Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jan 10, 2017 8:37 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:
uto jan 10, 2017 7:59 pm
Kerlito je batina! Sjećam se one situacije ispred sjevera, u šesnaestercu, korner, puče Kerla nekog lika glavom u skoku i dobro se čulo, ovaj na zemlji plače, krvav, Kerla se počešao...
Kerla je Tito, ali vidjet cemo, izgleda ima Slavko druge igrace u opticaju.

Eto ljudi, valjda sad nema razloga zapaniku, potpisao je Zakaric, nije nas isfurao...ali dodjem na forum i vidim 10 stranica rasprave o Miroslavu. Momak moze traziti koliko hoce para i to je njegovo. Ja mislim da bi on otisao na ljeto svakako i da produzi ugovor.

Vazne stvari koje se moraju napomenuti. Niko iz kluba nije zakasnio sa ponudom za produzenje. Ponudjeno je u isto vrijeme kad i Lendricu. Ovaj produzio, a ovaj nece. Drugo, neko je prenapuhao cijene nekih igraca koji su bili kod nas, tj plate, od Pozdera, Toskasa i nekih desetih, pa sad ispade kao istrosili se i kako ne mozemo dati Miri iste pare kao njima (a nisu iste, ni priblizno)
Odlican primjer je sa igracima Borusije, neko je naveo. Zavrse do kraja ugovora i neka idu, pomogli su klubu, odradili svoje i cao. Slati na tribine igraca je odvratno i to se meni nikad nije svidjalo. Fudbaleri jesu prgavi i gledaju samo sebe, ali to nije pravi nacin. Pricamo o izlasku iz mahale, a to bi radili. Neka odradi ugovor do kraja, a mi cemo traziti nova rjesenja. Vec sada je to mnogo bolje, imamo Zakarica, imamo Krizmana koji moze ipak odigrati krilo, Stanic je tu. Bit ce neko i na ljeto, a mozda i sada neko iskrsne, nikad se ne zna.

Za sada sam veoma zadovoljan pojacanjima. Zeba i Zakaric su definitivno pojacanja i s njima imamo vjerovatno najjacu navalu lige, na papiru gledano. A njihove zamjene su takodjer veoma dobre. Naravno, ako Zeba i Zakaric budu igrali u prvoj postavi, mozda Bekric zablista, Krizman podivlja, pa budemo vidjeli pravu borbu za mjesto u prvih 11. Niko sretniji od mene ak ose to desi.
Vidjet cemo koji ce jos igraci doci.

Zrinjski se fino pojacao. Doveli su i Kobiljara, u Zrinjskom nema pritiska, tako da je moguce da se dokaze momak. Kada vec spominjem njega, mi imamo Zerica i stvarno bi trebao da dobije priliku ovu polusezonu, nadam se da nece biti sitnih povreda svako sedam dana. Neka bude juniora na pripremama, ali ne cisto da se popuni broj. I Zeric je centralni ili ofanzivni vezni koliko ja znam, a ne krilo, posto vidim da se stavlja momak na tu poziciju.

Zakaric je pojacanje i stvarno sam se obradovao, iako sam bio poprilicno siguran da nas nece isfurati i da ce doci. Bit ce ovo dobro :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

amerosm
Kontakt:

uto jan 10, 2017 8:47 pm

Nazalost ova situacija oko Stevanovica pokazuje koliko klub i uprava treba uloziti napora da nas izdigne iz ovog naseg sivila (navijacke mahale) kako bi postali evropski klub...

Citam danas da neki govore da Stevanovica treba poslati na tribine i da je bezobrazan itd itd...

Ovom prilikom bih zelio toj gospodi navesti samo dva primjera:

1. Nakon sezone 2005/06 Ballack koji je tada bio najbolji njemacki igrac je odlucio da napusti Bayern i predje u Chelsea bez odstete...Navijaci Bayerna su bili razocarani, ali Ballack je do kraja sezone odigrao sve utakmice za Bayern i bio glavna karika u osvajanju duple krune.

2. Nakon sezone 2013/14 Lewandowski je odlucio da napusti BVB i predje u Bayern...Te sezone Lewandowski je bio najbolji strijelac Bundeslige i igrao svih 120 minuta finala kupa Njemacke protiv Bayerna - uz to mu je BVB za tu sezonu povecao platu iako je bilo 100% sigurno da nece s njima produziti ugovor.

Tako to rade evropski NAVIJACI i KLUBOVI, a mi smo nazalost jos jedna velika mahala...Po meni ova danasnja pisanja su pokazala da se nista ne razlikujemo od onih sa Kobilje glave.

exbabilon
Kontakt:

uto jan 10, 2017 8:48 pm

Omar500 je napisao/la:
Kerlito je batina! Sjećam se one situacije ispred sjevera, u šesnaestercu, korner, puče Kerla nekog lika glavom u skoku i dobro se čulo, ovaj na zemlji plače, krvav, Kerla se počešao...

Eto ljudi, valjda sad nema razloga zapaniku, potpisao je Zakaric, nije nas isfurao...ali dodjem na forum i vidim 10 stranica rasprave o Miroslavu. Momak moze traziti koliko hoce para i to je njegovo. Ja mislim da bi on otisao na ljeto svakako i da produzi ugovor.

Vazne stvari koje se moraju napomenuti. Niko iz kluba nije zakasnio sa ponudom za produzenje. Ponudjeno je u isto vrijeme kad i Lendricu. Ovaj produzio, a ovaj nece. Drugo, neko je prenapuhao cijene nekih igraca koji su bili kod nas, tj plate, od Pozdera, Toskasa i nekih desetih, pa sad ispade kao istrosili se i kako ne mozemo dati Miri iste pare kao njima (a nisu iste, ni priblizno)
Odlican primjer je sa igracima Borusije, neko je naveo. Zavrse do kraja ugovora i neka idu, pomogli su klubu, odradili svoje i cao. Slati na tribine igraca je odvratno i to se meni nikad nije svidjalo. Fudbaleri jesu prgavi i gledaju samo sebe, ali to nije pravi nacin. Pricamo o izlasku iz mahale, a to bi radili. Neka odradi ugovor do kraja, a mi cemo traziti nova rjesenja. Vec sada je to mnogo bolje, imamo Zakarica, imamo Krizmana koji moze ipak odigrati krilo, Stanic je tu. Bit ce neko i na ljeto, a mozda i sada neko iskrsne, nikad se ne zna.

Za sada sam veoma zadovoljan pojacanjima. Zeba i Zakaric su definitivno pojacanja i s njima imamo vjerovatno najjacu navalu lige, na papiru gledano. A njihove zamjene su takodjer veoma dobre. Naravno, ako Zeba i Zakaric budu igrali u prvoj postavi, mozda Bekric zablista, Krizman podivlja, pa budemo vidjeli pravu borbu za mjesto u prvih 11. Niko sretniji od mene ak ose to desi.
Vidjet cemo koji ce jos igraci doci.

Zrinjski se fino pojacao. Doveli su i Kobiljara, u Zrinjskom nema pritiska, tako da je moguce da se dokaze momak. Kada vec spominjem njega, mi imamo Zerica i stvarno bi trebao da dobije priliku ovu polusezonu, nadam se da nece biti sitnih povreda svako sedam dana. Neka bude juniora na pripremama, ali ne cisto da se popuni broj. I Zeric je centralni ili ofanzivni vezni koliko ja znam, a ne krilo, posto vidim da se stavlja momak na tu poziciju.

Zakaric je pojacanje i stvarno sam se obradovao, iako sam bio poprilicno siguran da nas nece isfurati i da ce doci. Bit ce ovo dobro :palacgore:
Fino sve sroceno, a posebno bih izdvojio dio sa nudjenjem ugovora Miri. Nije se zakasnilo. Nisam za slijepo opravdavanje uprave sta god da se desi, ali dosta kritika je bilo ovdje jer se kao nije na vrijeme pocelo pregovarati. Decko je dosao kod nas zimus, kad i Lendric, a nudjeni su im ugovori u 6. mjesecu. Zar je moglo ranije? Sta kao, odigra Miro dobrih 5 utakmica i odmah u aprilu mu ponudi novi ugovor. Ugovori su sigurno ponudjeni obojici u isto vrijeme. Lendric je imao svoje razloge zbog kojih je odmah prihvatio i produzio, Miro nije. I o tome se nije previse pricalo do prije mjesec dana i onda se stekao utisak da nasi nisu bili azurni previse. Ima skoro tri mjeseca kako se kontaktirao i menadzer s ciljem da se sjedne i zavrsi to. Ocito se ne mogu dogovoriti, nazalost, ali to je zbog planova igraca i njegovog menadzera, a ne do uprave.

Morzhy
Kontakt:

uto jan 10, 2017 8:59 pm

Niko nije veći od kluba i to mora biti jasno. Ako Boske ne produži, klub ima moju podršku šta god da odluči za njega pa makar to bile i tribine...

Hurmasica
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:06 pm

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SanMan
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:17 pm

Nadam se (siguran sam) da Slavko nije tolika budala da radi sam protiv sebe. Ima dvadeset i kusur igrača. Od njega se traži izlazak u Evropu. Ako ne izbori Evropu od uprave Želje (a i nas navijača) sigurna mu je noga. I šta mislite, slušače nas forumaše (pojedine) da najboljeg igrača drži na klupi. A ko je taj iz uprave da mu naredi da Miru pošalje na tribinu a mora izboriti Evropu. Slavko zbog sebe a i Želje mora stavljati u prvih 11 trenutno najbolje pa ko god to bio. Ako uprava smatra da neko narušava ugled Želje ili radi protiv interesa Želje nek ima m... pa odma raskine ugovor. Slavko je samostalnost pokazo vračanjem Stane i Bogija bez obzira sviđalo se to nama ili upravi. Rezultati drže trenera

Ajzea
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:19 pm

Da sa svoje strane zavrsim pricu oko Stevanovica.. Pehar je sa njim izgledniji nego bez njega a uspjeh kluba je na prvom mjestu. Ako je neko spreman kockati se, cak i sa Europom zarad nekakve pakosti prema nekome, vi samo dajte.. Zeljeznicar uber alles, a to znaci da, bez obzira sto Miroslav ne zeli produziti ugovor, on mora igrati u prvih jedanaest jer nam je prijeko potreban u borbi koja predstoji.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u uto jan 10, 2017 9:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Omar500
Moderator
Kontakt:

Bivšem fudbaleru i treneru našeg Željezničara, Edisu Mulaliću, preminula je majka. FK Željezničar izražava najiskrenije saučešće porodici Mulalić.

:/
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Morzhy
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:22 pm

Ajzea je napisao/la:
Da sa svoje strane zavrsim pricu oko Stevanovica.. Pehar je sa njim izgledniji nego bez njega a uspjeh kluba je na prvom mjestu. Ako je neko spreman kockati se, cak i sa Europom zarad nekakve pakosti prema nekome, vi samo dajte.. Zeljeznicar uber alles, a to znaci da, bez obzira sto Miroslav ne zeli produziti ugovor, on mora igrati u prvih jedanaest jer nam je prijeko potreban u borbi koja predstoji.
Ako će igrati bez čuvanja nogu...a bez ugovora nakon juna, teško da će igrati punim gasom, ostade bez ičega ako se povrijedi...

psihopata
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:23 pm

cipiripi je napisao/la:
uto jan 10, 2017 6:23 pm
Neka vrate Djelmica i onda imamo zamjenu za Miru i problem rijesen

hoćemo li mi ikad prestati drkati na bivše istrošene igrače tipa kerla,đelmić i ostali,nego se okrenuti budućnosti i pokušati iskopati nekog mladog talenta jer nas takvo razišljanje neće nigdje odvesti osim u veću dubiozu...jbt čitam o kerli ko da je nesta iz najboljih dana.....samo kod nas igrač iz kluba može otići deset puta a vratiti se dvadeset.....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Ajzea
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:26 pm

Ako Miroslav bude pruzao partije kao sto je do sada te korektno odradi ugovor i upotpunosti ispostuje klub, pozelit cu mu srecu, zahvaliti se za sve i reci da mi je bila cast gledati ga na terenu. Pravi primjer igracima koji su tu i koji treba tek da dodju. Medjutim, ako bude cuvao noge, prvi cu oplesti po tastaturi i necu ga nimalo zaliti.

Neka nam pomogne da ostvarimo cilj, sto se mene tice, jos mu i para dodjemo.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:29 pm

Omar500 je napisao/la:

Eto ljudi, valjda sad nema razloga zapaniku, potpisao je Zakaric, nije nas isfurao....Zakaric je pojacanje i stvarno sam se obradovao, iako sam bio poprilicno siguran da nas nece isfurati i da ce doci. Bit ce ovo dobro :palacgore:
Koja panika dragi Omere. Zbog koga, cega.
Da li zbog par osoba koje su toliko besposlene i nemaju sta korisno raditi u svom zivotu vec si daju za pravo da su Bogom dani dati konacan sud, negativan i defetisticki naravno. Koji traze sve moguce i nemoguce garancije da se nesto MORA. Nista se ne mora sem biti maximalno posvecen onome sto radis
5. - 7. Okt 1992.

Morzhy
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:31 pm

Čuvaće noge sigurno ako ne potpiše, nema sumnje u to

Brkoo
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:35 pm

Sto se tice Djelmica zbog nacina na koji je otisao sanse da ga nasi kontaktiraju su minimalne. Jedino ako Slavko bas bude insistirao na njemu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

dimitrijevic

uto jan 10, 2017 9:35 pm

I ja bih volio vidjeti Kerlu jer je za ove sto se spominju uglavnom igrac, a i za razliku od Bogicevica i Bokacinija djeluje brze. Na papiru sad stvarno izgledamo odlicno pogotovo ofanzivno, pa cak i sa Stanom na beku ili Sinisom. Nadam se solidnom stoperu, a lijevom beku manje vise jedino da nekog sa strane uzmemo uz dobru platu u sta sumnjam.

Ne znam sta je fazon s Mirom i menagerom, potpises ugovor s klauzulom 150 k eura i odes kao gospodi na ljeto. Pravi je momak i igrac, ali vratili smo ga iz tabuta i to bukvalno.
Mirza Rascic !

Ajzea
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:37 pm

Sam je sebe vratio iz tabuta, mi smo mu pomogli ali on da ovo nije shvatio ozbiljno, mi bi ga se rijesili kao Zahirovica lani.

storm_raider
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:38 pm

Morzhy je napisao/la:
uto jan 10, 2017 9:31 pm
Čuvaće noge sigurno ako ne potpiše, nema sumnje u to
Ne znamo to prijatelju, ni ti, ni ja. Sacekajmo. Nemojmo pljuvati najboljeg igraca. Zeljo je ispred svih.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

dimitrijevic

uto jan 10, 2017 9:40 pm

Ajzea je napisao/la:
uto jan 10, 2017 9:37 pm
Sam je sebe vratio iz tabuta, mi smo mu pomogli ali on da ovo nije shvatio ozbiljno, mi bi ga se rijesili kao Zahirovica lani.
Mogao je otici za iste il cak vece pare u Grcku ili Cipar prosjecan klub ili Tursku 2 ligu i znas kad bi se vratio ? Nikad... vratio ga je Zeljo, mediji koji o njemu bruje i navijaci naravno jer odavno se nije volio neko kao on,sve stoji o njemu, ali ruku na srce raja ga nosi citavu polusezonu. On je za razliku od vecine samo profesionalac
Mirza Rascic !

exbabilon
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:42 pm

Mi pomogli njemu, a on pomogao nama. Mi kao navijaci porucivali "Miro ostani" i tako pokazali ogromno postovanje i zahvalnost zbog nacina na koji se bori za dres Želje, ali ja bih rekao da je neko njegovo postovanje spram nas i neka zahvala izostala. Ali Boze moj, njegov je izbor.

ISB87
Kontakt:

uto jan 10, 2017 9:43 pm

Ne letite pred rudu, ako Miro bude cuvao noge postoje neke sankcije.Nadam se da ce do kraja, ako nista, profesionalno odraditi ugovor i nek mu je sa srecom.

Ma kako nam lijevi bek ne treba, ta strana nam je kriticna.Prioritet je i lijevi bek i stoper.I to je to za ovaj prelazni rok, dok na ljeto mozda produziti par ugovora i ako koga prodamo dovesti 1-2 pojacanja i idemo evropaa :D
MIRZA RASCIC

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava