Ode neki dan jedan Adnan sad dodje drugi.
Dobro dosao.
golman za nasu ligu odlican, svaku nasu utakmicu sa velezom on je bio najveci problem, branio sve i svasta.jovanmaksimovic je napisao/la:ovaj bobic ima ocajnu statistiku... ne znam sta su vidjeli u njemu...
69 utakmica, samo 12 bez primljenog gola, cak 103 primljena gola, 1,49 primljenih golova po utakmici...
uzecu i van konkurencije proslu sezonu, gdje je velez ispao... 43 utakmice, 8 puta bez primljenog gola, 56 primljena gola, 1,30 primljena gola po utakmici...
i ovaj treba da bude konkurencija veci? po meni je ovo zaista glup i nepromisljen potez
druze, svih 500 ulaznica ce se prodati, ima jos mnogo uplataKLIS je napisao/la:Još jedna desetogodišnja i pola prodato.
Tek to bi ko halva išloKrajPrice je napisao/la:druze, svih 500 ulaznica ce se prodati, ima jos mnogo uplataKLIS je napisao/la:Još jedna desetogodišnja i pola prodato.
Uprava razmatra opciju da ponude mogucnost kupovine godisnjh karata za istok ako se sve prodaju, akcija bi bila 100 KM za dvije sezone na istoku.
posting.php?mode=quote&f=51&p=140837" target="_blankjovanmaksimovic je napisao/la:ovaj bobic ima ocajnu statistiku... ne znam sta su vidjeli u njemu...
69 utakmica, samo 12 bez primljenog gola, cak 103 primljena gola, 1,49 primljenih golova po utakmici...
uzecu i van konkurencije proslu sezonu, gdje je velez ispao... 43 utakmice, 8 puta bez primljenog gola, 56 primljena gola, 1,30 primljena gola po utakmici...
i ovaj treba da bude konkurencija veci? po meni je ovo zaista glup i nepromisljen potez
igrao je u raspalom veležu i bio je najbolji igrač, jel se zezaš?jovanmaksimovic je napisao/la:ako je doveden da se rijesimo cemana, onda ok... ako je doveden zbog toga sto fejzic ide u penziju... riskantan potez... ako je doveden kao zamjena veci... kuku nama...
pa ovi sto ga sad brane... jeste branio odlicno protiv nas... ali koji golman nije? ali po meni nije kadar za zelju...
pa oduzeo sam i tu sezonu i opet je ocajna statistika...AsharaK je napisao/la:igrao je u raspalom veležu i bio je najbolji igrač, jel se zezaš?jovanmaksimovic je napisao/la:ako je doveden da se rijesimo cemana, onda ok... ako je doveden zbog toga sto fejzic ide u penziju... riskantan potez... ako je doveden kao zamjena veci... kuku nama...
pa ovi sto ga sad brane... jeste branio odlicno protiv nas... ali koji golman nije? ali po meni nije kadar za zelju...