko novih igraca... the terminator paradoxdamirfile je napisao/la:Da smo imali lendrića ili bekrića u prvoj polusezoni imali bi min jos 3 boda na kontu i narednu utakmicu bi mogli imati priključak za titulu![]()