Koliko karatista mi imamo u ekipi ?
Otisao Lazic ko ce im sad pricati viceve.
Jao al pitanja omiljena serija i film... pa pitaj ga yebe li sta bolan1921.ba je napisao/la:1921 TV, UPITNIK: Kerim Memija
http://1921.ba/1921-tv-upitnik-kerim-memija-3143" target="_blank
Jeste li snimili ovaj upitnik sa jos nekim igracima ili moramo cekati tamo negdje do marta/aprila ?1921.ba je napisao/la:ccc
to cemo ugljesu
When a professional moves during the course of a contract, 5% of any compensation, with the exception of Training Compensation, paid to his Former Club shall be deducted from the total amount of this compensation and distributed by the New Club as a solidarity contribution to the club(s) involved in his training and education over the years (calculated pro rata if less than one year) he was registered with the relevant club(s) between the Seasons of his 12th and 23rd birthdays, as follows:
Season of 12th birthday: 5%
Season of 13th birthday: 5%
Season of 14th birthday: 5%
Season of 15th birthday: 5%
Season of 16th birthday: 10%
Season of 17th birthday: 10%
Season of 18h birthday: 10%
Season of 19th birthday: 10%
Season of 20th birthday: 10%
Season of 21st birthday: 10%
Season of 22nd birthday: 10%
Season of 23rd birthday: 10%
Total = 100%
Ako ste u mogucnosti ispratite pocetak gradnje istoka, mozda nekome iz Butmira, nekom inzinjeru ili ko je glavni na građevini par pitanja postaviti, a onda vremenom po par snimaka ili slika kako gradnja bude isla i vrijeme prolazilo.1921.ba je napisao/la:za sada je to to, ocekujte nastava "Grbavica škola fudbala" uskoro...
Plava Porodica je napisao/la:Znaci Sinisa se vraca na desnog beka, moramo traziti alternativu
momak što daje spogotke i ima dobru tdesnicu i dobro gađa desnea rašlje mu je alternativaPlava Porodica je napisao/la:Znaci Sinisa se vraca na desnog beka, moramo traziti alternativu
Minjore je napisao/la:Jao al pitanja omiljena serija i film... pa pitaj ga yebe li sta bolan1921.ba je napisao/la:1921 TV, UPITNIK: Kerim Memija
http://1921.ba/1921-tv-upitnik-kerim-memija-3143" target="_blank
Slazem se. Bit ce mi stvarno krivo ako ode, ali ako vec mora, neka bude neki dobar klub za njega, gdje moze napredovati i nadam se dogurati do reprezentacije.godrina je napisao/la:Snimili dok je jos tu haman.
Memija je meni nekako najdrazi igrac u ekipi, ogroman potencijal ima, samo pametan i naporan rad mu treba.
Pa normalno da je svjestan, nisu Slavko, Edis, Oda, Adžem i ostali glupani pa da ne rade sa njim na tome, ali vjerovatno mu je najlošiji segment igre kao i što sam kaže pozicioniranje u odbrani, to je kod njega evidentno iz utakmice u utakmicu 2-3 puta mu se dašava da baš glupo ispadne al raja ne primjeti taj dio igre koliko neuspjeli centaršut koji je dosta bezbolniji nego ove greške u odbrani.. Na kraju krajeva ne trebamo uzimat u obzir zadnje utakmice gdje je svaki 10ti centaršut uspio, ne možeš na oranici ni poslat loptu da nekog gađaš već je nabiješ u 16 pa ako uspije uspije..salle86 je napisao/la:Meni zapara uši kad na pitanje o nedostatcima on ne reče da ima kriminalno loš centaršut. Nemoguće da nije svjestan toga...
Dakle postoji.Fatić Nermin je napisao/la:Kerim "mislim" Memija
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk