Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon dec 12, 2016 12:40 pm

Ljudi bi da izađu u evropu, ali neće da igraju dva meča sedmično. Pa koji ***** očekuješ iskorak u evropi i tamo ćeš igrati dva meča sedmično

Charlie Sheen
Kontakt:

pon dec 12, 2016 12:47 pm

LARS1921 je napisao/la:Ljudi bi da izađu u evropu, ali neće da igraju dva meča sedmično. Pa koji ***** očekuješ iskorak u evropi i tamo ćeš igrati dva meča sedmično
Nije stvar u tome sta hocu sta necu vec o mogucnostima nasih igraca.Kad god se igrrala evropa pred prvenstvo,katastrofalni smo bili na pocetku prvenstva, i mi i svi ostali.

LARSSON
Kontakt:

pon dec 12, 2016 12:48 pm

Pa onda moli boga da ispadamo u prvom pretkol u europi, **** grupne faze ako ti igrači ne mogu igrati, zašto onda uopšte igramo fudbal, bolje da se ugasimo, nećeo imati problema

1921.ba
Kontakt:

pon dec 12, 2016 12:50 pm

Spoiler:
slika
:kafa:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Dolina
Kontakt:

pon dec 12, 2016 12:50 pm

Ako UEFA odluči da se igra, igraće se. Sve se vrti oko para, ako svi budu zadovoljni nema razloga da se ne igra.
Na kraju krajeva jedino tako ćemo i naći Generalnog sponzora i još masu drugih. Sam KUP će te tjerati da se još više organiziraš, ulažeš itd. I sama UEFA bi se uključila u sve to. Glupo je i spominjati prava prenosa, nema više Moje TV i ostalih parazita.
Koliko smo samo kukali zbog loših terena, sudija, stadiona, uslova...Evo sada je sve tu, pa ko voli neka izvoli.
Vrijeme je da kao klub izadjemo iz mahalskih okvira i razmišljanja.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

irfo

pon dec 12, 2016 12:53 pm

Kakve veze ima jugoslavija sa regionalnom ligom nije mi jasno?

Charlie Sheen
Kontakt:

pon dec 12, 2016 12:58 pm

Evo Beganovic ce na posudbu,za Memiju stigla ponuda iz Turske.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon dec 12, 2016 1:03 pm

bistrikboy je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Ja lično nisam protiv, ali smatram da je neizvodljivo iz more razloga. Može se napraviti ekspiremntalno, ali sumnjam da to može zaživiti. Uostalom napravio bi to neko negdje da može. Evo lupam što ne naprave baltičke zemlje takvu ligu. Od kad se igra fudbal u Evropi toga nije bilo. Igraš svoju ligu i onda evropski kupovi i to je to. Imaš onih nekih izleta tipa Vaduza iz Lihtenštajna koji igra u Švici jer u kući nema s kim igrati.
Balticke zemlje su igrale takvu ligu do unazad par godina
Zaboravih na to i kad ti sa napomenu sjetih se kao da je nešto bilo. I šta im bi? Što prestaše?

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon dec 12, 2016 1:11 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Ljudi bi da izađu u evropu, ali neće da igraju dva meča sedmično. Pa koji ***** očekuješ iskorak u evropi i tamo ćeš igrati dva meča sedmično
Nije stvar u tome sta hocu sta necu vec o mogucnostima nasih igraca.Kad god se igrrala evropa pred prvenstvo,katastrofalni smo bili na pocetku prvenstva, i mi i svi ostali.
Pa ***** li ga valjda tezimo tome da napredujemo i imamo bolje i kvalitetnije igrace.
Ako vec to nije cilj rastjerat sve i igrat amatersku ligu. Evo 20 godina tavorimo u ovoj cahuri i ne da nismo napredovali nego nazadujemo dok svi idu naprijed.
Hvala bogu pa se nas nece pitati nizasta.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

CARSONIO
Kontakt:

pon dec 12, 2016 1:18 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
Realno nakon Dinama i Zvezde kad ti dodje metaleghe valjda ces ga sa pola snage razguliti

salemprolic
Kontakt:

pon dec 12, 2016 1:19 pm

Ja sve nesto kontam da ove promjene u sustavu kvalifikacija za Ligu prvaka i Evropa ligu pa ova prica oko Regionalne lige lagano vode ka elitnoj ligi za bogatase, nesto kao NBA...da tu super ligu nikad niko ispod godisnjeg budzeta od par stotina miliona nece moci vidjeti. Naravno ne mislim da ce to biti odmah, ali za nekih 10-15 godina vrlo moguce. Svjedoci smo da se u fudbalu sve vrti oko novca vec duze vrijeme. A nama sitnoj buraniji evo regionalna liga i dosta nam.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

bistrikboy
Kontakt:

pon dec 12, 2016 1:25 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Ja lično nisam protiv, ali smatram da je neizvodljivo iz more razloga. Može se napraviti ekspiremntalno, ali sumnjam da to može zaživiti. Uostalom napravio bi to neko negdje da može. Evo lupam što ne naprave baltičke zemlje takvu ligu. Od kad se igra fudbal u Evropi toga nije bilo. Igraš svoju ligu i onda evropski kupovi i to je to. Imaš onih nekih izleta tipa Vaduza iz Lihtenštajna koji igra u Švici jer u kući nema s kim igrati.
Balticke zemlje su igrale takvu ligu do unazad par godina
Zaboravih na to i kad ti sa napomenu sjetih se kao da je nešto bilo. I šta im bi? Što prestaše?
Ma puno me pitas,znam samo da su Latvijci samarali tamo sve.Igrala se 5 godina i to je to.Koliko sam skontao imali su dopustenje UEFA-e za samo 5 godina
1921-1987-2007

salle86
Kontakt:

pon dec 12, 2016 1:26 pm

Utakmice protiv Dinama, Rijeke, Hajduka, Zvezde, Partizana, Vojvodine, Maribora, Olimpije, Vardara, Budućnosti = DA
Ali negdje u Kanadi ako je ikako moguće :D
Jer teško da bi se na Balkanu to moglo bez problema. Pa mi ni ovaj jedini meč visokog rizika (vs kone) ne možemo normalno organizovati, vazda belaj, još "brat na brata".
Ni 20 godina nakon nemilih scena niti jedna strana ni milimetar ne popušta od svojih stavova koji i jesu doveli do tih scena.
Ni jedan ljudski život nije vrijedan ma svih trofeja svijeta a ne obične utakmice.
Kad je o samom nogometu riječ, vjerujem da bi mi krojili (na žalost) dno, ali bgm bi i igrači više "ginuli" nego sad. To opet neminovno donosi napredak. Valjda.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

CARSONIO
Kontakt:

pon dec 12, 2016 1:26 pm

Dolina je napisao/la:Ako UEFA odluči da se igra, igraće se. Sve se vrti oko para, ako svi budu zadovoljni nema razloga da se ne igra.
Na kraju krajeva jedino tako ćemo i naći Generalnog sponzora i još masu drugih. Sam KUP će te tjerati da se još više organiziraš, ulažeš itd. I sama UEFA bi se uključila u sve to. Glupo je i spominjati prava prenosa, nema više Moje TV i ostalih parazita.
Koliko smo samo kukali zbog loših terena, sudija, stadiona, uslova...Evo sada je sve tu, pa ko voli neka izvoli.
Sto je MOJATV parazit jedino su oni izdvojili novac za nasu ligu ne razumijem neke ljude nikako

Dolina
Kontakt:

pon dec 12, 2016 1:31 pm

CARSONIO je napisao/la:
Dolina je napisao/la:Ako UEFA odluči da se igra, igraće se. Sve se vrti oko para, ako svi budu zadovoljni nema razloga da se ne igra.
Sto je MOJATV parazit jedino su oni izdvojili novac za nasu ligu ne razumijem neke ljude nikako
Bh Telecom odnosno MOJA TV mogu gledati samo oni koji imaju tu platformu, tačnije 5% posto stanovništva BiH.
Klubovi od toga nemaju ništa, ustvari imaju 50 000KM koji ne dobijaju oni već FS BiH a služi za plačanje kotizacija.
Željo kao klub od toga nema ništa, čak smo na gubitku kada prenose tekme sa Grbavice jer je posjeta slabija.
Kvaliteta signala i prenosa očajna...itd
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

MATORI
Kontakt:

pon dec 12, 2016 1:48 pm

Dolina je napisao/la:
CARSONIO je napisao/la:
Bh Telecom odnosno MOJA TV mogu gledati samo oni koji imaju tu platformu, tačnije 5% posto stanovništva BiH.
Klubovi od toga nemaju ništa, ustvari imaju 50 000KM koji ne dobijaju oni već FS BiH a služi za plačanje kotizacija.
Željo kao klub od toga nema ništa, čak smo na gubitku kada prenose tekme sa Grbavice jer je posjeta slabija.
Je li stvarno misliš da su "naši" natjerani da prihvate nešto što im se ne isplati, ili da su možda levati?
Jednom su zatezali oko prtihvatanja uslova - pa prestali, što li Bože mili?
Kako Telemach ucjenjuje sviju sa sport klubom - pa ništa?
Misliš da oni (BHTelecom) daju tolike pare za sponzorstvo lige onako, pa ko još tako radi?
I da, ne radim u BH Telecomu - niti iko moj.

ChWilla
Kontakt:

pon dec 12, 2016 1:51 pm

jesmo, natjerani smo jer po statutu saveza sve to radi savez.
gradi željo boli te *****

CARSONIO
Kontakt:

pon dec 12, 2016 2:07 pm

Dolina je napisao/la:
CARSONIO je napisao/la:
Buraz uzmi MOJATV i gledaj ali eto mozda je bolje pratiti na radio prenosu ,joj nasa raja uvijek nadje neku manu prije nisi mogao zamisliti ni izvjestaj sa gostovanja sda nevalja zvuk boze sacuvaj

MATORI
Kontakt:

pon dec 12, 2016 2:09 pm

ChWilla je napisao/la:jesmo, natjerani smo jer po statutu saveza sve to radi savez.
Ma hajde, da sam juče rikno' ne bih to znao.

CARSONIO
Kontakt:

pon dec 12, 2016 2:10 pm

ChWilla je napisao/la:jesmo, natjerani smo jer po statutu saveza sve to radi savez.
pasa moj kako mozes reci da nesto ne valja a svaki vikend iscekujemo i gledamo tekme stvarno mi nije jasno .
Ali eto mozda je bolje da su uzeli Barcelonu i da gledamo .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava