Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dell21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 29, 2016 10:00 am

Očekujem oko 5 000 prodatih ulaznica, mozda malo zima i termin budu uticali ali na nama je da sto vise pozivamo raju na utakmicu.
Hajcaj.........

Dzezvar
Kontakt:

uto nov 29, 2016 10:15 am

O eventualnim pojacanjima jos je rano.Imena koja se spominju po forumima su "mahalanja".
Mislim sa bi sljedeci korak trebao biti produzenje sa Mirom.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

augustbraun21
Kontakt:

uto nov 29, 2016 10:16 am

Evo utakmice protiv Z04 iz novog ugla, poslušajte šta domači govore nakon gola Lendreslikaslikahttps://youtu.be/KF3Vqosm7RQ

mula
Kontakt:

uto nov 29, 2016 10:35 am

Dosta se imena spominje po pitanju dolaska u Zelju. Definitivno za nas bi bilo najveće pojačanje produženje ugovora sa Mirom.
Ono sto se u zadnje vrijeme povlači priča oko dolaska Lelića iz Olimpica. Ja bih iskreno volio vidjeti tog igrača u našem timu, smatram da je dosta talentovaniji od Lazića, na kojeg po svemu sudeći Petrovic ne računa.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

vrbanjusa
Kontakt:

uto nov 29, 2016 10:36 am

Associação Chapecoense de Futebol. RIP
21 10 4

Petrović Slavko

cikazubo
Kontakt:

uto nov 29, 2016 10:39 am

vrbanjusa je napisao/la:Associação Chapecoense de Futebol. RIP
Strašno, krenu momci na finale kupa i onda se to desi, tuga.. RIP

Okolele
Kontakt:

uto nov 29, 2016 10:42 am

Mujagu i Žerića treba vise forsirati..Oni su buducnost kluba..Lazića,Šećerovića pa i Beganovića se rijesiti mada bih ja njega na posudbu poslao..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u uto nov 29, 2016 10:44 am, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

dell21
Kontakt:

uto nov 29, 2016 10:44 am

Velika tragedija u Brazilu RIP.
Nešto slično sto su mančester i strašni torino imali.

sajo10
Kontakt:

uto nov 29, 2016 10:44 am

Okolele je napisao/la:Mujagu i Žerića treba vise forsirati..Oni su buducnost kluba..
Beganovic i Nikolic je samo pitanje vremena kada ce otic. Iduce sezone Mujagic mora biti u najuzem krugu... Kao i Zeric. Kao i Osmankovic. A za ostale juniori neka se polahko privikavaju... Za njih trojicu je vrijeme doslo! :)

BHDragons
Kontakt:

uto nov 29, 2016 10:45 am

RIP...
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Okolele
Kontakt:

uto nov 29, 2016 10:46 am

sajo10 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Mujagu i Žerića treba vise forsirati..Oni su buducnost kluba..
Beganovic i Nikolic je samo pitanje vremena kada ce otic. Iduce sezone Mujagic mora biti u najuzem krugu... Kao i Zeric. Kao i Osmankovic. A za ostale juniori neka se polahko privikavaju... Za njih trojicu je vrijeme doslo! :)
Ostavio bih Stevu radi uroka,gdje god je igrao,osvajao je titulu :ganja: a vala i nije da nam nije valjao ove sezone..Moze posluziti kad zatreba..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

uto nov 29, 2016 10:51 am

Što se tog Lelića tiče, gledao sam zadnjih par tekmi Olimpica i baš na njega obratio pažnju, i ukratko po meni to nije igrač za Želju, on je u drugom planu u Olimpicu na terenu, ništa ne ide preko njegove strane, a kako tek onda da dođe do izražaja kod nas i često ima neke smiješne poteze kao onaj promašaj sezone ili prošlo kolo dobija odličnu loptu a on je nije gledao i pogodi ga u glavu onako komično, djeluje da ima talenta ali i te neke crne rupe koje ne traju kratko, u svakom slučaju mislim da ima puno boljih mladih igrača ako se već na tome klub bazira.

Okolele
Kontakt:

uto nov 29, 2016 10:53 am

cikazubo je napisao/la:Što se tog Lelića tiče, gledao sam zadnjih par tekmi Olimpica i baš na njega obratio pažnju, i ukratko po meni to nije igrač za Želju, on je u drugom planu u Olimpicu na terenu, ništa ne ide preko njegove strane, a kako tek onda da dođe do izražaja kod nas i često ima neke smiješne poteze kao onaj promašaj sezone ili prošlo kolo dobija odličnu loptu a on je nije gledao i pogodi ga u glavu onako komično, djeluje da ima talenta ali i te neke crne rupe koje ne traju kratko, u svakom slučaju mislim da ima puno boljih mladih igrača ako se već na tome klub bazira.
Slazem se,nepotreban igrac..

ChWilla
Kontakt:

uto nov 29, 2016 10:55 am

odlično on valja loptu, ima prvi korak, ali i elemenata muhe bez glave koliko hoćeš...podsjeća malo na dulju :D
gradi željo boli te *****

Budi Željo
Kontakt:

uto nov 29, 2016 10:57 am

cikazubo je napisao/la:Što se tog Lelića tiče, gledao sam zadnjih par tekmi Olimpica i baš na njega obratio pažnju, i ukratko po meni to nije igrač za Želju, on je u drugom planu u Olimpicu na terenu, ništa ne ide preko njegove strane, a kako tek onda da dođe do izražaja kod nas i često ima neke smiješne poteze kao onaj promašaj sezone ili prošlo kolo dobija odličnu loptu a on je nije gledao i pogodi ga u glavu onako komično, djeluje da ima talenta ali i te neke crne rupe koje ne traju kratko, u svakom slučaju mislim da ima puno boljih mladih igrača ako se već na tome klub bazira.
U potpunosti si upravu, uopšte se ne bi snasao kod nas, a i u glavi nije sav svoj, naginje malo na onog Anida Travančica, ima talenta ali glava nije dobra, tako da je to popriličan rizik.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

LARSSON
Kontakt:

uto nov 29, 2016 11:04 am

slika

cikazubo
Kontakt:

uto nov 29, 2016 11:20 am

To je ta situacija, Lars doktor si.
Na stranu te sitacije i promašaji, svima se desi, ali generalno moje mišljenje je da bi on bio samo neki novi Halvadžić, ima nešto u njemu, zna sve s loptom, nisko težište, brz, ali psiha i neke druge stvari jednostavno mu neće dozvoliti da se nametne kod nas, a mladog igrača ako ćemo već dovesti onda to treba biti igrač za prvih 11 kao lupam Peco, ne trebaju nam neki novi eksperimenti koje ćeš držati na klupi pa kad uđu opet ništa ne donesu jer nemaju ni iskustva, ni takmičarskog ritma, ništa.. A mlade prospekte koje treba gurati na uštrb godina i nekog talenta već imamo dovoljno u Mujagi, Žeri, Kemi, Bešireviću i ako bi npr doveli tog Pecu..

KrajPrice
Kontakt:

uto nov 29, 2016 11:23 am

exbabilon je napisao/la:Ako ima neko kakvih insajderskih informacija ili nagadjanja oko pojacanja nek napise u pp, mirso, pile, super, krajprice..bilo ko. Oduzi se od subote do subote.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
promjeni avatar pa cu t reci :)
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

dell21
Kontakt:

uto nov 29, 2016 11:24 am

Mi moramo prvo psihicki stabilne igrace dovodoiti pa onda sve ostalo eheh. Brate kad vidim kakvih smo sve slučajeva imali .

Okolele
Kontakt:

uto nov 29, 2016 11:33 am

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava