19adi21 je napisao/la:ovo ti je oko 70 KM da si ti meni ziv i zdravsalle86 je napisao/la:30 funti = 12 kmModel1964 je napisao/la:Dvije godine sam radio u GB. Minimalna cijena karte za tekmu u Londonu je oko 30funti. Na godinu je to malo preko 3000funti. Godišnje koštaju oko 1000funti. Znaci trecina
Nemojte mi pricati o platama u GB jer vecina navijaca nema vecu platu od 1500 funti na mjesec. I njima je dati milju funti jako teško. Samo njima nije žao dati za klub kolji vole, makar ga držao multimilijarder.
Cijena jeste tu negdje ali sve ostalo nema haman nikakvih sličnosti, realno. Jbg
Kad vidim ovo igralište odma mi u glavi Munja i njegovo "unutrašnjim dijelom stopala", znao te za kaznu ostavit da se cijeli trening dodaješ sa zidomjovanmaksimovic je napisao/la:kad se sjetim ovog igralista i akrobacija na golucikazubo je napisao/la:Spoiler:dobro pa mi glava ostade citava...
Okolele je napisao/la:Kostić napustio Slobodu..
Kakav pocetak dana. Ovo je za rubriku fotografija danaDANAN je napisao/la:Mig migpile87 je napisao/la:Brmmm brmmmmDANAN je napisao/la:
Hop hop....
sumnjam za kostica, on je stranac, a vec ih imamo dovoljno, 6 je broj cini mi se dozvoljen, a skoro svi su u prvih 11, znacilo bi da ce neko otpastKospicar je napisao/la:Okolele je napisao/la:Kostić napustio Slobodu..
On dolazi kod nas zajedno s Veselim
Kospicar je napisao/la:Okolele je napisao/la:Kostić napustio Slobodu..
Nemoj pojačanja iz propale Slobode , dosta Zeba. Daj sta kvalitetnije.Kospicar je napisao/la:Okolele je napisao/la:Kostić napustio Slobodu..
7 ja mislim da je dozvoljeno.irfo je napisao/la:sumnjam za kostica, on je stranac, a vec ih imamo dovoljno, 6 je broj cini mi se dozvoljen, a skoro svi su u prvih 11, znacilo bi da ce neko otpastKospicar je napisao/la:Okolele je napisao/la:Kostić napustio Slobodu..
6 je dozvoljeno, lendric ima nase drzavljanstvoKospicar je napisao/la:7 ja mislim da je dozvoljeno.irfo je napisao/la:sumnjam za kostica, on je stranac, a vec ih imamo dovoljno, 6 je broj cini mi se dozvoljen, a skoro svi su u prvih 11, znacilo bi da ce neko otpastKospicar je napisao/la:
Boccacini, Krizman, Lendric, Markovic, Radinovic, Blagojevic, S. Stevanovic
DaPinkii je napisao/la:Znaci ako zelimo jednog stranca dovesti moramo jednog otpisati iz tima ?
Sto bi onda bacali pare na strance koji nece biti ni u 18 igraca u konkurenciji? Slavko cim je doso reko je da ne zeli imat vise od 6 stranaca jer ne mogu pomocChWilla je napisao/la:ne moraš otpisati iz tima, nego ne mogu na istoj tekmi biti u protokolu.