Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet nov 24, 2016 11:16 pm

Da se ponovim, osim dobrih nogu, potrebno je dovesti i dobru glavu, a prije svega dobrog čovjeka. Kod nas ekipa puna nekih klandžija i spletkaroša, egoista na sve strane. Baš su negativa nekakva.

blueheart
Kontakt:

čet nov 24, 2016 11:26 pm

Kako god da završimo u Mostaru, ključna će biti utakmica i podrška na Grbavici protiv čelika.
Ja bih volio da u Mostaru starta makar jedan od ovih ozbiljnijih juniora, pa il bos ili hadžija... Zrinjski jeste dobar tim i imaju kontinuitet, ali su i ranjivi a imamo i mi kvalitetnih rješenja, nadam se i vjerujem u to da će ih Slavko zajedno sa igračima znati iskoristiti.
DRZAVA ZELJO

delinjo
Kontakt:

čet nov 24, 2016 11:27 pm

igla je napisao/la:Da se ponovim, osim dobrih nogu, potrebno je dovesti i dobru glavu, a prije svega dobrog čovjeka. Kod nas ekipa puna nekih klandžija i spletkaroša, egoista na sve strane. Baš su negativa nekakva.
ali uspijeh je bio dovesti toliko losih ljudi i budala na jedno mjesto ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Brkoo
Kontakt:

čet nov 24, 2016 11:30 pm

AsharaK je napisao/la:Babukoooo
Ako ovako nastavi na kraju sezone ce za njega davati minimalno 30 miliona eura ekipe koje ga budu zeljele dovesti.. :11: Hajde Dzeko jos jedan veliki transfer i onda se vracaj :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Kospicar
Kontakt:

čet nov 24, 2016 11:31 pm

"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Minhi
Kontakt:

čet nov 24, 2016 11:33 pm

Sad su navijači samo još više uz ovu Upravu.
I jedana poruka za ove magarce: "Kako ne razumijete da sa ovim intenziviranim petokolonaškim djelovanjem samo sebi zabijate auto golove"?
PS. Kako je samo jadan i bijedan osjećaj kad pojedini 'navijači' silno žele poraz 'svog voljenog' kluba sad u Mostaru. Fuj stoko!
Ni milimetar Gospodine Senade Misimoviću!!!
ŽELJO JE DIO ŽIVOTA MOG

Hurmasica
Kontakt:

čet nov 24, 2016 11:35 pm

U Mostaru najavljuju kišu naredna dva dana što znači da bi teren mogao biti u poprilično lošem stanju.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

čet nov 24, 2016 11:36 pm

Dzeko nanijetio da se veceras osveti Viktoriji nakon onog njihovog prolaska.
Nikad zaboraviti onaj njihov gol na lavoru, kad prodje Hadzicu kroz ruke i noge lopta, a prvu tekmu nas vadio ko Kan :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

pintol_TM87
Kontakt:

čet nov 24, 2016 11:41 pm

Jahic ne zna sta je neto i bruto, i bas mislite da se on dopisuje oko plate, pa covjek ima managera ljudiii..sve ovo znam jer sam se zadesio na kupresu kada su mu cenan,misimovic i dejan objasnjavali sta je neto a sta bruto a sta topli :D (tekma protiv mladosti) pa vidite pokllapajul se ti datumi i ostalo..nekome je u interesu da zelju predstavi u losem svjetlu..

blueheart
Kontakt:

čet nov 24, 2016 11:44 pm

Ovo je stvarno jadno, zaista sam ga cijenio kao našeg, kao neko ko je srcem i dušom nas... Pa makar njemu pare ne bi trebale biti tolika prepreka A on zapeo za keš keš keš... I nek im ovo bude škola da ubuduće doooobro razmisle o ovim povratnicima u Željezničar. Tu praksu treba svesti na minimum.
DRZAVA ZELJO

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet nov 24, 2016 11:45 pm

E usra ga Pintole

Pa naucijo je to u Evropsku uniju
Željezničar ante portas !

Brkoo
Kontakt:

pet nov 25, 2016 12:01 am

Plava Porodica je napisao/la:Dzeko nanijetio da se veceras osveti Viktoriji nakon onog njihovog prolaska.
Nikad zaboraviti onaj njihov gol na lavoru, kad prodje Hadzicu kroz ruke i noge lopta, a prvu tekmu nas vadio ko Kan :D
Sto se tice tih evropskih tekmi poslije rata, ja ne mogu jos uvijek da prezalim tri stvari. Stativu u Malagi u zadnjim minutama za prolaz dalje, na Kosevu zavrsilo 0:0, tamo oni dobilo 1:0, mi dugo imali igraca manje, a razbili ih igrom, citav stadion zvizdao sta smo im radili. Druga stvar je kad smo prosli Seriff, bili nosioci i izvukli Izraelce :cry: :shock:
I treca stvar kad smo ispali od onih Makedonaca, kad je Kosoric bez potrebe lika opalip laktom a celo iz protivnicke ekipe prije toga skoro sa centra 2-3 puta projektil ispalio prema Antolovicu, za njega faul na razdaljini od 20 i kusur metara ko penal a poslije njih bi igrali sa nekim Estoncima i prolaskom njih igrali grupnu fazu ili sam pomijesao sa makedonce sa nekim ali znam da bi prolaskom te ekipe isli na Estonce, ekipa Kalja ili ovako nesto i to da smo prosli igrali bi grupnu fazu..

Protiv Plzena smo prvu tekmu imali srece puno i raspolozenog Hadzica, koji je u uzvratu primio takav gol da je to zalosno, i kroz ruke i kroz noge mu je prosla lopta i nase nade su odmah na pocetki bile ugasene :roll:

Protiv Maribora u uzvratu na Kosevu sudije su nas unistile, ponisten cist gol, cist penal za nas i to sve u prvih 20-tak minuta, strasno je to koliko lose nase ekipe kotiraju kod sudija..

Malo me ponijelo, pa sam se raspisao hehe :D
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u pet nov 25, 2016 12:05 am, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

1921.ba
Kontakt:

pet nov 25, 2016 12:03 am

pintol sto pise istina je
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Pinkii
Kontakt:

pet nov 25, 2016 12:07 am

http://sportske.ba/lendric-za-sportske- ... iv-didica/" target="_blank

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Whisperer

pet nov 25, 2016 12:12 am

blueheart je napisao/la:Kako god da završimo u Mostaru, ključna će biti utakmica i podrška na Grbavici protiv čelika.
Ja bih volio da u Mostaru starta makar jedan od ovih ozbiljnijih juniora, pa il bos ili hadžija... Zrinjski jeste dobar tim i imaju kontinuitet, ali su i ranjivi a imamo i mi kvalitetnih rješenja, nadam se i vjerujem u to da će ih Slavko zajedno sa igračima znati iskoristiti.
Treba iskorist svaku sansu ili priliku dole koja nam se ukaze- ne treba se bojat ba nikog - Ko je Zrinja ? Nisu Real i Barca da se nemoze igrat- Mi smo Zeljo :) najaci, i najbolji, i najtrofejni klub u drzavi- Pobjeeda bi nam znacila mnogo, direktno se vracamo u borbu za prvaka- mada i bod nebi bio losh.. Na njima je prisak sto je nasa neka mala prednost recimo- Podrska upravii !! Volim te zeljo :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

pet nov 25, 2016 12:19 am

@Brko cini mi se da nas je Kiparska Omonia cekala poslije Metalurga. Poslije 2-0 ja vec glavom bio u Kipru,i razmisljo ima li Varea pravo nastupa :D
Ali ukaza se onaj makedonski Karlos, kakav top u nozi ima,ibretio sam se..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

pet nov 25, 2016 12:22 am

[video]https://youtu.be/0cQ95rUOS3o[/video]

Sretan nam Dan drzavnosti braco :bih: :bih:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

dimitrijevic

pet nov 25, 2016 12:31 am

Igraci moraju zapet prekosutra I dokazati da nesto vrijede.
Mirza Rascic !

barbarez
Kontakt:

pet nov 25, 2016 1:38 am

slika
Nema to je jad i u FIFA 17. Takav se rodiš džaba.

Plava Porodica
Kontakt:

pet nov 25, 2016 1:50 am

barbarez je napisao/la:slika
Nema to je jad i u FIFA 17. Takav se rodiš džaba.
Jel kapiten ga zavuko Veci? :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava