Gdje ces veci boom u jednom danu od raskidanja ugovora sa kapitenom kluba!Plava Porodica je napisao/la:Hajde neki booom vec je dosadno..
Ubio se za Ajaxa, nemaju oni ni 160 takvih špicevaGrbavica je napisao/la:Ode Koljic u AjaxMorzhy je napisao/la:Nek' se ovaj gazda Krupe ne naljuti, ali papak se malo nafurao. Bolje mu je da bude dobar s nama nego da se uzda u to da će iz Krupe na Vrbasu prodavati igrače širom Evrope...Leon_Professional je napisao/la:Realno ko iole malo vrijedi ovdje, klub ce ga pokusati nedje prodati. Tesko ce se sad tako lako raskidati ugovori.
Pogotovo ovi manji klubovi, iako sam mislio da vecina njiih ima amaterske ugovore ipak ovaj iz Krupe je maher i nije budala sigurno.
Vidjeli su ljudi da se moze prodati koliko toliko, a npr Memisevicev transfer je cetvrtina budzeta tog kluba.
Zanimljiv period nas ceka izgleda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko je rekao da ga se neće platiti? Ali mu je bolje ugraditi se u slijedeći transfer iz Želje, nego moliti Boga da se i njemu javi neki Groningen...a nećeModel1964 je napisao/la:Što bi on bio dobar sa nama? On je naš sportski rival i sa njegove tacke gledanja se cini suludo pojacavati protivnika. Posebno kada se bore, ravnopravno za Evropu. Kada bi mi bili 5 kopalja nad drugim u BH i imali solidne nastupe u Evropi onda bi svaki poslovan direktor kluba skonto da je dobro biti dobar sa nama. Ovako kada je sve u pet deka teško je govoriti o nekom poštovanju institucije.Morzhy je napisao/la:Nek' se ovaj gazda Krupe ne naljuti, ali papak se malo nafurao. Bolje mu je da bude dobar s nama nego da se uzda u to da će iz Krupe na Vrbasu prodavati igrače širom Evrope...Leon_Professional je napisao/la:Realno ko iole malo vrijedi ovdje, klub ce ga pokusati nedje prodati. Tesko ce se sad tako lako raskidati ugovori.
Pogotovo ovi manji klubovi, iako sam mislio da vecina njiih ima amaterske ugovore ipak ovaj iz Krupe je maher i nije budala sigurno.
Vidjeli su ljudi da se moze prodati koliko toliko, a npr Memisevicev transfer je cetvrtina budzeta tog kluba.
Zanimljiv period nas ceka izgleda
Ja bi isto rekao na njegovom mjestu. Ima ugovor do 2019, mogucnost otvorena da izađu u Evropu, mlad igrac..... Prevedeno na naš: Moraš dobro platiti![]()
Da vidim tog poslovnog ćovjeka koji nebi isto razmišljao.
Za njeg je zainteresovan Zrinjski, a moguce i da ga Sarajevo vrati. Fali mu malo misica, zna on nju peljat, al nije to dovoljnoomladina1921zeljina je napisao/la:Jedino mi pada na pamet onaj momak iz OlimpiCa, što je naše vozao po Grbavici, Kopljar, Kobiljar kako li već, on je stvarno brz i teško mu je otet loptu, naši mu je nisu mogli uzet, on je i dosta mlad ako se ne varam.
..i Kajkut1921.ba je napisao/la:purke stojanovic blizu potpisa
Ovo sam vec dva put pisao,a evo i treci.omladina1921zeljina je napisao/la:Jedino mi pada na pamet onaj momak iz OlimpiCa, što je naše vozao po Grbavici, Kopljar, Kobiljar kako li već, on je stvarno brz i teško mu je otet loptu, naši mu je nisu mogli uzet, on je i dosta mlad ako se ne varam.
Ni od njeg ni od Lelica nece nikad biti igraca, bar ja tako mislim.Brkoo je napisao/la:Po mom misljenju Kobiljar je navikan do bola, ja u njemu ne vidim neki poseban kvalitet..
Ja dugo u nasoj PL nisam vidio da neko onako par puta naniza po 3-4 covjeku u prodoru,a ti misli sta hoces.Decko se moze jeftino zavrsit,a steta bi bila da nam ga neko drugi pokupi ispred nosa!Brkoo je napisao/la:Po mom misljenju Kobiljar je navikan do bola, ja u njemu ne vidim neki poseban kvalitet..
Ne znam sta da ti kazem, ovdje su I Toskasa stavljali u prvu I govorili da je dobar, a niko ga vidio nije. Isto tako se I za Vukotic prica, a vjeujem da je pracen najvise 2 tekme, ali hajd, ja sam samo izrazio zelju za manjim stoperom.LARS1921 je napisao/la:Jel odgovara tebi i jedan igrač, zakaric ti nije u formi, ne valja lelic i kobiljar, vukotic nema tehniku, pa yebem ga ja
Danas...augustbraun21 je napisao/la:Ima li ikakve novosti oko građevinske dozvole? Ne vjerujem da bih trebale biti tu komplikaćije ukoliko neko iz okoline nije predao žalbu.