[video]https://www.youtube.com/watch?v=L2l2X-5M3rE[/video]Ajzea je napisao/la:Znam. Pobjeda nad Zrinjskim je prolongirala divljanje pojedinih portala. Mnogi to i ne znaju..ChWilla je napisao/la:nešto tako je i sad bilo već napisano. slučajno i isti protivnik...
Ti odlično razmišljas kad odeš na jutarnju "kafu"Ajzea je napisao/la:Izurinirali smo se po:
Trenutno najjacem timu koji godinama unazad ne zna za poraz na svom terenu; FSBiH kao jednoj od najorganizovanijih mafija; Covicevim pijunima; onima koji su se radovali nasem porazu; kvazi legendama kluba; pseudoobjektivnim novinarima i raznoraznim portalima; onim "navijacima" koji su prizeljkivali poraz jer su jasno protiv Uprave (zamisli, prizeljkivali poraz kluba da bi otjerali nekoga); onima koji zbog, navodno, odredjene individue ne zele doci na stadion; onima koji su vec spremili tekstove jer bi poraz od Zrinjskog bio bauk; onima koji su, kao nadredjeni, prolongirali objave narucenih clanaka amebama koji sluze kao njihovi poltroni i volonteri.
Kakva pobjeda !
Tek mi se sad mozak razbistrio.tm8782 je napisao/la:Ti odlično razmišljas kad odeš na jutarnju "kafu"Ajzea je napisao/la:Izurinirali smo se po:
Trenutno najjacem timu koji godinama unazad ne zna za poraz na svom terenu; FSBiH kao jednoj od najorganizovanijih mafija; Covicevim pijunima; onima koji su se radovali nasem porazu; kvazi legendama kluba; pseudoobjektivnim novinarima i raznoraznim portalima; onim "navijacima" koji su prizeljkivali poraz jer su jasno protiv Uprave (zamisli, prizeljkivali poraz kluba da bi otjerali nekoga); onima koji zbog, navodno, odredjene individue ne zele doci na stadion; onima koji su vec spremili tekstove jer bi poraz od Zrinjskog bio bauk; onima koji su, kao nadredjeni, prolongirali objave narucenih clanaka amebama koji sluze kao njihovi poltroni i volonteri.
Kakva pobjeda !
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
đe ćeš ovo pisati, jes normalan...odbiće ti Miske 7% plaćeničeAjzea je napisao/la:Izurinirali smo se po:
Kakva pobjeda !
Šteta. Divio sam ti se kako možeš. Ničija nije do zore...avlami97 je napisao/la:Izvinjavam se na off topicu!
@N,
trajno me banovaše, jer sam napisao da je PDF namjenjen navijačima Želje, a ne onima koji u kontinuitetu priželjkuju poraze Želje.
Što se Amara tiče, volio bih kada bi preuzeo funkciju npr, sportskog direktora ili neku drugu funkciju u Klubu, jer je mjesto trenera zauzeto.
@ChWilla jel istina- da se treba adilovic vratit - i da se nudi- Idealno bi bilo Amara kao SD postavit- samo pitanje je jel on spreman na to dal bi se prihvatio tog posla ?ChWilla je napisao/la:treba ih razumjeti, teški dani su iza njih, a i pred njima.