Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 12, 2016 7:10 pm

IvanOsim je napisao/la:Ovo razbacivanje po vise foruma po meni nije najidealnije, ovaj portal jest ispao ok, al ipak smatram da se trebamo dog samo na jednom forumu da pisemo, a naravno citanje po zelji..
Mene jos nisu primili na 1921..

Mislim da ce u evropi igrati Zeljo, Siroki, Sloboda i Zrinjski, vidjet cemo na kraju..
pa sad... ja cu ostati ovde, sto se tice zelje i statistike kluba (iako sam primljen u novi forum), a na lopovilopovi.ba sam tamo samo da prcam pitare...
100/94/37/34 - i to je to!

ChWilla
Kontakt:

sub mar 12, 2016 7:11 pm

ja sutra na utakmicu dovodim novog navijača iz kenije, pa vi vi'te :ganja:

a nije zablon amanaka :ganja:
gradi željo boli te *****

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub mar 12, 2016 7:11 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ovo ne gledam ali u širokom je stvarno bio smijurija.
Ovo je jos veca smijurija...
Smijesno, ali sreca pa izjednacise na kraju. Ja se sjecam od prosle polusezone kad je Zrinjski kod kuce igrao sa Radnikom msm, kakvu ruku u sesnaestercu Zrinjskog nisu svirali, znaci bruka. Suspendovat Jakupovica podhitno i sto vise.

P.S. Treba reci ili Mirku ili Zahi da mijenjaju frizuru, jer jos uvijek nije jasno ko je asistirao Lendri :ganja:
kazem, u ime kluba trazizi izucece ovog smrada na zeljinim utakmicama...

najbolje pitati mirka i adnana ko je onda asistirao... ja kazem mirko :D

FKZ1921
Kontakt:

sub mar 12, 2016 7:13 pm

diego1921 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ako se dobro sjecam ovaj teren u Zenici je kostao 400.000, a i pravili su ga dobra dva mjeseca.

Larsone pravis li stream za Celik - Zrinjski ?
Malo manje od dva miliona km je koštala sanacija terena u Zenici. Ustvari,nije to bila sanacija. Temeljito je uradjen. Prvo je otkopano sve na dubinu od 80 cm,odvezene stotine kamiona zemlje...A onda se riješile odvodne instalacije...Šest slojeva različitog materijala...ne znam detalje...pa grijači pa trava.
FKZ1921 postoji li kakva mogucnost da se Kosoric vrati prije ?
Tesko...Specificna je povreda u pitanju. On je u sustini zdrav,normalno ce trenirati...ali je neizvjesno kad ce doktor reci da moze udariti loptu glavom. A nema igre dok se ne otklone i najmanje sumnje.

mirsad94
Kontakt:

sub mar 12, 2016 7:15 pm

Ovo je odlicno, ali treba gledati sebe, iz utakmice u utakmicu samo se ne treba okliznuti na ovim malim ekipama a imamo pofino ovakvih utakmica kao sutra do kraja sezone. Po ovim slikama izgleda da ce Hodzurda na stopera, uz sav respekt Mladosti cak i stoperskim parom koji nije igrao do sada mozemo do triumfa uz naravno nas navijace. Manijaci nemojmo obrukati ovu upravu sutra abd,da nas bude bar 5-6 hiljada sve ostalo je nezahvalnost bez obzira pada li kisa ili ne, ima sjever. Ako bi apsulvirali naredne tri utakmice u nasu korist onda samo nebo je granica, ali opet ponavljam od tekme do tekme i vjerujmo Edisu utakmica se igra 90 minuta. Uz nedostatak Jovana i Tiaga, sutra krenuti : Kjeosevski-Sinisa, Hodzurda, Bogi, Stanic-Zahirovic,Bekric, Zola,Stevanovic,Memija-Lendric. :zeljeznicar1:

sergejevic

sub mar 12, 2016 7:15 pm

Mirko je asistirao 100%. Vidi se na snimku kod gola, na pocetku akcije da Zahirovic ostaje iza, a cini mi se Blagojevic izbacuje Mirka na stranu, a ostatak znate... :D

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub mar 12, 2016 7:28 pm

IvanOsim je napisao/la:Ovo razbacivanje po vise foruma po meni nije najidealnije, ovaj portal jest ispao ok, al ipak smatram da se trebamo dog samo na jednom forumu da pisemo, a naravno citanje po zelji..
Mene jos nisu primili na 1921..

Mislim da ce u evropi igrati Zeljo, Siroki, Sloboda i Zrinjski, vidjet cemo na kraju..
Ma bezveze i to bas nek se dogovore svi gdje cemo pisati glupo je ovako na dvije strane

Sent from my C5303 using Tapatalk

terabajt
Kontakt:

sub mar 12, 2016 7:29 pm

Pisemo ba i dalje ovdje ovdje mogu i navijači drugih klubova da pisu da razmjenjujemo misljenja a tamo je samo za nas manijake.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub mar 12, 2016 7:32 pm

Danasnjim danom mozemo u potpunosti biti zadovoljni.. Tri rivala za evropu kiksala.. Na nama je da sutra zaokruzimo dobar vikend jer sutrasnjom pobjedom nam trece mjesto bjezi samo dva boda sto je bolje nego sto je vecina nas ocekivala..

:zeljeznicar1:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Valter
Kontakt:

sub mar 12, 2016 7:32 pm

Broj gledalaca na sutrašnjoj utakmici nažalost dobrim dijelom zavisit će od vremena. Vjerujem, da je lijepo vrijeme da bi poslije ovih naših zadnjih rezultata, kao i rezultata konkurencije, stadion bio ispunjen barem kao i protiv Širokog.
Pošto postoji velika mogučnost da zbog vremena sjeverna tribina bude glavna opcija navijačima, uprava treba razmotriti otvaranje onog dijela za gostujuće navijače (zdenka) da se ne bi stvarala nepotrebna gužva na sjeveru kao protiv Širokog.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Elegant
Kontakt:

sub mar 12, 2016 7:35 pm

Bice jedno 4-5 hiljada. :zeljeznicar1:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

terabajt
Kontakt:

sub mar 12, 2016 7:41 pm

Elegant je napisao/la:Bice jedno 4-5 hiljada. :zeljeznicar1:
I ja mislim da neće preko 5 biti.

ChWilla
Kontakt:

sub mar 12, 2016 7:46 pm

znamo nažalost kako naš svijet razmišlja. ali mislim da bi se sad moglo poklopiti da bude 6-7 kao recimo što je 2010. bilo i protiv travnika 9.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub mar 12, 2016 7:47 pm

minimalno 6 iljada sutra ocekujem, uprava, igraci i strucni stab su sve ucinili da stimulisu raju, sad je red na nama da pokazemo da nije bitno s kim igramo nego da je samo zeljo bitan!

FKZ1921
Kontakt:

sub mar 12, 2016 7:53 pm

Poneki vec pisu kako smo na -2 od treceg mjesta. Bogamo nismo. Jos uvijek smo na -5 od treceg mjesta. Da se razumijemo,i to je bolje nego onih -7 na pauzi. Sutra imamo priliku prici na -2. Bice tesko to je sigurno. Imamo pravo ocekivati napredak u igri,zalaganje svih 90 minuta,strpljivu igru...U takvoj situaciji svaka pobjeda nam je dobra.

Model1964

sub mar 12, 2016 8:03 pm

baxuz87 je napisao/la:Ukrali smo mi sami sebi titulu.
Baš tako! :palacgore:
Pustite šuplju o ukradenoj tituli! Sami smo je sebi maznuli. Trebali smo male mlatnuti u lavoru, a nismo.
Uzdaj se use i u svoje kljuse
Mi nismo ko anamo oni da nam je uvjek neko drugi kriv i da su svi protiv nas.
Mi smo moralna vertikala BIH
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

sub mar 12, 2016 8:04 pm

ne isključuje jedno drugo.

Ajzea
Kontakt:

sub mar 12, 2016 8:08 pm

Onaj ko kaze da je ovo kolo odlično, taj nije normalan. Hoće biti odlično, ako mi dobijemo utakmicu sutra.. Velika je razlika ;)

Charlie Sheen
Kontakt:

sub mar 12, 2016 8:09 pm

moze li link od tog foruma?

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub mar 12, 2016 8:30 pm

Charlie Sheen je napisao/la:moze li link od tog foruma?
http://1921.ba/forum/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava