Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

terabajt
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 11, 2016 10:19 pm

BHDragons je napisao/la:Ne znam braćo, ali meni ovo ne miriše na dobro, al nikako, ova situacija oko kona i lestera
Ovo nešto najbolje što se moglo desiti :ganja:

tm8782
Kontakt:

pet mar 11, 2016 10:41 pm

Nego ljudi hajmo sad angazman za nedelju to je jako blizu. Znaci nema izgovora. Svi kao protiv Sirokog. Naprijed Zeljo ljubavi moja ...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Whisperer

pet mar 11, 2016 10:48 pm

tm8782 je napisao/la:Nego ljudi hajmo sad angazman za nedelju to je jako blizu. Znaci nema izgovora. Svi kao protiv Sirokog. Naprijed Zeljo ljubavi moja ...

netreba da nas kisaa poremeti svi trebamo otic podrzat i upravu i igrace jer su to zasluzili , jel se zna ko je zamjeni kapitena ace hodza ili bekrija .. Zeljeznicar za zivot cjeli !! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Mirek11
Kontakt:

pet mar 11, 2016 10:49 pm

[quote="tm8782"]Nego ljudi hajmo sad angazman za nedelju to je jako blizu. Znaci nema izgovora. Svi kao protiv Sirokog. Naprijed Zeljo ljubavi moja ...

Tako je, svi na Grbavicu u nedjelju! Igraci nas trebaju, trebaju podrsku svih 90 minuta a duzni smo i prema upravi koja se trudi obezbjediti kvalitetne uslove ne samo igracima vec olevo i nam na stadionu. Nema vise izgovora, trebamo gledate samo sebe, ostale ignorisati i ne trositi se na njih jer svakako se nista ne moze vratiti. Samo naprijed! :palacgore:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

terabajt
Kontakt:

pet mar 11, 2016 10:51 pm

Ako bude kisa ima sjever , podržimo ovo što uprava radi.

MrRiccoli
Kontakt:

pet mar 11, 2016 11:04 pm

Moze nas stati na sjever ako bude kisa nek otvore kompletan i onu zdenku i to je to...

Sent from my C5303 using Tapatalk

tm8782
Kontakt:

pet mar 11, 2016 11:08 pm

Bas tako oko 6000 nas moze stati na sjever plus zapad ako neko nece sa kisne na jugu. Nekad sam bio taj ko me nije mogao sa juga maknuti ali vrijeme mjenja sve. Zato samo.jako

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

mirsad94
Kontakt:

pet mar 11, 2016 11:08 pm

Izgleda da nam Bekriju dobro cijedi Danijela pa je ovako raspolozen na terenu :rofl:

GoodisonPark
Kontakt:

pet mar 11, 2016 11:25 pm

Svi putevi u nedelju vode u Dolinu, ništa kiša i to...Molim vas dajte opet invaziju ko protiv uskog. Napunimo našu Grbavicu i da nosimo ekipu do nove trice!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Leon_Professional
Kontakt:

pet mar 11, 2016 11:26 pm

Joj ne mogu da vjerujem da moram propustiti ovu tekmu :( ali sam nafurao dosta druge raje da dodju, bili su i protiv Sirokog a sad su se dvoumili, mada sad ipak dolaze. Sretno nam bilo, mada ima jos 2 dana do tekme.

Bas me zivo interesuje kakvo ce nam sudjenje biti, jer imamo mnogo ugrozenih igraca i to pred tekmu u Tuzli. Mogla bi ova hajka da malo sad prevagne i na Slobodinu stranu pa da nam slože koji zuti. Nadam se da cemo dobiti ovo bez vecih problema i da ne pravimo neke gluposti, jer treba otici kompletan u Tuzlu i mlatnut ih ono hladno bez emocija :ganja: :ganja:

manijak_do_kraja
Kontakt:

pet mar 11, 2016 11:44 pm

Leon_Professional je napisao/la:Joj ne mogu da vjerujem da moram propustiti ovu tekmu :( ali sam nafurao dosta druge raje da dodju, bili su i protiv Sirokog a sad su se dvoumili, mada sad ipak dolaze. Sretno nam bilo, mada ima jos 2 dana do tekme.

Bas me zivo interesuje kakvo ce nam sudjenje biti, jer imamo mnogo ugrozenih igraca i to pred tekmu u Tuzli. Mogla bi ova hajka da malo sad prevagne i na Slobodinu stranu pa da nam slože koji zuti. Nadam se da cemo dobiti ovo bez vecih problema i da ne pravimo neke gluposti, jer treba otici kompletan u Tuzlu i mlatnut ih ono hladno bez emocija :ganja: :ganja:
Pa od kriticnih su nam Memija, Bogi i Stana. Blagoja svkako ne igra, kao ni Aco, a ovi ostali nisu toliko kriticni, jer su na klupi. Ne bi valjalo da Bogi dobije karton, cak mozda ni Stana, posto su povrijedjeni Aco odnosno Tiago, ali eto opet cemo vidjeti. Treba odigrati bez kartona.
Mi smo Željini, Željo je naš!

Neandertalac

pet mar 11, 2016 11:48 pm

Muslim da ce ovo da bude tekma u koj ce biti itekako evidentno da je velika razlika u klasi i velicini, uz duzno postovanje prema nasim sportskim rivalima.

Tri razlike.
Željeznicar za život cijeli!

Leon_Professional
Kontakt:

pet mar 11, 2016 11:49 pm

Onda i nije tako lose, mada vjerovatno najveci kiks bi bio da Bogi dobije karton. Za Stanu i Memiju imamo dostojne zamjene, ne kazem da Kemo nije dobar, al gurnuti ga u takvoj jednoj tekmi moze da bude mac s dvije ostrice. Ma 3 boda prioritet, nece biti lagana tekma ako ne shvatimo ozbiljno.

manijak_do_kraja
Kontakt:

pet mar 11, 2016 11:57 pm

Koliko god mi gomilali, na kraju ce nam zafaliti koji igrac jos hahahahaha. A sigurno da je Kemo veliki potencijal i da bi uradio sve da ne primimo gol, ali mislim da je previliki ulog gurati tako mladog igraca u utakmici kakva ce biti protiv Slobode. Mada nikad se ne zna, mozda bi bio bolji i od Hodzurde i od Bogija. :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo Željini, Željo je naš!

Ajzea
Kontakt:

sub mar 12, 2016 12:09 am

salle86 je napisao/la:evo da javim da sam upao na naš forum...
vidim nije samo o želji, ima svega i svačega
tačno više niti jedan forum nije potreban :D
naravno treba ostati i ovde radi zahvalnosti ovim ljudima koji su bili tu kad nam je trebalo...ostali ćao...VTŽ
Iz zahvalnosti prema ljudima koji vode ovaj portal i forum, fksinfo kako ga pojedini kvazinovinari nazvaše, definitivno ostajem ;)

delinjo
Kontakt:

sub mar 12, 2016 12:26 am

Ajzea je napisao/la:
naravno treba ostati i ovde radi zahvalnosti ovim ljudima koji su bili tu kad nam je trebalo...ostali ćao...VTŽ
Iz zahvalnosti prema ljudima koji vode ovaj portal i forum, fksinfo kako ga pojedini kvazinovinari nazvaše, definitivno ostajem ;)
na koji god forum udjem tvoji postovi...dominiras braco :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

pintol_TM87
Kontakt:

sub mar 12, 2016 12:26 am

mirsad94 je napisao/la:Izgleda da nam Bekriju dobro cijedi Danijela pa je ovako raspolozen na terenu :rofl:
pozdrav sa klinickog hahha

Ajzea
Kontakt:

sub mar 12, 2016 12:28 am

delinjo je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
na koji god forum udjem tvoji postovi...dominiras braco :D
Čitav dan kući nisam bio, ovdje se moram zahvaliti, tamo moram isprovocirati a na novom moram pozdraviti braću.. :ganja: :rofl:

Elegant
Kontakt:

sub mar 12, 2016 1:19 am

Kakve su sanse da Tiago bude spreman do Slobode, valjda taj udarac u nogu nije tako strasan ?

Steta zbog Ace.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Whisperer

sub mar 12, 2016 1:47 am

Elegant je napisao/la:Kakve su sanse da Tiago bude spreman do Slobode, valjda taj udarac u nogu nije tako strasan ?

Steta zbog Ace.
vraca se Tiago protiv olimpica znaci za 15 dana
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava