Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon dec 05, 2016 10:58 pm

Visina/težina *pi
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Brkoo
Kontakt:

pon dec 05, 2016 11:06 pm

97 desetogodisnjih, a taj broj ce samo rasti i rasti.. :11:
:zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

pon dec 05, 2016 11:14 pm

Hajde neki booom vec je dosadno..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sajo10
Kontakt:

pon dec 05, 2016 11:22 pm

Plava Porodica je napisao/la:Hajde neki booom vec je dosadno..
Gdje ces veci boom u jednom danu od raskidanja ugovora sa kapitenom kluba! :D

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon dec 05, 2016 11:37 pm

Grbavica je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Realno ko iole malo vrijedi ovdje, klub ce ga pokusati nedje prodati. Tesko ce se sad tako lako raskidati ugovori.
Pogotovo ovi manji klubovi, iako sam mislio da vecina njiih ima amaterske ugovore ipak ovaj iz Krupe je maher i nije budala sigurno.
Vidjeli su ljudi da se moze prodati koliko toliko, a npr Memisevicev transfer je cetvrtina budzeta tog kluba.

Zanimljiv period nas ceka izgleda :D
Nek' se ovaj gazda Krupe ne naljuti, ali papak se malo nafurao. Bolje mu je da bude dobar s nama nego da se uzda u to da će iz Krupe na Vrbasu prodavati igrače širom Evrope...
Ode Koljic u Ajax

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ubio se za Ajaxa, nemaju oni ni 160 takvih špiceva

1921.ba
Kontakt:

pon dec 05, 2016 11:39 pm

purke stojanovic blizu potpisa
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon dec 05, 2016 11:40 pm

Model1964 je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Realno ko iole malo vrijedi ovdje, klub ce ga pokusati nedje prodati. Tesko ce se sad tako lako raskidati ugovori.
Pogotovo ovi manji klubovi, iako sam mislio da vecina njiih ima amaterske ugovore ipak ovaj iz Krupe je maher i nije budala sigurno.
Vidjeli su ljudi da se moze prodati koliko toliko, a npr Memisevicev transfer je cetvrtina budzeta tog kluba.

Zanimljiv period nas ceka izgleda :D
Nek' se ovaj gazda Krupe ne naljuti, ali papak se malo nafurao. Bolje mu je da bude dobar s nama nego da se uzda u to da će iz Krupe na Vrbasu prodavati igrače širom Evrope...
Što bi on bio dobar sa nama? On je naš sportski rival i sa njegove tacke gledanja se cini suludo pojacavati protivnika. Posebno kada se bore, ravnopravno za Evropu. Kada bi mi bili 5 kopalja nad drugim u BH i imali solidne nastupe u Evropi onda bi svaki poslovan direktor kluba skonto da je dobro biti dobar sa nama. Ovako kada je sve u pet deka teško je govoriti o nekom poštovanju institucije.
Ja bi isto rekao na njegovom mjestu. Ima ugovor do 2019, mogucnost otvorena da izađu u Evropu, mlad igrac..... Prevedeno na naš: Moraš dobro platiti ;)
Da vidim tog poslovnog ćovjeka koji nebi isto razmišljao.
Ko je rekao da ga se neće platiti? Ali mu je bolje ugraditi se u slijedeći transfer iz Želje, nego moliti Boga da se i njemu javi neki Groningen...a neće

Leon_Professional
Kontakt:

pon dec 05, 2016 11:43 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:Jedino mi pada na pamet onaj momak iz OlimpiCa, što je naše vozao po Grbavici, Kopljar, Kobiljar kako li već, on je stvarno brz i teško mu je otet loptu, naši mu je nisu mogli uzet, on je i dosta mlad ako se ne varam.
Za njeg je zainteresovan Zrinjski, a moguce i da ga Sarajevo vrati. Fali mu malo misica, zna on nju peljat, al nije to dovoljno :)

Republika
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:03 am

Sarajevo kažu nije zainteresovano za njega a i čini se da će ostati dole na Otoci ima ugovor do 2018 :D

fczeljo
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:12 am

1921.ba je napisao/la:purke stojanovic blizu potpisa
..i Kajkut

Plava Porodica
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:15 am

Ajde Menafe ne budi paksuuu
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

igla
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:31 am

Trudim se biti realista, ali ovaj put sam dobro optimističan po pitanju drugog dijela sezone.
Imamo odličnog trenera,trenera koji nije "pozitivni šok" trener, dakle sve nekako ide polako i polako se slaže i u sportskom segmentu. Nisam ljubitelj trenera koji odmah "preko noći" naprave nešto, obično je to na staklenim nogama.
Ekipa je poprilično podigla formu, ali treba par kvalitetnih rješenja, pogotovo u odbrani. Ne smije se više dešavati da nam desni bek igra lijevog beka, kako god da se tamo snalazio, to je opet snalaženje i "kvari" se igra, usporava i sl.
Puno toga ovisi i od toga ko će doći, a ko će otići, tj. ostati. Nadam se ostanku Mire i Lendrića. Jedna od najbitnijih utakmica će biti ova prva protiv Krupe, a mnogo ovisi i u kakvim će sastavima izaći konkurenti nakon pauze. Slijedi plavo proljeće!

Masinovodja
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:47 am

omladina1921zeljina je napisao/la:Jedino mi pada na pamet onaj momak iz OlimpiCa, što je naše vozao po Grbavici, Kopljar, Kobiljar kako li već, on je stvarno brz i teško mu je otet loptu, naši mu je nisu mogli uzet, on je i dosta mlad ako se ne varam.
Ovo sam vec dva put pisao,a evo i treci.
Momak je strasan i ko ne vjeruje nek pogleda i tekmu u Zenici!Jest da su zijanili 3-0,ali momku nisu mogli lopte uzeti!Strasan!

Brkoo
Kontakt:

uto dec 06, 2016 1:03 am

Po mom misljenju Kobiljar je navikan do bola, ja u njemu ne vidim neki poseban kvalitet..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

uto dec 06, 2016 1:21 am

Brkoo je napisao/la:Po mom misljenju Kobiljar je navikan do bola, ja u njemu ne vidim neki poseban kvalitet..
Ni od njeg ni od Lelica nece nikad biti igraca, bar ja tako mislim.

Sent from my ALE-L21

LARSSON
Kontakt:

uto dec 06, 2016 1:22 am

Jel odgovara tebi i jedan igrač, zakaric ti nije u formi, ne valja lelic i kobiljar, vukotic nema tehniku, pa yebem ga ja

Masinovodja
Kontakt:

uto dec 06, 2016 2:35 am

Brkoo je napisao/la:Po mom misljenju Kobiljar je navikan do bola, ja u njemu ne vidim neki poseban kvalitet..
Ja dugo u nasoj PL nisam vidio da neko onako par puta naniza po 3-4 covjeku u prodoru,a ti misli sta hoces.Decko se moze jeftino zavrsit,a steta bi bila da nam ga neko drugi pokupi ispred nosa!

Leon_Professional
Kontakt:

uto dec 06, 2016 7:28 am

LARS1921 je napisao/la:Jel odgovara tebi i jedan igrač, zakaric ti nije u formi, ne valja lelic i kobiljar, vukotic nema tehniku, pa yebem ga ja
Ne znam sta da ti kazem, ovdje su I Toskasa stavljali u prvu I govorili da je dobar, a niko ga vidio nije. Isto tako se I za Vukotic prica, a vjeujem da je pracen najvise 2 tekme, ali hajd, ja sam samo izrazio zelju za manjim stoperom.
Za Zakarica ne izvlaci iz konteksta, apsolutno nigdje nisam rekao da ne bi volio da dodje nego sam se osvrnuo na pricu da li treba igrati odmah.
Ovo dvojicu necu da komentarisem uopce, u Zelji koji se treba izdici oni nebi smjeli imati mjesta.

Al eto Lars ako ti je lakse, svi valjaju, svrss na sve cetvoricu.
De nam video jedan sloziji s njihovim najjacim potezima :D

Sent from my ALE-L21

augustbraun21
Kontakt:

uto dec 06, 2016 7:47 am

Ima li ikakve novosti oko građevinske dozvole? Ne vjerujem da bih trebale biti tu komplikaćije ukoliko neko iz okoline nije predao žalbu.

shzna
Kontakt:

uto dec 06, 2016 8:02 am

augustbraun21 je napisao/la:Ima li ikakve novosti oko građevinske dozvole? Ne vjerujem da bih trebale biti tu komplikaćije ukoliko neko iz okoline nije predao žalbu.
Danas...

@Plava Porodica

Brate nek je sretan i sve najbolje, da docekas puuuno titula zajedno sa nama. :baklja:
1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava