Ja svakako namjeravam ostati i ovdje,treba imati poštovanja prema našem domaćinu. Malo ovde a malo tamo. Mi smo ovde za ovo kratko vrijeme imali izuzetan odnos i ja ću to isposlovati do kraja. Svakako da ću biti i na novom forumu,ako dobijem odobrenje.vrbanjusa je napisao/la:P.S. Zaboravih napisati. Treba ostati i ovdje i pisati i citati.
a jest nas krenulo, valjda nije istinamali plavisa je napisao/la:Sta mlati onaj tamo neki forumas za Tijaga da je nogu slomio ?
Ama nije slomio nogu,pauza 10-15 danamali plavisa je napisao/la:Jest istina evo sad objavise!
Sreca nije teska povreda,al ne volim kad nas ovako krene!Ipe je napisao/la:Nije slomio! Spiralu neku zezno, nije još pregled odrađen, ali možda će mirovat 15, 20 dana.
Upravo tako, a bilo je dosta onih sto su se zalili na prevelik roster, uvijek se trebaju imati bar dva igraca na svakoj poziciji koji su dovoljno kvalitetni za prve ekipebraco je napisao/la:Sreća pa nije ništa preozbiljno, ali nam je uprava dovela kvalitetne igrače preko zime tako da imamo širinu u ekipi. Da se ovo desilo u prvoj polusezoni,mogli bi samo plakati.