Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 13, 2016 8:50 pm

Onaj ko misli da nismo prošli borac,taj laže,iskreno govoreći.Neće biti lagano,ali kakve su šanse da nam neko zabije 2 gola kući?-nikakve,nemojte potcjenjivat ekipu.
Kombinovati sastav,odmoriti igrače neke,i volio bih vidjeti Osmankovića i Mujagu.Možda i Dinu umjesto Zole.Ovo ostalo tu i tamo,da se ne zaje.bemo.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned mar 13, 2016 8:50 pm

damirfile je napisao/la:Bio memija sad zola koga ćemo komentarisati nakon tuzle :rofl1: :rofl1: . Uozbiljite sa ba.
Navika je cudo. I ona pozitivna i ona negativna. Izgleda da je to jace od njih.
Nekoliko puta procitah o ruznim povicima i komentarima sa sjevera. Tamo gdje sam ja sjedio nikad manje ih nisam cuo. Onih par za svih 90 min jednostavno zaneramaris.
A kad smo vec kod komentarisanja igraca da se i ja nadovezem: bravo Kera
5. - 7. Okt 1992.

rios
Kontakt:

ned mar 13, 2016 8:57 pm

Ne stigoh prije da napisem neki komentar,prelistao sam malo posljednje stranice i vidim da ste manje-vise sve napisali.
Onako u najkracem bi rekao da je posjeta bila odlcna,igra solidna,ona neka zlatna sredina rekao bih.Malo je bezveze primljen gol,tj. odbrana je ondje zaspala,ne moze se dopustiti situacija da se igrac samo nakloni fakticki i postigne gol,ali dobro..
Drago mi je sto je Lendric nastavio golgeterski niz,to je za napadace krucijalno kad je samopouzdanje u pitanju :palacgore:
Sto rece neko u komentarima prethodnim dosta dobro kolo po nas,to trece mjesto nam je sad na 2 boda samo i to vec nakon 3 kola..Vrlo dobro :palacgore:
Eh Borac,ja sam za to da se odmori par igraca,prije svih Bekric,Bogicevic i Lendric,mozda i Mirloslav..Napraviti neki kombinovan tim,tu su Djermanovic,Mailson,Hasanovic,Halvadzic..Ako nista onda odmoriti Bekrica bar,trebat ce nam on svjez u Tuzli..
:zeljeznicar1:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Elegant
Kontakt:

ned mar 13, 2016 9:01 pm

Sta ovo Ibro iz Doboja kod Kaknja kaze da su osteceni ? Uprava napolje !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Djulaga_
Kontakt:

ned mar 13, 2016 9:02 pm

Utakmica rutinski odradjena.
Vidi se umor kod igraca sto mi nije nekako normalno ali dobro.
Zadnja linija nesigurna bez Ace, onako na pet metara da ti daju gol nije dobro.Sinisa i Hodzurda usrali zajedno 20 lopti bespotrebnim izbijanjem.
Vezna linija ok, isto tako se vidi da fali Blagojevic.
Lendric pretrcao kao konj, kapa do pada.

Tuzla ce biti opasna operacija.Da imamo Acu bio bi siguran u pobjedu, ovako bi bio zadovoljan X.
Zadnja izmjena: Djulaga_, dana/u ned mar 13, 2016 9:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

LARSSONN
Kontakt:

ned mar 13, 2016 9:03 pm

phpBB [video]

storm_raider
Kontakt:

ned mar 13, 2016 9:08 pm

Lijep dan danas, najezio sam se kada smo svi pjevali Grbavicu. Ja bi rekao do 8000 ljudi da je bilo cak, sigurno nije ispod 7000. Vidi se ogranicenost u napadu kada nema Blagojevica, nema tu nikoga ko zna povuci kao on. Zola fantastican u odbrani, naprijed traljav i stvarno ogranicen. Stanic po meni najgori danas, osim one precke nista nije uradio. Memija odlican, napokon! Lendric igracina. Oni koji su gledali Mailsona na malom fudbalu u Skenderiji znaju koliko je paklen igrac i kakav sut ima, danas je i na velikom terenu pokazao da se odlicno snalazi. Otprilike eksplozivan kao Tiago, ako ne i vise, sve zna sa loptom, a jos i ljevak. Za primljeni gol smatram odgovornim Vecu, zajedno sa stoperima, naravno uz odlican centarsut. Takodjer, Zahirovic onako, losiji nego u proslim utakmicama. Nadam se da je privremeno. Navijaci Mladosti simpaticni, dosli su u solidnom broju i ispraceni su aplauzom. Postovanje definitivno za njih. Nadam se da ce vise prestati sa onim pracenjem navijaca sa stadiona u 85. minuti, stvarno danas nije bilo potrebe za tim.

Igrali smo koliko je trebalo, rekao bih. Stevanovic M. stvarno je brz i ogromno pojacanje, nije ni cudo sto je igrao za reprezentaciju. Koliko vidim, vraca se. Protiv Borca bih Djermanovica ubacio umjesto Lendrica i Mailsona umjesto Stanica, Memiju / Kramarica nazad. Hodzurda je isto bio nesiguran, ali nije dugo igrao. Bekric se trudi i zna sa loptom sve, ali nekad previse petlja.

Protiv Slobode ocekujem 2:0 za nas i zavrsiti vise tu pricu sa njima.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

hapa
Kontakt:

ned mar 13, 2016 9:11 pm

ja mislim da je danas najvise bilo bitno upisati tri boda :idea: a ja mislim da smo to uradili na najbolji moguci nacin jer ovi sto su dosli da spijuniraju Zelju nisu imali nista specijalno vidjeti :shock: a sigurno da mozemo bolje a to smo i pokazali kad je trebalo i pokazat cemo kad bude trebalo.. ;) meni je danas dok sam gledao sa sjeverne tribine to bilo na umu i uzivao sam u 'nezanimljivoj' utakmici.. :D
A tebe volim, volim te fakat. Ti si mi
ljubav jedinaaaa.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned mar 13, 2016 9:19 pm

larsone hoces staviti mozda stream za vecerasnju sportsku emisiju :)
100/94/37/34 - i to je to!

Elegant
Kontakt:

ned mar 13, 2016 9:20 pm

Protiv Borca samo oprezno, ne treba se zatvoriti a ni riskirati neki glupi zuti karton. Samo cekati nasu sansu da ih ovjerimo i zavrsimo posao a sigurno cemo imati jednu priliku za gol.

Sto se tice Tuzle tu je sve moguce, ali dok zavrsimo Borac.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSONN
Kontakt:

ned mar 13, 2016 9:20 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:larsone hoces staviti mozda stream za vecerasnju sportsku emisiju :)

kad počinje?

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned mar 13, 2016 9:22 pm

pise u 22:15, nek mi neko potvrdi to :D
100/94/37/34 - i to je to!

LARSSONN
Kontakt:

ned mar 13, 2016 9:24 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:pise u 22:15, nek mi neko potvrdi to :D

aj vidit cu maksuz da ti odradim, ako zavrsim ove poslove neke

teatrale36
Kontakt:

ned mar 13, 2016 9:42 pm

Elegant je napisao/la:Protiv Borca samo oprezno, ne treba se zatvoriti a ni riskirati neki glupi zuti karton. Samo cekati nasu sansu da ih ovjerimo i zavrsimo posao a sigurno cemo imati jednu priliku za gol.

Sto se tice Tuzle tu je sve moguce, ali dok zavrsimo Borac.
Kakav Borac ma to je zavrseno bilo u 15 min u BL , nemaju oni nikakve sanse vise. Malo promjeniti ekipu odmorit pojedine igrace i laganih 3:0. A u TZ po tri boda i prikljucak vrhu!

Ajzea
Kontakt:

ned mar 13, 2016 9:45 pm

Shvatam ja vas i također sam za par izmjena u prvih jedanaest, ali ni u kom slučaju se ne smijemo opuštati jer je jedan gol Borca dovoljan za paniku, kako nas na tribinama tako i igrača na terenu te bi ujedno mogao biti dodatni podstrijek igračima Borca. Volio bih i ja da smo se iz administrativne jedinice bosanskog pašaluka vratili sa pet golova prednosti, ali nismo, i zato trebamo biti oprezni i maksimalno ozbiljno pristupiti utakmici. Shvatite već jednom da je svaka utakmica teška, da nema lakih protivnika i da ćemo rijetko kome napuniti mrezu do vrha. Uriniranje po protivnicima bilo sa prvom, bilo sa drugom ekipom, ostavite nekome kome to bolje ide a mi ćemo na svakoj ostaviti zadnji atom snage što uz kvalitet, koji definitivno posjedujemo, treba biti dovoljno da pobjeđujemo čak i kad ne igramo dobro. Naravno, očekujem i ja neke izmjene, prvenstveno igrača koji su se najviše trošili ili na kojima je vidljiv blagi umor, ali drastičnih promjena ne bi trebalo biti. Nama je svaka utakmica vazna, i u svakoj idemo na pobjedu jer smo u prvoj polusezone ispucali bonus veći nego što imamo, a rezultati istog su vidljivi i na tabeli. Evo, odgovorno tvrdim da nismo još uvijek prošli isto kao što odgovorno tvrdim da prolazimo ukoliko rezultat na poluvremenu bude glasio 1:0. Startao bih sa Đermom, Hasanovićem i mozda još jednim krilnim igračem koji nije nastupao dovoljno, to bi bilo to u vrh glave. U slučaju povoljnog rezultata, iz igre povući Bekrića, Miroslava i Jovana jer su nam prijeko potrebni za meč protiv Slobode. Ipak, ako se ne bude sve odvijalo po planu, onda moramo biti svjesni da kup ipak ima blagu prednost u odnosu na ligu.

Utakmicu smo rutinski odradili, ono što mene brine je što mi silovito krenemo naprijed i kada napravimo razliku od dva gola, nazad se povučemo te stičem dojam da igračima misli odlutaju kod zena ili djevojaka. Moraju se uozbiljiti u tim momentima, a ne da strahujemo do zadnjeg momenta. Ne zelim traziti zamjerku stvarno, zahvalan sam im na pobjedi te se nadam da će nastaviti niz i u narednim utakmicama. Naročito su me dojmili Miroslav koji je sve bolji iz utakmice u utakmicu i postoje indicije da bi mogao biti onaj pravi, Lendra koji je neumoran i koji me iz utakmice u utakmicu oduševljava i Memija koji je zasluzio da ga pohvalimo, jer je dobru utakmicu odradio. Vidim, rijetko ko ga je spomenuo što ne bi bio slučaj da je bio jedan od lošijih pojedinaca.

Navijačima svaka čast, i drago mi je što se nismo osramotili ni u ovoj utakmici. Raduje je me što je došao momenat kada mi sebe poredimo sa upravom, te se trudimo da ne razočaramo ljude koji su nam priredili sve ovo. Odličan odziv na utakmicu, podrška naravno nije izostala niti u jednom momentu.
Navijači Mladosti su pobrali naše simpatije, kada su odali počast Mirzi rahmetli i ovim putem im se zahvaljujem. Gospodski su dočekani, gospodski su ispraćeni.. Solidna su ekipa i zelim im svu sreću u nastavku, dok na ove nosense trenera njihove ekipe neću ništa posebno reći..

Ma gdje ću ja izdrzati.. J.ebo ti ja majku majčinu uhljupe.. :kafa:

LARSSONN
Kontakt:

ned mar 13, 2016 9:46 pm

https://www.youtube.com/watch?v=kiLf4j2Lplc" onclick="window.open(this.href);return false;

bice tu stream emisije jovane

rodrigo87
Kontakt:

ned mar 13, 2016 9:47 pm

Nesto kontam, ovaj real ce prodat jamesa rodrigueza na kraju sezone, jesu li nasi razmisljali o tom igracu ?
:ganja: :ganja:

LARSSONN
Kontakt:

ned mar 13, 2016 9:48 pm

rodrigo87 je napisao/la:Nesto kontam, ovaj real ce prodat jamesa rodrigueza na kraju sezone, jesu li nasi razmisljali o tom igracu ?
Ocemol imat mi procenat od ronalda ako ode u psg?

zubanovic89
Kontakt:

ned mar 13, 2016 9:49 pm

Ima BHT na svojoj stranici uzivo program http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;

rodrigo87
Kontakt:

ned mar 13, 2016 9:51 pm

LARSSON je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Nesto kontam, ovaj real ce prodat jamesa rodrigueza na kraju sezone, jesu li nasi razmisljali o tom igracu ?
Ocemol imat mi procenat od ronalda ako ode u psg?
3% standardno ... :shisha:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava