Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet dec 22, 2016 5:22 pm

Dominic je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Jedno pitanje. Nedavno u onom intervju na SC o istocnoj tribini, pisalo je da sada stadion ispunjava drugu kategoriju(opste poznata stvar) i da se mogu igrati utakmice prva tri pretkola u Evropi??? Da li je to greska autora teksta, ili su to neka nova pravila. Koliko ja znam druga kategorija je za dva pretkola. Isto to sam pitao kada je taj intervju objavljen, ali ne dobih odgovor.
Ma greska, samo dva pretkola ispunjavamo, trece bi morali na Hadison!
Pretpostavio sam da je greska.
A sto se tice lavora, zar ono ljetos nije bila prica da ne ispunjavaju vise kriterije nikako :lol:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

pile87
Kontakt:

čet dec 22, 2016 5:39 pm

Ako neko nije upratio akcija za drugu desetogodisnju je jos uvijek u toku i svi zainteresovani sa mogu javiti u PP
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet dec 22, 2016 5:43 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Dominic je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Jedno pitanje. Nedavno u onom intervju na SC o istocnoj tribini, pisalo je da sada stadion ispunjava drugu kategoriju(opste poznata stvar) i da se mogu igrati utakmice prva tri pretkola u Evropi??? Da li je to greska autora teksta, ili su to neka nova pravila. Koliko ja znam druga kategorija je za dva pretkola. Isto to sam pitao kada je taj intervju objavljen, ali ne dobih odgovor.
Ma greska, samo dva pretkola ispunjavamo, trece bi morali na Hadison!
Pretpostavio sam da je greska.
A sto se tice lavora, zar ono ljetos nije bila prica da ne ispunjavaju vise kriterije nikako :lol:
Ma progledalo nam se za Kosevo, i nama i Sarajevu, po pravilima kad bi isli, maksimalno dva kola se mogu igrati na Kosevu. Ali ima tu uvijek izuzetaka. Npr Rijeka je igrala dvaput grupnu fazu EL na Kantridi, a svi znamo kakav je ono stadion bio. Progledalo im se kroz prste jer su poceli s radovima na novom stadionu (Rujevica gdje i danas igraju, za novu Kantridu se ceka investicija Volpija). Nama je zapadna tribina bila najkriticnija i nevjerovatno je do kakvog je preobrazaja doslo za kratak period s tom tribinom. Istok nije bitan za kategorizaciju, tu se ubrajaju neki drugi faktori. Npr pojedini zlobnici su ismijavali VIP parking, a bez njega ne mozes igrati europu...

Koliko sam ja upucen, treba jos nekih radova na zapadnoj tribini za trecu kategoriju (jos jedna novinarska loza, nekih prostorija nedostaje, da se poveca kapacitet VIP zone). Treba nam takodjer video nadzor cijelog stadiona i zatvoreni sistem naplate karata. Eh sad, po pravilu to bi i BP moralo imati, a koliko ja znam nema, pa tu repka igra. UEFA progleda kroz prste i to nerijetko. Bitno je da se radi na Grbavici punom parom. Iako sam zadovoljan radovima od pocetka ove godine, ipak ima jos mnogo posla pred nama, ali uopste se ne sekiram jer ovi ljudi rade odlican posao. Oni vec razmisljaju i o juznoj tribini, natkrivanju istocne i juzne, novom terenu...nadam se da ce se uskoro ofarbati i ostali reflektori, a jedna od najvecih zelja mi je uredjenje vanjskog dijela sjeverne tribine, koje ce vjerovatno doci na red kad se bude mijenjao krov na istoj. Sa novom juznom longitudinalom koja bi trebala biti gotova u septembru 2017. (tipujem da ce probiti rok do marta 2018 kao sto je probijen i za onu prvu dionicu) i preuredjenim eksterijerom sjeverne tribine, stadion i prilaz stadionu ce dobiti jednu novu dimenziju. Uprava je veoma ambiciozna i mislim da se do 2020. godine mogu zavrsiti svi radovi na stadionu koje sam naveo.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

exbabilon
Kontakt:

čet dec 22, 2016 5:52 pm

Kako frajer napisa da kupovina ulaznica ide odlicno i da su ocekivanja da ce sve otici i da gradnja ide dobro tacno mi popravi dan. Ko da meni pare lijezu na racun i ko da se moja kuca gradi, ali dobro, Zeljina je kuca, Zeljin dom, nema neke razlike. Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

kremenko

čet dec 22, 2016 5:56 pm

Mislim da pored svih radova na zapadu treba voditi racuna i o pozicijama za kamere. Koliko sam primjetio kad tv radi prijenos kamermani na ofsajdima sjede medju rajom. To ne moze tako i moraju biti fizicki odvojeni od gledalaca. Da oni nikome ne smetaju i da niko njima ne smeta. Vjerovatno je dosta vas bilo ili vidjelo kako to izgleda na zapadu Bilinog polja. Misljenja sam da bi nam neke stvari UEFA i progledala,ali to ne,jer je tu velika lova a i prijenosi svih utakmica su uniformisani,svi su slicni. Najbolje da se nasi posavjetuju npr sa BHRT i vide sa njima sta i kako treba jer ljudi imaju iskustva ako nista onda kroz utakmice reprezentacije da ne padamo na glupostima
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

salle86
Kontakt:

čet dec 22, 2016 6:02 pm

E čuj posavjetovati se sa BHRT-om. Odavno nisam ništa smješnije čuo :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

pile87
Kontakt:

čet dec 22, 2016 6:07 pm

kremenko je napisao/la:Mislim da pored svih radova na zapadu treba voditi racuna i o pozicijama za kamere. Koliko sam primjetio kad tv radi prijenos kamermani na ofsajdima sjede medju rajom. To ne moze tako i moraju biti fizicki odvojeni od gledalaca. Da oni nikome ne smetaju i da niko njima ne smeta. Vjerovatno je dosta vas bilo ili vidjelo kako to izgleda na zapadu Bilinog polja. Misljenja sam da bi nam neke stvari UEFA i progledala,ali to ne,jer je tu velika lova a i prijenosi svih utakmica su uniformisani,svi su slicni. Najbolje da se nasi posavjetuju npr sa BHRT i vide sa njima sta i kako treba jer ljudi imaju iskustva ako nista onda kroz utakmice reprezentacije da ne padamo na glupostima
Ima posebno tjelo pri nogometnom savezu koje se bavi iskljucivo tim pitanjem, nema potrebe da bilo ko sta pita po mahali...
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

kremenko

čet dec 22, 2016 6:10 pm

Smijao se ili ne smijao,oni jedini imaju iskustva sa radom medjunarodnih prijenosa fudbalskih utakmica iz nase zemlje i sta UEFA striktno zahtjeva u svojim prijenosima.
Ili ima jos neko? Nemoj se samo hvatati Arene jer i to rade nasi ljudi,ne dolaze iz HR ili SRB.
Kazem,mozda bi UEFA i oprostila nesto,ali to sigurno ne bi.

Grb1
Kontakt:

čet dec 22, 2016 6:14 pm

Negdje polovinom februara ljudi ce se boriti za zadnjih 50 stolica...moja procjena :)

storm_raider
Kontakt:

čet dec 22, 2016 6:16 pm

Tuzno i realno je da BHRTV vjerovatno najbolje znaju kako treba, samo zato sto imaju najvise iskustva. Moram se sloziti.

A sto se tice stolica, cim to pocne da lici na nesto, ima da u toj sedmici plane bare 100 stolica.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SWRA_1921
Kontakt:

čet dec 22, 2016 6:17 pm

Joj da se napokon hoce pokrenuti optuznice od strane kluba preko tuzilastva protiv ovih uhljeba iz SD i majmuna koji su u prijasnjim uprava koristili klub za vlastitu dobit kraduci na ulaznicama, transferima, besplatnim reklamama, prodajama poslovnih prostora, itd. itd. To ko prvi uradi znaci da nema apsolutno nikakvih prijasnjih aferima. Nadam se da cemo to docekati uskoro

avlami97
Kontakt:

čet dec 22, 2016 6:22 pm

Grb1 je napisao/la:Negdje polovinom februara ljudi ce se boriti za zadnjih 50 stolica...moja procjena :)
slika
Ex El Presidente 10 stolica (Faruk Telibećirević)

U februaru se mogu boriti samo za uplatu krova, Juga ili terena. Sve će se karte rasprodati ranije. Mislim na ovih 500 za Istok :zeljeznicar1: :pivo:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

kremenko

čet dec 22, 2016 6:23 pm

storm_raider je napisao/la:Tuzno i realno je da BHRTV vjerovatno najbolje znaju kako treba, samo zato sto imaju najvise iskustva. Moram se sloziti.

A sto se tice stolica, cim to pocne da lici na nesto, ima da u toj sedmici plane bare 100 stolica.
Imam prijatelja koji radi kao kamerman,pred svaku utakmicu se odrzava brifing sa covjekom iz UEFA (za ep je bio neki Svabo,sad je neki Spanac cini mi se). Sta,kako,kada. Ima plan u sekundu koji kada kadar treba da ide. Prijenos u DE,VB,ITA,ESP izgleda isto kao onaj iz BiH

avlami97
Kontakt:

čet dec 22, 2016 6:24 pm

storm_raider je napisao/la:Tuzno i realno je da BHRTV vjerovatno najbolje znaju kako treba, samo zato sto imaju najvise iskustva. Moram se sloziti.

Jesi ti naivčina Storme :D nema februara :pivo:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

sike
Kontakt:

čet dec 22, 2016 6:25 pm

Pozdrav raja,ima li gdje kakvih friskih slika sa stadiona,kako napreduju radovi.

SanMan
Kontakt:

čet dec 22, 2016 6:45 pm

Na Alianz areni imaju oni što stalno đaba gledaju tekmu, jes da moraju obući one bijele kurtone .T... reklama. Možda možemo predložiti nekom da 10 godina ima đaba reklamu. Npr FIS se napiše sa 24 stolice bez problema. Za njih to šega a nama zauhar + neka naša raja đaba gleda tekmu, npr neka škola. Nisam baš nešto s marketingom Ako je bez veze zaboravitea ako nije razradite.

LARSSON
Kontakt:

čet dec 22, 2016 6:47 pm

SanMan je napisao/la:Na Alianz areni imaju oni što stalno đaba gledaju tekmu, jes da moraju obući one bijele kurtone .T... reklama. Možda možemo predložiti nekom da 10 godina ima đaba reklamu. Npr FIS se napiše sa 24 stolice bez problema. Za njih to šega a nama zauhar + neka naša raja đaba gleda tekmu, npr neka škola. Nisam baš nešto s marketingom Ako je bez veze zaboravitea ako nije razradite.
al prije nego što sjednu sve ih na ćelavo ošišati da se lakše prepozna :D

ChWilla
Kontakt:

čet dec 22, 2016 6:48 pm

biće i to.
gradi željo boli te *****

Dzezvar
Kontakt:

čet dec 22, 2016 7:06 pm

pile87 je napisao/la:Ako neko nije upratio akcija za drugu desetogodisnju je jos uvijek u toku i svi zainteresovani sa mogu javiti u PP
Treba napomenuti te pozdraviti gest cijenjenog forumasa Neandretalac koji se medju prvim odazvao akciji kupovine prve srolice.
Ne umanjujuci vrijednost ostalih ali ovaj gest je zaista vrijedan paznje.Kakav je god on je nas.
U moje ime hvala Neandretalac.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

pile87
Kontakt:

čet dec 22, 2016 7:14 pm

DANAN je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ako neko nije upratio akcija za drugu desetogodisnju je jos uvijek u toku i svi zainteresovani sa mogu javiti u PP
Treba napomenuti te pozdraviti gest cijenjenog forumasa Neandretalac koji se medju prvim odazvao akciji kupovine prve srolice.
Ne umanjujuci vrijednost ostalih ali ovaj gest je zaista vrijedan paznje.Kakav je god on je nas.
U moje ime hvala Neandretalac.
Ja nisam iznenadjen da je on ucestvovao, tacnije sam ocekivao jer znam koliko voli Zelju i nas je dusom i tijelom bez ikakve dileme. To sto ima nesto drugaci stav i poglede je druga stvar ali veliki je Zeljovac, i sto se mene tice zao mi je sto ga nema ovdje...
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava