Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet nov 25, 2016 10:48 pm

brat je ko Nes...3 u 1 :) :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

plava pruga
Kontakt:

pet nov 25, 2016 10:51 pm

Kad sam procito ono obracanje Jahica dusa me zabolila iz razloga jer sam tad iso na tekme bilo nas je 600 Max 1000 na grbavici,jako draga ekipa mi je ono bila. Bio sam prestao pisat na forumu,izgledalo mi je sve kap da neko forumasi rade za upravu,iskreno zezno sam se i jos vise cjenim forumase koji SU pljuvali jahu. Nakon onih mejlova ispostavilo se da SU u upravu i svaka im cast. Ja nastavljam podrzavati ovu upravu,dolazit cu na tekme kad mognem,redovno kupujem u fan sopu clan sam i imam godisnju. Ocekujem 1:2 sutra. Pozdrav svima

godrina
Kontakt:

pet nov 25, 2016 10:56 pm

storm_raider je napisao/la:
godrina je napisao/la:joj pa prave cirkus od takvog imena kao sto je Zeljo cc, ne mogu da vjerujem.. sad je finta kao ovdje ima ubacenih ljudi podobnih upravi pa nam spinuju pricu.. ne treba ba meni niko nista pisat, nisam corav.. razne akcije, prica oko istoka, bruku nekakvih sponzora, transparentnost, Stevanovic, Zahirovic i ostali igraci na koje smo se radovali ovdje (barem na 85 %) su dovoljni argumenti da vidim da ti ljudi rade dobro... jbg i puno veca imena imaju krizu, polako zadnje sto nam treba sad jesu smjene ( uprave, trenera, i velikog broja igraca)... govvna odjebite, imate to sd sranje i zalomi ga.. nama treba strpljenje, naporan rad uprave i igraca i malo te jebbene srece na terenu
Pa zar stvarno misli iko da bih dopustio da ikakva uprava moze ubaciti ovdje neke ljude, ili ne daj Boze u moderaciju? Ja bih prvi pricao protiv te iste uprave, da je bilo i neke najmanje naznake. Pa sacekao bih da se skupi dovoljno dokaza i onda bih povukao veze da se sve to objavi, na raznim portalima. Zar nikome nije cudno sto su i ti tekstovi bez ikakvih dokaza, vec samo maliciozne umotvorine ljudi kojima je krivo sto ih je napustila grupa koja im je donosila najvise novca, zajedno sa dijasporom kada se igraju utakmie reprezentacije. Sto se mene tice, pitari da su pametni, dosli bi ovdje, doveli provjerenog covjeka koji ce napraviti svoj dio foruma, nezavisno od nas i fino, komsijski, gradski da se mozemo prcati. Danas je poseban dan, dan Jedine Zemlje i necu da ga kvarim vise ovim stvarima. Pusti razne price, dok god se nesto pitam ovaj dio foruma ce biti okrenut Zelji, a ne nekoj upravi. Sve uprave su ovdje samo u prolazu, Zeljo ostaje, a ja zbog Zelje i dolazim na stadion, ne zbog uprave sigurno.
ma ja kazem moze ovdje pisati ko hoce, ali cinjenice su cinjenice.. ja ne poznajem nikoga sa foruma i nema razloga da bilo kome vjerujem bezrezervno ( da se ko ne naljuti, volim ja vas :D ) ali ne moze pisanje bilo koga pobiti cinjenice koje su vidljive.. eto u onom nabrajanju ja sam preskocio sminkanje zapada... idemo dobrim putem samo strpljivo Zeljovci i slavit cemo
valjda nece nasjest na ova prepucavanja realno ne treba im to, bolje neka se zagriju i razvale fasiste u zapadnom
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

damirfile
Kontakt:

pet nov 25, 2016 10:57 pm

Jedva cekam sutra, kako me ova prica nabrijala uh. Osjecam se ko pred derbi he

Morzhy
Kontakt:

pet nov 25, 2016 10:57 pm

Jazavac se javio ponovo...očekivano. Sutra 0:2 aBd

shzna
Kontakt:

pet nov 25, 2016 10:59 pm

Yebi zrinjskog leeeeeeeee
1987

storm_raider
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:00 pm

plava pruga je napisao/la:Kad sam procito ono obracanje Jahica dusa me zabolila iz razloga jer sam tad iso na tekme bilo nas je 600 Max 1000 na grbavici,jako draga ekipa mi je ono bila. Bio sam prestao pisat na forumu,izgledalo mi je sve kap da neko forumasi rade za upravu,iskreno zezno sam se i jos vise cjenim forumase koji SU pljuvali jahu. Nakon onih mejlova ispostavilo se da SU u upravu i svaka im cast. Ja nastavljam podrzavati ovu upravu,dolazit cu na tekme kad mognem,redovno kupujem u fan sopu clan sam i imam godisnju. Ocekujem 1:2 sutra. Pozdrav svima
Neka i tebe, pisi cesce. :)

@godrina, sve jasno prijatelju.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

amerosm
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:06 pm

Ovaj problem se moze veoma lahko rjesiti i stvarno ne znam zasto Manijaci ne reaguju...Izadju jedno saopstenje i problem je rjesen za sekundu.

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet nov 25, 2016 11:09 pm

amerosm je napisao/la:Ovaj problem se moze veoma lahko rjesiti i stvarno ne znam zasto Manijaci ne reaguju...Izadju jedno saopstenje i problem je rjesen za sekundu.
Upravo tako. Treba napisati da prestanu svi sa ovim smijesnim saopstenjima. Sad ce Skupstina pa nek tri dana razgovaraju to sve ne izglade. Ovako samo stete nasem Zelji.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Ndare

pet nov 25, 2016 11:11 pm

Imena su nebitna klapa kao ekipa je bitna.Primjera je mnogo.Volsburg ove godine strašan tim a nigdje ga, Lester uze ligu sa Okazakijem Uljoom Vardijem naspram milijardi Čelzija Sitija itd. Tad se Željo borio za opstanak haman a Jahić, Buba, Pelak, Joldić.. da ne nabrajam. Sutra moramo djelovati kao cjelina jer improvizujemo svaku utakmicu na pozicijama neprirodnim za pojedince od lijevog beka izmišljene desetke o paru stopera da i ne govorimo jer Aco od prvog kola ne prati utrčavanja iza leđa i skoro svako mu je prošao jedino ko nije probao nije ni prošao. Sad ne igra pa vidjet ćemo kako će književnik i talijan to odraditi. Marković i Blagoje mi nekako najviše bastaju na sredini tako da i Bekrija može igrati tu 10ku uz njih. Siniša je hendikep jer nema dostojnu zamjenu i očekivat je dizaća šorca na toj strani, Najviše mrzim Lendru na lijevoj strani jer to je ko na socceru sa 90 na 67 kad igrač odleti.Neka ga u vrhu na prirodnom mjestu.Dva puta smo djelovali kao cjelina i obadvije tekme superiorno izdominirali (Radnik i Vitez). Zrinjski je osjetio da može primiti puno golova i to je za nas dobro jer ruku na srce uz dobru igru imali su i srečoke u utakmicama kao protiv Nas na Grbavici i još sudije koje barem ne gule protiv njih ako već im ne pomažu kao protiv Nas.Da se ne nadam dobrom i da nisam optimista ne bih se zvao navijač Želje nego Žalosna Sova. Samo hrabro i biće aBd dobro.
Zadnja izmjena: Ndare, dana/u pet nov 25, 2016 11:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

vrbanjusa
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:11 pm

Mene ovo saopstenje asocira na neke forumase koji uzimaju u obzir samo ono sto njima odgovara.
Jako povrsno i jednostrano razmisljanje od strane Peste. Izbor medija koji ce objaviti saopstenje dovoljno govori o "casnim i postenim" namjerama doticnog.
21 10 4

Petrović Slavko

damirfile
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:12 pm

amerosm je napisao/la:Ovaj problem se moze veoma lahko rjesiti i stvarno ne znam zasto Manijaci ne reaguju...Izadju jedno saopstenje i problem je rjesen za sekundu.
Tako je.

Hadzijalagic
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:15 pm

Kad sam ja to govorio, jos kada je bio njesra sa Koldzom i sd-om ali ultras kodeks im ne dopusta da javno podrzavaju upravu.. Bar sam ja tada takav odgovor dobio..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Brkoo
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:26 pm

@Plava pruga, To da clanovi uprave ovdje pisu ili da neko radi za upravu je laz. Namjerno se upravo to forsira na nekim drugim forumima, da bi se omalovazavao ovaj forum. Sjetit ces da nam je nekad Telibecirevic, tadasnji predsjednik ponudio da nam placa odrzavanje orga ali su to momci odbili jer nas ne moze niko kupiti. Kad pogledas anketu na orgu i ovdje vidjet ces da gotovo svi navijaci Zelje podrzavaju ovu upravu, niko ih ne bi podrzavao da su lopovi i da zaduzuju klub, odnosno da zive na racun kluba kao sto su radile prethodne garniture ljudi koji su zaduzili klub. Vratili su visemilionske dugove, tuzbe igraca, dobavljava itd, jedino smo jos duzni drzavi(cifra malo manja od milion) ali se to uredno vraca, u mjesecnim ratama. U stadion ce izgradnjom istoka biti ulozeno skoro 2 miliona, igraci imaju redovna primanja, doprinose i na ti se placa porez, klub posluje po zakonu. Legende kluba su privukli na stadion, legende kluba se tek sad tako osjecaju. Dovoljno je samo vidjeti Ivicu Osima, Misu Smajlovica i ostale legende na stadionu. Samo procitaj izjavu Nikole Nikica prosle sezone pred tekmu sa Sirokim, kad se sjebao kad ga je klub kontaktirao i ponudio mu da po njega dodje auto i da prisustvuje utakmici.

Sto se tice sportskog segmenta, to je bilo lose ali se i to dovodjenjem Petrovica popravilo. Svako ko je kritikovao to nije bio banovan, moze svako iznijeti svoje misljenje. Neki ljudi prekorace dopustene stvari i pocnu vrijedjati nekoga ko drugacije misli od njega ali ti budu odmah sankcionisani.

I na kraju da ti jos napisem, da se ukljucis u diskusiju sa svojom plavom rajom i da izneses svoje misljenje i svoj stav, a ne da samo citas sta se pise :D :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

amerosm
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:28 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Kad sam ja to govorio, jos kada je bio njesra sa Koldzom i sd-om ali ultras kodeks im ne dopusta da javno podrzavaju upravu.. Bar sam ja tada takav odgovor dobio..
Ma tu pricu mogu pricati maloj djeci...

Sto im Ultra kodeks 31.07.2013 nije smetao da podrze Amara Osima i kritikuju tadasnju upravu.

Sad sam 1000% siguran da cu dobiti odgovore da ne mogu tako pricati o momcima koji vole vise Zelju od nas i koji idu na svaku utakmicu i da se nece dozvoliti njihovo kritikovanje.

Hadzijalagic
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:29 pm

Pa Amar je bio trener, nije bio u upravi..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Okolele
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:30 pm

Jebote ultra kodeks..Nema veceg debilizma od famozne izjave nije po kodeksu..Koji crni kodeks,o cemu pricate..Ili ono kad se pobiju navijaci pa trojica namlate jednog koji pritome lezi na zemlji pa se naviju oni fb huligani koji mrava nikad nisu zgazili i palamude o nekom kodeksu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Roberto Baggio
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:31 pm

dell21 je napisao/la:Sve se namjerno radi pred utakmicu. Toga ce biti jos kozaric i jos nekoliko prozvanih se nije javilo. Tajming se trazi vjerovatno sutra poslije utakmice ili krajem sedmice ako bude pozitivan rezultat. Pa onaj debil g.h. je to i najavio u postu svom da ce konstantno napadati kako bi do skupstine pokusali pridobiti navijace. Sabura samo i ne obracajte paznju na to jer su samo lazi sto smo mogli vidjeti jucer i prekuce. Svi u mostar.
Šta se radi namjerno pred utakmicu? Miješaš uzrok i posljedicu u ovom slučaju. Rukovodstvo je jučer ujutro prozvalo po imenu i prezimenu pet ljudi da "u javnost šalju informacije koje su usmjerene protiv FK Željezničar, pri tome u potpunosti zanemarujući istinu i činjenice". Osim toga je prozvalo dva portala, te još neke neimenovane menadžere, bivše uposlenike kluba i neke likove koji se motaju oko kluba. Šta je razlog bio za to saopštenje, u četvrtak ujutro, a strašno bitna utakmica u subotu, koja može značajno odrediti nastavak prvenstva? Je li razlog napad na Nikolića? Ok, napad se treba osuditi, pa eto ako treba i saopštenjem, ako već ne može drugačije, ali zašto je u ovom trenutku bio potreban i onaj dio u saopštenju od "frapantno djeluje činjenica da..." i ostalo do kraja? Pa logično je da će sad ti prozvani ljudi odgovarati na tako ozbiljne optužbe, i logično da će odgovarati javno, kao što su javno i napadnuti tim saopštenjem.

Kaže rukovodstvo na kraju, "nema odstupanja ni milimetar, mnoge utakmice su pred nama, a mi smo spremni na njih". Ne znam na kakve utakmice tačno misle, ali očito ne misle na onu sutrašnju.
FK Željezničar 1921

amerosm
Kontakt:

pet nov 25, 2016 11:33 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Pa Amar je bio trener, nije bio u upravi..
Nadji pomenuto saopstenje i procitaj isto ;)

U jednom djelu istog se kaze:

Manijaci uputili pismo Upravi Željezničara
Navijači Fudbalskog kluba Željezničar danas su na sjednici Predsjedništva, Upravi svog kluba dostavili pismo koje vam u cijelosti prenosimo.

"Zbog dešavanja u klubu tokom prethodnih nekoliko dana, ali i zbog generalne situacije, mi navijači FK Željezničar osjećamo potrebu da istaknemo nekoliko važnih stvari.

Prvo, svjesni smo teških okolnosti u kojima klub trenutno funkcioniše. U organima vlasti nema sluha za probleme sportskih klubova, već neko vrijeme nismo realizovali očekivane prodaje igrača, stanje u privredi je vrlo teško pa je i sa te strane teško doći do poslovnih partnerstava, a ni na tribinama slika nije na zadovoljavajućem nivou, jer posjeta nije onakva kakvu zaslužuje šampion države. Ipak, to su samo neki segmenti kluba o kojima bi se moglo govoriti.

Ovom prilikom želimo naglasiti neke druge stvari. Za razliku od nekih faktora na koje je teško utjecati, na one unutar kluba je itekako moguće. Uprkos dobrim rezultatima na terenu i redovnom osvajanju domaćih trofeja, očigledno je da određeni dijelovi kluba ne prate nivo rada prvog tima. Zbog toga i prvi tim počinje stagnirati, a naš klub u cjelini ne ide naprijed. Za takvo stanje ne postoje izgovori niti je moguće prebaciti odgovornost na nekog drugog. Svaki zadatak ima svoju unutrašnju adresu i odgovornost za neizvršavanje nekih zadaća ili njihovo neadekvatno izvršavanje je na ljudima unutar samog kluba. Mi smo prilično dobro upoznati s radom, slabim radom ili potpunim neradom pojedinaca. Nije nam namjera da se miješamo u rad organa kluba, ali nije velika mudrost zaključiti šta treba učiniti ako pojedinci ne zadovoljavaju sve veće i veće zahtjeve sve jačeg i jačeg kluba. Nevažno je da li neko ne želi da radi ili jednostavno nije dorastao tome. Sistem odgovornosti mora postojati ako planiramo biti ozbiljan i funkcionalan klub.

dimitrijevic

pet nov 25, 2016 11:36 pm

Ovo mi se cini kao uvezano sve jer su ovi najavili da ce ih prozvat na narednoj sjednici i znat ce se ko je sta i kako. Uglavnom puna podrska ljudima u klubu je mislim sad trenutno od ljudi koji vole Zelju oko 98 %. Oni pokusavaju nesto preko onog smrdljivog portala, preko fesjbuk statusa itd...sto je najgore i nasa igracina napise status isto kao da je cirkus. Ne idem sutra, sretno raji koja ide, bod je premija.
Mirza Rascic !

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava