Ja nezz u cemu je problem sa fan sopom. Prvo izrada majica za njih uopste nije skupa, a drugo zar je problem imati na lageru svega i raznih velicina pa nije jogurt nece se pokvariti
Sent from my C5303 using Tapatalk
I kod nas i kod kona punuda katastrofa, znači svjedno radio nam gong ili garmond, najbolje preko nekog sponzora pokrenuti vlastiti shop, ali vjerovatno je potpisan ugovor s gongom..MrRiccoli je napisao/la:Ja nezz u cemu je problem sa fan sopom. Prvo izrada majica za njih uopste nije skupa, a drugo zar je problem imati na lageru svega i raznih velicina pa nije jogurt nece se pokvariti
Sent from my C5303 using Tapatalk
Od fanshopa je ostalo samo ime...dimitrijevic je napisao/la:Veliki minus za fanshop,ove markete I ponudu u istom. Neki dan odem da kupim jednu od pet dukserica koje su na ponudi I na kraju samo jedna ima I to broj xxxl...vrlo siromasna ponuda sa hemijskama I olovkqma I losim majicama.Sa dresovima cirkus takodjer znamo koliko smo ih cekali,pa odjednom nema plavih.Uglavnom nadam se u 2017. puno vecoj angazovanosti oko fanshopa I ponude jer je I to ogledalo kluba I ima dosta turista koji tu dolaze.Ovo sad je siromasno I neozbiljno...
guzitiPlava Porodica je napisao/la:Sta radit za vikend
Ne ide. Bio u Tuzli, završavao Ordagiću transfer, neko ga vidio i od tad ide ta priča da će u Slobodu.bianco blu je napisao/la:jel ovo fakat ode Bekrić ???
Moze li u pp koliko se daje "tal" ?storm_raider je napisao/la:Svakom svoje, hajde malo da se aktiviramo da kupimo drugu godisnju. Fali jos par ljudi.
Evo ja bi mozda i moga da ucestvujem kako da se javim u PP ne snalazim se bas najboljeMinjore je napisao/la:Svako ko je zainteresovan nek se javi u PP i dobice sve informacije..