Hajd sto idu ove desetogodisnje ali sto ce ako Bog da ici polugodisnje ako puste za istok, a Bgm bi trebali. Ja imam godisnju za sjever al ako bude uzimam polugodisnju za istok
Sent from my C5303 using Tapatalk
Kao nekad Maldini i CostacurtaOmar500 je napisao/la:Jahic i Bogicevic ce biti najbolji stoperski tandem proljetnog dijela sezone![]()
Pa zar je moguce da samo Model iz daleke Slo ima neke insajderske, ovdje niko nista
Neka, lijepo je sto nista ne curi iz kluba kao sto se prije desavalo. Ovo s probama mi simpaticno, nema kod Salke zajebancije
Nikakva insajderskaOmar500 je napisao/la:Jahic i Bogicevic ce biti najbolji stoperski tandem proljetnog dijela sezone![]()
Pa zar je moguce da samo Model iz daleke Slo ima neke insajderske, ovdje niko nista
Neka, lijepo je sto nista ne curi iz kluba kao sto se prije desavalo. Ovo s probama mi simpaticno, nema kod Salke zajebancije
Ne bas, to prije znaci da je on posrao sam sebe. Mi bi njega morali isplatiti kako god, otisao ili ostao.Krips je napisao/la:Ostavljanjem Jahića u ekipi bi značilo da smo posrali sami sebe.
Kako?Krips je napisao/la:Ostavljanjem Jahića u ekipi bi značilo da smo posrali sami sebe.
ko kaže da je ostavljenKrips je napisao/la:Ostavljanjem Jahića u ekipi bi značilo da smo posrali sami sebe.
Pošto sa ovakvom rezolucijom kamere jedino "moreš" solidno gavranove prepoznati,Elegant je napisao/la:Na istok stigla dizalica ...
Desetogodisnje 200++ / 500.