Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 12, 2016 3:00 am

ti uživaš, dok ja plačem, plačem i tugujem...

a aaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa, plačem i tugujem...

:skoljka: :zeljeznicar1:
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

sub mar 12, 2016 3:50 am

Ja sam već nekako u glavi upisao 3 boda protiv Mladosti,iskreno govoreći,a i protiv Borca jednu laganu utakmicu uz kombinovan sastav.
Nekako najviše čekam tu utakmicu u Tuzli,to gostovanje,invaziju,finu ekipicu i dobar provod.I na kraju svega 3 boda.A onda poslije Tuzle,ide red takoreći lakših utakmica..OlimpiC kući, Drina u Zvorniku, pa je tu negdje polufinale kupa, koja bi mogla biti vrhunac svega ovog.Pogotovo ako kone izvučemo,a nekako njih planiram za finale kupa.Da se baš onako potučemo muški.U ono što sam siguran biće jako dobra posjeta do kraja sezone, i ne vjerujem da će na svakoj utakmici biti minimala 3,5 milje ljudi. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dzezvar
Kontakt:

sub mar 12, 2016 7:49 am

slika
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

storm_raider
Kontakt:

sub mar 12, 2016 8:35 am

Ma koliko su ljudi se pokrenuli, ja ocekujem 8000. Odobrite me na onom tamo forumu, evo cekam od jucer.
Takodjer, ostajem ovdje. Ispali su veoma korektni i treba to ispostovati. Larson ce u skrivenoj grupi ni dalje postavljati streamove.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub mar 12, 2016 8:44 am

DANAN je napisao/la:slika
slika slika slika

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

neroazzuro
Kontakt:

sub mar 12, 2016 8:48 am

Ljudi ba, de me odobrite tamo.

FKZ1921
Kontakt:

sub mar 12, 2016 9:02 am

Moze unaprijed upisivati bodove ko hoce(ovdje na forumu). Ali utakmica sa Mladosti nece biti lagana. Za njih je nagrada da igraju sa Zeljom na Grbavici pred velikim brojem navijaca. U takvoj utakmici ono nemaju sta izgubiti. Dobili nas prvu,znaci pokazali da vjeruju u sebe neovisno s kim igraju. Zeljo favorit,od njih se ne ocekuje previse. Igrace zatvoreno,sa pet igraca u sredini i Dilaverom naprijed,kvarice igru...cekati neku priliku. Zeljo mora nesta iskreirati,mora kroz igru doci do gola i zabiti ga. Prekidi,nasta ha-hu...nisu nasi aduti. Teren nam nece biti dobar saveznik u takvoj nasoj igri. Tri boda cemo osvojiti samo ako odigramo angazovano,odgovorno i strpljivo tokom cijele utakmice. Igraci ne smiju biti nervozni...Mi na tribinama takodje trebamo biti strpljivi i pomagati ekipi tokom cijele utakmice...bez nervoze.
O narednim utakmicama...pst,dok ovu ne apsolviramo.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub mar 12, 2016 10:11 am

Plava Porodica je napisao/la:Ja sam već nekako u glavi upisao 3 boda protiv Mladosti,iskreno govoreći,a i protiv Borca jednu laganu utakmicu uz kombinovan sastav.
Nekako najviše čekam tu utakmicu u Tuzli,to gostovanje,invaziju,finu ekipicu i dobar provod.I na kraju svega 3 boda.A onda poslije Tuzle,ide red takoreći lakših utakmica..OlimpiC kući, Drina u Zvorniku, pa je tu negdje polufinale kupa, koja bi mogla biti vrhunac svega ovog.Pogotovo ako kone izvučemo,a nekako njih planiram za finale kupa.Da se baš onako potučemo muški.U ono što sam siguran biće jako dobra posjeta do kraja sezone, i ne vjerujem da će na svakoj utakmici biti minimala 3,5 milje ljudi. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
To bi bilo ama baš bezobrazno sa naše strane. Nakon svega sto se dogodilo, dogadja, a kazu i ono sto ce se dogoditi, 3.5 hiljade bi bio šamar Klubu
A za sutra, ne vidim razloga da nas ne bude i 8.000, realno
5. - 7. Okt 1992.

hardwell
Kontakt:

sub mar 12, 2016 10:15 am

Sigurno da neće biti 10 milja kao protiv Širokog, ali neće ni biti nekih 4-5 milja. Ložite raju danas/večeras Mladost mora pasti!
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Republika
Kontakt:

sub mar 12, 2016 10:19 am

Ajzea je napisao/la:
salle86 je napisao/la:evo da javim da sam upao na naš forum...
vidim nije samo o želji, ima svega i svačega
tačno više niti jedan forum nije potreban :D
naravno treba ostati i ovde radi zahvalnosti ovim ljudima koji su bili tu kad nam je trebalo...ostali ćao...VTŽ
Iz zahvalnosti prema ljudima koji vode ovaj portal i forum, fksinfo kako ga pojedini kvazinovinari nazvaše, definitivno ostajem ;)

Izvinjavam se što upadam ovako ali jednostavno moram.

Dakle Sport1.ba je nastao iz želje da se ponudi nešto novo objektivnije korektnije i nepristrasnije od onoga što smo imali. Kroz portal Sport033 pa preko Sport1.ba imamo samo jednu želju biti prisutni svugdje i izvještavati sa svih strana o stvarima koje se dešavaju i dati sud o njima.

Nismo sebi dozvolili da nam bilo koja uprava, klub ili član uprave svojom hedijom kreira mišljenje niti ćemo pa makar umrli od gladi, ugasili ga ili prestali raditi.

To što pojedini kvazi-kurci i došlje pokušavaju plasirati da se mi krijemo iz wc-a i da smo došli sa tribina to je njihov problem.

I dalje se suzdržavam da pišem o drugima a imao bih mnogo šta, ali ipak ću sačekati velikog urednika da mu u lice kažem sve što imam da mu kažem s obzirom da ne dozvoljava da mu se napiše na njegovom forumu gdje ekskluzivno izlaze fakture ponude i slično...

Helem ne dozvoljavam nikome da me etiketira za nešto što nema veze sa životom, a možete otići i u klub i pitati koja redakcija ima najviše prisutnih ljudi na utakmicama na Grbavici kako prvog tima, tako juniora kadeta i pionira.

Nemamo medijsko partnerstvo i nismo obavezni biti bilo gdje ali smo tu uvijek prisutni i bit ćemo dok god imamo snage i volje da budemo
tu.

P.S. ne bih se bavio tim ali ako budemo primorani i to ćemo uraditi i baciti slike ko s kim sjedi kako i kuda ide pa da i taj mit razbijemo.

P.S.S. I snimak sa Tušnja je naš i mogli smo da izbacimo pominjanje 20.000 KM i da se mi kao pravimo budale. Sirovi snimak je pušten a nek se dokazuje ko hoće i kome hoće je li ko kome dužan, njihov problem

Izvinjavam se još jednom sad nastavite dalje slobodno

Loris1971
Kontakt:

sub mar 12, 2016 10:39 am

fedeltafrotta je napisao/la:ko se jos nije javio neka se prijavi :zeljeznicar1:
Primiii meeee :zeljeznicar1:

Devotion
Kontakt:

sub mar 12, 2016 11:00 am

Ni ja nisam još dobio odobrenje.
:zeljeznicar1:

likusa
Kontakt:

sub mar 12, 2016 11:10 am

Hocel to odobrenje :)
Željeznicar za život cijeli !

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub mar 12, 2016 11:11 am

I ja cekam odobrenje jel treba broj članske ili godisnje da vam posaljem
Alea iacta est!

1921.ba
Kontakt:

sub mar 12, 2016 11:19 am

devotion i cipiripi vec ste prihvaceni... likusa ide ubrzo
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub mar 12, 2016 11:23 am

fedeltafrotta je napisao/la:devotion i cipiripi vec ste prihvaceni... likusa ide ubrzo
Kakav je to sexizam ccc
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

1921.ba
Kontakt:

sub mar 12, 2016 11:24 am

nikad u zivotu, imamo vec tamo 5-6 plavih dama :P
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

storm_raider
Kontakt:

sub mar 12, 2016 11:26 am

Republika je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
naravno treba ostati i ovde radi zahvalnosti ovim ljudima koji su bili tu kad nam je trebalo...ostali ćao...VTŽ
Iz zahvalnosti prema ljudima koji vode ovaj portal i forum, fksinfo kako ga pojedini kvazinovinari nazvaše, definitivno ostajem ;)

Dakle Sport1.ba je nastao iz želje da se ponudi nešto novo objektivnije korektnije i nepristrasnije od onoga što smo imali. Kroz portal Sport033 pa preko Sport1.ba imamo samo jednu želju biti prisutni svugdje i izvještavati sa svih strana o stvarima koje se dešavaju i dati sud o njima.

Nismo sebi dozvolili da nam bilo koja uprava, klub ili član uprave svojom hedijom kreira mišljenje niti ćemo pa makar umrli od gladi, ugasili ga ili prestali raditi.

To što pojedini kvazi-kurci i došlje pokušavaju plasirati da se mi krijemo iz wc-a i da smo došli sa tribina to je njihov problem.

I dalje se suzdržavam da pišem o drugima a imao bih mnogo šta, ali ipak ću sačekati velikog urednika da mu u lice kažem sve što imam da mu kažem s obzirom da ne dozvoljava da mu se napiše na njegovom forumu gdje ekskluzivno izlaze fakture ponude i slično...

Helem ne dozvoljavam nikome da me etiketira za nešto što nema veze sa životom, a možete otići i u klub i pitati koja redakcija ima najviše prisutnih ljudi na utakmicama na Grbavici kako prvog tima, tako juniora kadeta i pionira.

Nemamo medijsko partnerstvo i nismo obavezni biti bilo gdje ali smo tu uvijek prisutni i bit ćemo dok god imamo snage i volje da budemo
tu.

P.S. ne bih se bavio tim ali ako budemo primorani i to ćemo uraditi i baciti slike ko s kim sjedi kako i kuda ide pa da i taj mit razbijemo.

P.S.S. I snimak sa Tušnja je naš i mogli smo da izbacimo pominjanje 20.000 KM i da se mi kao pravimo budale. Sirovi snimak je pušten a nek se dokazuje ko hoće i kome hoće je li ko kome dužan, njihov problem

U ovo kratko vrijeme koliko saradjujemo ja imam samo rijeci hvale. Naravno da me niko ne placa za ovo i naravno da sam ovdje prvenstveno zbog Zelje i to prvenstveno da ne bi razni trolovi ordinirali temom. Ovu finu raju na forumu ne treba moderirati i oni znaju sta je kulturan dijalog i na ovu ekipu na Zeljinom podforumu sam posebno ponosan. Na svakog ponaosob, najvise zbog kulture dijaloga i izbora tema.

Koliko znam sport1.ba uvijek ima na Grbavici najvise ljudi kada je potrebno izvjestavanje i u vrijeme kada sam definitivno poceo sumnjati u nezavisnost bilo kojeg medija, vi se isticete upravo time. Sto se tice vaseg odnosa, sve sto sam trazio i dobio sam, od boccaccia kao moderatora, do skrivenog podforuma za stream Zeljinim navijacima. Istina je da vas oni tamo nazivaju svakakvim imenima, ali ja vidim profesionalnost. Ne samo ja, nego, siguran sam, svi ovdje. Ostajem ovdje i to sto cu otici i na ovaj novi Zeljin forum, ne znaci da necu raditi na onome sto sam obecao u administratorskom/moderatorskom dijelu foruma. Drzite me za rijec. Takodjer, siguran sam da ce svi pisati i ovdje koji su i do sad, navijaci Zeljeznicara kada zavole ideju i postenje druge strane, ne samo da ne okrecu ledja, vec se i bore za tu ideju i postenje.

Razotkrijte ko s kim sjedi i dogovara, treba to znati, ali jednog dana kada postanete veliki nemojte da se promjenite. Rijetko ko odoli...

@fedeltafrotta, ima 24 sata kako sam aplicirao, je li potrebna clanska, imam 3?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

sub mar 12, 2016 11:32 am

Republika je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

tu.

samo hrabro i u kost,mi smo uz vas vise nego sto mislite!!!

i da razokrijte ko s kim sjedi ...govna to zasluzuju a istijna uvijak izadje na vidjelo.....a nasa raja ce biti na ovom forumu jednako kao i do sada...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

vrbanjusa
Kontakt:

sub mar 12, 2016 11:35 am

Nemojte zaboraviti doci sutra na utakmicu i povesti koga god mozete! Pomozimo klubu da Grbavica sto ljepse izgleda. Ne dolazimo gledati protivnika vec Zelju. Svi na Grbavicu. Sutra u 15:00!
21 10 4

Petrović Slavko

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava