...pusti ba peštu, ne zna šta priča. Nego, je li ova čvrka buuum, što si najaviogavran je napisao/la:a sta cemo sa upravom,pesto javi nam

glasajte viewtopic.php?f=64&t=404" target="_blank
...pusti ba peštu, ne zna šta priča. Nego, je li ova čvrka buuum, što si najaviogavran je napisao/la:a sta cemo sa upravom,pesto javi nam
Sve do jednom kad se desi da taj sto uzme lopt promasi - a penali se ne smiju promasivati ! Sta se dogovori i koga Petorovic odredi taj puca !ChWilla je napisao/la:mi realno i nemamo potrebu da se zna ko puca penal...isto i protiv metalegea je križman tražio loptu, ali lendrić mu je uzeo.
Svrati i u Sarajevo da zavrnes turuModel1964 je napisao/la:Pozdrav za Storma, Gavrana i ostale veterane iz suncanog Međugorja![]()
BiJo ja, to jeste još sam u Dubrovniku, odnosno sada u Međugorju. Poveo ženu malo u svjetSve bi bilo lijepo da me ovi moji domacini ne nagovoriše da idemo u Mostar na tekmu.Hvala Him na tome
Nas pet zapucalo u Mostar i odsjeli na zapadu
. Zbog ovoge pobjede moram, i sa merakom cu platiti vrceru za 5 izjelica
i vinopija . Neka Blatina tece
za Željinu slavu!
Dok sam još trijezan da malo napišem o tekmi. Sve ste vidjeliO igri necu davit
, samo moram reci što svi zanamo DA SU SE OVAKO BORILI OD PRVOG KOLA MI BI SADA SVIMA BJEŽALI 10 BOBA!
Posmatrao sam malo Salku i skonto da on sa onom štopericom blefira. Skonto on da ovi naši Bosancerosi padaju na te fore pa je nosa oko vrata. Kada su padali golovi on poslije slavlja pogleda na štopericu. Štoli bože
pa nije Rolex
Manijaci koji su došli U Mostar imaju moje iskreno divljenje.
Malo o Hercegovcima, ne o Mostarcima![]()
Kod prvog gola sam bio miran nisam niti skocio jer sam se bojao nas. Kada je Bekric zavukao doktorski drugi gol, ja skocim i dreknem BUŠI!!!
Pocnu mi jebati majku i gađati nas. Mi se spremamo na belaj, kada odjednom dođoše tri momka oko 35 godina ko od brda odvaljeni. Stadoše pored nas i rulja se smiri![]()
Kaže jedan *Samo vi navijajte ne smiju više. Mi u Sa. nismo imali problema kada smo bili na zapadu, pa necete ni vi* Moji Dubrovcani počeli nešto objašnjavatia mrga pita * *Imali iko iz Sarajeva ?* Nema ovaj je Slovenac i on jedini navija ža Želju mi smo UNPROFOR
Mrga se dere *Vidi gospara samo za pobjednike navijaju* i ode.
U Svecamoj loži kompletna naša uprava i kapiten koliko sam vidio. Izljubiše se poslije tekme ko da su LP osvojili. Mogu misliti kakav im je kamen pao sa srca.
Zahvaljujuci ovoj pobjedi ja sada pijem i peglamprijatelje o Želji. Na nos ce im izaci
sto su rekli da idemo u Mostar.
![]()
![]()
![]()
Kakva je atmosfera dole? Jeste li se vec ponapijali?pile87 je napisao/la:Svrati i u Sarajevo da zavrnes turuModel1964 je napisao/la:Pozdrav za Storma, Gavrana i ostale veterane iz suncanog Međugorja![]()
BiJo ja, to jeste još sam u Dubrovniku, odnosno sada u Međugorju. Poveo ženu malo u svjetSve bi bilo lijepo da me ovi moji domacini ne nagovoriše da idemo u Mostar na tekmu.Hvala Him na tome
Nas pet zapucalo u Mostar i odsjeli na zapadu
. Zbog ovoge pobjede moram, i sa merakom cu platiti vrceru za 5 izjelica
i vinopija . Neka Blatina tece
za Željinu slavu!
Dok sam još trijezan da malo napišem o tekmi. Sve ste vidjeliO igri necu davit
, samo moram reci što svi zanamo DA SU SE OVAKO BORILI OD PRVOG KOLA MI BI SADA SVIMA BJEŽALI 10 BOBA!
Posmatrao sam malo Salku i skonto da on sa onom štopericom blefira. Skonto on da ovi naši Bosancerosi padaju na te fore pa je nosa oko vrata. Kada su padali golovi on poslije slavlja pogleda na štopericu. Štoli bože
pa nije Rolex
Manijaci koji su došli U Mostar imaju moje iskreno divljenje.
Malo o Hercegovcima, ne o Mostarcima![]()
Kod prvog gola sam bio miran nisam niti skocio jer sam se bojao nas. Kada je Bekric zavukao doktorski drugi gol, ja skocim i dreknem BUŠI!!!
Pocnu mi jebati majku i gađati nas. Mi se spremamo na belaj, kada odjednom dođoše tri momka oko 35 godina ko od brda odvaljeni. Stadoše pored nas i rulja se smiri![]()
Kaže jedan *Samo vi navijajte ne smiju više. Mi u Sa. nismo imali problema kada smo bili na zapadu, pa necete ni vi* Moji Dubrovcani počeli nešto objašnjavatia mrga pita * *Imali iko iz Sarajeva ?* Nema ovaj je Slovenac i on jedini navija ža Želju mi smo UNPROFOR
Mrga se dere *Vidi gospara samo za pobjednike navijaju* i ode.
U Svecamoj loži kompletna naša uprava i kapiten koliko sam vidio. Izljubiše se poslije tekme ko da su LP osvojili. Mogu misliti kakav im je kamen pao sa srca.
Zahvaljujuci ovoj pobjedi ja sada pijem i peglamprijatelje o Želji. Na nos ce im izaci
sto su rekli da idemo u Mostar.
![]()
![]()
![]()
avlami97 je napisao/la:...pusti ba peštu, ne zna šta priča. Nego, je li ova čvrka buuum, što si najaviogavran je napisao/la:a sta cemo sa upravom,pesto javi nam
glasajte viewtopic.php?f=64&t=404" target="_blank
Imate snimak utakmice ovdje:Hurmasica je napisao/la:22:50Pinkii je napisao/la:U koliko bude onaj snimak na BHT-u ?
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Mali...opušteno... Mlatnuli smo ekipu kojoj niko nije mogao dole ništa...delinjo je napisao/la:koliko samo pretjerivanja ovdje,ni malo nismo realni ,ok treba proslaviti pobjedu ali ponasati se kao da smo prvi na tabeli sa 10 bodova vise od ostalih je prava glupost....ova pobjeda je odlicna ali ima da se igra i nsita nam nece vrijediti ako ne pobjedimo Celika...veceras se ispuhati i sutra vec ovo zaboraviti i okrenuti se Celiku...
Ispravka krivog navoda.tm8782 je napisao/la:Mali...opušteno... Mlatnuli smo ekipu kojoj niko nije mogao dole ništa...delinjo je napisao/la:koliko samo pretjerivanja ovdje,ni malo nismo realni ,ok treba proslaviti pobjedu ali ponasati se kao da smo prvi na tabeli sa 10 bodova vise od ostalih je prava glupost....ova pobjeda je odlicna ali ima da se igra i nsita nam nece vrijediti ako ne pobjedimo Celika...veceras se ispuhati i sutra vec ovo zaboraviti i okrenuti se Celiku...ne mlatnuli demolirali ko ja hladnu platu i janjetinu trenutno u Bosni... Prema tome Pešto sagni nam se. Kažu da piše saopštenje pod naslovom "Ko je odgovoran za rezultat u Mostaru?"
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Samo mojne furat da si i ti u Bosni trenutno i bit ce sve okstorm_raider je napisao/la:Naletite do Bosne, svi su ovdje.
Sad ce zvanicna objaviti slike.Tryg je napisao/la:Samo mojne furat da si i ti u Bosni trenutno i bit ce sve okstorm_raider je napisao/la:Naletite do Bosne, svi su ovdje.