Bice i stolica, ali je mnogo bitnije ovo ispratiti:MrRiccoli je napisao/la:Sta vi mislite mozemo li mi ispred foruma skupiti za stolicu ili je prevelik zalogaj
Sent from my C5303 using Tapatalk
Sve znam,sve je tacno,Ali mi ko narod smo takvi padamo na suplju,na suze. Jednostavno Zeljo je bolest. Za portal sve pohvale i za dministraciju,ono pao sam ko s neba A fino sam primljen i imam pravo na svoje misljenje. Hvala vam i jos pitanje ima li ko iz svedske ??Brkoo je napisao/la:@Plava pruga, To da clanovi uprave ovdje pisu ili da neko radi za upravu je laz. Namjerno se upravo to forsira na nekim drugim forumima, da bi se omalovazavao ovaj forum. Sjetit ces da nam je nekad Telibecirevic, tadasnji predsjednik ponudio da nam placa odrzavanje orga ali su to momci odbili jer nas ne moze niko kupiti. Kad pogledas anketu na orgu i ovdje vidjet ces da gotovo svi navijaci Zelje podrzavaju ovu upravu, niko ih ne bi podrzavao da su lopovi i da zaduzuju klub, odnosno da zive na racun kluba kao sto su radile prethodne garniture ljudi koji su zaduzili klub. Vratili su visemilionske dugove, tuzbe igraca, dobavljava itd, jedino smo jos duzni drzavi(cifra malo manja od milion) ali se to uredno vraca, u mjesecnim ratama. U stadion ce izgradnjom istoka biti ulozeno skoro 2 miliona, igraci imaju redovna primanja, doprinose i na ti se placa porez, klub posluje po zakonu. Legende kluba su privukli na stadion, legende kluba se tek sad tako osjecaju. Dovoljno je samo vidjeti Ivicu Osima, Misu Smajlovica i ostale legende na stadionu. Samo procitaj izjavu Nikole Nikica prosle sezone pred tekmu sa Sirokim, kad se sjebao kad ga je klub kontaktirao i ponudio mu da po njega dodje auto i da prisustvuje utakmici.
Sto se tice sportskog segmenta, to je bilo lose ali se i to dovodjenjem Petrovica popravilo. Svako ko je kritikovao to nije bio banovan, moze svako iznijeti svoje misljenje. Neki ljudi prekorace dopustene stvari i pocnu vrijedjati nekoga ko drugacije misli od njega ali ti budu odmah sankcionisani.
I na kraju da ti jos napisem, da se ukljucis u diskusiju sa svojom plavom rajom i da izneses svoje misljenje i svoj stav, a ne da samo citas sta se pise![]()
Tu sam bit cu aktivniji sadstorm_raider je napisao/la:Neka i tebe, pisi cesce.plava pruga je napisao/la:Kad sam procito ono obracanje Jahica dusa me zabolila iz razloga jer sam tad iso na tekme bilo nas je 600 Max 1000 na grbavici,jako draga ekipa mi je ono bila. Bio sam prestao pisat na forumu,izgledalo mi je sve kap da neko forumasi rade za upravu,iskreno zezno sam se i jos vise cjenim forumase koji SU pljuvali jahu. Nakon onih mejlova ispostavilo se da SU u upravu i svaka im cast. Ja nastavljam podrzavati ovu upravu,dolazit cu na tekme kad mognem,redovno kupujem u fan sopu clan sam i imam godisnju. Ocekujem 1:2 sutra. Pozdrav svima
@godrina, sve jasno prijatelju.