Nije stvar u tome sta hocu sta necu vec o mogucnostima nasih igraca.Kad god se igrrala evropa pred prvenstvo,katastrofalni smo bili na pocetku prvenstva, i mi i svi ostali.LARS1921 je napisao/la:Ljudi bi da izađu u evropu, ali neće da igraju dva meča sedmično. Pa koji ***** očekuješ iskorak u evropi i tamo ćeš igrati dva meča sedmično
Zaboravih na to i kad ti sa napomenu sjetih se kao da je nešto bilo. I šta im bi? Što prestaše?bistrikboy je napisao/la:Balticke zemlje su igrale takvu ligu do unazad par godinaRodom s mejtaša je napisao/la:Ja lično nisam protiv, ali smatram da je neizvodljivo iz more razloga. Može se napraviti ekspiremntalno, ali sumnjam da to može zaživiti. Uostalom napravio bi to neko negdje da može. Evo lupam što ne naprave baltičke zemlje takvu ligu. Od kad se igra fudbal u Evropi toga nije bilo. Igraš svoju ligu i onda evropski kupovi i to je to. Imaš onih nekih izleta tipa Vaduza iz Lihtenštajna koji igra u Švici jer u kući nema s kim igrati.
Pa ***** li ga valjda tezimo tome da napredujemo i imamo bolje i kvalitetnije igrace.Charlie Sheen je napisao/la:Nije stvar u tome sta hocu sta necu vec o mogucnostima nasih igraca.Kad god se igrrala evropa pred prvenstvo,katastrofalni smo bili na pocetku prvenstva, i mi i svi ostali.LARS1921 je napisao/la:Ljudi bi da izađu u evropu, ali neće da igraju dva meča sedmično. Pa koji ***** očekuješ iskorak u evropi i tamo ćeš igrati dva meča sedmično
Realno nakon Dinama i Zvezde kad ti dodje metaleghe valjda ces ga sa pola snage razgulitiCharlie Sheen je napisao/la:Nije stvar u tome sta hocu sta necu vec o mogucnostima nasih igraca.Kad god se igrrala evropa pred prvenstvo,katastrofalni smo bili na pocetku prvenstva, i mi i svi ostali.LARS1921 je napisao/la:Ljudi bi da izađu u evropu, ali neće da igraju dva meča sedmično. Pa koji ***** očekuješ iskorak u evropi i tamo ćeš igrati dva meča sedmično
Ma puno me pitas,znam samo da su Latvijci samarali tamo sve.Igrala se 5 godina i to je to.Koliko sam skontao imali su dopustenje UEFA-e za samo 5 godinaRodom s mejtaša je napisao/la:Zaboravih na to i kad ti sa napomenu sjetih se kao da je nešto bilo. I šta im bi? Što prestaše?bistrikboy je napisao/la:Balticke zemlje su igrale takvu ligu do unazad par godinaRodom s mejtaša je napisao/la:Ja lično nisam protiv, ali smatram da je neizvodljivo iz more razloga. Može se napraviti ekspiremntalno, ali sumnjam da to može zaživiti. Uostalom napravio bi to neko negdje da može. Evo lupam što ne naprave baltičke zemlje takvu ligu. Od kad se igra fudbal u Evropi toga nije bilo. Igraš svoju ligu i onda evropski kupovi i to je to. Imaš onih nekih izleta tipa Vaduza iz Lihtenštajna koji igra u Švici jer u kući nema s kim igrati.
Sto je MOJATV parazit jedino su oni izdvojili novac za nasu ligu ne razumijem neke ljude nikakoDolina je napisao/la:Ako UEFA odluči da se igra, igraće se. Sve se vrti oko para, ako svi budu zadovoljni nema razloga da se ne igra.
Na kraju krajeva jedino tako ćemo i naći Generalnog sponzora i još masu drugih. Sam KUP će te tjerati da se još više organiziraš, ulažeš itd. I sama UEFA bi se uključila u sve to. Glupo je i spominjati prava prenosa, nema više Moje TV i ostalih parazita.
Koliko smo samo kukali zbog loših terena, sudija, stadiona, uslova...Evo sada je sve tu, pa ko voli neka izvoli.
Vrijeme je da kao klub izadjemo iz mahalskih okvira i razmišljanja.
Bh Telecom odnosno MOJA TV mogu gledati samo oni koji imaju tu platformu, tačnije 5% posto stanovništva BiH.CARSONIO je napisao/la:Sto je MOJATV parazit jedino su oni izdvojili novac za nasu ligu ne razumijem neke ljude nikakoDolina je napisao/la:Ako UEFA odluči da se igra, igraće se. Sve se vrti oko para, ako svi budu zadovoljni nema razloga da se ne igra.
Na kraju krajeva jedino tako ćemo i naći Generalnog sponzora i još masu drugih. Sam KUP će te tjerati da se još više organiziraš, ulažeš itd. I sama UEFA bi se uključila u sve to. Glupo je i spominjati prava prenosa, nema više Moje TV i ostalih parazita.
Koliko smo samo kukali zbog loših terena, sudija, stadiona, uslova...Evo sada je sve tu, pa ko voli neka izvoli.
Je li stvarno misliš da su "naši" natjerani da prihvate nešto što im se ne isplati, ili da su možda levati?Dolina je napisao/la:Bh Telecom odnosno MOJA TV mogu gledati samo oni koji imaju tu platformu, tačnije 5% posto stanovništva BiH.CARSONIO je napisao/la:Sto je MOJATV parazit jedino su oni izdvojili novac za nasu ligu ne razumijem neke ljude nikakoDolina je napisao/la:Ako UEFA odluči da se igra, igraće se. Sve se vrti oko para, ako svi budu zadovoljni nema razloga da se ne igra.
Klubovi od toga nemaju ništa, ustvari imaju 50 000KM koji ne dobijaju oni već FS BiH a služi za plačanje kotizacija.
Željo kao klub od toga nema ništa, čak smo na gubitku kada prenose tekme sa Grbavice jer je posjeta slabija.
Kvaliteta signala i prenosa očajna...itd
Buraz uzmi MOJATV i gledaj ali eto mozda je bolje pratiti na radio prenosu ,joj nasa raja uvijek nadje neku manu prije nisi mogao zamisliti ni izvjestaj sa gostovanja sda nevalja zvuk boze sacuvajDolina je napisao/la:Bh Telecom odnosno MOJA TV mogu gledati samo oni koji imaju tu platformu, tačnije 5% posto stanovništva BiH.CARSONIO je napisao/la:Sto je MOJATV parazit jedino su oni izdvojili novac za nasu ligu ne razumijem neke ljude nikakoDolina je napisao/la:Ako UEFA odluči da se igra, igraće se. Sve se vrti oko para, ako svi budu zadovoljni nema razloga da se ne igra.
Klubovi od toga nemaju ništa, ustvari imaju 50 000KM koji ne dobijaju oni već FS BiH a služi za plačanje kotizacija.
Željo kao klub od toga nema ništa, čak smo na gubitku kada prenose tekme sa Grbavice jer je posjeta slabija.
Kvaliteta signala i prenosa očajna...itd
Ma hajde, da sam juče rikno' ne bih to znao.ChWilla je napisao/la:jesmo, natjerani smo jer po statutu saveza sve to radi savez.
pasa moj kako mozes reci da nesto ne valja a svaki vikend iscekujemo i gledamo tekme stvarno mi nije jasno .ChWilla je napisao/la:jesmo, natjerani smo jer po statutu saveza sve to radi savez.