Velika pobjeda. Sve je već rečeno nema se šta dodati. Svi su odigrali vrhunski. Ja bih samo da maksuz pohvalim Memiju i Vecu. Memija je odigrao bez greške baš sam ga pratio na snimku. Ovo čekam više od godinu dana od njega. On mora ovako svaku da igra, dakle da bude jedan od nosioca naše igre, a ne među najgorim na terenu. Vratio mi je nadu da može, nadam se da ovo nije bio samo bljesak pa sad opet čekaj. Veca isto odlično odradio posao. Odbraniti penal nije mala stvar i pravo mi je drago jer do sad nikad nije bio ni blizu da odbrani, a imo ih je vala bruku.
Što se tiče suđenja ono je sramota i prava demonstracija sile nad nama da čovjek izgubi svaku nadu. Gore suđenje nije bilo u zadnjih 4-5 godina najmanje kao ove godine. Ono na Lendriću bi se sviralo svima osim nama i možda još par nebitnih ekipa poput nas, onaj offside kod gola isto se samo nama svira dok bi Zrinjskom, pitarima, Širokom, Krupi itd bio čist go. Onaj offside kod njihovog penala se samo nama ne vidi. Nevjerovatno. Bez obzira što smo pobjedili ovo mora uči u naj klip o suđenju što se pravi.
Ja se zaista Zrinjskog kao ekipe nisam bojao jer sam vidio i ranije i pisao ovdje da je to jedna karinaška ekipa koja nama već godinama ne može centra preći, ali se jesam bojao suđenja i da su da li go iz onog penala bilo bi gotovo. Njih vadi i to im je donijelo prednost što nemaju problema sa malim ekipama jer sve im se svira i niko im ništa ne smije oteti kao i pitarima. Mi da smo imali suđenje ko oni i pitari mi bi već bili prvi bez obzira na sve probleme i slabosti koje su nas pratile.