Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

teatrale36
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri dec 07, 2016 9:36 am

storm_raider je napisao/la:
teatrale36 je napisao/la:Ma daj da mi skupimo pare za istok, to je sad prioritet, mislim ja da tu nedostaje novca cim se ne pocinje sa ovim radovima ,sve mi ovo odugovlačenje sa gradjevinskom mirise na to nazalost.
Para ne nedostaje, pare su ostavljane sa strane za ovu svrhu na odvojenom racunu koji niko nije dirao. Vjerovao ti ili ne.
Super za mustuluka si :pljesak:

MU'MIN T.M.
Kontakt:

sri dec 07, 2016 9:39 am

Tribina Istok će kada se napraviti, biti samoodrživa.U njoj će biti poslovni prostori mislim 4 kom. po cca.400 m2 površine.
Znači, u interesu je i kluba da se što prije završi, kako bi se mogla staviti u funkciju i donositi dodatni prihod klubu. Prilikom izgradnje u beton će se dodavati poseban aditiv, koji će beton činiti vodonepropusnim, kako bi poslovni prostori mogli odmah biti stavljeni u funkciju (bez izgradnje krova).U svakom slučaju, jedva čekamo izgradnju, jer će vizuelni izgled i stadiona i okolice stadiona biti mnogo, mnogo ljepši.Vremenski uslovi sad za sad su skoro idealni (s obzirom na godišnje doba) za ovu vrstu radova, i uopšte ne smetaju odvijanju istih.
Po dugoročnim prognozama, zima bi mogla biti bez snijega, izuzev par većih padavaina krajem godine. Mjesec mart nije daleko, i trebamo biti strpljivi s izgradnjom.Kad se izađe iz zemlje s radovima, onda će se skoro svakodnevno vidjeti napredak u radovima. Samo sabura...

Okolele
Kontakt:

sri dec 07, 2016 9:43 am

Ovde ljudi samo mahanišu i malerišu..Izađite malo iz kuce,otidjite na planinu i udahnite svjezeg vazduha..Do juce kukali na dozvolu,stigla dozvola sad kukaju da li ima para..Jedni kukaju sto se rapravlja o krovu stadiona,drugi o igracima..Daj se malo opustite i uzivajte..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Grbavica
Kontakt:

sri dec 07, 2016 9:43 am

Nema para sve se rastalilo...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

vrbanjusa
Kontakt:

sri dec 07, 2016 9:45 am

http://s.p.o.r.t.s.k.e.ba/iz-slobode-pr ... ljeznicar/" target="_blank

Željezničar je u potrazi za štoperom nakon što je prije nekoliko dana sporazumno raskinut ugovor sa Ivanom Kostićem.

Prema pisanju Dnevnog Avaza jedna od želja rukovodstva sarajevskih plavih je dovođenje Ivana Kostića.

Kostić je navodno pristao doći na Grbavicu, međutim realizaciju transfera koči njegov važeći ugovor sa tuzlanskim ”crveno-crnim”.

Ovaj 27-godišnjak koji je ove sezone na 11 premijerligaških mečeva postigao jedan gol je za Slobodu ugovorom vezan do kraja sezone.
21 10 4

Petrović Slavko

Hurmasica
Kontakt:

sri dec 07, 2016 9:46 am

E mi raskinuli ugovor sa Kostićem i sad opet hoćemo da ga dovedemo :( :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Pinkii
Kontakt:

sri dec 07, 2016 9:47 am

Jesmo mi trazili ovo ljeto Kostica i on produzio ugovor sa Slobodom ? Neka ga sad u onom rasulu.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

teteac8684
Kontakt:

sri dec 07, 2016 9:50 am

Ljudi nisu navikli na pozitivu šta li...

storm_raider
Kontakt:

sri dec 07, 2016 9:51 am

Istok kada se napravi, ne samo da ce biti samoodrziv za tribinu vec ce uveliko puniti klupski budzet za druge aktivnosti. Potencijal je ogroman, a vec su se javile firme koje bi voljele da zakupe poslovni prostor. Naravno, poslovni partneri i prijatelji koji imaju prednost se nece zaboraviti pri ovoj odluci, ali ce se na kraju dana ici sa onima koji ponude najvise, jer je to konacna korist kluba. A, korist kluba mora biti prioritet.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

teteac8684
Kontakt:

sri dec 07, 2016 9:53 am

A šta ćemo sa Dadom Sadikovićem? :D

Hare79
Kontakt:

sri dec 07, 2016 9:58 am

storm_raider je napisao/la:Istok kada se napravi, ne samo da ce biti samoodrziv za tribinu vec ce uveliko puniti klupski budzet za druge aktivnosti. Potencijal je ogroman, a vec su se javile firme koje bi voljele da zakupe poslovni prostor. Naravno, poslovni partneri i prijatelji koji imaju prednost se nece zaboraviti pri ovoj odluci, ali ce se na kraju dana ici sa onima koji ponude najvise, jer je to konacna korist kluba. A, korist kluba mora biti prioritet.
Koliko će se moći uzeti mjesečno od zakupaca, otprilike?

vrbanjusa
Kontakt:

sri dec 07, 2016 9:59 am

Hare79 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Istok kada se napravi, ne samo da ce biti samoodrziv za tribinu vec ce uveliko puniti klupski budzet za druge aktivnosti. Potencijal je ogroman, a vec su se javile firme koje bi voljele da zakupe poslovni prostor. Naravno, poslovni partneri i prijatelji koji imaju prednost se nece zaboraviti pri ovoj odluci, ali ce se na kraju dana ici sa onima koji ponude najvise, jer je to konacna korist kluba. A, korist kluba mora biti prioritet.
Koliko dogovoriš
21 10 4

Petrović Slavko

Okolele
Kontakt:

sri dec 07, 2016 10:00 am

Bolje pokusati dovesti malog Vukotu nego Kostica..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

storm_raider
Kontakt:

sri dec 07, 2016 10:01 am

Hare79 je napisao/la:
Zavisi od zahtjeva zakupaca, bice neka okvirna cijena po kvadratu, a ostalo je sve fleksibilno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hare79
Kontakt:

sri dec 07, 2016 10:04 am

vrbanjusa je napisao/la:
Hare79 je napisao/la:
Koliko dogovoriš
Mislio sam ima li nekakva procjena koliki bi to prihod bio? Mislim da će se tribina finansijski isplatiti već za dvije-tri godine.
A zanima me kako nikada nisu prezentovani nacrti tribine kako bi trebala izgledati s vanjske strane stadiona.

damirfile
Kontakt:

sri dec 07, 2016 10:05 am

Ko moze nek slika sta se danas radi na istoku.

vrbanjusa
Kontakt:

sri dec 07, 2016 10:11 am

Hare79 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
Hare79 je napisao/la:
Koliko dogovoriš
Mislio sam ima li nekakva procjena koliki bi to prihod bio? Mislim da će se tribina finansijski isplatiti već za dvije-tri godine.
A zanima me kako nikada nisu prezentovani nacrti tribine kako bi trebala izgledati s vanjske strane stadiona.
Ako ti može pomoći informacija da prihodi od poslovnih prostora na sjeveru iznose oko 250.000 KM godišnje.
21 10 4

Petrović Slavko

ublehas
Kontakt:

sri dec 07, 2016 10:16 am

Okolele je napisao/la:Bolje pokusati dovesti malog Vukotu nego Kostica..
Prvi ima ugovor sa Krupom, a drugi ima realne mogućnosti da raskine svoj sa Slobodom.

Što se tiče para, ja sam čuo da nisu obezbijeđena sva redstva, ali da se uveliko radi na tome. Navodno imaju neka obećanja, ali ne da niko pare prije nego se počne graditi. Osim tog ljudi u klubu djeluju dosta mirno oko ove finansijeske konstrukcije.

MATORI
Kontakt:

sri dec 07, 2016 10:25 am

vrbanjusa je napisao/la:http://s.p.o.r.t.s.k.e.ba/iz-slobode-pr ... ljeznicar/

Željezničar je u potrazi za štoperom nakon što je prije nekoliko dana sporazumno raskinut ugovor sa Ivanom Kostićem.

Prema pisanju Dnevnog Avaza jedna od želja rukovodstva sarajevskih plavih je dovođenje Ivana Kostića.

Kostić je navodno pristao doći na Grbavicu, međutim realizaciju transfera koči njegov važeći ugovor sa tuzlanskim ”crveno-crnim”.

Ovaj 27-godišnjak koji je ove sezone na 11 premijerligaških mečeva postigao jedan gol je za Slobodu ugovorom vezan do kraja sezone.
Vrbanjuša,
do sada nisi dezavuisao javnost.
Nije sporazumno raskinut ugovor sa Kostićem - nego sa Kosorićem.
Jbt i ja se obradovao rekoh evo Kostić slobodan, he, he

Grb1
Kontakt:

sri dec 07, 2016 10:26 am

Hare79 je napisao/la:Mislim da se bez razloga brinemo o tome hoće li ili neće biti izgrađena istočna tribina. To je nepovratan proces, sve je pokrenuto, čak se na licu mjesta vrše pripremne aktivnosti. Moraju se neke stvari pripremiti, ne može se odmah počet sa šalovanjem. Ja se uopšte ne brinem za to, brinem se samo gdje da nabavim 1.000 KM.
Svaka cast na razmisljanju brate :)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava