Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet dec 01, 2016 9:59 pm

delinjo je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Dvije godine sam radio u GB. Minimalna cijena karte za tekmu u Londonu je oko 30funti. Na godinu je to malo preko 3000funti. Godišnje koštaju oko 1000funti. Znaci trecina ;-)
Nemojte mi pricati o platama u GB jer vecina navijaca nema vecu platu od 1500 funti na mjesec. I njima je dati milju funti jako teško. Samo njima nije žao dati za klub kolji vole, makar ga držao multimilijarder.
znaci tebi je to isti,isti standard ? :D :D

nemoj se sprdati zivota ti,razumijem sta pricas al ispade bolje zivjeti u Banovicima nego u Londonu...mozes misliti :)
a šta misliš što je na stadionima u premiershipu pola žutih i turista? zato što je i za njihove plate postalo jako skupo otići na utakmicu, bar prvog ranga. to je postala svjetska industrija, gdje njemu sve manje treba navijač - manuelni radnik...
gradi željo boli te *****

1921.ba
Kontakt:

čet dec 01, 2016 10:00 pm

treba sjest
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Model1964

čet dec 01, 2016 10:00 pm

delinjo je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Dvije godine sam radio u GB. Minimalna cijena karte za tekmu u Londonu je oko 30funti. Na godinu je to malo preko 3000funti. Godišnje koštaju oko 1000funti. Znaci trecina ;-)
Nemojte mi pricati o platama u GB jer vecina navijaca nema vecu platu od 1500 funti na mjesec. I njima je dati milju funti jako teško. Samo njima nije žao dati za klub kolji vole, makar ga držao multimilijarder.

nemoj se sprdati zivota ti,razumijem sta pricas al ispade bolje zivjeti u Banovicima nego u Londonu...mozes misliti :)
Halo .... kafa 4 funte, kruh 2 funte pola kile, meso 8 do 15 funti, stan 400 do 500 funti, piva 4-5 funti metro....
Đe struja, školovanje, garderoba.....
Nemoj da ti nabrajam dalje..... Nije London ono što vidiš na TVu ;-)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Vrag

čet dec 01, 2016 10:02 pm

Stavi slobodan ulaz nece nas biti vise od 5000 i ovo mislim sada za Celik
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u čet dec 01, 2016 10:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Blueworld21
Kontakt:

čet dec 01, 2016 10:03 pm

Raja bi da yebe al Ako moze kako da ne udje. Ja sam davno rekao da je marka karta doce nakon prvog nerjesenog opet dvije milje istih bolesnika koji bi dosli I da je stoja...

Sent from my SM-T230 using Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

čet dec 01, 2016 10:05 pm

shzna je napisao/la:Storme, je l' te ispeglao vrbanjusa baš?
Rekao sam mu koja pitanja ne smije da pita, pa je ok.

Joj kada Fudo posoli kospe na istoku...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Republika
Kontakt:

čet dec 01, 2016 10:10 pm

Manager2016 je napisao/la:
Republika je napisao/la:Nakon što je objavljeno da će krenuti izgradnja tribina napisao sam (mrsko mi tražiti) da je to važnije za klub nego titula i Evropa. Momak gore je nabrojao zašto je to otprilike tako i i dalje stojim iza toga. Naveo sam i neke primjere i on je.

Druga stvar koju sam primijetio ali malo se napucavate sa tim cijenama ne može ispod 10 ne može ispod 12, a većina će vas 'protestvovati' u određenom momentu zbog cijena karte ako bude tako.

Generalno cijene karata treba svesti na neki minimum da se pritom zadovolje neki osnovni kriteriji koji zahtjeva organizacija utakmice i pokrivanje troškova jer je realno da od prodaje karata generalno zarada nije velika, pa se tu treba malo 'kockati' sa cijenama, da budu prihvatljive konzumentu/navijaču, a da pritom pomognu da se pokriju troškovi organizovanja utakmice
Stadion je nesto sto su trebala da rade prethodne uprave. Pored sto su imale dobre rezultate. Ali nikako da je tribina vaznija od titule i Evrope. Evropa donosi lovu, titula donosi pehare i puni historiju. Kad neko uzme historiju kluba za 20 godine, tu nece sigurno biti rijeci o tribinama, nego titule, rekordi, neka dobra evropska utakmica i sl.

Zato tribina treba da bude nesto sto je usput a rezultati su mnogo preci jer to ljude dovodi na tribinu. Da bi ti napunio taj istok u buducnosti moras imati rezultate, a bez rezultata to nece biti moguce.
Sam si sebe pobio ali nema veze. Biću konkretniji. Tribina pored prodaje karata košpi i sokova (iako su to promili u našim budžetima) će otvoriti mejsto za dodatne ozbiljne prihode tipa poslovni prostor, trgovački centar i svi propratni sadržaji. Novac i stalni zagarantovani prihodi ti donose stabilnost sa kojom možeš raditi druge infrastrukturne probleme, riješavati igrački kadar i imati stabilnu svotu novca za ugovore i napredak prvog tima prvenstveno.

Trofeja je bilo i prije 5 godina i prije 15, ali nisu donijeli klubu puno u perspektivi osim trenutnih para od UEFA.

I opet moram da napomenem. Klub postoji radi rezultata i navijača i o tome nema zbora, ali pravilna infratsruktura je osnova svakog kluba koji želi da funkcioniše normalno, kako god me ti shvatio

Elegant
Kontakt:

čet dec 01, 2016 10:10 pm

Vitez vec izgubio utakmicu, nejvjerovatno kako se paze r'vatsi klubovi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet dec 01, 2016 10:12 pm

Elegant je napisao/la:Vitez vec izgubio utakmicu, nejvjerovatno kako se paze r'vatsi klubovi.
Zato im nema ni Viteza ni Sirokog u ligi 6...mada ce prodaje utakmica bit kao poslije kise od strane Krupe i Radnika, imam osjecaj...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet dec 01, 2016 10:13 pm

hočel sandra afrika kupiti stolicu? pored pjanketove
Željezničar ante portas !

Republika
Kontakt:

čet dec 01, 2016 10:13 pm

Nije to Radniku strano :D

gavran
Kontakt:

čet dec 01, 2016 10:14 pm

Odoh leci,a ujutro kad ustanem kazem zeni sutra igra ŽELJO
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Model1964

čet dec 01, 2016 10:17 pm

AsharaK je napisao/la:hočel sandra afrika kupiti stolicu? pored pjanketove
Njoj treba dati bađa stolicu. Odmah bi 10 hairlija uzelo kredit i kupilo stolice oko nje :)

@Gavrane valjda ceš odigrati koji minut prije spavanja :lol:

Jaozinho22

čet dec 01, 2016 10:20 pm

Napokon neko konkretno pitanje a ne da se pola noći palamudi o kikirikuju kospicama i trafikama. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Model1964

čet dec 01, 2016 10:21 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Napokon neko konkretno pitanje a ne da se pola noći palamudi o kikirikuju kospicama i trafikama. :kafa:
Jel to dižeš kredit :D

delinjo
Kontakt:

čet dec 01, 2016 10:26 pm

Model1964 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

Halo .... kafa 4 funte, kruh 2 funte pola kile, meso 8 do 15 funti, stan 400 do 500 funti, piva 4-5 funti metro....

ama ne mislim ja da si ti lud niti ja zivim u filmovima i serijama,samo kazem da mi je suludo porediti zivot u Londonu i Sarajevu...kao i svugdje i tamo ima sirotinje...i razlog sto obicnu ljudi tamo idu manje na tekme je taj sto su ovi naftasi digli cijene da mogu ovi zuti i turisti i da nije svima dostupno,ali ti kako napisa bolji ovdje zivot nego tamo,eto i ti si vani pa vrati se ovdje ako je dobro :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

augustbraun21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet dec 01, 2016 10:29 pm

Omar500 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Vitez vec izgubio utakmicu, nejvjerovatno kako se paze r'vatsi klubovi.
Zato im nema ni Viteza ni Sirokog u ligi 6...mada ce prodaje utakmica bit kao poslije kise od strane Krupe i Radnika, imam osjecaj...
Mislim da će Široki se izboriti među top 6 i biti marijoneta Zrinji. Saradnja među Krupe i Radnika čisto sumnjam, HDZ lobi ipak najjači.

Plava Porodica
Kontakt:

čet dec 01, 2016 10:33 pm

Vitez sutra kec , eto ko hoce desetogodisnju nek uplati.
Da ne bude da nisam kolegijalan :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Model1964

čet dec 01, 2016 10:36 pm

delinjo je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

ama ne mislim ja da si ti lud niti ja zivim u filmovima i serijama,samo kazem da mi je suludo porediti zivot u Londonu i Sarajevu...kao i svugdje i tamo ima sirotinje...i razlog sto obicnu ljudi tamo idu manje na tekme je taj sto su ovi naftasi digli cijene da mogu ovi zuti i turisti i da nije svima dostupno,ali ti kako napisa bolji ovdje zivot nego tamo,eto i ti si vani pa vrati se ovdje ako je dobro :D :D
Da se ne udaljavamo od teme kratko cu ti odgovoriti pa da završimo. U Londonu je koncentrisano ogromno bogastvo. Da bi postojalo mora oko njega bit 1000x više sirotinje da se to bogatstvo održava. U Londonu je 1000x više sirotinje nego u prosjecnom gradu u Evropi. Sa tacke prosjecnog građanina je bolje živjeti za 1000KM u Sarajevu nego za 2000 funti u Londonu.

Elegant
Kontakt:

čet dec 01, 2016 10:37 pm

Na zimu ako Sloboda prezivi mislim da Sirkoki nece u prvih šest., jedino ako Krupa popusti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava