Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

tm8782
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 22, 2016 11:40 am

vrbanjusa je napisao/la:Treba malo i kritike uputiti kada je opravdana i kada se sve uzme u obzir. Meni ovo saopštenje kluba nije se trebalo objavljivati. Kao i u budućim sporovima sa igračima smatram da se klub ne treba prako medija prepucavati sa igračima. Imaju zakonom predviđene instance na kojima ćeš dokazivati ko je u pravu. Smatram da je klub ispravan u ovom slučaju i da to treba dokazati pred sudom ili gdje već bude trebalo.
Isto tako volio bih da se suzdržimo pljuvanja po Jahiću iako je itekako zaslužio. Bolje da mislimo o nekim ljepšim stvarima :)

Edit: E čuj @minjore relativno mlad :ganja:
Edit2: Apelujem na ljude bliske klubu a koji čitaju ovaj naš lijepi forum da u statut uvrste da ne smijemo vraćati bivše igrače i igrače koji su igrali kod komšija.
100%
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Elegant
Kontakt:

uto nov 22, 2016 11:52 am

Treba statutom zabraniti ove iskusne koji znaju kako se osvajaju trofeji i koji ce biti vođe mladim snagama, i ono najvaznije je da se vracaju iz ljubavi prema klubu - pod uslovom ministarske plate, a trening i igranje kada im bude cejf.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

uto nov 22, 2016 11:57 am

ama ne treba. treba selekcija, i pravilan ljekarski i psihološko/psihijatrijski pregled.
gradi željo boli te *****

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto nov 22, 2016 12:06 pm

odlicno saopstenje iz Kluba.
Zeljeznicar iznad svega!!!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Brkoo
Kontakt:

uto nov 22, 2016 12:19 pm

Minjore je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Vala saopstenje u kost, jos izurinirase po Hakalinom sindikatu. Tako treba..
a mrs hahahahahahahaha
:rofl1: :rofl1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

pile87
Kontakt:

uto nov 22, 2016 12:31 pm

Brkoo je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Vala saopstenje u kost, jos izurinirase po Hakalinom sindikatu. Tako treba..
a mrs hahahahahahahaha
:rofl1: :rofl1:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=cZJtAFSXfc8[/video]
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Zeljocity
Kontakt:

uto nov 22, 2016 12:31 pm

Cekam bagere pa da zagalamim :zeljeznicar1:

dell21
Kontakt:

uto nov 22, 2016 12:35 pm

Zeljocity je napisao/la:Cekam bagere pa da zagalamim :zeljeznicar1:
Blizi se 4.12 :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

uto nov 22, 2016 12:38 pm

Kada krenu radovi, pa tokom istih rijeci "slika" ce biti najucestalija na forumu. :D
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dell21
Kontakt:

uto nov 22, 2016 12:40 pm

Ako Bog da.

teatrale36
Kontakt:

uto nov 22, 2016 1:32 pm

BlwD je napisao/la:
DZM13 je napisao/la:Cuj ovog gore bolji zeljo od waregama, prije ce u repku. Vjerovatno se ovom je be hoce li ili nece, pare su tamo vece tri puta minimalno? Ja da sam fudbaler, samo bi za pare igrao
Zeljo je klub koji ima bolju historiju od vecine belgijskih klubova. Zeljo je protiv Standarda sasvim solidno odigrao iako je pred utakmicu ostao bez bitnih igraca. Mozda u ovom trenutku ne bi odigrali protiv Standarda kao onda, ali sam siguran da bi protiv tih nizih klubova belgijske lige odigrali dobro. Cak mislim da ni novcano nece mnogo bolje proci. Jedina prednost je sto belgijska liga napreduje jer imaju bolju infrastrukturu, bolje uslove, stadione, ulazu vise novca u omladince i klubove, pa imaju i normalne sudije? I to je ono sto tjera igrace iz nase lige. Nije to ni novac, ni odnos kluba prema njima jer je to, bar kod nas na nivou. Naravno uvijek postoje izuzetci, kao sto je trenutno Jahic.

Ne znam zasto imate potrebu da toliko podcjenjujete nase timove? Dosta stvari utice na igru nasih klubova, ali oni uvijek kvalitet pokazu kad igraju europske utakmice u boljim uslovima. Ovu zadnju godinu to nije bio slucaj iako je Zrinjski dobro odigrao prvu utakmicu protiv Legije, koja jeste puno jaca.
Krivite i pljujte savez sto nemamo normalnu ligu i uslove, a ne klubove koji bar nesto pokusavaju...
Imamo mi bolju tradiciju, ali bi nas taj Zulte Waregem dobio bar 3-4 razlike , pogledaj malo kako igraju ljudi.

salle86
Kontakt:

uto nov 22, 2016 2:06 pm

Od stare slave se ne živi. Mi se ponajviše fatamo te slave a trenutno stanje je daleko od toga. Da bi opstao i ostao u vrhu, moraš iz dana u dan dizati ljestvici, postavljati standarde.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSON
Kontakt:

uto nov 22, 2016 2:39 pm

Uglješa mora početi protiv zrinjskog :D

https://4.sendvid.com/z48gjhbg.mp4" target="_blank

barbarez
Kontakt:

uto nov 22, 2016 2:54 pm

tm8782 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Treba malo i kritike uputiti kada je opravdana i kada se sve uzme u obzir. Meni ovo saopštenje kluba nije se trebalo objavljivati. Kao i u budućim sporovima sa igračima smatram da se klub ne treba prako medija prepucavati sa igračima. Imaju zakonom predviđene instance na kojima ćeš dokazivati ko je u pravu. Smatram da je klub ispravan u ovom slučaju i da to treba dokazati pred sudom ili gdje već bude trebalo.
Isto tako volio bih da se suzdržimo pljuvanja po Jahiću iako je itekako zaslužio. Bolje da mislimo o nekim ljepšim stvarima :)

Edit: E čuj @minjore relativno mlad :ganja:
Edit2: Apelujem na ljude bliske klubu a koji čitaju ovaj naš lijepi forum da u statut uvrste da ne smijemo vraćati bivše igrače i igrače koji su igrali kod komšija.
100%
Haj nemojte zajebavati. Koliko puta smo imali primjere gdje su povratnici doprinijeli sjajnim rezultatima. Eto samo u bliskoj prošlosti. Prošli povratak Zebe. Pa Bešlija,Muharemovic. Pa i Bekra je imao odličnih utakmica. Ne zaboravimo da nas je vratio u život onda protiv Sarajeva. Drugo je sto on i Zeba ne mogu zajedno u ekipi biti.
Ne treba zbog par primjera, tako razmišljati. Šta sad ode npr. Miro. Ti ga ne bi volio vidjet opet u našem dresu. Neću uopšte Jahicaa da komentarišem,ali ono što se spočitava Jadranku. Ma čovjek upravu 100%. Vidio bi vas sve na forumu šta bi ste uradili. Pa ja sam prvi **** Jadranku familiju tonu puta kad je igrao za Olimpic, jer je udarao naše igrače ko konj . Klub i igrači treba da imaju neraskidivu vezu, i sve dok jedni drugom mogu dati najbolje iz te veze nek se onda i vraćaju i daju sve od sebe.
Stoji priča da je klub iznad svega. Ali brate kad te spuca neka nepravda, ne možeš ostat hladan. Ja sam jednom naveo primjer Zebe. Zeba je zbog sukoba sa Amarom popljuvan i otjeran. Bio je šupak i sta sve ne. A niko neće da kaže da da su od tog Zebe profitirali i Željo i Glam Blam fudbaleri, a oni su glumili zvijezde,razbijali,bili Jet seteri, i poslušne kurvi će i hitne kojima je to prolazilo jer su lizali šupak Amaru.

psihopata
Kontakt:

uto nov 22, 2016 3:06 pm

mahalsko saopštenje,vjerovatno prouzrokovano pisanjem na ovom forumu.....samo da bi se navijačima udovoljilo....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

FKZ1921
Kontakt:

uto nov 22, 2016 3:10 pm

Frapantan podatak je iznesen u danasnjem saopstenju kluba. A to je,da je Jahic jedan od trojice najplacenijih igraca u klubu.
Zvuci nevjerovatno...igrac koji za nekoliko dana ulazi u 36.godinu,igrac za kojeg se na prvom treningu,golim okom vidjelo da ne moze potrcati,dobije ugovor na 2 godine i primanja po kojima je medju trojicom najplacenijih igraca.

Whisperer

uto nov 22, 2016 3:14 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:ma produzice on jos godinu i otici na poslije evropskih utakmica, a mi cemo zahvaljuci njemu dogurati daleko u evropi za nase uslove, i zaraditi barem 500.000 eura na njemu... zapamtite moje rijeci... ;)
Do nedelje ove Miro bi trebo da produzi sa nama - tako sam ja cuo - e sad ako neko zna vise neka to napise, nudi nam se Adilovic ha ha :shisha:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

uto nov 22, 2016 3:16 pm

Jos nam samo Adilovic fali, nakon njega krenuti u lov na Vasilica, Culuma itd..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u uto nov 22, 2016 3:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

uto nov 22, 2016 3:18 pm

mirso jel istina da nam dolazi samir efendić jer memija ide u inostranstvo? jesi ti čuo išta

z1921

uto nov 22, 2016 3:22 pm

FKZ1921 je napisao/la:Frapantan podatak je iznesen u danasnjem saopstenju kluba. A to je,da je Jahic jedan od trojice najplacenijih igraca u klubu.
Zvuci nevjerovatno...igrac koji za nekoliko dana ulazi u 36.godinu,igrac za kojeg se na prvom treningu,golim okom vidjelo da ne moze potrcati,dobije ugovor na 2 godine i primanja po kojima je medju trojicom najplacenijih igraca.
Nesto me cudi sto se ti cudis za platu.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava