Očekujem oko 5 000 prodatih ulaznica, mozda malo zima i termin budu uticali ali na nama je da sto vise pozivamo raju na utakmicu.
Hajcaj.........
Strašno, krenu momci na finale kupa i onda se to desi, tuga.. RIPvrbanjusa je napisao/la:Associação Chapecoense de Futebol. RIP
Beganovic i Nikolic je samo pitanje vremena kada ce otic. Iduce sezone Mujagic mora biti u najuzem krugu... Kao i Zeric. Kao i Osmankovic. A za ostale juniori neka se polahko privikavaju... Za njih trojicu je vrijeme doslo!Okolele je napisao/la:Mujagu i Žerića treba vise forsirati..Oni su buducnost kluba..
Ostavio bih Stevu radi uroka,gdje god je igrao,osvajao je titulusajo10 je napisao/la:Beganovic i Nikolic je samo pitanje vremena kada ce otic. Iduce sezone Mujagic mora biti u najuzem krugu... Kao i Zeric. Kao i Osmankovic. A za ostale juniori neka se polahko privikavaju... Za njih trojicu je vrijeme doslo!Okolele je napisao/la:Mujagu i Žerića treba vise forsirati..Oni su buducnost kluba..
Slazem se,nepotreban igrac..cikazubo je napisao/la:Što se tog Lelića tiče, gledao sam zadnjih par tekmi Olimpica i baš na njega obratio pažnju, i ukratko po meni to nije igrač za Želju, on je u drugom planu u Olimpicu na terenu, ništa ne ide preko njegove strane, a kako tek onda da dođe do izražaja kod nas i često ima neke smiješne poteze kao onaj promašaj sezone ili prošlo kolo dobija odličnu loptu a on je nije gledao i pogodi ga u glavu onako komično, djeluje da ima talenta ali i te neke crne rupe koje ne traju kratko, u svakom slučaju mislim da ima puno boljih mladih igrača ako se već na tome klub bazira.
U potpunosti si upravu, uopšte se ne bi snasao kod nas, a i u glavi nije sav svoj, naginje malo na onog Anida Travančica, ima talenta ali glava nije dobra, tako da je to popriličan rizik.cikazubo je napisao/la:Što se tog Lelića tiče, gledao sam zadnjih par tekmi Olimpica i baš na njega obratio pažnju, i ukratko po meni to nije igrač za Želju, on je u drugom planu u Olimpicu na terenu, ništa ne ide preko njegove strane, a kako tek onda da dođe do izražaja kod nas i često ima neke smiješne poteze kao onaj promašaj sezone ili prošlo kolo dobija odličnu loptu a on je nije gledao i pogodi ga u glavu onako komično, djeluje da ima talenta ali i te neke crne rupe koje ne traju kratko, u svakom slučaju mislim da ima puno boljih mladih igrača ako se već na tome klub bazira.
cikazubo je napisao/la:Što se tog Lelića tiče, gledao sam zadnjih par tekmi Olimpica i baš na njega obratio pažnju, i ukratko po meni to nije igrač za Želju, on je u drugom planu u Olimpicu na terenu, ništa ne ide preko njegove strane, a kako tek onda da dođe do izražaja kod nas i često ima neke smiješne poteze kao onaj promašaj sezone ili prošlo kolo dobija odličnu loptu a on je nije gledao i pogodi ga u glavu onako komično, djeluje da ima talenta ali i te neke crne rupe koje ne traju kratko, u svakom slučaju mislim da ima puno boljih mladih igrača ako se već na tome klub bazira.
promjeni avatar pa cu t reciexbabilon je napisao/la:Ako ima neko kakvih insajderskih informacija ili nagadjanja oko pojacanja nek napise u pp, mirso, pile, super, krajprice..bilo ko. Oduzi se od subote do subote.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk