tm8782 je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:Treba malo i kritike uputiti kada je opravdana i kada se sve uzme u obzir. Meni ovo saopštenje kluba nije se trebalo objavljivati. Kao i u budućim sporovima sa igračima smatram da se klub ne treba prako medija prepucavati sa igračima. Imaju zakonom predviđene instance na kojima ćeš dokazivati ko je u pravu. Smatram da je klub ispravan u ovom slučaju i da to treba dokazati pred sudom ili gdje već bude trebalo.
Isto tako volio bih da se suzdržimo pljuvanja po Jahiću iako je itekako zaslužio. Bolje da mislimo o nekim ljepšim stvarima
Edit: E čuj @minjore relativno mlad
Edit2: Apelujem na ljude bliske klubu a koji čitaju ovaj naš lijepi forum da u statut uvrste da ne smijemo vraćati bivše igrače i igrače koji su igrali kod komšija.
100%
Haj nemojte zajebavati. Koliko puta smo imali primjere gdje su povratnici doprinijeli sjajnim rezultatima. Eto samo u bliskoj prošlosti. Prošli povratak Zebe. Pa Bešlija,Muharemovic. Pa i Bekra je imao odličnih utakmica. Ne zaboravimo da nas je vratio u život onda protiv Sarajeva. Drugo je sto on i Zeba ne mogu zajedno u ekipi biti.
Ne treba zbog par primjera, tako razmišljati. Šta sad ode npr. Miro. Ti ga ne bi volio vidjet opet u našem dresu. Neću uopšte Jahicaa da komentarišem,ali ono što se spočitava Jadranku. Ma čovjek upravu 100%. Vidio bi vas sve na forumu šta bi ste uradili. Pa ja sam prvi **** Jadranku familiju tonu puta kad je igrao za Olimpic, jer je udarao naše igrače ko konj . Klub i igrači treba da imaju neraskidivu vezu, i sve dok jedni drugom mogu dati najbolje iz te veze nek se onda i vraćaju i daju sve od sebe.
Stoji priča da je klub iznad svega. Ali brate kad te spuca neka nepravda, ne možeš ostat hladan. Ja sam jednom naveo primjer Zebe. Zeba je zbog sukoba sa Amarom popljuvan i otjeran. Bio je šupak i sta sve ne. A niko neće da kaže da da su od tog Zebe profitirali i Željo i Glam Blam fudbaleri, a oni su glumili zvijezde,razbijali,bili Jet seteri, i poslušne kurvi će i hitne kojima je to prolazilo jer su lizali šupak Amaru.