Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Neandertalac
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 11, 2016 9:00 pm

Zavrnuta pipa, naljutio im se gazda pravo. Bukvalno, zatreba im toalet papir, moraju pitati smiju li kupiti.
Pocetak propasti, ako nista ive garniture ljudi.

Off je, ali fakat ocekujem da se preispita njihova titula, ali ne od strane korumpiranog pitarskog lobija u savezu.
Željeznicar za život cijeli!

manijak_do_kraja
Kontakt:

pet mar 11, 2016 9:04 pm

Bilo bi predobro kad bi uspjeli nesto uraditi i sa onim betonom i stepenicama ispod juga i staviti na njih stolice, ali ne znam koliko je to izvodivo i zbog ograde i zbog vec posjeceg djela tribine. U svakom slucaju vidjet cemo. Svaka cast upravi.
Mi smo Željini, Željo je naš!

Plava Porodica
Kontakt:

pet mar 11, 2016 9:05 pm

Neandertalac je napisao/la:Zavrnuta pipa, naljutio im se gazda pravo. Bukvalno, zatreba im toalet papir, moraju pitati smiju li kupiti.

Off je, ali fakat ocekujem da se preispita njihova titula, ali ne od strane korumpiranog pitarskog lobija u savezu.

Sve si rekao.Početak kraja Galaktikosa.
S kim ćemo derbi igrati u bliskoj budućnosti?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet mar 11, 2016 9:06 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Zavrnuta pipa, naljutio im se gazda pravo. Bukvalno, zatreba im toalet papir, moraju pitati smiju li kupiti.

Je li moze bez njih na ovoj temi?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

burazengija21
Kontakt:

pet mar 11, 2016 9:14 pm

Zna li neko kakvu dobru stranicu za pravljenje logo-a ?

Neandertalac

pet mar 11, 2016 9:22 pm

ž'21 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:

Je li moze bez njih na ovoj temi?

Ne moze. Nije ovo o njima nego o nama. Mi smo ovde direktno osteceni.

Gdje sada onaj ker Beganovic da brani kuma. Kad se samo sjetim kako je branio pljacku, npr iz Lukavice pokazivao one nacrtane linije da nije ifsajd i izmisljao pravila u vezi crvenog kartona.
Pa onda Travnik. Ako se sjetite ibrak.ibrak.ba je uvijek dolazio sa slikama od `onih` kamera iz saveza. Organizovani kriminal.

Jos mi pisao da to nije tako, a javna tajna da je Ibrakovic bukvalno delegirao sudije.

Samo da mi je onaj profil, da izvucem poruke iz pp...

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet mar 11, 2016 9:24 pm

chile je napisao/la:al nas hoce te povrede, trebaju na tome u klubu poraditi ocito to nije slucajno iz godine u godinu slicne povrede.
Fino otici do 7 braće
Šiljak, Vedran, Senad, Edis, Kapiten, predstavnik navijaca. Ubaciti, prouciti sta, nanijetiti za zdravlje i nafaku i to je to :)
Skupstina moze i retroaktivno donijeti Odluku o tome. Placanje poreza na ubacenu lovu se podrazumjeva
5. - 7. Okt 1992.

ž'21
Kontakt:

pet mar 11, 2016 9:24 pm

Sve i da smo osteceni mi da smo ih dobili na terenu bili bi prvaci. Tu meni sva priča zavrsava. Njima na obraz sta su i kako su namjestali. Moj ti je savjet da uzivas u ovim lijepim danima za klub i da ih prestanes pratiti.

Whisperer

pet mar 11, 2016 9:27 pm

burazengija21 je napisao/la:Zna li neko kakvu dobru stranicu za pravljenje logo-a ?
imas raznihh stranicaa nez jel smijem ovde ti send da pokusas ili private ?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac

pet mar 11, 2016 9:34 pm

ž'21 je napisao/la:Sve i da smo osteceni mi da smo ih dobili na terenu bili bi prvaci. Tu meni sva priča zavrsava. Njima na obraz sta su i kako su namjestali. Moj ti je savjet da uzivas u ovim lijepim danima za klub i da ih prestanes pratiti.

Hvala tebi na savjetu ali nikada ima halaliti necu medijsku kampanju protiv naseg kluba, slanje dopisa da se istraze nase utakmice, lobiranje u poreznoj da se bukvalno ugasimo. Sjetimo se samo Dinine borbe za korupciju kada je ogroman medijski pritisak nabacio na nasu ekipu a sebe amnestirao gnjeva navijaca, podlo i smisljeno.
Uvijek su nam zeljeli zlo, pokusavali da nam napakoste.
Eh sada, treba im hebat mater i njima i jatacima, da se nikad ne oporave.

Normalno da su nasa posla, nego cija su...

tm8782
Kontakt:

pet mar 11, 2016 9:34 pm

Neandertalac moram da se slozim sa ovim tvojim zadnjim postovima. Iako nepamtim kad smo imali slicno misljenje :)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

ž'21
Kontakt:

pet mar 11, 2016 9:36 pm

Neandertalac je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:Sve i da smo osteceni mi da smo ih dobili na terenu bili bi prvaci. Tu meni sva priča zavrsava. Njima na obraz sta su i kako su namjestali. Moj ti je savjet da uzivas u ovim lijepim danima za klub i da ih prestanes pratiti.

Hvala tebi na savjetu ali nikada ima halaliti necu medijsku kampanju protiv naseg kluba, slanje dopisa da se istraze nase utakmice, lobiranje u poreznoj da se bukvalno ugasimo. Sjetimo se samo Dinine borbe za korupciju kada je ogroman medijski pritisak nabacio na nasu ekipu a sebe amnestirao gnjeva navijaca, podlo i smisljeno.
Uvijek su nam zeljeli zlo, pokusavali da nam napakoste.
Eh sada, treba im hebat mater i njima i jatacima, da se nikad ne oporave.

Normalno da su nasa posla, nego cija su...
Sve ja razumijem i sve si upravu oko Dinine politike. Kad su objavili 'rat korupciji' direktno su rekli da se ispita nasa utakmica u Trebinju. Sve ja to razumijem ali jednostavno se trudim da ih ne spominjem ovdje.

storm_raider
Kontakt:

pet mar 11, 2016 9:37 pm

boccaccio je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:P.S. Zaboravih napisati. Treba ostati i ovdje i pisati i citati.
Ja svakako namjeravam ostati i ovdje,treba imati poštovanja prema našem domaćinu. Malo ovde a malo tamo. Mi smo ovde za ovo kratko vrijeme imali izuzetan odnos i ja ću to isposlovati do kraja. Svakako da ću biti i na novom forumu,ako dobijem odobrenje. :mrgreen:
Definitivno, pisacu i tamo i vamo i to ne pisem samo kao moderator, jer sam isti samo na zeljinom podforumu. Ovaj portal je ispao i vise nego korektan i treba to ispostovati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

tm8782
Kontakt:

pet mar 11, 2016 9:42 pm

Nisam u toku oko pisanja na nekom portalu sta je bilo...

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Whisperer

pet mar 11, 2016 9:43 pm

upravu si 100% pored lijepih desavanja u nasem klubu, a da se razmislja o njima msm nema potrebe , treba raju nafurat da nas bude 8 milja sad u nedelju jer ova uprava i igraci su to zasluzili :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

GoodisonPark
Kontakt:

pet mar 11, 2016 10:01 pm

Nema tu priče okrenimo se sebi, vidiš da su kupili sve živo kako misliš da se boriš na terenu protiv salema i jataka. Ovo je prilika da izborimo ravnopravan status i da igra na terenu bude ta koja odlučuje o bodovima. Zar neko misli da bi mi slavili Zubandan da švabe nisu sudile tu utakmicu, nema teorije ba. Može li se neko sjetiti da li nam je uošte dosuđen penal od 96 na ovamo na koševu, ja ne mogu da se sjetim?

Pogledajte samo kako nam se sudi u utakmici u kojoj nisi faula oštrog napravio dobiješ crveni, dosta je ba više i pušine i prolića i ostalih kriminalaca. Naša djeca su igrala najljepši fudbal prošle godine i samo su ih nečasne radnje i ološ koji kupuje bodove spriječili da podignu pehar a da ne ne spominjem da bi bili nosioci u LP.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

delinjo
Kontakt:

pet mar 11, 2016 10:02 pm

mi upravo trebamo o njima pisati jer se ovo tice i nas itekako...ne spominjemo mi njih sto ih volimo nego sto je tako kako jeste...kada su na sve nacine pokusali da nas ugase ...jedino kojeg krivim pored njih za neosvojenu titulu prosle sezone je gospodin Milomir Odovic...meni drag trener ali sa pickastom igrom koju je postavio na kosevu na 0:0 a steta jer su nam skinuli gace...vise muda i dobili bi tu utakmicu...helem svi moramo nauciti kak osa govnima postupati ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

pet mar 11, 2016 10:11 pm

tm8782 je napisao/la:Nisam u toku oko pisanja na nekom portalu sta je bilo...

http://1921.ba/forum/" onclick="window.open(this.href);return false;

Naš forum,naš portal.Od danas u funkciji.Registruj se,danas je oko 200 članova registrovano.
Bez ljutnje administratori i moderatori ovog foruma,nikakva reklama,mi svi ostajemo ovde da diskutujemo.I tamo i vamo.Korektni ste prema nama od samog starta,i mi ćemo i dalje pisati ovdje.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

BHDragons
Kontakt:

pet mar 11, 2016 10:13 pm

Ne znam braćo, ali meni ovo ne miriše na dobro, al nikako, ova situacija oko kona i lestera
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

tm8782
Kontakt:

pet mar 11, 2016 10:17 pm

Sto se mene ti ce ova stranica i ljudi koji je vode kod mene imaju veliki plus.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava