Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 26, 2016 9:56 pm

gavran je napisao/la:a sta cemo sa upravom,pesto javi nam
...pusti ba peštu, ne zna šta priča. Nego, je li ova čvrka buuum, što si najavio :pivo:

glasajte viewtopic.php?f=64&t=404" target="_blank
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u sub nov 26, 2016 9:57 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ChWilla
Kontakt:

sub nov 26, 2016 9:56 pm

mi realno i nemamo potrebu da se zna ko puca penal...isto i protiv metalegea je križman tražio loptu, ali lendrić mu je uzeo.
gradi željo boli te *****

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub nov 26, 2016 9:58 pm

Momci nemojte zaboraviti humanitarnu akciju koja traje do petka :)
Željezničar ante portas !

Elegant
Kontakt:

sub nov 26, 2016 9:59 pm

ChWilla je napisao/la:mi realno i nemamo potrebu da se zna ko puca penal...isto i protiv metalegea je križman tražio loptu, ali lendrić mu je uzeo.
Sve do jednom kad se desi da taj sto uzme lopt promasi - a penali se ne smiju promasivati ! Sta se dogovori i koga Petorovic odredi taj puca !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Model1964

sub nov 26, 2016 10:00 pm

Pozdrav za Storma, Gavrana i ostale veterane iz suncanog Međugorja :lol:
BiJo ja, to jeste još sam u Dubrovniku, odnosno sada u Međugorju. Poveo ženu malo u svjet :DD: Sve bi bilo lijepo da me ovi moji domacini ne nagovoriše da idemo u Mostar na tekmu.Hvala Him na tome :) Nas pet zapucalo u Mostar i odsjeli na zapadu :r . Zbog ovoge pobjede moram, i sa merakom cu platiti vrceru za 5 izjelica :DD: i vinopija . Neka Blatina tece :pivo: za Željinu slavu!
Dok sam još trijezan da malo napišem o tekmi. Sve ste vidjeli :DD: O igri necu davit :lol: , samo moram reci što svi zanamo DA SU SE OVAKO BORILI OD PRVOG KOLA MI BI SADA SVIMA BJEŽALI 10 BOBA!
Posmatrao sam malo Salku i skonto da on sa onom štopericom blefira :lol: . Skonto on da ovi naši Bosancerosi padaju na te fore pa je nosa oko vrata. Kada su padali golovi on poslije slavlja pogleda na štopericu. Štoli bože :lol: pa nije Rolex
Manijaci koji su došli U Mostar imaju moje iskreno divljenje :klanjase2: .
Malo o Hercegovcima, ne o Mostarcima ;)
Kod prvog gola sam bio miran nisam niti skocio jer sam se bojao nas. Kada je Bekric zavukao doktorski drugi gol, ja skocim i dreknem BUŠI!!!
Pocnu mi jebati majku i gađati nas. Mi se spremamo na belaj, kada odjednom dođoše tri momka oko 35 godina ko od brda odvaljeni. Stadoše pored nas i rulja se smiri :lol:
Kaže jedan *Samo vi navijajte ne smiju više. Mi u Sa. nismo imali problema kada smo bili na zapadu, pa necete ni vi* Moji Dubrovcani počeli nešto objašnjavati :lol: a mrga pita * *Imali iko iz Sarajeva ?* Nema ovaj je Slovenac i on jedini navija ža Želju mi smo UNPROFOR :lol: Mrga se dere *Vidi gospara samo za pobjednike navijaju* i ode.
U Svecamoj loži kompletna naša uprava i kapiten koliko sam vidio. Izljubiše se poslije tekme ko da su LP osvojili. Mogu misliti kakav im je kamen pao sa srca.
Zahvaljujuci ovoj pobjedi ja sada pijem i peglam :lol: prijatelje o Želji. Na nos ce im izaci :lol: sto su rekli da idemo u Mostar.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Ajzea
Kontakt:

sub nov 26, 2016 10:03 pm

Svi u Bosnu dok @tm8782 nije pocistio hastal !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub nov 26, 2016 10:04 pm

hjoj ovog matorog jest kralj, kapa dole hahaha

nego moglo bi u ponedjeljak past jedno iznenađenje :)
Željezničar ante portas !

pile87
Kontakt:

sub nov 26, 2016 10:05 pm

Model1964 je napisao/la:Pozdrav za Storma, Gavrana i ostale veterane iz suncanog Međugorja :lol:
BiJo ja, to jeste još sam u Dubrovniku, odnosno sada u Međugorju. Poveo ženu malo u svjet :DD: Sve bi bilo lijepo da me ovi moji domacini ne nagovoriše da idemo u Mostar na tekmu.Hvala Him na tome :) Nas pet zapucalo u Mostar i odsjeli na zapadu :r . Zbog ovoge pobjede moram, i sa merakom cu platiti vrceru za 5 izjelica :DD: i vinopija . Neka Blatina tece :pivo: za Željinu slavu!
Dok sam još trijezan da malo napišem o tekmi. Sve ste vidjeli :DD: O igri necu davit :lol: , samo moram reci što svi zanamo DA SU SE OVAKO BORILI OD PRVOG KOLA MI BI SADA SVIMA BJEŽALI 10 BOBA!
Posmatrao sam malo Salku i skonto da on sa onom štopericom blefira :lol: . Skonto on da ovi naši Bosancerosi padaju na te fore pa je nosa oko vrata. Kada su padali golovi on poslije slavlja pogleda na štopericu. Štoli bože :lol: pa nije Rolex
Kod prvog gola sam bio miran nisam niti skocio jer sam se bojao nas. Kada je Bekric zavukao doktorski drugi gol, ja skocim i dreknem BUŠI!!!
Pocnu mi jebati majku i gađati nas. Mi se spremamo na belaj, kada odjednom dođoše tri momka oko 35 godina ko od brda odvaljeni. Stadoše pored nas i rulja se smiri :lol:
Kaže jedan *Samo vi navijajte ne smiju više. Mi u Sa. nismo imali problema kada smo bili na zapadu, pa necete ni vi* Moji Dubrovcani počeli nešto objašnjavati :lol: a mrga pita * *Imali iko iz Sarajeva ?* Nema ovaj je Slovenac i on jedini navija ža Želju mi smo UNPROFOR :lol: Mrga se dere *Vidi gospara samo za pobjednike navijaju* i ode.
U Svecamoj loži kompletna naša uprava i kapiten koliko sam vidio. Izljubiše se poslije tekme ko da su LP osvojili. Mogu misliti kakav im je kamen pao sa srca.
Zahvaljujuci ovoj pobjedi ja sada pijem i peglam :lol: prijatelje o Želji. Na nos ce im izaci :lol: sto su rekli da idemo u Mostar.
Svrati i u Sarajevo da zavrnes turu :)
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Ajzea
Kontakt:

sub nov 26, 2016 10:06 pm

pile87 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Pozdrav za Storma, Gavrana i ostale veterane iz suncanog Međugorja :lol:
Svrati i u Sarajevo da zavrnes turu :)
Kakva je atmosfera dole? Jeste li se vec ponapijali? :kafa:

delinjo
Kontakt:

sub nov 26, 2016 10:08 pm

Model pod gasom uveliko :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

gavran
Kontakt:

sub nov 26, 2016 10:08 pm

avlami97 je napisao/la:
gavran je napisao/la:a sta cemo sa upravom,pesto javi nam
...pusti ba peštu, ne zna šta priča. Nego, je li ova čvrka buuum, što si najavio :pivo:

glasajte viewtopic.php?f=64&t=404" target="_blank

nije,desilo se i to samo nije objavljeno :palacgore:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Tryg
Kontakt:

sub nov 26, 2016 10:09 pm

Model ponesi lignje na zaru mogu i zaledjene.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

storm_raider
Kontakt:

sub nov 26, 2016 10:10 pm

Hurmasica je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:U koliko bude onaj snimak na BHT-u ?

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
22:50
Imate snimak utakmice ovdje:

viewforum.php?f=67" target="_blank

Courtesy of Larsson!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

sub nov 26, 2016 10:11 pm

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub nov 26, 2016 10:11 pm

delinjo je napisao/la:koliko samo pretjerivanja ovdje,ni malo nismo realni ,ok treba proslaviti pobjedu ali ponasati se kao da smo prvi na tabeli sa 10 bodova vise od ostalih je prava glupost....ova pobjeda je odlicna ali ima da se igra i nsita nam nece vrijediti ako ne pobjedimo Celika...veceras se ispuhati i sutra vec ovo zaboraviti i okrenuti se Celiku...
Mali...opušteno... Mlatnuli smo ekipu kojoj niko nije mogao dole ništa... :D ne mlatnuli demolirali ko ja hladnu platu i janjetinu... Prema tome Pešto sagni nam se. Kažu da piše saopštenje pod naslovom "Ko je odgovoran za rezultat u Mostaru?"

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Ajzea
Kontakt:

sub nov 26, 2016 10:12 pm

@Minjore vracen sa ulaza, kazu ni dzep Senada Misimovica ne bi mogao podnijeti njegovo pijacenje.
tm8782 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:koliko samo pretjerivanja ovdje,ni malo nismo realni ,ok treba proslaviti pobjedu ali ponasati se kao da smo prvi na tabeli sa 10 bodova vise od ostalih je prava glupost....ova pobjeda je odlicna ali ima da se igra i nsita nam nece vrijediti ako ne pobjedimo Celika...veceras se ispuhati i sutra vec ovo zaboraviti i okrenuti se Celiku...
Mali...opušteno... Mlatnuli smo ekipu kojoj niko nije mogao dole ništa... :D ne mlatnuli demolirali ko ja hladnu platu i janjetinu trenutno u Bosni... Prema tome Pešto sagni nam se. Kažu da piše saopštenje pod naslovom "Ko je odgovoran za rezultat u Mostaru?"

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ispravka krivog navoda.

storm_raider
Kontakt:

sub nov 26, 2016 10:14 pm

Naletite do Bosne, svi su ovdje.

Tryg
Kontakt:

Poslo brata da ga opravda :D

Tryg
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:Naletite do Bosne, svi su ovdje.
Samo mojne furat da si i ti u Bosni trenutno i bit ce sve ok :D

storm_raider
Kontakt:

sub nov 26, 2016 10:16 pm

Tryg je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Naletite do Bosne, svi su ovdje.
Samo mojne furat da si i ti u Bosni trenutno i bit ce sve ok :D
Sad ce zvanicna objaviti slike.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava