Elegant je napisao/la:Gavrane ne bacaj petarde zvat cu policiju !
ovo nije petarda,nego VBR
Elegant je napisao/la:Gavrane ne bacaj petarde zvat cu policiju !
Ako ti je bum ovaj kontejner, onda j.ebo te tvoj bum, pa vidjeli smo to i bez tebegavran je napisao/la:Elegant je napisao/la:Gavrane ne bacaj petarde zvat cu policiju !
MATORI je napisao/la:Ako ti je bum ovaj kontejner, onda j.ebo te tvoj bum, pa vidjeli smo to i bez tebegavran je napisao/la:Elegant je napisao/la:Gavrane ne bacaj petarde zvat cu policiju !
Glavno pravilo foruma: " Ne vjeruj Gavranu! "Elegant je napisao/la:Miro produzio
Ne vjeruj ptici koja lazeLeon_Professional je napisao/la:Glavno pravilo foruma: " Ne vjeruj Gavranu! "Elegant je napisao/la:Miro produzio
ako se vodimo time da nam igraju 3 vezna a to su zajkoi+jovan+darko, onda bio na klupi šećer ili dino nebitnoPinkii je napisao/la:Evo Dino se vraca u Zelju. Nece igrati protiv nas. Po meni je sigurno bolji od Secerovica,ali da li ima mjesta pored Blagojevica i Markovica to ne znam.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Tako je pasa moj dobri SVI KO JEDAN U SUBOTU VOLIM TE ZELJOBudi Željo je napisao/la:Ljudi dragi niste ni svjesni koliko je ovo golemo sto se desava! Proslo je 20 godina osim sporadničnih napora i to treba naglasiti volje jednog velikog Zeljovca Telibecirevica niko eksera nije ukuco, Stadion iako nas najvoljeniji je ličio na smetljiste, ovi ljude radi lavovski posao, plus sto se bore sa idiotima "zakletim Željovcima", pitarima iz nogometnog saveza koji salju direktive takmičarskoj komisiji da se Željo zakine kad je god to moguce, ima malo i njihovog sto su previse htjeli pa izgorili u toj želji, ali sada je do nas da pokazemo i dokazemo u SUBOTU 13:00 SATI, znači svi dede, nane, bake, tetke, amidzinice, komsije. ljubavnice, žene, djecu svi da dodjemo jer ŽELJO JE VISE OD PORODICE!!!!