Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 24, 2016 2:12 pm

LARS1921 je napisao/la:Zašto mu ističe za pola godine ? Jer nije produžio, ne znamo jel mu nuđeno ili nije. Pile kaže da mu je nuđeno on nije htio. Ja vjerujem piletu, ako pile kaze drugacije ja cu opet vjerovati, mislim njegovom glavom
Ništa od sad nek igrači sami sebi produžuju ugovor kako i dokle hoće. :)
Pa i da nije htio produzit svima su jasni razlozi osim ovim koji misle tuđim glavama. :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

sub dec 24, 2016 2:16 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Zašto mu ističe za pola godine ? Jer nije produžio, ne znamo jel mu nuđeno ili nije. Pile kaže da mu je nuđeno on nije htio. Ja vjerujem piletu, ako pile kaze drugacije ja cu opet vjerovati, mislim njegovom glavom
Ništa od sad nek igrači sami sebi produžuju ugovor kako i dokle hoće. :)
Pa i da nije htio produzit svima su jasni razlozi osim ovim koji misle tuđim glavama. :)
Vidiš moj prvi dio posta je malo sarkastičan. Fazon je odakle je priča krenula a da ne znamo da li je uopšte tačna, a pričamo. Koliko smo puta radili to isto pa je uvijek kontra bila.

Ja onoj ublehi ne vjerujem, a svašta je pisao, i sad on napiše neće da produži, ovdje neko prenese njegove riječi i kreće priča

Pinkii
Kontakt:

sub dec 24, 2016 2:18 pm

Inzko jedan je od nas. Haha

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

MU'MIN T.M.
Kontakt:

sub dec 24, 2016 2:28 pm

244/500

sajo10
Kontakt:

sub dec 24, 2016 2:39 pm

Covjece kada vidis ovu sliku iza zapada kako je bilo i sada... Ko dan i noc. Ako nekome nije mrsko da uradi "prije i poslije sliku".. Tek cemo mi da shvatimo sta je se sve desilo sa ovom upravom na celu, a akoBogda jos kad sportski segment krene bice Zeljo opet hit! :)

P.S. Nisam vjerovao da cu to napisati, ali jesam se zazelio suplje :D hahaha, dosada brate.. U ova doba smo znali dovesti vec peto pojacanje :D Eh ta procedura hahah :P

LARSSON
Kontakt:

sub dec 24, 2016 2:41 pm

Usput neko je pitao za stream turnira, anarky kaže da će biti od drugog kola, to je od 16h, mislim da komsije tada igraju

edit: Ako neko ima prijedlog za najbolji gol u 2016 godini neka kaze, uskoro ide glasanje, ima vec par spremnih

cikazubo
Kontakt:

sub dec 24, 2016 2:53 pm

LARS1921 je napisao/la:Usput neko je pitao za stream turnira, anarky kaže da će biti od drugog kola, to je od 16h, mislim da komsije tada igraju

edit: Ako neko ima prijedlog za najbolji gol u 2016 godini neka kaze, uskoro ide glasanje, ima vec par spremnih
Stevanović derbi, Stevanović Olimpic i Bekrić Zrinjski..

LARSSON
Kontakt:

sub dec 24, 2016 2:58 pm

cikazubo je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Usput neko je pitao za stream turnira, anarky kaže da će biti od drugog kola, to je od 16h, mislim da komsije tada igraju

Stevanović derbi, Stevanović Olimpic i Bekrić Zrinjski..
Već su na spisku, a pored toga Lendric derbi ( zbog akcije ), Markovic protiv Krupe ( fin gol a i bitan meč prekinut niz ) i stevo radnik. Izmjene su moguće :D

Model1964

sub dec 24, 2016 2:59 pm

Nuđeno mu je i nije prihvatiJo!
Šta mislite što sjedi na klupi? Napucan je od pijavica da vrijedi za Romu i razne Reale :)
Nemocni smo još da takve stvari sprijecimo. Kada budemo raspolagali sa gutom onda možemo vezati djecu i riskirati puno više. Ovako....
Zadnja izmjena: Model1964, dana/u sub dec 24, 2016 3:01 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Okolele
Kontakt:

sub dec 24, 2016 2:59 pm

Dodje Mailson prosle godine i natambura pite na ovom turniru..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Brkoo
Kontakt:

sub dec 24, 2016 3:07 pm

Ma meni nije jasno sto uopste igramo na ovom turniru. Nivo turnira je na tako niskom nivou, da nize od ovoga ne moze. Pitari, zajedno sa Vratnikom se trude da svake godine sto vise obrukaju i ukaljaju Hasetovo ime i njegov znacaj za ovaj grad. Njima nista sveto nije..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u sub dec 24, 2016 3:10 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

sub dec 24, 2016 3:20 pm

sa fba

slika
slika
slikaslika

cikazubo
Kontakt:

sub dec 24, 2016 3:24 pm

Gdje je armatura ? :kafa:

:D

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub dec 24, 2016 3:30 pm

cikazubo je napisao/la:Gdje je armatura ? :kafa:

:D
Odnio punac :D

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Jaozinho22

sub dec 24, 2016 3:32 pm

Model1964 je napisao/la:
Nuđeno mu je i nije prihvatiJo!
Šta mislite što sjedi na klupi? Napucan je od pijavica da vrijedi za Romu i razne Reale :)
Nemocni smo još da takve stvari sprijecimo. Kada budemo raspolagali sa gutom onda možemo vezati djecu i riskirati puno više. Ovako....
Ma jest svi su nama.krivi osim nas samih,daj Model Boga ti ne palamudi. Sto mu nije ponudjen novi ugovor prošle godine u oba doba kad je dobio šansu da igra? Pitao bih te ja da li bi produžio ali tad smo imali važnijeg posla od naše djece....Hoće li na kraju ispasti i da je Miro pijavica i da je on napucan od raznih ljudi da ne ostane? Ko nam je kriv sto produzujemo ugovore u zadnji momenat pa nas može jebat ko stigne.... Nemojte hljeba vam više one šuplje "svi su krivi svi ovo sabotiraju svi ono sabotiraju" :) Neka,odmorite malo.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

sub dec 24, 2016 3:48 pm

Na istom kanalu će vam biti i prenos naše tekme
[video]https://www.youtube.com/watch?v=ckPZcRFgUO0[/video]

cikazubo
Kontakt:

sub dec 24, 2016 4:14 pm

slika
:lol: :lol: :lol:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub dec 24, 2016 4:15 pm

aj slike ahahahaha
Željezničar ante portas !

Qwerty_1987
Kontakt:

sub dec 24, 2016 4:17 pm

Hahahaha a kad je i jedan golman bio normalan :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Pinkii
Kontakt:

sub dec 24, 2016 4:17 pm

Hahahahahaha ne mogu da vjerujem
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 9 gostiju.

Prijava