Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto dec 06, 2016 7:37 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Minjore je napisao/la: Procitao :)
nemoj mi Slovenca zaboraviti, on nam je jedini predstavnik u zamlji jodlovanja i kratkih tola na tregere.
Drug, pa nije model iz Švicarske. Da jeste, sam bi financirao istok i jug, ali jbg Slovenija je "revna" država kao što kažu izbjeglice.
USTANI ISTOK!
Po ovome sto ja vidim uopste mu nije lose u zemlji kajmaka i marmelade.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

cikazubo
Kontakt:

uto dec 06, 2016 7:41 pm

Valter je napisao/la:Za prvih 18 kola 16.500 KM za kazne.

16.500 KM : 35 (sezonska jug) = 471 sezonska bacena u vjetar. Ostala je jos samo 121 sezonska (jug) sto cemo, nesumnjam, do pocetka lige 6 rasprčkati.

Sve to na stranu, ali kada pametnjakovici ovdje pocnu komentarisati razloge za kazne, ovo se odnosi na pricu oko upotrebe megafona, onda nije ni cudo sto mi ovdje pisemo deset stranica kakvi treba da budu reflektori. Ako ti neko kaze da nije dozvoljena upotreba megafona onda to ispostuj a nemoj drzati govor. Jer u protivnom njegova upotreba je svjesno nanosenje stete klubu, a ne nekakav navijacki hir, isto kao i upotreba pirotehnike.

Grupa forumasa ovdje je pokrenula akciju oko skupljanja novaca za dvije desetogodisnje karte. Pozitivna akcija i jako mi je zao sto mi ovi kvazi navijaci ne dozvoljavaju da ucestvujem u njoj. Za mog Zelju sve, za placanje glupih kazni ni fening. I na starom i na ovom forumu veći je problem moje komentarisanje kazni nego same kazne. Nije mi jasno da se o reflektorima moze naklapati deset strana a o ovom problemu ne moze.
Jel rješenje da nemamo navijačku grupu onda ?
Priča ti nema apsolutno nikakve logike, jedini pametnjaković si ovdje ti. Ali evo probaću na šablonu tvoje priče da anuliram istu, s obzirom na to da ti navijači mnogo znače klubu, puno više nego tribina, krov ili teren samim tim imaju i izuzetno veliku vrijednost za klub, ti navijači takođe plaćaju pojedinačne i godišnje ulaznice, plaćaju članske, plaćaju i desetogodišnje, plaćaju svai drugi vikend 20-30KM da bi u vukojebinama pratili i podržavali klub 70min, pokreću različite humanitarne akcije itd itd.. Ljudi u klubu što je najbitnije izuzetno cijene to što ti navijači rade, na kraju krajeva predsjednik upravnog odbora u onoj emisiji reče da je njihov jedini cilj imati opet pun jug (prethodno je zjapio prazan zbog znate koji razloga), što govori za sebe i vrijednost tih momaka. Kad sabereš šta ti momci urade i plate to je iznos koji je znatno veći od tih kazni, tako da je ovako mnogo bolje, korisnije i isplativije nego da ih nema kako bi tebi odgovaralo s obzirom da se vodiš logikom ako je zabranjeno onda nemoj.
Boldirani dio mi je ujedno i nešto najdegutantnije što sam pročitao na forumu, totalno tvrdoglavo i šturo razmišnjanje, ako ti je to razlog da ne učestvuješ u akciji od koje će profitirati neko dijete iz sos-a, neki momak koji nema za karte ili neko treći onda svaka čast na razmišljanju.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u uto dec 06, 2016 7:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Model1964

uto dec 06, 2016 7:43 pm

:lol: @pile je vidovita Đemila
Daj i meni reci šta to vidiš :D možda sam decenijama u zabludi
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

uto dec 06, 2016 7:46 pm

@shzna mojne ih vise sviju ti. Isamarase ih tabanima :rofl1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Model1964

uto dec 06, 2016 7:49 pm

cikazubo je napisao/la:

16.500 KM : 35 (sezonska jug) = 471 sezonska bacena u vjetar. Ostala je jos samo 121 sezonska (jug) sto cemo, nesumnjam, do pocetka lige 6 rasprčkati.

Sve to na stranu, ali kada pametnjakovici ovdje pocnu komentarisati razloge za kazne, ovo se odnosi na pricu oko upotrebe megafona, onda nije ni cudo sto mi ovdje pisemo deset stranica kakvi treba da budu reflektori. Ako ti neko kaze da nije dozvoljena upotreba megafona onda to ispostuj a nemoj drzati govor. Jer u protivnom njegova upotreba je svjesno nanosenje stete klubu, a ne nekakav navijacki hir, isto kao i upotreba pirotehnike.

Grupa forumasa ovdje je pokrenula akciju oko skupljanja novaca za dvije desetogodisnje karte. Pozitivna akcija i jako mi je zao sto mi ovi kvazi navijaci ne dozvoljavaju da ucestvujem u njoj. Za mog Zelju sve, za placanje glupih kazni ni fening. I na starom i na ovom forumu veći je problem moje komentarisanje kazni nego same kazne. Nije mi jasno da se o reflektorima moze naklapati deset strana a o ovom problemu ne moze.
Priča ti nema apsolutno nikakve logike, jedini pametnjaković si ovdje ti. Ali evo probaću na šablonu tvoje priče da anuliram istu, s obzirom na to da ti navijači mnogo znače klubu, puno više nego tribina, krov ili teren samim tim imaju i izuzetno veliku vrijednost za klub, ti navijači takođe plaćaju pojedinačne i godišnje ulaznice, plaćaju članske, plaćaju i desetogodišnje, plaćaju svai drugi vikend 20-30KM da bi u vukojebinama pratili i podržavali klub 70min, pokreću različite humanitarne akcije itd itd.. Ljudi u klubu što je najbitnije izuzetno cijene to što ti navijači rade, na kraju krajeva predsjednik upravnog odbora u onoj emisiji reče da je njihov jedini cilj imati opet pun jug (prethodno je zjapio prazan zbog znate koji razloga), što govori za sebe i vrijednost tih momaka. Kad sabereš šta ti momci urade i plate to je iznos koji je znatno veći od tih kazni, tako da je ovako mnogo bolje, korisnije i isplativije nego da ih nema kako bi tebi odgovaralo s obzirom da se vodiš logikom ako je zabranjeno onda nemoj.
Boldirani dio mi je ujedno i nešto najdegutantnije što sam pročitao na forumu, totalno tvrdoglavo i šturo razmišnjanje, ako ti je to razlog da ne učestvuješ u akciji od koje će profitirati neko dijete iz sos-a, neki momak koji nema za karte ili neko treći onda svaka čast na razmišljanju.
Nije jedini, ja djelim njegovo mišljenje! Da ti slika bude jasnija ucestvujem u ovoj akciji 2stolie :) i u januaru dolazim po svoju individualnu, licnu, peronalnu i osobnu 10godišnju kartu. Pored svega toga mislim da sve to što si nabrojao o grupi ne može biti razlog da se klubu izbijaju pare iz đepa.
To je ona fora iz škole SKUPIO SAM 10 JAJA, PET SAM DO KUCE RAZBIO... KOLIKO MI JE OSTALO :r

rodrigo87
Kontakt:

uto dec 06, 2016 7:51 pm

Navijacka grupa ne moze bez megafona.

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

uto dec 06, 2016 7:51 pm

Čekaj, stani, je li ti nekog ovdje zafrkavaš ili? Kao prvo, apsolutno razumijem da ti je krivo zbog kazni koje pristižu Klubu, imaš pravo da razmišljaš svojom glavom i pravo da iznosiš svoje mišljenje, hvala Bogu. Kao drugo, problem nije taj što ti komentarišeš kazne već je problem što i sam znaš (teško mi je zaista povjerovati da ne znaš) sljedeće:

1. Kazne koje Klub plaća su "mizerne" u odnosu na prijašnju situaciju kada se, npr. za jednu sezonu (2012/13) platilo 200.000 (dvije stotine hiljada) KM (u to spadaju kvalifikacije za LP protiv Maribora, Kup BiH i Prvenstvo).
2. Novac za kazne Savez uzima od novca kojeg UEFA dodijeli za eventualno učešće u njenim takmičenjima, jer taj novac ide preko Saveza ka klubovima i imaš situaciju da smo mi npr. za jednu takmičarsku sezonu napravili 10.000 KM kazne, na ljeto igrali kvalifikacije za LP i zaradili 300.000 KM. Tih 300.000 KM UEFA uplaćuje na račun Saveza u oktobru ili novembru, nisam siguran i Savez nama proslijedi 290.000 KM. Jedino ukoliko ne izborimo plasman u neko od UEFA-inih takmičenja, plaćamo direktno iz klupske kase.
3. Klub je jasno i glasno, na zvaničnoj stranici, prije početka sezone, a povodom prodaje sezonskih ulaznica naglasio da sav prihod od sezonskih ulaznica i članskih karata od tog trenutka do danas ide u fond za izgradnju istočne tribine stadiona Grbavica. ( http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-godisnj ... jak/21238/ ) tako da priča o "poništenim sezonskim ulaznicama u svrhu plaćanja kazni" je apsolutno netačna i nema nikakvo uporište.
4, Lično ja, a i većina onih koji ne pale baklje, ne koriste megafon i sl. su mišljenja da su kazne Saveza za pomenute "nečasne radnje" retardirane koliko to mogu biti i da su slika i prilika stanja u kojem se nalazi naš sport, drušvo i država.
5. Svidjelo se to meni, tebi, nekome trećem, ili ne, baklje su se palile na jugu od 1987. godine, dakle prije 29 godina, i palit će se uvijek. To je činjenica kao što je činjenica da je mlijeko bijelo.
6. Činjenice su takve da se ne može poreći da je situacija sa bakljama i njihovim paljenjem mnogo, mnogo bolja nego prije četiri ili pet godina. Tada je vladala izuzetna anarhija po tom pitanju, pa su samim tim i kazne bile veće, kao što sam naveo.
7. Licemjerno je što većina (ne govorim konkretno za tebe niti te prozivam) je doslovce svršila na bakljade protiv Širokog Brijega, na derbiju i sl. bez obzira što znaju da će kazna stići na adresu Kluba.
8. Licemjerno je kritikovati Manijake (koliko god se ja neslagao sa stavovima pojedinih) zbog kazni a pri tome ne osvrnuti se na nekoliko pozitivnih strana istih: humanitarne akcije, organizovana gostovanja, pozivi na učanjenje u Klub, pozivi na utakmice, novi grafiti, obnvoljen jedan od najstarijih transparenata na jugu, novi bubanj, nove krpice, novi šalovi i majice, zavidna brojka na gostujućim i više nego solidna brojka na domaćim utakmicama, podrška Klubu pjesmom i parolama, čuvanje od zaborava Željovaca i Manijaka koji više nisu sa nama. Kritikovati zbog baklji a ne pohvaliti stvari koje bi se trebale pohvaliti je čisto prozivanje i zlonamjera. A sve nabrojano je navijački hir, a nije nikakvo svjesno nanošenje štete Klubu.
9. Manijaci, kakvi su da su sada, uspjeli su vratiti grupu na jug nakon doslovce stanja raspada grupe i nakon nemilih scena od prije više od godinu i pol.
10. Manijaci, kakvi god da su, dio su Željine porodice skoro trideset godina i mnogo, mnogo puta su bili jedina svijetla tačka našeg Željezničara.
11. Lično, za plaćene kazne vidim Savez kao jedinog i isključivog krivca jer svojom politikom, svojim (ne)djelima se trude da unište i već polumrtve fudbalske klubove u državi, i gotovo srušene stadione i da otjeraju i ovih 10-ak hiljada ljudi koliko se u prosjeku skupi na svim stadionima za jedno kolo našeg prvenstva, sa stadiona.
12. Priče o tome kako se u "modernom, civilizovanom svijetu i na Zapadu" ne dešavaju baklje, megafoni, političke poruke i tuče, aposlutno ne pije vode. Ako tebe, ili bilo koga drugog zanima kako i zašto, neka mi se javi u PM i objasnit ću mu.
13. Nemoj shvatati kao uvredu, ali razlog zbog kojeg ti nećeš da učestvuješ u akciji kupovine desetogodišnje ulaznice dovoljno mi govori o tebi, a, opet, ništa lijepo...

Evo, normalan odgovor, bez histerije, napadanja i uvreda. Ni meni se ne naklapa o reflektorima, pa možemo nastaviti ovu diskusiju u ovom tonu, ako želiš. Budi mi pozdravljen.

gavran
Kontakt:

uto dec 06, 2016 7:53 pm

eto i gradjevinske,sad je probem o cemu cemo supljirati,yebi se koldzo sto nam je dade
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Model1964

uto dec 06, 2016 7:59 pm

@arctg
Manijak sam sa više od 180 gostovanja po bivšoj Yugi i Evropi
Bilo je svega ali nismo nikada klubu izbijali pare iz pađe. Reci ce nije bilo kazni, ok. Naš odgoj je bio takav da bi prestali ili nebi ni pocinjali sa stvarima koje klubu donose kazne.
Ako meni ne vjeruješ ima ovdje još ihtijara pa neka potvrde ili opovrgnu ovo moje.

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

uto dec 06, 2016 8:05 pm

Model1964 je napisao/la:@arctg
Bilo je svega ali nismo nikada klubu izbijali pare iz pađe. Reci ce nije bilo kazni, ok. Naš odgoj je bio takav da bi prestali ili nebi ni pocinjali sa stvarima koje klubu donose kazne.
Ako meni ne vjeruješ ima ovdje još ihtijara pa neka potvrde ili opovrgnu ovo moje.
Apsolutno ti vjerujem i maksimalno poštujem, kako tvoje lično angažovanje na tom polju, tako i kompletnu "staru školu"! Ipak je to sve bila preteča ka što boljoj i što organizovanoj podršci Klubu i drago mi je što imamo tako svijetlu historiju, kako na terenu, tako i na tribinama. Da li je bilo kazni ili ne, to provjereno ne znam i uvjeren sam da ste bili i ostali odgojeni da ne štetite Klubu. Ali misliti da danas Manijaci štete Klubu svjesno, namjerno i iz nekog hira, je apsurdno za mene i sa tim se nikako ne mogu složiti. Koliko god se neko ne slagao sa tim, navijačke grupe su danas sastavni dio fudbala i to će tako ostati zauvijek.

augustbraun21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto dec 06, 2016 8:08 pm

cikazubo je napisao/la:

Zar navijacka grupa ne moze funkcionisati bez pirotehnike?

Model1964

uto dec 06, 2016 8:10 pm

arctg je napisao/la:
Apsolutno ti vjerujem i maksimalno poštujem, kako tvoje lično angažovanje na tom polju, tako i kompletnu "staru školu"! Ipak je to sve bila preteča ka što boljoj i što organizovanoj podršci Klubu i drago mi je što imamo tako svijetlu historiju, kako na terenu, tako i na tribinama. Da li je bilo kazni ili ne, to provjereno ne znam i uvjeren sam da ste bili i ostali odgojeni da ne štetite Klubu. Ali misliti da danas Manijaci štete Klubu svjesno, namjerno i iz nekog hira, je apsurdno za mene i sa tim se nikako ne mogu složiti. Koliko god se neko ne slagao sa tim, navijačke grupe su danas sastavni dio fudbala i to će tako ostati zauvijek.
Niko ne misli da namjerno štete klubu. Da postavljaju vlastiti ćejf pred interese kluba, to da. Grupe jesu sastavni dio fudbala ali jedne su vake, jedne nake ;)
Grupa treba težiti napretku a ne ponavljati *Sada je dobro kako je bilo*
PS
Nikad mi nece biti jasno zašto je TM87 kada je organizirano pocelo 83. Na ovo pitanje mi ni stara garda nije znala odgovoriti

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

uto dec 06, 2016 8:25 pm

Model1964 je napisao/la:
arctg je napisao/la:
Niko ne misli da namjerno štete klubu. Da postavljaju vlastiti ćejf pred interese kluba, to da. Grupe jesu sastavni dio fudbala ali jedne su vake, jedne nake ;)
Grupa treba težiti napretku a ne ponavljati *Sada je dobro kako je bilo*
PS
Nikad mi nece biti jasno zašto je TM87 kada je organizirano pocelo 83. Na ovo pitanje mi ni stara garda nije znala odgovoriti
Ne slažem se da je to "vlastiti ćejf" ali okej je da imaš svoje mišljenje i da držiš do njega dok smatraš da imaš argumente za to. Baklje i, općenito, navijačka sub-kultura je danas u enormno velikom zamahu, imaju doslovce svoj svijet, svoja pravila ponašanja i rade to što rade. Nekada našteti klubu, nekada pomogne klubu. Takva je situacija na cijelome svijetu, znaš i sam sigurno. I za baklje nisam siguran da su proizvod nekog vlastitog hira već simbol borbe protiv modernog nogometa, protiv pravljenja pozorišne atmosfere na utakmicama i protiv mafijaških organizacija koje su, nažalost, i krovne u svijetu fudbala.

Manijaci će svakako napredovati, ako Bog da. Kapaciteta i predispozicija imaju. Ali za to je potrebna masa, za to je potrebno zajedništvo, za to je potrebna i mudrost, ako ćemo iskreno. Ja se nadam i molim Boga da naša grupa raste i raste i da to bude na jednom visokom nivou, kao što se nadam i da će napredovati Klub u organizacijskom segmentu, u sportskom segmentu i infrastrukturi. Željezničar, Grbavica i Manijaci su jedna duša u tri tijela i sami izostanak jednog od ovog troje, ostalo dvoje čini skoro besmislenim.

A što se tiče organizovanog navijanja, svi znamo zvaničnu priču o nastanku Manijaka, o rahmetli Đildi, o prvim bakljadama, prvim belajima i sl. Mada, ja bih se usudio da kažem i da je organizovano navijanje počelo čak i 1971. godine, kada smo osvojili šampionsku titulu, jer 20-ak hiljada ljudi sa zastavama i transaprentima nije moglo otići spontano u Beograd, niti spontano napraviti proslavu u Sarajevu. :)

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto dec 06, 2016 8:29 pm

@Janez vjerovatno jer ime grupe datira iz 1987. godine, pa se ta godina uzima kao početna. Tako je Zvezda imala organizovano navijanje i prije 1989., ali ime Delije datira iz 1989., te su od tad sve grupe pod jednim imenom (Ovo je tvoje razdoblje, ako šta sam pogriješio, ispravi :) )
Baklje čine dekor grupe i tribine, realno kad god bude fina bakljada ta slika obilježi naslovnice članaka o utakmici. Kao što plesna skupina ima svoj dekor, i navijači imaju svoj. Je*iga kažnjava se, ali uzmimo za primjer Torcidu, koja je duša Splita. Oni svaku tekmu pale par baklji, uz 10 puta veću represiju nego kod nas, ali njima niko ni mukajet. Oni tu baklju doživljavaju kao otpor protiv HNS-a. Ima i milijun drugih primjera, ne samo oni. Ja bih još uredio tu politiku paljenja pirotehnike na tribini, po mom mišljenju naravno. Npr. Sad protiv Čelika sporadično su se palile baklje i nije bilo čemu. Da se tih 10-ak baklji upalilo istovremeno (kad se već palilo), onda bi bilo efektnije, ljepše i uvjeren sam da se igra ne bi prekidala. Također, 4-5 utakmica po sezoni je sasvim dovoljno da se prave bakljade. A što se tiče kazni, i sami vidimo da to savez ofrlje radi i da je svejedno da li upalite baklju ili gađate igrače kamenom ili uzvikujete fašističke odnosno nacionalističke parole...
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

mirsad94
Kontakt:

uto dec 06, 2016 8:33 pm

Prolazim ispod juga sad protiv Celika, i gledam gore na kop, nikad mladji nije bio po godinama starosti onih kojih se nalaze tu. Nisam nesto upucen aman za aman , ali ne znam je li to neka smjena generacija ili su one poznate face koje su tu uvijek bile nekako razbacane prema jugoistoku, jugozapadu i sjeveru ili jednostavno ti momci vise ne dolaze na tekme..mada i sam nisam dio toga od 22.04.2015 protiv Slobode, ali sam zato najglasniji na jugoistoku :D :D

Valter
Kontakt:

uto dec 06, 2016 8:38 pm

1

E moj Model ja ovoj djeci kada bih poceo nabrajati gradove u ex Yu i Europi gdje sam sve bio sa Zeljom oni ih na karti nebi znali pronaci. I ti isti meni sada pricaju kako je to ici u Vitez ili Doboj-Kakanj i podrzavati Zelju. Svaka cast i tim momcima, ali naravno poenta je da pravi navijac vise voli klub nego nekakav glupi hir koji tom istom klubu pravi stetu. Ne nego oni meni objasnjavaju na koji se nacin te kazne naplaćuju preko UEFE i FS BiH, ko ja to ne znam. Kad ti neko mazne lovu iz djepa zar je bitno kako se zove.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

salle86
Kontakt:

uto dec 06, 2016 8:39 pm

Zašto pirotehnika, a ne koreografija?
Umjesto 10 zapaljenih baklji hajmo napraviti kakvu koreografija osnovnu, ništa posebno, sektor plavi kartoni, sektor bijeli...
Ili zastavice, bilo šta...
To je mangupluk, a nije kažnjivo
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

1921.ba
Kontakt:

uto dec 06, 2016 8:39 pm

na pogresnu adresu se obracate sa takvim pitanjima :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto dec 06, 2016 8:40 pm

Momci dobili smo gradjevinsku, treba da se veselimo, a mi po obicaju patetiku udaramo ...
Željezničar ante portas !

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto dec 06, 2016 8:41 pm

salle86 je napisao/la:Zašto pirotehnika, a ne koreografija?
Umjesto 10 zapaljenih baklji hajmo napraviti kakvu koreografija osnovnu, ništa posebno, sektor plavi kartoni, sektor bijeli...
Ili zastavice, bilo šta...
To je mangupluk, a nije kažnjivo
jefitnije :D
Samo da se zna, nisam ni ja toliko čest na jugu, stavovi su moji, itd itd. :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava