Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet nov 25, 2016 11:38 pm

Sretno ekipi koja ide sutra, navodno nisu sva mjesta popunjena. Visok datum... Da nam se zivi i zdravi vratite momci!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Pinkii
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:39 pm

Moglo bi se neko pismo Manijaka pustiti u javnost. Samo da naglase da sve ove stvari nisu nikom potrebne i da neki namjerno ili slucajno narusavaju atmosferu i mir u i oko kluba.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

exbabilon
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:40 pm

Yebala ih vise saopstenja i statusi, postaje mucno ovo, a dusmani likuju.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Whisperer

pet nov 25, 2016 11:44 pm

Neka nam je sutra sretno svima, da nas Allah stiti i cuva- sretno braci koja sutra putuju za Mostar, da nam se vrate sretni, zadovoljni, naravno prije svega da ne bude belaja sa njihovom murijom!! Podrska Upravi i ale ale aleo- za tri boda zivimo- na-na-na pobjeda u gostima :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

rodrigo87
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:51 pm

S kim igramo sutra? Protiv Peste ili Misketa, ili neko treci ?

Krips
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:54 pm

Više sva ova saopštenja i jednih i drugih nabijem na neku stvar.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=PYlqh3Wyekw[/video]

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

igla
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:57 pm

Sutrašnja pobjeda, ako Bog da, bi mogla biti prekretnica na više načina za naš klub.

Tryg
Kontakt:

sub nov 26, 2016 12:01 am

HAJMO PLAVIIIII!!!
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

chile
Kontakt:

sub nov 26, 2016 12:05 am

Ala nam klub pretvorise u mahalu...prave one mahaluse.
**** vas saopstenja i prepucavanja preko medija sastanite se ko ljudi porazgovarajte, u ring sparngujte ali manite se mahalanja po medijima.
Trebalo bi svakom ko objavi usrano saopstenje zabraniti pristup Grbavici samo nas brukaju.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

igla
Kontakt:

sub nov 26, 2016 12:08 am

S previše saopštenja, ovi "prijatelji" kluba samo sebi uskaču u stomak, jer će doći do prezasićenja, više se i ne čita šta pišu.

1921.ba
Kontakt:

sub nov 26, 2016 12:10 am

ja prvi nisam otvorio zadnja 3 saopstenja, uopste me ne zanima, dosadni su vise
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

igla
Kontakt:

sub nov 26, 2016 12:12 am

upravo to, a njima je bit da što više raje čita i da to bude viđeno :) na jedno, dva prozivanja treba odgovoriti, ali ove treba sad pustiti, samo kontra efekt prave sami sebi.

delinjo
Kontakt:

sub nov 26, 2016 12:14 am

uhh Miske ne bi bio u kozi pitarima...samo sprovedi u djelo ovo sto si pojedincima iza zatvorenih vrata obecao ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

MrRiccoli
Kontakt:

sub nov 26, 2016 12:14 am

Sta vi mislite mozemo li mi ispred foruma skupiti za stolicu ili je prevelik zalogaj

Sent from my C5303 using Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

sub nov 26, 2016 12:21 am

MrRiccoli je napisao/la:Sta vi mislite mozemo li mi ispred foruma skupiti za stolicu ili je prevelik zalogaj

Sent from my C5303 using Tapatalk
Bice i stolica, ali je mnogo bitnije ovo ispratiti:

viewtopic.php?f=51&t=403" target="_blank
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Whisperer

sub nov 26, 2016 12:27 am

Znal neko ljudi ocel bit stream za tekmu - na stranici Zrinje na youtube.com ? i hvala na odg
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

sub nov 26, 2016 12:33 am

Sta vam je dobijamo sutra..Ukazala se BiH iznad Mostara to je neki znak.. :ganja:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hurmasica
Kontakt:

sub nov 26, 2016 12:37 am

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

plava pruga
Kontakt:

sub nov 26, 2016 12:41 am

Brkoo je napisao/la:@Plava pruga, To da clanovi uprave ovdje pisu ili da neko radi za upravu je laz. Namjerno se upravo to forsira na nekim drugim forumima, da bi se omalovazavao ovaj forum. Sjetit ces da nam je nekad Telibecirevic, tadasnji predsjednik ponudio da nam placa odrzavanje orga ali su to momci odbili jer nas ne moze niko kupiti. Kad pogledas anketu na orgu i ovdje vidjet ces da gotovo svi navijaci Zelje podrzavaju ovu upravu, niko ih ne bi podrzavao da su lopovi i da zaduzuju klub, odnosno da zive na racun kluba kao sto su radile prethodne garniture ljudi koji su zaduzili klub. Vratili su visemilionske dugove, tuzbe igraca, dobavljava itd, jedino smo jos duzni drzavi(cifra malo manja od milion) ali se to uredno vraca, u mjesecnim ratama. U stadion ce izgradnjom istoka biti ulozeno skoro 2 miliona, igraci imaju redovna primanja, doprinose i na ti se placa porez, klub posluje po zakonu. Legende kluba su privukli na stadion, legende kluba se tek sad tako osjecaju. Dovoljno je samo vidjeti Ivicu Osima, Misu Smajlovica i ostale legende na stadionu. Samo procitaj izjavu Nikole Nikica prosle sezone pred tekmu sa Sirokim, kad se sjebao kad ga je klub kontaktirao i ponudio mu da po njega dodje auto i da prisustvuje utakmici.

Sto se tice sportskog segmenta, to je bilo lose ali se i to dovodjenjem Petrovica popravilo. Svako ko je kritikovao to nije bio banovan, moze svako iznijeti svoje misljenje. Neki ljudi prekorace dopustene stvari i pocnu vrijedjati nekoga ko drugacije misli od njega ali ti budu odmah sankcionisani.

I na kraju da ti jos napisem, da se ukljucis u diskusiju sa svojom plavom rajom i da izneses svoje misljenje i svoj stav, a ne da samo citas sta se pise :D :zeljeznicar1:
Sve znam,sve je tacno,Ali mi ko narod smo takvi padamo na suplju,na suze. Jednostavno Zeljo je bolest. Za portal sve pohvale i za dministraciju,ono pao sam ko s neba A fino sam primljen i imam pravo na svoje misljenje. Hvala vam i jos pitanje ima li ko iz svedske ??

plava pruga
Kontakt:

sub nov 26, 2016 12:42 am

storm_raider je napisao/la:
plava pruga je napisao/la:Kad sam procito ono obracanje Jahica dusa me zabolila iz razloga jer sam tad iso na tekme bilo nas je 600 Max 1000 na grbavici,jako draga ekipa mi je ono bila. Bio sam prestao pisat na forumu,izgledalo mi je sve kap da neko forumasi rade za upravu,iskreno zezno sam se i jos vise cjenim forumase koji SU pljuvali jahu. Nakon onih mejlova ispostavilo se da SU u upravu i svaka im cast. Ja nastavljam podrzavati ovu upravu,dolazit cu na tekme kad mognem,redovno kupujem u fan sopu clan sam i imam godisnju. Ocekujem 1:2 sutra. Pozdrav svima
Neka i tebe, pisi cesce. :)

@godrina, sve jasno prijatelju.
Tu sam bit cu aktivniji sad :)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava