Ko ih je uopce uporedio?LARS1921 je napisao/la:Nemoj Dinu i Zakarica svega ti poredit
Sent from my ALE-L21
Ko ih je uopce uporedio?LARS1921 je napisao/la:Nemoj Dinu i Zakarica svega ti poredit
Nemoj ga ni spominjat, ureknut ćeš i igrače i sve što bude dolaziloLeon_Professional je napisao/la:Ko ih je uopce uporedio?LARS1921 je napisao/la:Nemoj Dinu i Zakarica svega ti poredit
Sent from my ALE-L21
Ma samo da ne bude furka I guranje kao I za Ugljesu pa corak.LARS1921 je napisao/la:Nemoj ga ni spominjat, ureknut ćeš i igrače i sve što bude dolaziloLeon_Professional je napisao/la:Ko ih je uopce uporedio?LARS1921 je napisao/la:Nemoj Dinu i Zakarica svega ti poredit
Sent from my ALE-L21
I da tuga bude veca on centrira kod goladelinjo je napisao/la:hahahah a ne znam ljudi dobro je pa nije sebi nogu slomio,jos onako los teren jos on pokusava nesto sto ne zna ...
Hvala na lijepim zeljama,vec sam dobar,ipak sam ja bivsi sportista(naucio padati na glavu)avlami97 je napisao/la:joj odavno se ovako ne ismijah....dobargavran je napisao/la:Imamo Acu univerzalca,ko Stanic nekadavlami97 je napisao/la:U zapisniku od 18 igrača se može imati 6 stranaca i 3 igrača do 21. godine. Stranci treba da su prevaga na terenu, inače ih ne treba dovoditi. Mi smo polusezonu odigrali sa 3 igrača do 21. godine, a to su Veca, Memija i Dženis. već od proljeća Veca neće biti do 21., jer je "prestario".
Po mom mišljenju trebamo imati, bar 5 mladih igrača do 21. koji su tu da uvijek mogu uletiti i biti pravi igrači na terenu. Mislim da to Mrvica odlično zna i tako gradi ekipu. Volio bih da dođe Zakarić, pa i Subić i da ostane Križman, jer je dobar igrač. Više nego dobar. Moramo imati okosnicu tima od 18 igrača, a da se izostanak bilo koga ne osjeti.![]()
želim ti brz oporavak Miske
LARS1921 je napisao/la:EŠHEDUENELELEAHELEEIEIEILAHEE ILALLALALAH