ma ja kazem moze ovdje pisati ko hoce, ali cinjenice su cinjenice.. ja ne poznajem nikoga sa foruma i nema razloga da bilo kome vjerujem bezrezervno ( da se ko ne naljuti, volim ja vasstorm_raider je napisao/la:Pa zar stvarno misli iko da bih dopustio da ikakva uprava moze ubaciti ovdje neke ljude, ili ne daj Boze u moderaciju? Ja bih prvi pricao protiv te iste uprave, da je bilo i neke najmanje naznake. Pa sacekao bih da se skupi dovoljno dokaza i onda bih povukao veze da se sve to objavi, na raznim portalima. Zar nikome nije cudno sto su i ti tekstovi bez ikakvih dokaza, vec samo maliciozne umotvorine ljudi kojima je krivo sto ih je napustila grupa koja im je donosila najvise novca, zajedno sa dijasporom kada se igraju utakmie reprezentacije. Sto se mene tice, pitari da su pametni, dosli bi ovdje, doveli provjerenog covjeka koji ce napraviti svoj dio foruma, nezavisno od nas i fino, komsijski, gradski da se mozemo prcati. Danas je poseban dan, dan Jedine Zemlje i necu da ga kvarim vise ovim stvarima. Pusti razne price, dok god se nesto pitam ovaj dio foruma ce biti okrenut Zelji, a ne nekoj upravi. Sve uprave su ovdje samo u prolazu, Zeljo ostaje, a ja zbog Zelje i dolazim na stadion, ne zbog uprave sigurno.godrina je napisao/la:joj pa prave cirkus od takvog imena kao sto je Zeljo cc, ne mogu da vjerujem.. sad je finta kao ovdje ima ubacenih ljudi podobnih upravi pa nam spinuju pricu.. ne treba ba meni niko nista pisat, nisam corav.. razne akcije, prica oko istoka, bruku nekakvih sponzora, transparentnost, Stevanovic, Zahirovic i ostali igraci na koje smo se radovali ovdje (barem na 85 %) su dovoljni argumenti da vidim da ti ljudi rade dobro... jbg i puno veca imena imaju krizu, polako zadnje sto nam treba sad jesu smjene ( uprave, trenera, i velikog broja igraca)... govvna odjebite, imate to sd sranje i zalomi ga.. nama treba strpljenje, naporan rad uprave i igraca i malo te jebbene srece na terenu
Neka i tebe, pisi cesce.plava pruga je napisao/la:Kad sam procito ono obracanje Jahica dusa me zabolila iz razloga jer sam tad iso na tekme bilo nas je 600 Max 1000 na grbavici,jako draga ekipa mi je ono bila. Bio sam prestao pisat na forumu,izgledalo mi je sve kap da neko forumasi rade za upravu,iskreno zezno sam se i jos vise cjenim forumase koji SU pljuvali jahu. Nakon onih mejlova ispostavilo se da SU u upravu i svaka im cast. Ja nastavljam podrzavati ovu upravu,dolazit cu na tekme kad mognem,redovno kupujem u fan sopu clan sam i imam godisnju. Ocekujem 1:2 sutra. Pozdrav svima
Upravo tako. Treba napisati da prestanu svi sa ovim smijesnim saopstenjima. Sad ce Skupstina pa nek tri dana razgovaraju to sve ne izglade. Ovako samo stete nasem Zelji.amerosm je napisao/la:Ovaj problem se moze veoma lahko rjesiti i stvarno ne znam zasto Manijaci ne reaguju...Izadju jedno saopstenje i problem je rjesen za sekundu.
Tako je.amerosm je napisao/la:Ovaj problem se moze veoma lahko rjesiti i stvarno ne znam zasto Manijaci ne reaguju...Izadju jedno saopstenje i problem je rjesen za sekundu.
Kad sam ja to govorio, jos kada je bio njesra sa Koldzom i sd-om ali ultras kodeks im ne dopusta da javno podrzavaju upravu.. Bar sam ja tada takav odgovor dobio..amerosm je napisao/la:Ovaj problem se moze veoma lahko rjesiti i stvarno ne znam zasto Manijaci ne reaguju...Izadju jedno saopstenje i problem je rjesen za sekundu.
Ma tu pricu mogu pricati maloj djeci...Hadzijalagic je napisao/la:Kad sam ja to govorio, jos kada je bio njesra sa Koldzom i sd-om ali ultras kodeks im ne dopusta da javno podrzavaju upravu.. Bar sam ja tada takav odgovor dobio..amerosm je napisao/la:Ovaj problem se moze veoma lahko rjesiti i stvarno ne znam zasto Manijaci ne reaguju...Izadju jedno saopstenje i problem je rjesen za sekundu.
Šta se radi namjerno pred utakmicu? Miješaš uzrok i posljedicu u ovom slučaju. Rukovodstvo je jučer ujutro prozvalo po imenu i prezimenu pet ljudi da "u javnost šalju informacije koje su usmjerene protiv FK Željezničar, pri tome u potpunosti zanemarujući istinu i činjenice". Osim toga je prozvalo dva portala, te još neke neimenovane menadžere, bivše uposlenike kluba i neke likove koji se motaju oko kluba. Šta je razlog bio za to saopštenje, u četvrtak ujutro, a strašno bitna utakmica u subotu, koja može značajno odrediti nastavak prvenstva? Je li razlog napad na Nikolića? Ok, napad se treba osuditi, pa eto ako treba i saopštenjem, ako već ne može drugačije, ali zašto je u ovom trenutku bio potreban i onaj dio u saopštenju od "frapantno djeluje činjenica da..." i ostalo do kraja? Pa logično je da će sad ti prozvani ljudi odgovarati na tako ozbiljne optužbe, i logično da će odgovarati javno, kao što su javno i napadnuti tim saopštenjem.dell21 je napisao/la:Sve se namjerno radi pred utakmicu. Toga ce biti jos kozaric i jos nekoliko prozvanih se nije javilo. Tajming se trazi vjerovatno sutra poslije utakmice ili krajem sedmice ako bude pozitivan rezultat. Pa onaj debil g.h. je to i najavio u postu svom da ce konstantno napadati kako bi do skupstine pokusali pridobiti navijace. Sabura samo i ne obracajte paznju na to jer su samo lazi sto smo mogli vidjeti jucer i prekuce. Svi u mostar.
Nadji pomenuto saopstenje i procitaj istoHadzijalagic je napisao/la:Pa Amar je bio trener, nije bio u upravi..
Manijaci uputili pismo Upravi Željezničara
Navijači Fudbalskog kluba Željezničar danas su na sjednici Predsjedništva, Upravi svog kluba dostavili pismo koje vam u cijelosti prenosimo.
"Zbog dešavanja u klubu tokom prethodnih nekoliko dana, ali i zbog generalne situacije, mi navijači FK Željezničar osjećamo potrebu da istaknemo nekoliko važnih stvari.
Prvo, svjesni smo teških okolnosti u kojima klub trenutno funkcioniše. U organima vlasti nema sluha za probleme sportskih klubova, već neko vrijeme nismo realizovali očekivane prodaje igrača, stanje u privredi je vrlo teško pa je i sa te strane teško doći do poslovnih partnerstava, a ni na tribinama slika nije na zadovoljavajućem nivou, jer posjeta nije onakva kakvu zaslužuje šampion države. Ipak, to su samo neki segmenti kluba o kojima bi se moglo govoriti.
Ovom prilikom želimo naglasiti neke druge stvari. Za razliku od nekih faktora na koje je teško utjecati, na one unutar kluba je itekako moguće. Uprkos dobrim rezultatima na terenu i redovnom osvajanju domaćih trofeja, očigledno je da određeni dijelovi kluba ne prate nivo rada prvog tima. Zbog toga i prvi tim počinje stagnirati, a naš klub u cjelini ne ide naprijed. Za takvo stanje ne postoje izgovori niti je moguće prebaciti odgovornost na nekog drugog. Svaki zadatak ima svoju unutrašnju adresu i odgovornost za neizvršavanje nekih zadaća ili njihovo neadekvatno izvršavanje je na ljudima unutar samog kluba. Mi smo prilično dobro upoznati s radom, slabim radom ili potpunim neradom pojedinaca. Nije nam namjera da se miješamo u rad organa kluba, ali nije velika mudrost zaključiti šta treba učiniti ako pojedinci ne zadovoljavaju sve veće i veće zahtjeve sve jačeg i jačeg kluba. Nevažno je da li neko ne želi da radi ili jednostavno nije dorastao tome. Sistem odgovornosti mora postojati ako planiramo biti ozbiljan i funkcionalan klub.