Plava Porodica je napisao/la:Dzeko nanijetio da se veceras osveti Viktoriji nakon onog njihovog prolaska.
Nikad zaboraviti onaj njihov gol na lavoru, kad prodje Hadzicu kroz ruke i noge lopta, a prvu tekmu nas vadio ko Kan

Sto se tice tih evropskih tekmi poslije rata, ja ne mogu jos uvijek da prezalim tri stvari. Stativu u Malagi u zadnjim minutama za prolaz dalje, na Kosevu zavrsilo 0:0, tamo oni dobilo 1:0, mi dugo imali igraca manje, a razbili ih igrom, citav stadion zvizdao sta smo im radili. Druga stvar je kad smo prosli Seriff, bili nosioci i izvukli Izraelce
I treca stvar kad smo ispali od onih Makedonaca, kad je Kosoric bez potrebe lika opalip laktom a celo iz protivnicke ekipe prije toga skoro sa centra 2-3 puta projektil ispalio prema Antolovicu, za njega faul na razdaljini od 20 i kusur metara ko penal a poslije njih bi igrali sa nekim Estoncima i prolaskom njih igrali grupnu fazu ili sam pomijesao sa makedonce sa nekim ali znam da bi prolaskom te ekipe isli na Estonce, ekipa Kalja ili ovako nesto i to da smo prosli igrali bi grupnu fazu..
Protiv Plzena smo prvu tekmu imali srece puno i raspolozenog Hadzica, koji je u uzvratu primio takav gol da je to zalosno, i kroz ruke i kroz noge mu je prosla lopta i nase nade su odmah na pocetki bile ugasene
Protiv Maribora u uzvratu na Kosevu sudije su nas unistile, ponisten cist gol, cist penal za nas i to sve u prvih 20-tak minuta, strasno je to koliko lose nase ekipe kotiraju kod sudija..
Malo me ponijelo, pa sam se raspisao hehe