Zajedno sva trojica,vrbanjusa je napisao/la:Ja sam se prvi sjetiogavran je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:Jedva čekam Macića ispod Istoka
moj je
Zajedno sva trojica,vrbanjusa je napisao/la:Ja sam se prvi sjetiogavran je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:Jedva čekam Macića ispod Istoka
moj je
jest ali kako ih sporvesti tu ?cikazubo je napisao/la:
Ja bi na ovom dijelu sjevera-zdenke napravio neki fin kavez, dignes neku višu ogradu, ogradiš nekom mrežom da ne može ništa proletit ni sa jedne ni sa druge strane i svima lijepo.
Mislim na sjevero-istok ali na istu poziciju u zdenci, taman je čim siđeš s glavne, dva ulaza imaju odma će se brže sve i provest, daleko su od terena, lagano za ograditi, a tampon zona ti taman bude onog pola sektora na sjeveru i ostatak zdenke prema istoku, po meni najbolja pozicija da smjestimo goste.delinjo je napisao/la:jest ali kako ih sporvesti tu ?cikazubo je napisao/la:
Ja bi na ovom dijelu sjevera-zdenke napravio neki fin kavez, dignes neku višu ogradu, ogradiš nekom mrežom da ne može ništa proletit ni sa jedne ni sa druge strane i svima lijepo.
Jbg ja ovde lazem brate- kad sam napiso da se nudi da je nasim zanimljiv- ne vjerujustorm_raider je napisao/la:Istina je da se Adilovic nudi. Mnogi ce se nuditi sada, Zeljo je zanimljiv, veoma se brzo proculo da se sve placa i da su igraci ugovorom zasticeni. Ja nisam za Adilovica, svaka cast njemu, ali ne.
gavran je napisao/la:ti mu zenski,a ja cu muski dio familijevrbanjusa je napisao/la:Ja sam se prvi sjetiogavran je napisao/la:
moj je