a aaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa, plačem i tugujem...

DANAN je napisao/la:
To bi bilo ama baš bezobrazno sa naše strane. Nakon svega sto se dogodilo, dogadja, a kazu i ono sto ce se dogoditi, 3.5 hiljade bi bio šamar KlubuPlava Porodica je napisao/la:Ja sam već nekako u glavi upisao 3 boda protiv Mladosti,iskreno govoreći,a i protiv Borca jednu laganu utakmicu uz kombinovan sastav.
Nekako najviše čekam tu utakmicu u Tuzli,to gostovanje,invaziju,finu ekipicu i dobar provod.I na kraju svega 3 boda.A onda poslije Tuzle,ide red takoreći lakših utakmica..OlimpiC kući, Drina u Zvorniku, pa je tu negdje polufinale kupa, koja bi mogla biti vrhunac svega ovog.Pogotovo ako kone izvučemo,a nekako njih planiram za finale kupa.Da se baš onako potučemo muški.U ono što sam siguran biće jako dobra posjeta do kraja sezone, i ne vjerujem da će na svakoj utakmici biti minimala 3,5 milje ljudi.![]()
Ajzea je napisao/la:Iz zahvalnosti prema ljudima koji vode ovaj portal i forum, fksinfo kako ga pojedini kvazinovinari nazvaše, definitivno ostajemsalle86 je napisao/la:evo da javim da sam upao na naš forum...
vidim nije samo o želji, ima svega i svačega
tačno više niti jedan forum nije potreban
naravno treba ostati i ovde radi zahvalnosti ovim ljudima koji su bili tu kad nam je trebalo...ostali ćao...VTŽ
Primiii meeeefedeltafrotta je napisao/la:ko se jos nije javio neka se prijavi
Kakav je to sexizam cccfedeltafrotta je napisao/la:devotion i cipiripi vec ste prihvaceni... likusa ide ubrzo
U ovo kratko vrijeme koliko saradjujemo ja imam samo rijeci hvale. Naravno da me niko ne placa za ovo i naravno da sam ovdje prvenstveno zbog Zelje i to prvenstveno da ne bi razni trolovi ordinirali temom. Ovu finu raju na forumu ne treba moderirati i oni znaju sta je kulturan dijalog i na ovu ekipu na Zeljinom podforumu sam posebno ponosan. Na svakog ponaosob, najvise zbog kulture dijaloga i izbora tema.Republika je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Iz zahvalnosti prema ljudima koji vode ovaj portal i forum, fksinfo kako ga pojedini kvazinovinari nazvaše, definitivno ostajemsalle86 je napisao/la:evo da javim da sam upao na naš forum...
naravno treba ostati i ovde radi zahvalnosti ovim ljudima koji su bili tu kad nam je trebalo...ostali ćao...VTŽ
Izvinjavam se što upadam ovako ali jednostavno moram.
Dakle Sport1.ba je nastao iz želje da se ponudi nešto novo objektivnije korektnije i nepristrasnije od onoga što smo imali. Kroz portal Sport033 pa preko Sport1.ba imamo samo jednu želju biti prisutni svugdje i izvještavati sa svih strana o stvarima koje se dešavaju i dati sud o njima.
Nismo sebi dozvolili da nam bilo koja uprava, klub ili član uprave svojom hedijom kreira mišljenje niti ćemo pa makar umrli od gladi, ugasili ga ili prestali raditi.
To što pojedini kvazi-kurci i došlje pokušavaju plasirati da se mi krijemo iz wc-a i da smo došli sa tribina to je njihov problem.
I dalje se suzdržavam da pišem o drugima a imao bih mnogo šta, ali ipak ću sačekati velikog urednika da mu u lice kažem sve što imam da mu kažem s obzirom da ne dozvoljava da mu se napiše na njegovom forumu gdje ekskluzivno izlaze fakture ponude i slično...
Helem ne dozvoljavam nikome da me etiketira za nešto što nema veze sa životom, a možete otići i u klub i pitati koja redakcija ima najviše prisutnih ljudi na utakmicama na Grbavici kako prvog tima, tako juniora kadeta i pionira.
Nemamo medijsko partnerstvo i nismo obavezni biti bilo gdje ali smo tu uvijek prisutni i bit ćemo dok god imamo snage i volje da budemo
tu.
P.S. ne bih se bavio tim ali ako budemo primorani i to ćemo uraditi i baciti slike ko s kim sjedi kako i kuda ide pa da i taj mit razbijemo.
P.S.S. I snimak sa Tušnja je naš i mogli smo da izbacimo pominjanje 20.000 KM i da se mi kao pravimo budale. Sirovi snimak je pušten a nek se dokazuje ko hoće i kome hoće je li ko kome dužan, njihov problem
Izvinjavam se još jednom sad nastavite dalje slobodno
samo hrabro i u kost,mi smo uz vas vise nego sto mislite!!!Republika je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Iz zahvalnosti prema ljudima koji vode ovaj portal i forum, fksinfo kako ga pojedini kvazinovinari nazvaše, definitivno ostajemsalle86 je napisao/la:evo da javim da sam upao na naš forum...
Izvinjavam se što upadam ovako ali jednostavno moram.
Dakle Sport1.ba je nastao iz želje da se ponudi nešto novo objektivnije korektnije i nepristrasnije od onoga što smo imali. Kroz portal Sport033 pa preko Sport1.ba imamo samo jednu želju biti prisutni svugdje i izvještavati sa svih strana o stvarima koje se dešavaju i dati sud o njima.
Nismo sebi dozvolili da nam bilo koja uprava, klub ili član uprave svojom hedijom kreira mišljenje niti ćemo pa makar umrli od gladi, ugasili ga ili prestali raditi.
To što pojedini kvazi-kurci i došlje pokušavaju plasirati da se mi krijemo iz wc-a i da smo došli sa tribina to je njihov problem.
I dalje se suzdržavam da pišem o drugima a imao bih mnogo šta, ali ipak ću sačekati velikog urednika da mu u lice kažem sve što imam da mu kažem s obzirom da ne dozvoljava da mu se napiše na njegovom forumu gdje ekskluzivno izlaze fakture ponude i slično...
Helem ne dozvoljavam nikome da me etiketira za nešto što nema veze sa životom, a možete otići i u klub i pitati koja redakcija ima najviše prisutnih ljudi na utakmicama na Grbavici kako prvog tima, tako juniora kadeta i pionira.
Nemamo medijsko partnerstvo i nismo obavezni biti bilo gdje ali smo tu uvijek prisutni i bit ćemo dok god imamo snage i volje da budemo
tu.
P.S. ne bih se bavio tim ali ako budemo primorani i to ćemo uraditi i baciti slike ko s kim sjedi kako i kuda ide pa da i taj mit razbijemo.
P.S.S. I snimak sa Tušnja je naš i mogli smo da izbacimo pominjanje 20.000 KM i da se mi kao pravimo budale. Sirovi snimak je pušten a nek se dokazuje ko hoće i kome hoće je li ko kome dužan, njihov problem
Izvinjavam se još jednom sad nastavite dalje slobodno