Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 10, 2016 7:49 am

arctg je napisao/la:u nedjelju najavljuju dobar pljusak all day + neatraktivan protivnik = 4.500-5.000 duša na utakmici i da se nogom u guzicu nabijamo. ja bih volio da griješim ali znaš ti nas...

što se tiče Borca, nisam mogao da vjerujem da ćemo rutinski ih riješiti za 15 minuta, ostalo odigrali preko k. ali iskreno, ko od nas ne bi da ima taj rezultat u rukama? ima, naravno još da se radi tu ali samo korak po korak. nismo svjesni kakav će Edis stručnjak da postane, usudit ću se da ga čak izravnam sa Amarom Osimom. ovo od danas, ali i za vrijeme cjelokupnog njegovog mandata meni upućuje na to. danas smo pored jačeg voljnog momenta i srčane igre pokazali i racionanosti ali i, za naše okvire, iznadprosječne fizičke pripremljenosti. sve ovo skupa je bila naučna fantastika do prije dvije-tri godine.

Upravu i svakog ko je iole povezan sa ovom atmosferom ako ne ispoštujemo masovnim učlanjivanjem u Klub, još masovnijim dolaskom na domaće, ali i gostujuće utakmice, kupovinom u Fan shopu, mi definitivno ne zaslužujuemo, ni stolice na stadionu a kamo li novu tribinu. na nama je da se maksimalno angažujemo na ovim stavkama i na jednoj najbitnijoj a to je širenje priče! dakle, na svim društvenim mrežama, forumima, po gradovima i selima, po kafama, izlascima, časovima, predavanjima, poslu, u redu za platiti vodu, dok guzimo, samo pričati onako kako jeste, o važnosti članstva, o beneficijama, o stadionu, igri. samo širiti i širiti priču i siguran sam da će to imati jako velikog uticaja. apelujem na sve članove ovog foruma da ovo shvate od presudne važnosti za Želju kao našu veliku porodicu.

kad se dotakoh društvenih mreža... preklinjem vas da se ne upuštate u rasprave sa tastatura huliganima i online mudonjama iz tabora protivnika. klonite se tih dječijih rasprava i prepucavanja, poklat će se oni svi međusobno i to niste svjesni sa kolikom žestinom. danas su neki počeli, ali to je samo početak. nit pohvaljivati koga nit kuditi, ko im hebe mater. gledajmo sebe, da očistimo svoju avliju, sredimo je do maksimuma i onda otvorimo kapiju da vide kako to najbolji rade, pa možda i nauče nešto. skrećite raji pažnju na to. dajte da se dokazujemo gdje trebamo - na stadionima. sve drugo su dječija posla...

također, da se ja pitam, zabranio bih komentare na našem zvaničnom Facebook nalogu. ono je za povratiti šta i ko tamo sve piše. nisam neki pobornik diktature ali ono je.. ma nemam riječi. 175.000 lajkova, posjeta, do Širokog, 2.500 u prosjeku, članova 200-ak više od prosječne posjete? ne radi se to tako, dragi naši Facebook navijači...

braćo, svi ko jedan moramo ispratiti ovo do maksimuma pa i preko toga. da, kada za 100. rođendan naše prve ljubavi, pogledamo iza sebe i zaplačemo od ponosa! samo Željo je bitan, niko drugi! dajte da damo sve od sebe i obilježimo naše vrijeme, da nas se buduće generacije sjete, kao što se mi sjećamo Dimitrija, Joška, Ivice, Ribara, Meše, Zubana...

P.S.Sve pohvale za izdanje Manijaka danas, ali i protiv titoista iz Vrapčića i škutora iz Lištice. nadamo se svi da i tu stvari idu na bolje i da ćemo shvatiti da ako nam jedina furka bude istinska Željina filozofija, a ne neke ultra, giga, mega, hooligan, casual, šta ja znam već šta, nama niko neće biti ni do potkoljenica. Manijaci postoje zbog Želje, ne obratno. a da budemo superiorni u odnosu na sve ostale, na to nas obavezuju mezarovi naše braće koja nisu više sa nama, a ugradila su sebe i svoje živote u jednu pravu priču.

P.S.2. De probajte da na ovom dijelu foruma ne spominjete gamad sa lavora, iz Tuzle i tako dalje. imate Opće diskusije i zajedničke teme pa im ga tamo stavljajte do pluća da se podave. poštedite prljanja ime ovog podforuma tim govnima.

P.S.3. Vidim da je ovdje opet bilo naprđivanja oko baklji. ne bih da započinjem opet tu temu, ali uvijek su se palile i uvijek će se paliti. oni koji rukovode tim stvarima odlično znaju šta rade (utakmica protiv Širokog). pojedini bi ovdje da zabrane nešto što postoji decenijama unazad i pravdaju se, prvo, kaznama. kazna u odnosu na zaradu protiv Širokog i samo značenje onakvog performansa je presmiješna. ima ko da se sekira oko toga, i u Upravi i na tribini, tako da molim dušebrižnike da previše ne naprđuju oko x puta prežvakane priče. i posebno mi je zapalo za oko traženje izvještaja o plaćenim kaznama. prvo, ako si član Kluba, zatraži to osobno od Uprave, oni će ti predočiti. evo ja ću reći da smo za sezonu 2012./13., dakle od dvomečasa Mariborom do pred dvomeč sa Viktorijom platili ravno 200.000 KM na ime kazni, od toga dobar dio direktno UEFI za prvi pomenuti dvomeč. ali isto tako odgovorno tvrdim da prethodne dvije i pol godine ukupno nismo platili ni 45.000 KM na ime kazni, uključujući i Euro nastupe. glupo je da vidite samo jednu stranu priče, neznajući šta se sve poduzelo u grupi i Klubu povodom toga. nije vam to lijepo, uz svo dužno poštovanje jer se radi o starijom ljudima. drugi je razlog više nego smiješan a to je kako smo samo mi "balkanski primitivci koji se još lože na to". javite mi se da vas upoznam sa izdanjima vaših pojmova civilizovanog svijeta. još smo i nijemi posmatrači kakvi su oni
Svaka cast, pisi cesce!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Tomahawk11
Kontakt:

čet mar 10, 2016 7:55 am

.
Zadnja izmjena: Tomahawk11, dana/u čet mar 10, 2016 8:07 am, ukupno mijenjano 1 put.

nosara
Kontakt:

čet mar 10, 2016 7:57 am

Zelim samo da se zahvalim svima, od navijaca, struke, igraca, uprave... Sjajna prica pocinje, potpuno nasa, originalna... Izuzetna...!!!

Pozivam sve koji to vec nisu ucinili, da se uclane u nas Zeljeznicar i tako, na simbolican nacin, podrze nasu plavu senzaciju...!!!!!

:zeljeznicar1:

8000

vrbanjusa
Kontakt:

čet mar 10, 2016 8:15 am

arctg je napisao/la:u nedjelju najavljuju dobar pljusak all day + neatraktivan protivnik = 4.500-5.000 duša na utakmici i da se nogom u guzicu nabijamo. ja bih volio da griješim ali znaš ti nas...

što se tiče Borca, nisam mogao da vjerujem da ćemo rutinski ih riješiti za 15 minuta, ostalo odigrali preko k. ali iskreno, ko od nas ne bi da ima taj rezultat u rukama? ima, naravno još da se radi tu ali samo korak po korak. nismo svjesni kakav će Edis stručnjak da postane, usudit ću se da ga čak izravnam sa Amarom Osimom. ovo od danas, ali i za vrijeme cjelokupnog njegovog mandata meni upućuje na to. danas smo pored jačeg voljnog momenta i srčane igre pokazali i racionanosti ali i, za naše okvire, iznadprosječne fizičke pripremljenosti. sve ovo skupa je bila naučna fantastika do prije dvije-tri godine.

Upravu i svakog ko je iole povezan sa ovom atmosferom ako ne ispoštujemo masovnim učlanjivanjem u Klub, još masovnijim dolaskom na domaće, ali i gostujuće utakmice, kupovinom u Fan shopu, mi definitivno ne zaslužujuemo, ni stolice na stadionu a kamo li novu tribinu. na nama je da se maksimalno angažujemo na ovim stavkama i na jednoj najbitnijoj a to je širenje priče! dakle, na svim društvenim mrežama, forumima, po gradovima i selima, po kafama, izlascima, časovima, predavanjima, poslu, u redu za platiti vodu, dok guzimo, samo pričati onako kako jeste, o važnosti članstva, o beneficijama, o stadionu, igri. samo širiti i širiti priču i siguran sam da će to imati jako velikog uticaja. apelujem na sve članove ovog foruma da ovo shvate od presudne važnosti za Želju kao našu veliku porodicu.

kad se dotakoh društvenih mreža... preklinjem vas da se ne upuštate u rasprave sa tastatura huliganima i online mudonjama iz tabora protivnika. klonite se tih dječijih rasprava i prepucavanja, poklat će se oni svi međusobno i to niste svjesni sa kolikom žestinom. danas su neki počeli, ali to je samo početak. nit pohvaljivati koga nit kuditi, ko im hebe mater. gledajmo sebe, da očistimo svoju avliju, sredimo je do maksimuma i onda otvorimo kapiju da vide kako to najbolji rade, pa možda i nauče nešto. skrećite raji pažnju na to. dajte da se dokazujemo gdje trebamo - na stadionima. sve drugo su dječija posla...

također, da se ja pitam, zabranio bih komentare na našem zvaničnom Facebook nalogu. ono je za povratiti šta i ko tamo sve piše. nisam neki pobornik diktature ali ono je.. ma nemam riječi. 175.000 lajkova, posjeta, do Širokog, 2.500 u prosjeku, članova 200-ak više od prosječne posjete? ne radi se to tako, dragi naši Facebook navijači...

braćo, svi ko jedan moramo ispratiti ovo do maksimuma pa i preko toga. da, kada za 100. rođendan naše prve ljubavi, pogledamo iza sebe i zaplačemo od ponosa! samo Željo je bitan, niko drugi! dajte da damo sve od sebe i obilježimo naše vrijeme, da nas se buduće generacije sjete, kao što se mi sjećamo Dimitrija, Joška, Ivice, Ribara, Meše, Zubana...

P.S.Sve pohvale za izdanje Manijaka danas, ali i protiv titoista iz Vrapčića i škutora iz Lištice. nadamo se svi da i tu stvari idu na bolje i da ćemo shvatiti da ako nam jedina furka bude istinska Željina filozofija, a ne neke ultra, giga, mega, hooligan, casual, šta ja znam već šta, nama niko neće biti ni do potkoljenica. Manijaci postoje zbog Želje, ne obratno. a da budemo superiorni u odnosu na sve ostale, na to nas obavezuju mezarovi naše braće koja nisu više sa nama, a ugradila su sebe i svoje živote u jednu pravu priču.

P.S.2. De probajte da na ovom dijelu foruma ne spominjete gamad sa lavora, iz Tuzle i tako dalje. imate Opće diskusije i zajedničke teme pa im ga tamo stavljajte do pluća da se podave. poštedite prljanja ime ovog podforuma tim govnima.

P.S.3. Vidim da je ovdje opet bilo naprđivanja oko baklji. ne bih da započinjem opet tu temu, ali uvijek su se palile i uvijek će se paliti. oni koji rukovode tim stvarima odlično znaju šta rade (utakmica protiv Širokog). pojedini bi ovdje da zabrane nešto što postoji decenijama unazad i pravdaju se, prvo, kaznama. kazna u odnosu na zaradu protiv Širokog i samo značenje onakvog performansa je presmiješna. ima ko da se sekira oko toga, i u Upravi i na tribini, tako da molim dušebrižnike da previše ne naprđuju oko x puta prežvakane priče. i posebno mi je zapalo za oko traženje izvještaja o plaćenim kaznama. prvo, ako si član Kluba, zatraži to osobno od Uprave, oni će ti predočiti. evo ja ću reći da smo za sezonu 2012./13., dakle od dvomečasa Mariborom do pred dvomeč sa Viktorijom platili ravno 200.000 KM na ime kazni, od toga dobar dio direktno UEFI za prvi pomenuti dvomeč. ali isto tako odgovorno tvrdim da prethodne dvije i pol godine ukupno nismo platili ni 45.000 KM na ime kazni, uključujući i Euro nastupe. glupo je da vidite samo jednu stranu priče, neznajući šta se sve poduzelo u grupi i Klubu povodom toga. nije vam to lijepo, uz svo dužno poštovanje jer se radi o starijom ljudima. drugi je razlog više nego smiješan a to je kako smo samo mi "balkanski primitivci koji se još lože na to". javite mi se da vas upoznam sa izdanjima vaših pojmova civilizovanog svijeta. još smo i nijemi posmatrači kakvi su oni
Bravo momčino :pljesak: :pljesak:
21 10 4

Petrović Slavko

baxuz87
Kontakt:

čet mar 10, 2016 8:19 am

Aco desetak dana, a i to je upitno, van terena. :(
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

south side
Kontakt:

čet mar 10, 2016 8:22 am

Kakavo bratstvo i jedinstvo vlada u ekipi, plava porodica :klanjase2:
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

dell21
Kontakt:

čet mar 10, 2016 8:23 am

baxuz87 je napisao/la:Aco desetak dana, a i to je upitno, van terena. :(
:o zbog čeka, jel bio neki udarac sinoc.

shzna
Kontakt:

čet mar 10, 2016 8:33 am

VOLIM TE ŽELJO! :zeljeznicar1:
1987

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet mar 10, 2016 8:49 am

Aco je povracao krv u povratku zato je prebacen u bolnicu na pregleda sta je uzrok znat ce se brzo. Nasem kapitenu zelim brz oporavak
Alea iacta est!

Velahalve
Kontakt:

čet mar 10, 2016 9:04 am

Borac smo dobili i to je iza nas, govorio sam prije utakmice ako sačuvamo naš gol da ćemo ih dobiti i to se desilo, u revanšu izmiješati sastav i odmoriti ekipu za Tuzlu.
Sljedeća utakmica je Mladost i samo o njima trebamo razmišljati, trebaju nam navijači, treba podršku dati na svakoj utakmici do kraja, ko se boji kiše neka kupi kartu za sjever, jako su nam važna tri boda kako bi nastavili seriju dobrih rezultata, siguran sam da evropa nije izgubljena preko lige, sve je otvoreno, puno ekipa se "vadi" iz zone ispadanja pa možemo očekivati da će biti nekih iznenađenja. :zeljeznicar1:

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet mar 10, 2016 9:11 am

Kapiten najvjerovatnije mora na operaciju nakon udarca laktom igraca Borca zadobio je frakturu i ako se bude morao operisati najvjerovatije ga nema do kraja sezone. Hodzurda sada je na tebe red da nastavis sa igrama iz jesenjeg dijela jer nam je odbrana poslije povrede Bogdanovica sada bas upitna.

Kapitenu izdrzi Manijaci su uz tebe
Alea iacta est!

vrbanjusa
Kontakt:

čet mar 10, 2016 9:15 am

Sudiji Jakupoviću se sjetim ženskog dijela familije...majmun jedan odvratni. Nadam se da će naši tražiti izuzeće ovog idiota za sljedeću sezonu. Dosta ga je više.
21 10 4

Petrović Slavko

krajisnik87
Kontakt:

čet mar 10, 2016 9:30 am

Aco Kosoric vise od kapitena-izdrzi !!!!

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

mirzza
Kontakt:

čet mar 10, 2016 9:47 am

Ako zijanimo Acu do kraja sezone to je vrlo lose, jer ostajemo bez prve postavke stopera Aco-Bogdanovic i ostajemo na Hodzi i Bogiju u vidu alternativa Kramaric ili Zaha ili Zola...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet mar 10, 2016 10:02 am

Aco izdrzi, braca su uz tebe
Željezničar ante portas !

Neandertalac

čet mar 10, 2016 10:05 am

cipiripi je napisao/la:Kapiten najvjerovatnije mora na operaciju nakon udarca laktom igraca Borca zadobio je frakturu i ako se bude morao operisati najvjerovatije ga nema do kraja sezone. Hodzurda sada je na tebe red da nastavis sa igrama iz jesenjeg dijela jer nam je odbrana poslije povrede Bogdanovica sada bas upitna.

Kapitenu izdrzi Manijaci su uz tebe
Nije bas toliko strasno, bice on ok ubrzo abd.
Željeznicar za život cijeli!

Velahalve
Kontakt:

Kapitenu izdrži!

cikazubo
Kontakt:

Kad se vracaju Bogdanovic i Dado ? Koja steta ako je ovo istina za Acu, sad je na Emira red da dostojno zamijeni kapitena.
Zna li neko sta ce se tacno raditi u ovom periodu do 31.maja na stadionu, hocel izlazit uprava u javnost s nekim planom, podacima itd.. ?

Hadzijalagic
Kontakt:

čet mar 10, 2016 10:20 am

vrbanjusa je napisao/la:Sudiji Jakupoviću se sjetim ženskog dijela familije...majmun jedan odvratni. Nadam se da će naši tražiti izuzeće ovog idiota za sljedeću sezonu. Dosta ga je više.
Uvijek je bio ljigavac koji je po pravilu sudio na nasu stetu.. Pored svega sto ljudi u klubu rade dobro mora se imati snage i da se bori sa ovakvim spodobama.. Zuti za Memiju i prvi zuti za Jovana nije postojao ni pod razno dok ostru igru Borca nije ni pomisljao sankcionisati do pred kraj utakmice..

Nadam se da kod Ace nije nista ozbiljno.. Juce je i pored te povrede uspio odigrati kako treba.. Siguran sam da ce kapiten stisnuti zube i voditi nas i dalje do ostvarenja ciljeva..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Elegant
Kontakt:

čet mar 10, 2016 10:20 am

Bicemo obavjesteni o svemu vezano za stadion i radove !

Sad protiv Mladosti napuniti stadion barem 4-5. hiljada dati podrsku pred ove dvije utakmice i ovu mnogo tezu u Tuzli.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u čet mar 10, 2016 10:33 am, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava