lb i cbBrkoo je napisao/la:Na kojim pozicijama igraju i jel dolaze na preporuku Stanica?
LJEVA STRANA, MALO NAPRIJED;Brkoo je napisao/la:Na kojim pozicijama igraju i jel dolaze na preporuku Stanica?
Dje su igrali da ih iskopamo ja i Lars !?Model1964 je napisao/la:LJEVA STRANA, MALO NAPRIJED;Brkoo je napisao/la:Na kojim pozicijama igraju i jel dolaze na preporuku Stanica?MALO NAZAD
![]()
Vec su igrali skupa i odlicno su funkcionirali
Rvat iz Srbije sa drzavljanstvom Bosne, da nam ne dovode onog Cenaja igro covjek bih albaniju a htio i za mađarskuJaozinho22 je napisao/la:Dje su igrali da ih iskopamo ja i Lars !?Model1964 je napisao/la:LJEVA STRANA, MALO NAPRIJED;Brkoo je napisao/la:Na kojim pozicijama igraju i jel dolaze na preporuku Stanica?MALO NAZAD
![]()
LARS1921 je napisao/la:Neces da nam kazem, a kad sam dojave davao valjao sam tiModel1964 je napisao/la:Kako javlja pouzdan izvor iz Alpske Rvackezapelo sa yututom
![]()
Dva jako dobra igraca ponuđena, Salko ne zna u kakvom su stanju iako mu je kvalitet poznat... pa reko da ih pošalju![]()
Ako budNu zdravi bice to![]()
![]()
Jedan ima 4 državljanstva bivš Yuge![]()
Oba iz lijepe njihove
Sad ce @larss historiju igraca u zadnjih 10.godina svih klubova u Hr postaviti na siri spisak, i iznijet nam moguca imena anonimnog dvojcaJaozinho22 je napisao/la:Dje su igrali da ih iskopamo ja i Lars !?Model1964 je napisao/la:LJEVA STRANA, MALO NAPRIJED;Brkoo je napisao/la:Na kojim pozicijama igraju i jel dolaze na preporuku Stanica?MALO NAZAD
![]()
Npr. ako se ozenio iz Bosne onda ima pravo na drzavljanstvoPinkii je napisao/la:Meni nije jasno kako Ugljesa ima nase drzavljanstvo. Prije pocetka sezone nije imao.
da je bogdo heftiModel1964 je napisao/la:Ohladite malo![]()
Pustite LARSA ublehu, vokri mu što mu nisam ništa reko a i nije karo vec 19 heftipa sada mi raju hoce natovariti na inbox
Ozbiljno se pregovara, oni nisu voljni da dolaze na probe.
Pokrili bi lijevu stranu ko nikada od rata.
Pozdrav za druga koji ga na racun ovoga jos uvijek prozivaBrkoo je napisao/la:Nemoj samo @model da ti igraci budu ko Kosticev presing pred pocetak ove sezone, gdje nasa zadnja linija stoji na centru i gdje dominiramo u prijateljskim tekmama a u ligi igraci ne mogu da disu nakon pola sata..![]()
![]()
Brkoo je napisao/la:Nemoj samo @model da ti igraci budu ko Kosticev presing pred pocetak ove sezone, gdje nasa zadnja linija stoji na centru i gdje dominiramo u prijateljskim tekmama a u ligi igraci ne mogu da disu nakon pola sata..![]()
![]()