Kerla je Tito, ali vidjet cemo, izgleda ima Slavko druge igrace u opticaju.omladina1921zeljina je napisao/la: ↑uto jan 10, 2017 7:59 pmKerlito je batina! Sjećam se one situacije ispred sjevera, u šesnaestercu, korner, puče Kerla nekog lika glavom u skoku i dobro se čulo, ovaj na zemlji plače, krvav, Kerla se počešao...
Eto ljudi, valjda sad nema razloga zapaniku, potpisao je Zakaric, nije nas isfurao...ali dodjem na forum i vidim 10 stranica rasprave o Miroslavu. Momak moze traziti koliko hoce para i to je njegovo. Ja mislim da bi on otisao na ljeto svakako i da produzi ugovor.
Vazne stvari koje se moraju napomenuti. Niko iz kluba nije zakasnio sa ponudom za produzenje. Ponudjeno je u isto vrijeme kad i Lendricu. Ovaj produzio, a ovaj nece. Drugo, neko je prenapuhao cijene nekih igraca koji su bili kod nas, tj plate, od Pozdera, Toskasa i nekih desetih, pa sad ispade kao istrosili se i kako ne mozemo dati Miri iste pare kao njima (a nisu iste, ni priblizno)
Odlican primjer je sa igracima Borusije, neko je naveo. Zavrse do kraja ugovora i neka idu, pomogli su klubu, odradili svoje i cao. Slati na tribine igraca je odvratno i to se meni nikad nije svidjalo. Fudbaleri jesu prgavi i gledaju samo sebe, ali to nije pravi nacin. Pricamo o izlasku iz mahale, a to bi radili. Neka odradi ugovor do kraja, a mi cemo traziti nova rjesenja. Vec sada je to mnogo bolje, imamo Zakarica, imamo Krizmana koji moze ipak odigrati krilo, Stanic je tu. Bit ce neko i na ljeto, a mozda i sada neko iskrsne, nikad se ne zna.
Za sada sam veoma zadovoljan pojacanjima. Zeba i Zakaric su definitivno pojacanja i s njima imamo vjerovatno najjacu navalu lige, na papiru gledano. A njihove zamjene su takodjer veoma dobre. Naravno, ako Zeba i Zakaric budu igrali u prvoj postavi, mozda Bekric zablista, Krizman podivlja, pa budemo vidjeli pravu borbu za mjesto u prvih 11. Niko sretniji od mene ak ose to desi.
Vidjet cemo koji ce jos igraci doci.
Zrinjski se fino pojacao. Doveli su i Kobiljara, u Zrinjskom nema pritiska, tako da je moguce da se dokaze momak. Kada vec spominjem njega, mi imamo Zerica i stvarno bi trebao da dobije priliku ovu polusezonu, nadam se da nece biti sitnih povreda svako sedam dana. Neka bude juniora na pripremama, ali ne cisto da se popuni broj. I Zeric je centralni ili ofanzivni vezni koliko ja znam, a ne krilo, posto vidim da se stavlja momak na tu poziciju.
Zakaric je pojacanje i stvarno sam se obradovao, iako sam bio poprilicno siguran da nas nece isfurati i da ce doci. Bit ce ovo dobro